Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))

ay çok sukur eve adımımı attım..dısardaydık gun boyu..bı ustumu basımı degıseyım gelcemm

Menülerimi düzene sokmaya başladım.
Bugün iftara 1 saat kala yine bir tartışmayla karşı karşıyaydım.
Normalde yemezdim yine yemiyordum da ezandan yarım saat sonra dedim hadi topla kendini ye birşeyler.
Neyneysenin de konuşmalarını düşündüm yedim.

yapman gereken de bu canım tebrik ederim o halde seni:46:

salatayı ne kadar yedin canım? çok yemişsindir umarım başka bişi yememişsin çünkü yine:60:

Çok yemedim ama sonrasında aralarım var bakkk .. :1:

yapman gereken de bu canım tebrik ederim o halde seni:46:

Teşekkür ediyorumm ..

:60::60::60::60::60::60:
kıyamadımm onaaa amaa

Kız ona kıyamazken kendine kıyıyorsun.
Dikkat et bak ne güzel menülerin düzenli düzenli giderken.

kendi kendime konuşuyomuş hissine kapıldım bi an:60::60:

Boşver ben de aynısından oluyorum bazen:1::1:

Çok yemedim ama sonrasında aralarım var bakkk .. :1:

Teşekkür ediyorumm ..

Kız ona kıyamazken kendine kıyıyorsun.
Dikkat et bak ne güzel menülerin düzenli düzenli giderken.

Boşver ben de aynısından oluyorum bazen:1::1:

evet haklısın bundan sonra sahurlarımı da kısıcam sahurlarda biraz daha gevşek davranıorum:18:

:60::60: gel kurtar beni

Umarım iyi geçmiştir orucun ..
Güzel yemişsin bayılma falan yok değil mi?

Sana tuvaletini bile yaptırmayan o afacan mı geldii?
yerim onu benn ..

Bugün nasılsın Özlemcim?
Menülerimi düzene sokmaya başladım.
Bugün iftara 1 saat kala yine bir tartışmayla karşı karşıyaydım.
Normalde yemezdim yine yemiyordum da ezandan yarım saat sonra dedim hadi topla kendini ye birşeyler.
Neyneysenin de konuşmalarını düşündüm yedim.

çok sevindim cnm mantıklı davranmışsın ve kendine eziyet etmemişsin.... çok garip deme sen yemeyerek eziyet ediyorsun kendine bende yiyerek...:60:
evet benle tuvalete gelen ufaaklık geldi... tek yeğenim var zaten... çok iyi geldi bana onun yanında kendimi çok iyi hissediyorum nedense... sanırım annesi gibi olduğum için sorumluluk sahibi oluyoryum bi anda...
bu arada bu tartışmalar bitmiyor hiç... evlendikten sonra azalmakla beraber ara ara devam ediyor... bazen de alevlendiriyor ilişkiyi barışınca daha bi yakın hissediyosun... bazen de tam tersi ama tek düze aşk yok malesef...

çok sevindim cnm mantıklı davranmışsın ve kendine eziyet etmemişsin.... çok garip deme sen yemeyerek eziyet ediyorsun kendine bende yiyerek...:60:
evet benle tuvalete gelen ufaaklık geldi... tek yeğenim var zaten... çok iyi geldi bana onun yanında kendimi çok iyi hissediyorum nedense... sanırım annesi gibi olduğum için sorumluluk sahibi oluyoryum bi anda...
bu arada bu tartışmalar bitmiyor hiç... evlendikten sonra azalmakla beraber ara ara devam ediyor... bazen de alevlendiriyor ilişkiyi barışınca daha bi yakın hissediyosun... bazen de tam tersi ama tek düze aşk yok malesef...

tek düze olmaması çok iyi bişey bence arada öyle tartışılmalı ki monotonluktan çıksın ilişki alevlensin:52:

Arasını bulmamız lazım Özlemcim ama bakalım ne zaman başaracağız ..
Cidden normal mi bu tartışmalar her ilişkide oluyor mu?
Evlenince daha normale mi dönüyor daha mı çok artıyor.
evet sorun olunca uzak kalmaya çalışıyorum artık biraz benim de sinirlerim çok sağlam kırmayayım diye o zaman daha çok özlüyorum ama aynı zamanda o tartışmayla fazla samimi de olamıyorum tartışma öncesi gibi .. İşte bu yanında olunca olmuyor bir bakışı bir sarılışı ile direk yumuşuyorum.Dediğin gibi daha da yakın hissediyorum.
Ama sürekli olmasın artık bunlar istiyorum.
Susuyorum ben mümkün oldukça orada çok streste zaten diye ama sanki sustukça kendime içimdekilere zarar veriyorum gibi geliyor.
İyi döktüm ben de içimi bu saatte :1:

Arasını bulmamız lazım Özlemcim ama bakalım ne zaman başaracağız ..
Cidden normal mi bu tartışmalar her ilişkide oluyor mu?
Evlenince daha normale mi dönüyor daha mı çok artıyor.
evet sorun olunca uzak kalmaya çalışıyorum artık biraz benim de sinirlerim çok sağlam kırmayayım diye o zaman daha çok özlüyorum ama aynı zamanda o tartışmayla fazla samimi de olamıyorum tartışma öncesi gibi .. İşte bu yanında olunca olmuyor bir bakışı bir sarılışı ile direk yumuşuyorum.Dediğin gibi daha da yakın hissediyorum.
Ama sürekli olmasın artık bunlar istiyorum.
Susuyorum ben mümkün oldukça orada çok streste zaten diye ama sanki sustukça kendime içimdekilere zarar veriyorum gibi geliyor.
İyi döktüm ben de içimi bu saatte :1:

cnm ben susmaktan yana değilim açıkçası... beni ne rahatsız ediyorsa tartışma anının dışında bi anda açık açık anlatıyorum... ben böyle olmasın istiyorum böyle olunca çok üzülüyorum diyorum.. o da bi dahaki sefer öyle olmaması için elinden geleni yapıyor... ama tartışma anında bağıra çağıra söylenen sözler tam tersi geri tepiyor....
bence hiçbişieyi içine atma... birikirse içinde daha kötü olur... evlenince bizim tartışmalarımız azaldı... ama ara ara oluyor yine mesela dün oldu... benim moralim bozuktu ona patladım... hatta elime ne geçtiyse fırlattım:1: ama bugün geçti...

cnm ben susmaktan yana değilim açıkçası... beni ne rahatsız ediyorsa tartışma anının dışında bi anda açık açık anlatıyorum... ben böyle olmasın istiyorum böyle olunca çok üzülüyorum diyorum.. o da bi dahaki sefer öyle olmaması için elinden geleni yapıyor... ama tartışma anında bağıra çağıra söylenen sözler tam tersi geri tepiyor....
bence hiçbişieyi içine atma... birikirse içinde daha kötü olur... evlenince bizim tartışmalarımız azaldı... ama ara ara oluyor yine mesela dün oldu... benim moralim bozuktu ona patladım... hatta elime ne geçtiyse fırlattım:1: ama bugün geçti...

Artık mesafenin o kadar yorduğunu hissediyorum ki sakince konuşamıyorum sorun olunca problem bu.
Yüz yüze olsak anlatacağım ama ..
Farkındayım yüz yüzeyken söylediğim şeylere daha dikkat ediyor.
Ama bir taraftan birikenler de çok sorun ..
En yakınındakine patlıyor insan değil mi belki çok ufacık bir şeyden?
O da muhtemelen senin gergin olduğunu hissedince alttan almıştır ..
Düzeldiğine sevindim canım.
Önceden nasıldınız?
bir de aynı şehirdi ama sizin değil mi?

05.08.2011 tarihli mesaj sayımıııı

eski_bir_masal 39 :46:
ozlemmtekinn 19 :46:
mcrgozde 15 :46:
maviyesil1999 12 :46:
elmalıturta 11 :46:
neyneyse 9 :46:
chika 8 :46:
ferdici 7 :46:
dryrgp 5 :46:
elisya 4 :19:
ommanipedmehum 2 :19:
kedican 1 :19:
neslivicdan 0 :19:
hamutran 0 :19:

06.08.2011 mesaj sayımı

eski_bir_masal 10 :46:
mcrgozde 9 :46:
ozlemmtekinn 4 :19:
kedican 2 :19:
ferdici 2 :19:
maviyesil1999 1 :19:
dryrgp 0 :19
chika 0 :19:
neyneyse 0 :19:
elmaliturta 0 :19:
hamutran 0

günaydın kızlarr:)
sahura kadar ayaktaydım, sahuruyaptım yattım 4 gibi ama sabahın erkenin de uyanıverdim

gözlerim acıyoama uyuyamıyorum tekrar işin kötüsü

iftar menümle görüşmek üzere:)

merhaba 13. takım..nasılsınız..hepiniiz özledim.
RABİA GERİ DÖNMEK ÜZERE NE KADAR SÜRE AYRILIYORUZ..ben eylülde okullar başlayınca tam olarak gelmek istiyorum..yok bir süresi varsa dönerim..sizlerden ayrılmak hiç hoşuma gitmiyor..kalan 3 kilom var..şu anda 61.2 + - gidiyorum ama hedefe ulaşana kadar diyeti bırakmayacağım..buraya tam yazmaya başlıyorum işler karışıyor bu seferde gelemeyince saçma oluyor bir gel bir git hiç bana göre değil..yani kısaca gelmişken ayrılmadan mezun olmak isitiyorum..

Selam kizlar.. Sahur menum;
1 dilim karpuz
1 kasarli tost (kepek ekmekli)
bir de dun gece yuruyus yaptik, onu yazamadim.. Neyse iyi pazarlar herkese..

05.08.2011 tarihli mesaj sayımıııı

eski_bir_masal 39 :46:
ozlemmtekinn 19 :46:
mcrgozde 15 :46:
maviyesil1999 12 :46:
elmalıturta 11 :46:
neyneyse 9 :46:
chika 8 :46:
ferdici 7 :46:
dryrgp 5 :46:
ommanipedmehum 2 :19:
kedican 1 :19:
hamutran 0 :19:

06.08.2011 mesaj sayımı

eski_bir_masal 10 :46:
mcrgozde 9 :46:
ozlemmtekinn 4 :19:
kedican 2 :19:
ferdici 2 :19:
maviyesil1999 1 :19:
dryrgp 0 :19
chika 0 :19:
neyneyse 0 :19:
elmaliturta 0 :19:
hamutran 0

Eline sağlıkk

merhaba 13. takım..nasılsınız..hepiniiz özledim.
RABİA GERİ DÖNMEK ÜZERE NE KADAR SÜRE AYRILIYORUZ..ben eylülde okullar başlayınca tam olarak gelmek istiyorum..yok bir süresi varsa dönerim..sizlerden ayrılmak hiç hoşuma gitmiyor..kalan 3 kilom var..şu anda 61.2 + - gidiyorum ama hedefe ulaşana kadar diyeti bırakmayacağım..buraya tam yazmaya başlıyorum işler karışıyor bu seferde gelemeyince saçma oluyor bir gel bir git hiç bana göre değil..yani kısaca gelmişken ayrılmadan mezun olmak isitiyorum..

Rabiaya sormuşsun ama ben gireyim araya belli bir zamanı yok diye biliyorum.
Ben baya bir dönmemiştim çünkü ..
Ama değiştiyse bilemedim.

Selam kizlar.. Sahur menum;
1 dilim karpuz
1 kasarli tost (kepek ekmekli)
bir de dun gece yuruyus yaptik, onu yazamadim.. Neyse iyi pazarlar herkese..

Afiyet olsunn ..

Back
X