Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin Chikacım ..
İzin vermemiş küçük cadı ..
Sonra da aksilik işte olur öyle şeyler ..

Hoşbulduk canım sağol..
Tam cadı hemde ya.. Bütün gün kitliyo beni resmen illa hep onunla ilgilenim istiyo, wc'ye gidince bile o ağlarken yapıyorum ayıptır sölemesi :26::9:

Sen napıyosun?
Bugün de likit'likten solid'liğe terfi etmişsin galiba :9:

benim de bugun kü menütomm

sabah : 1 peynirli sandvicc
ara : 1 yarım yağlı çilekli süt
2. ara : yarım bardak 3 ü 1 arada
öğlen : az mercimek çorbası + ızgara kanat + salata + 2 kaşık bulgur pilavı
akşam : 1 dene karışık simit
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + az kiraz

spor olarak da : 1 saat bisiklet
20 dk yürüyüş
sopa + mekik + dumbell

:nazar::nazar: sporuna bayıldım öncelikle.
Menün de gayet kaçamaksız ..

Hoşbulduk canım sağol..
Tam cadı hemde ya.. Bütün gün kitliyo beni resmen illa hep onunla ilgilenim istiyo, wc'ye gidince bile o ağlarken yapıyorum ayıptır sölemesi :26::9:

Sen napıyosun?
Bugün de likit'likten solid'liğe terfi etmişsin galiba :9:

kokuna alışmıştır tabi bırakmıyor seni ..
Anne kokusu işte ..
İlgilen annesi, tadını çıkarın ne güzel ohh ..

Likitlikten terfi ettiğimi düşünüyorum ben de sayenizde :1: Ama terfi ettiğim yeri anlayamadım kız solid ne bu sefer ne yapmışım. :1::1::1:

selaaaaaaaaaaam canlaruuuuuuuuuum size bugunkü menütomu yazmadan önceeeeeeee son havadisimden bahsedicigim gene kayınvalide adayımlaa karşılaştım ayak üstü muhabbet ettikk nerde çalıştıgımı falan sordu ay bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiii :60: bir oğluyla kaynasmak kısmet olmadı :60: ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh :60: :60:

Ooooo yakında kısır falan yapıp da yersiniz siz birlikte ortimuuu " ay benim oğlan da çok düşüncesiz" falan diye dert yanar sana :9::9::9:

Ooooo yakında kısır falan yapıp da yersiniz siz birlikte ortimuuu " ay benim oğlan da çok düşüncesiz" falan diye dert yanar sana :9::9::9:

Bunalıma böyle gireni de ilk defa görüyorum he "bunalımdayım hihihi" diye.. :60::60::60::60:
depresif turtiiiiiiii....:60:

:60::60::60::60::60::60::60: ayyyyy napim kuzumm aglayıp napcammmmm sorma yaa zaten fallarımda öyle çıkıyor ahahaha anamla anası tanısıyor ya oturup karsılıklı bizi konuscaklarmıs falan hadiiiiiiiiii len dedimm ama olur mu olur kısssssssmett :60: :60:

kokuna alışmıştır tabi bırakmıyor seni ..
Anne kokusu işte ..
İlgilen annesi, tadını çıkarın ne güzel ohh ..

Likitlikten terfi ettiğimi düşünüyorum ben de sayenizde :1: Ama terfi ettiğim yeri anlayamadım kız solid ne bu sefer ne yapmışım. :1::1::1:

Bişe yapmadın kuzum ya, sıvı değil artık lakabın, seniiiii "katı" ilan ediyorummm :9:

:60::60::60::60::60::60::60: ayyyyy napim kuzumm aglayıp napcammmmm sorma yaa zaten fallarımda öyle çıkıyor ahahaha anamla anası tanısıyor ya oturup karsılıklı bizi konuscaklarmıs falan hadiiiiiiiiii len dedimm ama olur mu olur kısssssssmett :60: :60:

Fallar da bakılıyo yani onun içinn, oooo ateş bacayı sarmışşşş.. :103:
Ananla anası sizi konuşçakmış he vay vay vayyyy :132:

İftar menümü yazmıştım daha önceden işte devamı ..

ara: 1 avuç leblebi

ara: 2 bardak ayran

sahur:

- 2 yumurtadan yağsız omlet
- 1 kk peynir
- 1 dilim kepekli ekmek

Ara:

sade kahve

3 litre suyumu da içtim ..

Back
X