Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm ben geldim:):)
hoşgeldin:81:
sana da kuralları ekliyorum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

ya evet ben de bilmiyorum tam biri bize açıklayabilir mi?
aa bana ilk kez bu gorev verildi, sevindim:) msjlar tam olarak nasil sayiliyor alintilari falan saymiyoduk galiba:/ gerci benim msj saymama 10 gun var ama:D

şimdi kızlar,
mesaj sayarken size 12 ağustos yazdıysam bu demektir ki 12 ağustos gününü 13 ağustos günü sayacaksınız. 12 ağustos ilk yazılan günaydın mesajından 13 ağustos günü yazılan ilk günaydın'a kadar sayacaksınız.

açık anlatabilmişimdir inşallah. sorularınız olursa sorabilirsiniz.

canım, kural işi tamam olduğuna göre bize biraz kendinden bahseder misin?
hedeflediğin kilo nedir? kaç kilosun? boyun kaç?

Hedefim 58 şu anda tartı 69 gösteriyor boyum1,68

Aslında 63'e kadar düşmüştürm ay başında regl oldum tartı 70'i bir gösterdi bir daha da inmedi.

Patlayacak gibiyim. Çok şişliğim var.

Aslında 60 kiloydum .

Oturarak çalıştığım için kalçadan kilo alıyorum amacım tekrar eski kiloma dönüp devamliliğini sağlamak

Aslında 63'e kadar düşmüştürm ay başında regl oldum tartı 70'i bir gösterdi bir daha da inmedi.

Aslında 60 kiloydum .

Oturarak çalıştığım için kalçadan kilo alıyorum amacım tekrar eski kiloma dönüp devamliliğini sağlamak
paylaştığın için teşekkür ederim canım.
ben de rabia. verilecek kilomu verip mezun oldum ama hala buralardayım.
sen de inşallah istediğin kiloya inersin..

Ayrıca ben işten bağlanıyorum evde netim yok haftasonu yazamayacağım sıkıntı olur mu acaba?

Bazen işte nete giremediğimde oluyor
evde netin yoksa haftasonlarını sorun etmiyoruz ama burda asıl önemli olan şey bol bol paylaşım yapman. o zaman takımdan maksimum yararlanırsın canım. hepimizin yeri geliyor işi oluyor ama mühim olan burdan kopmamak.

selam kızlar! sabah erkenden çıktım evden ancak geldim geri...
oruç yaramamış takıma ama endişe yok bekliyorduk bunu di mi?
13 takım verir o kiloları! kilolar korksun bizden!

yeni katılanlar olmuş ne güzel!

slm ben geldim:):)

hoşgeldin aynur!

Aslında 60 kiloydum .

hoşgeldin bugüngünlerdenaralık!
nasıl seslenicez sana şimdi?

ben kedican, lale de diyebilirsin ama sanırım kedican daha kolay :9:

şimdiden hayırlı olsun diyorum size kızlar :80:

şimdi kızlar,
mesaj sayarken size 12 ağustos yazdıysam bu demektir ki 12 ağustos gününü 13 ağustos günü sayacaksınız. 12 ağustos ilk yazılan günaydın mesajından 13 ağustos günü yazılan ilk günaydın'a kadar sayacaksınız.

açık anlatabilmişimdir inşallah. sorularınız olursa sorabilirsiniz.

anladım kaptan çok sağol:71:

iyi gecelerr ..
Yayın akışına bak da önce kızma sonradan .. :1:

tatlım kanıtın günü değişti.. cuma gününe alında cuma gecesi daha doğrusu bende kaçırmıyorum o programı..

ii geceler cnm sanada görüşürüz

haftaiçi her gece geç saatte eski bölümlerini veriyo ya onu izliyorum.
yayın akışına baktım da o yüzden bekledim zaten masalcım :82:

Iftar menum;
1 porsiyon sulu kofte
3 yaprak roka

alinti yapamiyorum su an ama aynurege sen de hosgeldin:)

çok güzel bir fikir canım:46:
illa benim davet etmem gibi bir şart yok, sizler de davet edebilirsiniz. yeni gelen arkadaşlara kuralları da bildirirseniz gayet güzel olur.
ramazanda ben pek ilgilenemiyorum. yardımların için teşekkürler canım.
Tamam Neneysecim öğrenmiş olduk, ben acaba kaptanların mı davet etmesi şart diye düşündüm de ..
Ne demek hepimizin katkısı olsun değil mi takıma?

Ben geldimm,

Başlarken bana aktaracağınız kurallar var mıdır?

Hoşgeldinn ..

Selam kizlar.. 11 saat uyudum bugun, her tarafim agriyor, salak gibi hissediyorum kendimi.. Cunku bu bunye bu kadar uyumaya alisik degiiill:D bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum.. Masal; alinti yapamadim canim tamamini okumak istedim gecmisin cunku (telden giriyorum yine) pekmezi cildim icin iciyorum anne baskisiyla.. Yuzum falan cok solgun renksiz gorunuyormus, dogru aslinda ben de begenmiyorum boyle kendimi.. Hem cok da yararli bi sey, tadini sevmesem de iciyorum iste:/

hosgeldin, kilo verme yolunda sana da basarilarr:)

Çok uyku da çok kötü yapıyor insanı ya ..
Doğru cidden çok yararlı pekmez de ben de ağzıma koyamam ..

Bugün nasıl bir gaza geldiysem acayip spor yaptım ..
Rahatlattı da aslında iyi oldu ..
Daha hafif hissettim kendimi bugün ..
İftarımı da yazayım ..

- Kuru kayısı
- Üstüne yarım litre falan su ..
- Sonrada patlıcan közlemesi yoğurt karışımı ( klasiğim artık üstüne pul biber-kekik)

Bir de kızlar bu zumba dansını yapan var mı hiç?
Videolarını falan buldum araştırdım biraz, baya eğlenceli bir şey gibi ve 1 saat zumba dansı 500 kalori yaktırıyormuşş ..

kedicanın menücanı

sabah
yarım domates, yarım salatalık, yarım kibrit kutusu peynir, 1 dilim ekmek, çay

öğlen
menemen, 1 dilim ekmek

akşam
kıymalı patlıcan, arpa şehriye pilavı

Back
X