Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar :42:

Hala uyuyamadımm benn .. :59:
Ama günaydınnnnnnnn ..
Bu arada wc sorunumu halletmiş bulunmaktayım darısı senin başına ..
Ne iyi geldi anlayamadım tam ama armut yedim iyi gelirmiş kayısı yedim ..
Yeşik çay içtim, doğadan 5i bir arada içtim ve bekunis ilaç kullandım ..
Sanırım bekunis çare oldu ama ..

Ayy çok teşekkür ederim Deryacım valla düşünmen yeter tatlım yaa .. :54::17:

herzaman cnm :34:

Hala uyuyamadımm benn .. :59:
Ama günaydınnnnnnnn ..
Bu arada wc sorunumu halletmiş bulunmaktayım darısı senin başına ..
Ne iyi geldi anlayamadım tam ama armut yedim iyi gelirmiş kayısı yedim ..
Yeşik çay içtim, doğadan 5i bir arada içtim ve bekunis ilaç kullandım ..
Sanırım bekunis çare oldu ama ..

kız ne kadar çok şey yemiş içmişsin :1: darısı başıma darısı başıma :60::60::61::61:
konuya bak ya ölücem gülmekten :60::60::60:

Son düzenleme:
günaydın kızlar:3:
bugün yeğenim gene bizde kalcak o gelince bilgisayarı saklıyorum yarın kilo bildirimi yapmam zor olabilir.... şimiden yazayım dedim... kilom 74.... yine neyneyseye özel mesaja atıcam ama hatırlatırsınız mesajımı gören olmassa... masal niye uyumadın bakıyım sen.... kızım bu ne düzensiz hayat biraz çaba göstersene kendine zarar olcak bak... ramazan diye bişiy demiyorum ama ramazandan sonra düzene gircek bu uykular...

herzaman cnm :34:

kız ne kadar çok şey yemiş içmişsin :1: darısı başıma darısı başıma :60::60::61::61:
konuya bak ya ölücem gülmekten :60::60::60:

Bir de bir şey yemiyor dersiniz yediklerime bakın be :1:
Valla gülüyoruz falan ama resmen süründürüyordu artık beni .. :26:

günaydın kızlar:3:
bugün yeğenim gene bizde kalcak o gelince bilgisayarı saklıyorum yarın kilo bildirimi yapmam zor olabilir.... şimiden yazayım dedim... kilom 74.... yine neyneyseye özel mesaja atıcam ama hatırlatırsınız mesajımı gören olmassa... masal niye uyumadın bakıyım sen.... kızım bu ne düzensiz hayat biraz çaba göstersene kendine zarar olcak bak... ramazan diye bişiy demiyorum ama ramazandan sonra düzene gircek bu uykular...

Tamam ben söyleriz Özlemcim aklımda benim ..
Uff hiç sorma ya ben de şu düzensizlikten çok şikayetçiyim ..
nasıl böyle oldu anlamadım gece telefonla konuşurken alıştım galiba ve ilerleye ilerleye bu hale geldi daha gözümü kırpmadım ..
Bu düzensizlik de aslında sıkıntı yapıyordur bende de haklısın valla ..
İyi eğlenceler o ufaklıklaa sana ..

nasıl böyle oldu anlamadım gece telefonla konuşurken alıştım galiba ve ilerleye ilerleye bu hale geldi daha gözümü kırpmadım ..

saol cnm.... bugün gündüz biraz az uyursan belki işe yarar... gecce uykun gelir... en olmadı ılık bi süt karanlıkta beni hemen uyutur.... ama şimdi oruç tuttuğun için gündüz uyumak isteyebilirsin tabi...

saol cnm.... bugün gündüz biraz az uyursan belki işe yarar... gecce uykun gelir... en olmadı ılık bi süt karanlıkta beni hemen uyutur.... ama şimdi oruç tuttuğun için gündüz uyumak isteyebilirsin tabi...

Benim de tersliğim o işte uyuduğum saatten önce uyuyamıyorum ..
Öğlen uykum olur mesela ama akşam olsun yine uyuyamıyorum ..
ama en iyisi biraz uykusuz kalıp bunu yapmak.
Ramazanda da iyi oluyor aslında.
Bugün daha bu saatten çok acıktım nedense ..

Hoşgeldinn ..
Kolay geçiyor sanki bu ramazan korktuğum gibi olmadı benim ..
İyi miymiş kardeş takımımız da?

bizlerde iyiyiz tatlım bi yaramazlık yok çok şükür
bazen biraz durgun oluyoruz ramazandan dolayı
onun dışında bi yaramazlığımız yok çok şükür

güzel, çıtır hatun ha... bayıldım bu sözlere sen nasılsın cnm iyi misin?

:)) çıtır adaylartıyız ha ondan :21:
bizim kızlar daha gelmediler valla bende onları bekliyorum
ramazanda uyanmak zor oluyo galiba :))

günaaaydııın!

kızlar nasıl güzel bi havaya uyandık böyle İstanbul'da! Allah her yere böyle ferahlık versin çok iyi oldu!

bu sırada dünden beri oturduğum odada hindistan cevizli sıvı sabun kokusu alıyorum ama nerden geldiğini bulamadım bi türlü pöf!

seni mi süründürüo beni mi ayy cidden zormuş ya.. ramazandan ötürü oldum sanırım öle sık karşılaştığım bir sorun değildi çünkü :59: bakalım akşama köye gidicem gitmeden 4-5 gibi tartılır yazarım..

kızlar geçen gün bir blog sitesini geziyordum zayıflama ile ilgili makaleler vardı.. biri yazmış yorumlara:

" zayıflamak istiyorum vs diye" biride cvp yazmış: "zayıflamaya çalışma baksana herkes zayıflıyor senin bir farkın olsun" :60: teselliye bak :60:
biriside şey yazmış o konuya:
"manda gibi yatarsan zayıflayamazsın.az ye biraz kalk git spor yap.birde konu açmış zayıflayamıyorum diye...az ye az...yine sinirim bozuldu ya..." Allah'ım yorumları okudukça krize giriyorum manyaklar yaaa :60:

ayhhşş bende çıkıyorum biraz tv seyredimde zaman geçsin birazda twist yaparım :8: :60: hayırlı sabahlar canlarım ciğerlerim öpüldünüz :54::54:

Derya'cım insanların kilosuyla ancak cahil cühela insanlar dalga geçer. sen kulak asma o tiplere.
ayrıca öyle aç kalarak zayıflanmadığı, zayıflansa da aynen geri alındığı kanıtlanmış bişey...

Benim de tersliğim o işte uyuduğum saatten önce uyuyamıyorum ..
Öğlen uykum olur mesela ama akşam olsun yine uyuyamıyorum ..
ama en iyisi biraz uykusuz kalıp bunu yapmak.
Ramazanda da iyi oluyor aslında.
Bugün daha bu saatten çok acıktım nedense ..
neden ki yoksa bişiy yemedinmi sahurda gerçi makarna yicektin yanlış hatırlamıyosam....
bizlerde iyiyiz tatlım bi yaramazlık yok çok şükür
bazen biraz durgun oluyoruz ramazandan dolayı
onun dışında bi yaramazlığımız yok çok şükür

:)) çıtır adaylartıyız ha ondan :21:
bizim kızlar daha gelmediler valla bende onları bekliyorum
ramazanda uyanmak zor oluyo galiba :))
evet günüzleri biraz tenha oluyor buralar... inş en yakın zaman da çıtır kategorisine döneriz... şu anda kıtır gözüküyorm çünkü... neyseki katır değil...:1: öyle bi espri var bilmiyorum biliyomusun bayanlar önce çıtır sonrat kıtır, katır ve en son yatır oluyorlar diye.... kesin erkeklerin bulduğu bi espridir....

günaaaydııın!

kızlar nasıl güzel bi havaya uyandık böyle İstanbul'da! Allah her yere böyle ferahlık versin çok iyi oldu!

bu sırada dünden beri oturduğum odada hindistan cevizli sıvı sabun kokusu alıyorum ama nerden geldiğini bulamadım bi türlü pöf!
nerden geliyoki durup dururkken :44:

sabah kahvaltım

bı çay
bı domates
3-5catal kasar
2-3 catl pAtates kızartması
2-3catalda yumurta:))

ben kılo aldım gıbı gelıo cunkum cok yedım bu aralar:)

neden ki yoksa bişiy yemedinmi sahurda gerçi makarna yicektin yanlış hatırlamıyosam....

evet günüzleri biraz tenha oluyor buralar... inş en yakın zaman da çıtır kategorisine döneriz... şu anda kıtır gözüküyorm çünkü... neyseki katır değil...:1: öyle bi espri var bilmiyorum biliyomusun bayanlar önce çıtır sonrat kıtır, katır ve en son yatır oluyorlar diye.... kesin erkeklerin bulduğu bi espridir....

nerden geliyoki durup dururkken :44:

aaa bilmiyodum ama güzelmiş valla

Back
X