aa bana ilk kez bu gorev verildi, sevindim:) msjlar tam olarak nasil sayiliyor alintilari falan saymiyoduk galiba:/ gerci benim msj saymama 10 gun var ama![]()
ya evet ben de bilmiyorum tam biri bize açıklayabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bana ilk kez bu gorev verildi, sevindim:) msjlar tam olarak nasil sayiliyor alintilari falan saymiyoduk galiba:/ gerci benim msj saymama 10 gun var ama![]()
Kuralları okudum anladım. Uyabilceğimi taahhüt ediyorum
Hoşbulduk,
Umarım başarılı olurum.
teşekkür ederim canımtatlım elif rahatsız diğer kaptanlarda daha yeni olduğundan ben kontrol ettim.sorun yok paylaşıma verebilirsin.tebrikler herkse
hoşgeldin:81:slm ben geldim:):)
canım, kural işi tamam olduğuna göre bize biraz kendinden bahseder misin?Kuralları okudum anladım. Uyabilceğimi taahhüt ediyorum
ya evet ben de bilmiyorum tam biri bize açıklayabilir mi?
canım, kural işi tamam olduğuna göre bize biraz kendinden bahseder misin?
hedeflediğin kilo nedir? kaç kilosun? boyun kaç?
paylaştığın için teşekkür ederim canım.Hedefim 58 şu anda tartı 69 gösteriyor boyum1,68
Aslında 63'e kadar düşmüştürm ay başında regl oldum tartı 70'i bir gösterdi bir daha da inmedi.
Patlayacak gibiyim. Çok şişliğim var.
Aslında 60 kiloydum .
Oturarak çalıştığım için kalçadan kilo alıyorum amacım tekrar eski kiloma dönüp devamliliğini sağlamak
evde netin yoksa haftasonlarını sorun etmiyoruz ama burda asıl önemli olan şey bol bol paylaşım yapman. o zaman takımdan maksimum yararlanırsın canım. hepimizin yeri geliyor işi oluyor ama mühim olan burdan kopmamak.Ayrıca ben işten bağlanıyorum evde netim yok haftasonu yazamayacağım sıkıntı olur mu acaba?
Bazen işte nete giremediğimde oluyor
slm ben geldim:):)
Hedefim 58 şu anda tartı 69 gösteriyor boyum1,68
Aslında 63'e kadar düşmüştürm ay başında regl oldum tartı 70'i bir gösterdi bir daha da inmedi.
Patlayacak gibiyim. Çok şişliğim var.
Aslında 60 kiloydum .
Oturarak çalıştığım için kalçadan kilo alıyorum amacım tekrar eski kiloma dönüp devamliliğini sağlamak
şimdi kızlar,
mesaj sayarken size 12 ağustos yazdıysam bu demektir ki 12 ağustos gününü 13 ağustos günü sayacaksınız. 12 ağustos ilk yazılan günaydın mesajından 13 ağustos günü yazılan ilk günaydın'a kadar sayacaksınız.
açık anlatabilmişimdir inşallah. sorularınız olursa sorabilirsiniz.
iyi gecelerr ..
Yayın akışına bak da önce kızma sonradan ..![]()
tatlım kanıtın günü değişti.. cuma gününe alında cuma gecesi daha doğrusu bende kaçırmıyorum o programı..
ii geceler cnm sanada görüşürüz
Tamam Neneysecim öğrenmiş olduk, ben acaba kaptanların mı davet etmesi şart diye düşündüm de ..çok güzel bir fikir canım
illa benim davet etmem gibi bir şart yok, sizler de davet edebilirsiniz. yeni gelen arkadaşlara kuralları da bildirirseniz gayet güzel olur.
ramazanda ben pek ilgilenemiyorum. yardımların için teşekkürler canım.
Ben geldimm,
Başlarken bana aktaracağınız kurallar var mıdır?
Selam kizlar.. 11 saat uyudum bugun, her tarafim agriyor, salak gibi hissediyorum kendimi.. Cunku bu bunye bu kadar uyumaya alisik degiiillbu arada kilo verenleri tebrik ediyorum.. Masal; alinti yapamadim canim tamamini okumak istedim gecmisin cunku (telden giriyorum yine) pekmezi cildim icin iciyorum anne baskisiyla.. Yuzum falan cok solgun renksiz gorunuyormus, dogru aslinda ben de begenmiyorum boyle kendimi.. Hem cok da yararli bi sey, tadini sevmesem de iciyorum iste:/
hosgeldin, kilo verme yolunda sana da basarilarr:)
afiyet olsun süper menün hilalcim
slm ben geldim:):)
Iftar menum;
1 porsiyon sulu kofte
3 yaprak roka
alinti yapamiyorum su an ama aynurege sen de hosgeldin:)
kızlar kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler hoşçakalınn