Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol tatlım ama beceremedim galiba bişeysi eksik gibiydi...:25:
göbek marul, domates, light ton balığı, biraz peynir, mısır
üzerine bir tatlı kaşığı zeytin yağı, yarım tatlı kaşığı nar ekşisi

yine de su gibiydi böyle bi tuhaftı :110:
sen ne koyuyosun içine? var mı farklı bi püf noktası?

Tam anlamıyla aynı şekilde yapıyorumm ..
Nar ekşisi fazla olmuş olabilir mi?
Ya da yağını tam süzememiş olabilir misin?
Bazen domates suyunu fazla veriyor ama ben sulu olunca daha çok seviyorum ..

Tam anlamıyla aynı şekilde yapıyorumm ..
Nar ekşisi fazla olmuş olabilir mi?
Ya da yağını tam süzememiş olabilir misin?
Bazen domates suyunu fazla veriyor ama ben sulu olunca daha çok seviyorum ..

nar ekşisi az olmuş olabilir hiç tadı gelmiyodu...
ton balığı da yağsızdı light olanlardan su içinde.
neyse yedim gitti :55:

Saçmaladım sanırım bugün farkındayım ..
Ama yiyemedim sonra saat ilerleyince de yemek istemedim ne olduğu belli olmayan bir menü olmasın diye.
Ama sahurda haşlanmış makarna yiyeceğimm ..

ye hilalcim ye de miden dolsun biraz..

ama yarından itibaren kepekli makarna ye yiyeceksen de hem doy hem sağlıklı beslen

işallah madem
iyi misin özlemcim keyfin moralin nasıl?
saol cnm iyiyim çok şükür... sabah bi girdim bi çıktım görmemişim kusura bakma:16:
Kahveyle güne başlamayı çok severim ben de ..

Atlama atlama kahvaltını sonra benim gibi düzensiz olur öğünlerin..

Kız nasıl uyandın o saatte :1:
Hoş ben daha uyumamıştım ama ..

Gel biran önce Neyneysecim özledik seni ..
haziran gecesi var kaçırırmıyım... izledim geri yattım...:1:
Benim iftar menüm de az garip oldu ama ..

kuru kayısı
armut
yeşil çay :1::1:
:15::15: sen her ihtimale karşı bana bi anneni nosunu ver istersen...
Salatalık Zayıflatır Mı

Salatalığım %96’sı sudan oluşur. Bu yüzden içerisindeki kalori miktarı oldukça düşüktür. Ortalama büyüklükteki bir salatalığın içinde hemen hemen 45 kalori vardır. Bu durumda 4-5 tane salatalık yediğinizde ortalama 250 kalori almış olursunuz. Yiyeceğiniz salatalık sizi tok tutacağı gibi zayıflamanıza da yardımcı olacaktır. Salatalık; domates ve karpuza oranla daha büyük avantaj sağlar. Çünkü uzun zaman saklayabilirsiniz. Salatalığın üzerinde bulunan ince kabuk; salatalığın içeriğindeki suyun uçmasını önleyerek kurumasını önler. Şunu da belirtmeliyiz ki; küçük boyuttaki salatalıklar büyüklere oranla daha lezzetlidirler.

Salatalık zayıflatır mı? Sorusuna vereceğimiz cevap; ”evet zayıflatır” olacak. Salatalık içerdiği yağ yakımını sağlayan enzimler sayesinde zayıflama için doğanın güzel bir hediyesidir bize. Salatalık yemek istemezseniz salatalık suyu içmeniz de olumlu sonuç almanıza yetecektir.

Salatalık zayıflatıcı özelliğinin dışında daha birçok şeye yararlıdır. İçerdiği silika maddesi sayesinde vücuttaki bağ dokusunu ve kolojenleri güçlendirmektedir. Cilt lekelerine ve sivilcelere iyi geldiği gibi kırışıklıkların görünümünde gözle görülür bir azalma sağlar. Cildin nem dengesi için önemlidir. Her gün mutlaka salatalık tüketmenizi öneririz.
saol cnmgüzel bilgiler için... bende menüyü aldım her gün oruç tatmuyorum ama o listeyi normaldede uygulayabilirim galiba...
iyi geceler kızlar,
misafirim şimdi gitti, hemmen size koştum:66:
üzerimden kamyon geçmiş kadar yorgunum ama geçti çok şükür:1:
haftasonuna kadar ufukta misafir görünmüyor:60:
ne var ne yok, kimler online?

haftayada benim misafirlerim olcak... evde iftar yemeği vermek lasım bol bol çağırcam herkesi.... ama haftaya önce bi dip köşe bucak temizlik yapmam gerek...

nerdesin canım?

Ankaradayım ama kampüsteyim çıkmıyorum pek kampüsten.
Markette de kepekli makarna yok ..

saol cnm iyiyim çok şükür... sabah bi girdim bi çıktım görmemişim kusura bakma:16:

haziran gecesi var kaçırırmıyım... izledim geri yattım...:1:

:15::15: sen her ihtimale karşı bana bi anneni nosunu ver istersen...

saol cnmgüzel bilgiler için... bende menüyü aldım her gün oruç tatmuyorum ama o listeyi normaldede uygulayabilirim galiba...

haftayada benim misafirlerim olcak... evde iftar yemeği vermek lasım bol bol çağırcam herkesi.... ama haftaya önce bi dip köşe bucak temizlik yapmam gerek...

Gündüz uyuyup gece uyanıyoruz sanırım yarasalar gibi .:1:
Bu sefer tam kızmalığım değil mi ?
Ama yiyemedim iştee :30:

sağol canım

aa keşke deneseydim!
yarın artık :56:

Dene dene ..
Dün öyle yaptım da çok hoşuma gitti ..

artık vagzeçtimmmm :50:

okadar dikkat etmeme ragmen durmadan kilo alıyorum..

sahurda yedikten sonra 1.5 saat oyalanıp yatıyorum ki sahurda öle kilo yapici bişiy yemiyorum.. iftarda 1 dilimden fazla ekmek yemiyorum 3-4 lt su içiyorum.. anlamadım çıldırmaya az kaldı :47::47::47::47:

hemen bugun kü menütomu yazıp çıkmam lazım yoksa uykusuzluktan ölücem bu gidişle bu arada kan için ilaç verdi daktır bana kansızlık varmış bende böle tüp tüp içinde şurup gibi içiyorsun daha önce kullanan oldu mu kilo yapmaz dedi doktorr ama bilemiyorum :44::44:

bugun kü menütoooooom

sabah : kırmızı meyveli kflekss + yarım yağlı süt ile
ara : 1 adet capuccino :52::56:
öğlen : tavuk şiş + az çorba + salata + 2 kaşık bulgur pilavı
ara : az fındıkk
akşam : kfleks yarım yağlı süt ile
az karpuzz
az fındıkkkkkk

spor olarak da 30 dk yürüyüş sopa + mekik

kızlar bişey sorcam,
ilköğretim düzeyinde özel ders ücretleri ne kadar bi fikriniz var mı?
okullar açılınca kuzenimin çocukları için destek dersleri aldırmak istiyolar da ailesi...

kızlaarrr... bugün komşumuzu gördüm ''nurhan teyzeee!!!! ne oldu sana süzüllmüşsün resmen'' dedim:p şaka şaka öyle demedim tabii:1: ama kadın bir incelmiş bir incelmiş.. 10 gunde 7 cm inceldim dedi.. pantolonları bollaşmış falan.. ama kilo vermemiş.. zaten diyet de yapmamış... krem mi jel mi bi şey almış 90 liraya, onu sürüyomuş günde 2 kere.. annem de almak istiyo şimdi, bana araştırmamı söyledi.. ayy inşallah işe yarıyodur ki aslında yaradığına bizzat şahit oldum ama daha da emin olmam lazım.. valla hepicinize tavsiye edicem o zaman.. ne güzel basenlerimize süreriz ama yemeye de devam ederiz:p hayal ürünü gibi ama yine de bakıcam şimdi araştırmaya başlıyorum, öhömmmm:68::1:

Back
X