Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bişey sorcam,
ilköğretim düzeyinde özel ders ücretleri ne kadar bi fikriniz var mı?
okullar açılınca kuzenimin çocukları için destek dersleri aldırmak istiyolar da ailesi...
Hangi şehirdeydin sen unuttum da :4:
İlden ile çok değişiyor ama ortalama olarak aylık 100-150 tl arası tabi derse göre de değişiyor.

beni atın gruptan.. ben artık inancımı gerçekten kaybettim.. :43::43::43::43::43:

Ne oldu deryacımm?

Ankaradayım ama kampüsteyim çıkmıyorum pek kampüsten.
Markette de kepekli makarna yok ..

Gündüz uyuyup gece uyanıyoruz sanırım yarasalar gibi .:1:
Bu sefer tam kızmalığım değil mi ?
Ama yiyemedim iştee :30:

Dene dene ..
Dün öyle yaptım da çok hoşuma gitti ..
aaynen öyle oldum cnm yaaa acil değiştirmem lasım bu düzeni gece tek başıma cnm sıkılıyor:26: bu arada sahurda senden güzel bi menü bekliyorum ona göre...
artık vagzeçtimmmm :50:

okadar dikkat etmeme ragmen durmadan kilo alıyorum..

sahurda yedikten sonra 1.5 saat oyalanıp yatıyorum ki sahurda öle kilo yapici bişiy yemiyorum.. iftarda 1 dilimden fazla ekmek yemiyorum 3-4 lt su içiyorum.. anlamadım çıldırmaya az kaldı :47::47::47::47:
cnm ödem filandır belki... yeşilçay içiyor musun...?
hemen bugun kü menütomu yazıp çıkmam lazım yoksa uykusuzluktan ölücem bu gidişle bu arada kan için ilaç verdi daktır bana kansızlık varmış bende böle tüp tüp içinde şurup gibi içiyorsun daha önce kullanan oldu mu kilo yapmaz dedi doktorr ama bilemiyorum :44::44:
ben kullandım cnm demir için... iştah açar ama sen yemessen bişiy olmaz... bide o peynirle sütle filan aynı anda içilmiyor ona dikkat et çünkü ben bir ay kullandım hiçbi işe yaramadı hatta demirim dahada düşük çıkmıştı sonrada bıraktım zaten... şimdi eşim bi macun yaptırdı bana polen bal arı sütü bide bi yosun karışımı... kayınalidemin kan değerlerini acayip yükseltmişti bir ayda... bakalım banada etki etçekmmi...
beni sabah görseniz önce kalkıp ilacımı içiyorum troid için 1 saat sonra macun yiyoru ondan bi saat sonrada kahvaltı... eşim yakında terminatör gibi olcan diyo...:1: bide kahvaltıya ulaşmak zor oluyor....:97:
beni artın gruptan.. ben artık inancımı gerçekten kaybettim.. :43::43::43::43::43:

bazen bende aynı senin gibi düşünüyorum biliyor musun.... ama sonra yine burdaki arkadaşlar sayesinde kendime olan inancım geliyor... daha önce yaptım şimdi neden olmasın diyorum... sende bak ne yazmışsın oraya finale az kaldı sabır.......

kızlaarrr... bugün komşumuzu gördüm ''nurhan teyzeee!!!! ne oldu sana süzüllmüşsün resmen'' dedim:p şaka şaka öyle demedim tabii:1: ama kadın bir incelmiş bir incelmiş.. 10 gunde 7 cm inceldim dedi.. pantolonları bollaşmış falan.. ama kilo vermemiş.. zaten diyet de yapmamış... krem mi jel mi bi şey almış 90 liraya, onu sürüyomuş günde 2 kere.. annem de almak istiyo şimdi, bana araştırmamı söyledi.. ayy inşallah işe yarıyodur ki aslında yaradığına bizzat şahit oldum ama daha da emin olmam lazım.. valla hepicinize tavsiye edicem o zaman.. ne güzel basenlerimize süreriz ama yemeye de devam ederiz:p hayal ürünü gibi ama yine de bakıcam şimdi araştırmaya başlıyorum, öhömmmm:68::1:

Aaaa ciddi misin 10 günde 7 cm neymiş o öyle ya ..
Adı ne kreminn?

niye kaybediyosun inancını.. aa kızlar noluyo size bu aralar ya:19: silkelenin ve kendinize gelin lütfen, hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıp öyle ayrılıcaz takımdan!:20:

Cidden bu sıralarda takımcak motive eksikliğimiz var ..
Herkes aynı psikolojide ..

yahu delirmek üzereyim çok kilo almışım.. anlamıyorum ben yaaaaa :47:

Ne kadar almışsın deryacım?
Ben de aynı şekildeyim nedenini çözemedim ..
Dün yaptıklarımı saymazsam öyle aşırı bir şey de yemiyorum hafif spora da başladım ..

yahu delirmek üzereyim çok kilo almışım.. anlamıyorum ben yaaaaa :47:

sen yine yediklerine dikkat et.. bi kırılma noktası olacaktır mutlaka, motivasyonu kaybetme bence.. ayrıca sen diyodun ramazanın ilk haftası kilo alabiliriz, ama sonradan vücut alışır diye:S

aaynen öyle oldum cnm yaaa acil değiştirmem lasım bu düzeni gece tek başıma cnm sıkılıyor:26: bu arada sahurda senden güzel bi menü bekliyorum ona göre...

bazen bende aynı senin gibi düşünüyorum biliyor musun.... ama sonra yine burdaki arkadaşlar sayesinde kendime olan inancım geliyor... daha önce yaptım şimdi neden olmasın diyorum... sende bak ne yazmışsın oraya finale az kaldı sabır.......

Benim de benim de aynı durumdayım.
Eşinin nasıl uyku şekli normal mi ?
öyleyse daha kötüdür.
Sahura makarna yapıyorum haşlama ..

Zaman zaman hepimiz aynı durumda oluyoruz.
Ben de bu sıralarda aynıyım.
Yalnız daha önce de dediğim gibi ben bunun ayın durumuyla alakası olduğuna çok inanıyorum.
Şu an büyüyen fazda ve ne yesek yarıyor.

Aaaa ciddi misin 10 günde 7 cm neymiş o öyle ya ..
Adı ne kreminn?

Cidden bu sıralarda takımcak motive eksikliğimiz var ..
Herkes aynı psikolojide ..

Ne kadar almışsın deryacım?
Ben de aynı şekildeyim nedenini çözemedim ..
Dün yaptıklarımı saymazsam öyle aşırı bir şey de yemiyorum hafif spora da başladım ..

adı selülex.. kadınlarkulubu o konuya da el atmış, googleda yazınca direkt çıktı.. memnun kala olmamış burada:s anlamadım ki, ama komşumuz da yalan söyleyecek biri değil, ayrıca gözümle gördüm baya incelmişti gerçekten:s bilemedim valla

adı selülex.. kadınlarkulubu o konuya da el atmış, googleda yazınca direkt çıktı.. memnun kala olmamış burada:s anlamadım ki, ama komşumuz da yalan söyleyecek biri değil, ayrıca gözümle gördüm baya incelmişti gerçekten:s bilemedim valla

İlginç ..
Belki kişiden kişiye değişiyordur diyeceğim ama ben kadınlar kulübündeki deneyimlere çok güveniyorum.

sen yine yediklerine dikkat et.. bi kırılma noktası olacaktır mutlaka, motivasyonu kaybetme bence.. ayrıca sen diyodun ramazanın ilk haftası kilo alabiliriz, ama sonradan vücut alışır diye:S

ramazanın ilk 10 günü geride kaldı.. dediklerimin hala arkasındayım.. sadece tartıda 9 lu rakamlara gelip dayanmak benim canımı çok sıkıyor.. ve eşimde bugün sanki yine kilo aldın göbeğin çıkmış gibi dedi.. ve naparsam yapayım 10 gündür doğru düzgün wc yede çıkamıyorum.. aslında ne bilim karmakarışığım :47:

ramazanın ilk 10 günü geride kaldı.. dediklerimin hala arkasındayım.. sadece tartıda 9 lu rakamlara gelip dayanmak benim canımı çok sıkıyor.. ve eşimde bugün sanki yine kilo aldın göbeğin çıkmış gibi dedi.. ve naparsam yapayım 10 gündür doğru düzgün wc yede çıkamıyorum.. aslında ne bilim karmakarışığım :47:

10 gündür wcye çıkamıyosan ondandır.. motivasyonu kaybedeceğine buna bi çözüm ara bence:9 finale az kaldı, sabır:)

Son düzenleme:
sonradan gördüm canım iftardan sonra mı tartıldın?

hatırlamıyorum bitnm.. bakalım yarın iftardan önce bir tartılıyım.. yazıcam zaten buraya.. haftaya düzelir inş..

10 gündür 2-3 gün yürüyüş yapamadım bak bugünde çıktım 50 dkk yürüyüşümü yaptım.. yani sahurdan sonra hemen uyumamaya dikkat ediyorum iftarda kaçırmıyorum suyumu güzel içiyorum. sadece bunu anlamadım :43: "derya'nın suçu ne?" :60:

Wc sorunudur o biliyorsun ben de aynı problemi yaşıyorum ve karnımda şişlik var ki normalde benim hiç göbeğim olmaz ..
Düşün 10 gündür gitmemek kolay mı çok etkiler ..

ben de.. ama annem kendisi için alıcam diye tutturursa çaktırmadan ben de sürerim, söylerim size sonuçları:D

Hadi bakalım merak ettim ne olacak sonuç ..

kız varya seni öldürücem :60: tam benim kafadasın senin msjları okurken moralim düzeliyor :60: çözüm çok hepsini uyguladım tık yok :d :60::60::60:

ne mutlu o zmaan bana:1: 1 tutam sinamekini alıp kaynatıp onu içiyosun son çare o.. ama zararlı diyolar ona da, ben bilmiyodum 1 haftada 3 kez falan içmiştim.. beyin hücrelerini öldürüyomuş meğer, ben de bi gerizekalılık geldi bana diyodum:p:1: ama bu annemden duyduğum bi eydi, araştırmadım.. şimdi bakarım senin için 1 kerelik sinameki içmenin çok bi zararı var mı acaba:S

ne mutlu o zmaan bana:1: 1 tutam sinamekini alıp kaynatıp onu içiyosun son çare o.. ama zararlı diyolar ona da, ben bilmiyodum 1 haftada 3 kez falan içmiştim.. beyin hücrelerini öldürüyomuş meğer, ben de bi gerizekalılık geldi bana diyodum:p:1: ama bu annemden duyduğum bi eydi, araştırmadım.. şimdi bakarım senin için 1 kerelik sinameki içmenin çok bi zararı var mı acaba:S

Sinemakinin beyin hücrelerine zararı olduğunu hiç duymadım ama kısa süre kullanılması gereken bir şey.
Devamlı kullanıldığında bağırsak tembelliğine neden olup bir şey kullanmadan tuvalete gidemiyorsun.
Bu doğadanın 5i bir arada form çaylarının içinde var bir kaç günlüğüne kullanabilirsin onu.
Hiç olmadı bekunis diye bir ilaç kullanılabilir.
Normalde araştırdım herkeste çok ciddi etki gösterip bütün bağırsakları temizlemiş.
Ben de etki yapmamıştı ama bir kaç gündür az az da olsa sorun düzeliyor gibi ..

Sinemakinin beyin hücrelerine zararı olduğunu hiç duymadım ama kısa süre kullanılması gereken bir şey.
Devamlı kullanıldığında bağırsak tembelliğine neden olup bir şey kullanmadan tuvalete gidemiyorsun.
Bu doğadanın 5i bir arada form çaylarının içinde var bir kaç günlüğüne kullanabilirsin onu.
Hiç olmadı bekunis diye bir ilaç kullanılabilir.
Normalde araştırdım herkeste çok ciddi etki gösterip bütün bağırsakları temizlemiş.
Ben de etki yapmamıştı ama bir kaç gündür az az da olsa sorun düzeliyor gibi ..

evet şimdi ben de baktım beyinle ilgili bir şey yazmıyor, annem uydurmuş:1: doktorunuza danışmadan kullanmayın yazıyor.. ikiniz buluşun doktora gidin bence:p şaka bir yana gerçekten bi ara doktora gidin kızlar, bu durum pek normal değil.. Allah korusun belki altında daha ciddi bi neden yatıyodur.. Sağlık bu:)

Sahurda yediğimde bu saatlerde yemiş olmaya çalışıyorum hoş sabah uyuyorum ama yatana kadar baya zaman geçsin.
En azından da 5-6 saat geçiyor.
Ne yedim yazayım ..

İftardan sonra 2 kaşık yoğurt yemiştim.
Sahurda da makarnayı haşladım.
İçine 1 domates az peynir kırmızı biberle kekik koydum karıştırdım yedim.
Soslu makarnadan çok daha güzel oldu kekikle kırmızı biberin karışımı olunca ..

Back
X