afiyet olsun Gözde ..
menü güzel.
Bu sıcakta dışarısı da çekilmiyor kolay gelsin.
sağol canım

aynen ya çok sıcak öldüm resmen allah bu sıcakta oruçlu oruçlu çalışanlara yardım etsin valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun Gözde ..
menü güzel.
Bu sıcakta dışarısı da çekilmiyor kolay gelsin.
slm kızlar sabah pazara gittim ordan yengemle yürüyüş kuaför ve eve geldim... saçımı kestirdim kaş bıyık bakım yaptım bugün şimdide hemen çıkıcam kayınvalidemlere gidiyoruz....püfff çok ta sıcak bittim valla....geece okurum geçmişi öpüldünüz.... ( buda küfür gibi oldu geçmişi okumak)![]()
merhabalar kızlar,
bugün kendimi alışverişe verdim:)
nihayet yemek takımını aldım, kütahya porselende karar kıldım.
ondan sonra da bir paşabahçe turu attım. amacım güzel bir su bardağı takımı almaktı ama beğenemedim.
oruç oruç epey yorucu oldu.
hazırlıklarla beraer inşallah haftasonuna misafir çağırcaz. bakalım nasıl halledebileceğim
yaramaz bir durum yoktur inşallah. şu anda geçmişi okuyamayacağım. oğlumu dışarı çıkarayım. iftradan sonra kısmet olursa gelirim.:80:
merhabalar kızlar,
ondan sonra da bir paşabahçe turu attım. amacım güzel bir su bardağı takımı almaktı ama beğenemedim.
hazırlıklarla beraer inşallah haftasonuna misafir çağırcaz. bakalım nasıl halledebileceğim
yaramaz bir durum yoktur inşallah. şu anda geçmişi okuyamayacağım. oğlumu dışarı çıkarayım. iftradan sonra kısmet olursa gelirim.:80:
ya bu gün elveda rumeli yokmuydu kızlar hergün izliyodum ben onu kalktı mı ki![]()
Ne çalışıyorsuun?
çeviri yapıyorum canım
ya bu gün elveda rumeli yokmuydu kızlar hergün izliyodum ben onu kalktı mı ki![]()
merhabalar kızlar,
Selam kizlar.. Iftar menum
2 yk bulgur pilavi
1 kase salata
1 bardak ayran
selam kızlar
iftar menüm:
- 1 servis kaşığı patates kızartması ( peçetede 15 dkk bekledi ağzı kapalı iyice yağını saldı hatta kupkuru oldu diyebilirim)
- 5 tane ufak köfte yağsız kızarttım..
- 2 dilim ekmek
- 1 servis kaşığı pilav
- 1 kase mantar çorbası
- 1 domates
az kavun bir tatlı kaşığı dondurma yedim .. 1.5 litre su içtim.. şimdi yatsı namazını kılıcam.. sonra vakit olursa gelirim.. öpüldünüz
dipnot: kaptanımın dikkatine
yarın kilo bildirimini akşam yapsak olur mu?
çünkü ben sabah tartıldım 89.8 kg çıktı iftardan önce tartıldım tam 89 kg çıktı bugün.. yani sabahla akşam bir değil.. ondan dedim yanlışlık payı olabilir.. yinede karar senin tabi. benim ki sadece bir öneri![]()
Selam kizlar.. Iftar menum
2 yk bulgur pilavi
1 kase salata
1 bardak ayran
selam kızlar
iftar menüm:
- 1 servis kaşığı patates kızartması ( peçetede 15 dkk bekledi ağzı kapalı iyice yağını saldı hatta kupkuru oldu diyebilirim)
- 2 dilim ekmek
- 1 servis kaşığı pilav
- 1 kase mantar çorbası
- 1 domates
az kavun bir tatlı kaşığı dondurma yedim .. 1.5 litre su içtim.. şimdi yatsı namazını kılıcam.. sonra vakit olursa gelirim.. öpüldünüz
çünkü ben sabah tartıldım 89.8 kg çıktı iftardan önce tartıldım tam 89 kg çıktı bugün.. yani sabahla akşam bir değil.. ondan dedim yanlışlık payı olabilir.. yinede karar senin tabi. benim ki sadece bir öneri![]()
sana da afiyet olsun canim:) kilo bildiriminin ramazanda aksam yapilmasini ben de dusundum, gerci ben bu ara oruc tutamiyorum ama tutanlar sahurda bol bol su icecek, sabahki kilo bildirimi pek gercegi yansitmayacak bence de.. Ya da herkes sahur yapmadan once bi tartilsin o kiloyu yazsin:/
yemek takımın hayırlı olsun rabişim iyi günlerde kullannn kaça aldın bakalımm bekar biri olarak soruyorummerhabalar kızlar,
oy oyyy çok güzel yaaaaçeviri yapıyorum canım
afiyet olsun cnmm bencede sahurda yemeden önce tartılsak mantıklıııselam kızlar
iftar menüm:
- 2 dilim ekmek
- 1 servis kaşığı pilav
- 1 kase mantar çorbası
- 1 domates
Ben de yediklerimi yazayım.
Dün yaptığım gayet kötüydü.
İftarda bir şey yemedim.
Sahura kadar 4-5 fincan nescafe sade.
Bir ara kefir içtim.
Sahurda da yemeden tuttum.
Bu akşam iftarda ..
- 2 tavuk burger yedim ( 100 kalori falan 2 tanesi.)
- 2 kaşık yoğurt( üstüne kekikle pul biber.)
- 1 bardak da meyve suyu içtim.
ama açım bugün :)