Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de 4 mil yaptım bugün şuan yattım yatağa bi saat kıpırdamam artık yoruldum :D umarım ayın bu küçülen faza geçmesi şu kilolardaki dengesizlikleri alıp götürür..

Ayy 4 mili dün yapsam yapardım ama bugün mümkün değildi yapmam her yerim ağrıyor.
Düzelecek düzelecek bak gör sen ..
10 dakika sonra erimeye başladığımızı hissedeceğiz ..:60:

bilmem.. Fazla mi olmus.. Ilk kez vicdanim sizlamamisti:D aslinda niyetim 3 kasikti ama 4 oldu.. Neyse napalim artik:p Annemle de oyle tartismistik ama duzeldik bile:) iftar menum; 1 dilim pizza, 1 bardak light cola.. Bugun 1 saat de bisiklet surdum 200 kalori :)

Senin o 4 kaşık dediğim 400-500 kalori arasında olduğunu biliyor musun? :47:
Ben başladım yine ..
1 dilim pizza gayet iyi ..
Kolayı da azalttın sanırım .
Ama asitli içecekler çok zararlı.

Ayy 4 mili dün yapsam yapardım ama bugün mümkün değildi yapmam her yerim ağrıyor.
Düzelecek düzelecek bak gör sen ..
10 dakika sonra erimeye başladığımızı hissedeceğiz ..:60:

Senin o 4 kaşık dediğim 400-500 kalori arasında olduğunu biliyor musun? :47:
Ben başladım yine ..
1 dilim pizza gayet iyi ..
Kolayı da azalttın sanırım .
Ama asitli içecekler çok zararlı.

yaa ama o kadar katı olmamak lazım bence:p diyet dedigin biraz esnek olacak ki sıkılıp "eehh yeter bee" deyip yemeklere saldırmayalım:D bu arada 200 küsür kalori dogrudur ama yagsız hesaplanısı odur.. Yagsız da cok kuru, tadsız oluyo ama:/

yaa ama o kadar katı olmamak lazım bence:p diyet dedigin biraz esnek olacak ki sıkılıp "eehh yeter bee" deyip yemeklere saldırmayalım:D bu arada 200 küsür kalori dogrudur ama yagsız hesaplanısı odur.. Yagsız da cok kuru, tadsız oluyo ama:/

Peki o zaman kızmıyorum size artık yiyin gari :60::60:
Önceden olsa yağlı yapardım papatya ekmeğin arasına koyup domates peynir mayonez :60:
ne yapıyormuşum ben öyle, şimdi hiç yağsız yaptım hafif kuru oluyor ama beğendim ben ekmeksiz falan yedim.
Büyük gelişme ..

Peki o zaman kızmıyorum size artık yiyin gari :60::60:
Önceden olsa yağlı yapardım papatya ekmeğin arasına koyup domates peynir mayonez :60:
ne yapıyormuşum ben öyle, şimdi hiç yağsız yaptım hafif kuru oluyor ama beğendim ben ekmeksiz falan yedim.
Büyük gelişme ..

cidden buyuk gelisme:D ama o oncedendi iste, burda hepimiz onceden yediklerimizi yazsak ne guleriz ya:D ben evde kendi cikolatami kendim yapiyodum puding gibi 1 kase falan yiyodum, icine biskuvi falan atiyodum.. Grissinilerin ustune kasar eritip yiyodum daha neler neler:D cok konusmamayim neyse:D dun dundur bugun bugundur:p

kızlar yeni geldim eve.. kaynanamlara gittik mecbur kaldık bi yerde.. sahura kadar ayakta olucam uğrarım yne ama çıkmam lazım şimdi oğlumda bi huysuzluk sormayın.. videoyude izletemedim daha :47:

cidden buyuk gelisme:D ama o oncedendi iste, burda hepimiz onceden yediklerimizi yazsak ne guleriz ya:D ben evde kendi cikolatami kendim yapiyodum puding gibi 1 kase falan yiyodum, icine biskuvi falan atiyodum.. Grissinilerin ustune kasar eritip yiyodum daha neler neler:D cok konusmamayim neyse:D dun dundur bugun bugundur:p

Ahh ahh değil mi neler yapardık ..
Sabah kahvaltısında üşenmez pizza bile yapardım ..
Gecenin kaçında kalkar bir şeyler yerdim ooo ..
Neyse geçti dimi o günler hem sağlıksızmış aaa ..

saol tatlım ama su ıcemedım:(

bence dene ıyı oluo ya

Valla kendim üşeniyorum eve gidince anneme diyeyim .. :1:

kızlar yeni geldim eve.. kaynanamlara gittik mecbur kaldık bi yerde.. sahura kadar ayakta olucam uğrarım yne ama çıkmam lazım şimdi oğlumda bi huysuzluk sormayın.. videoyude izletemedim daha :47:

Ayy terslik mi oldu deryacım ben de ne güzel süpriz yapmışsın romantik dakikalar yaşıyorsunuzdur diyordum .. :69:

Ayy terslik mi oldu deryacım ben de ne güzel süpriz yapmışsın romantik dakikalar yaşıyorsunuzdur diyordum .. :69:

ahh cnm benim evde iki tane bebek var napayım :9:
kaynanam çağırınca hayır diyemedik.. iftarı orda açtık yediklerimi afedersiniz geri çıkardım mide bulantım fena vardı bişey dokundu sanırım..
sonra iftardan sonra az dinlenip çıktık eve yürüyerek geldik 50 dkk
oğlum yolda illa babaanneye gidelim diye tutturdu :53: eve gelene kadar ağladı naptıysam susturamadım. geri dönüp bırakıcaktım ama bu kezde annem diye ağlıyor.. neyse eve geldik eşime sevdiği tatlıyı yapmıştım zaten sabahtan. bi şekilde videoyu seyrettirdim :9: tatlıyı da yedi öle güzel çok iyi geçti yani :69: iki bebekte uyudu şimdi bende buraya geldim :52:

eve gelince yediklerim:
-1 milföy
-1 maden suyu

şimdi bir fincan neskafe ve bitter çiko yiyiyorum.. sahurdada special k yiycem sadece.. 2 lt de su içtim..

ahh cnm benim evde iki tane bebek var napayım :9:
kaynanam çağırınca hayır diyemedik.. iftarı orda açtık yediklerimi afedersiniz geri çıkardım mide bulantım fena vardı bişey dokundu sanırım..
sonra iftardan sonra az dinlenip çıktık eve yürüyerek geldik 50 dkk
oğlum yolda illa babaanneye gidelim diye tutturdu :53: eve gelene kadar ağladı naptıysam susturamadım. geri dönüp bırakıcaktım ama bu kezde annem diye ağlıyor.. neyse eve geldik eşime sevdiği tatlıyı yapmıştım zaten sabahtan. bi şekilde videoyu seyrettirdim :9: tatlıyı da yedi öle güzel çok iyi geçti yani :69: iki bebekte uyudu şimdi bende buraya geldim :52:

eve gelince yediklerim:
-1 milföy
-1 maden suyu

şimdi bir fincan neskafe ve bitter çiko yiyiyorum.. sahurdada special k yiycem sadece.. 2 lt de su içtim..

:69::69: Beğendi mi videoyu?
ne dedi deryacım?
Kız niye buraya geliyorsun kalsana eşinin yanında aaa özel gün :69:
Miden nasıl şimdi düzeldi mi?
Nescafe ve bitter off mükemmel ikili ..

:69::69: Beğendi mi videoyu?
ne dedi deryacım?
Kız niye buraya geliyorsun kalsana eşinin yanında aaa özel gün :69:
Miden nasıl şimdi düzeldi mi?
Nescafe ve bitter off mükemmel ikili ..

cnm ben belki bahsetmişimdir eşimin beyninde tümör vardı.. iki kere ağır ameliyat geçirdi. uykusuz kalamıyor tümör görme damarlarını etkilediği için.. erken yatıp erken kalkar.. birlikte güzel vakit geçirdik.. çok beğendi :69: şimdi o uyudu bende sahura kadar ayakta olduğum için pc de zaman öldüriyim dedim :16: evet cnm muhteşem ikili :56:

sahur menüm:

-special k yağsız süt ile..
- bir bardak şekersiz çay..

ezana çok az kaldı su içiyorum şuan.. namaz kılıp yatıcam.. ksmaktan korkuyorum orucum bozulur die.. herkese hayırlı sabahlar :54:

cnm ben belki bahsetmişimdir eşimin beyninde tümör vardı.. iki kere ağır ameliyat geçirdi. uykusuz kalamıyor tümör görme damarlarını etkilediği için.. erken yatıp erken kalkar.. birlikte güzel vakit geçirdik.. çok beğendi :69: şimdi o uyudu bende sahura kadar ayakta olduğum için pc de zaman öldüriyim dedim :16: evet cnm muhteşem ikili :56:
Söylemiştin daha önce deryacım tekrar geçmiş olsun eşine, tabiki çok dikkatli olan

:60::60::60: ben 5 kilo verdim bikaç saatte

Dimi ben saatler geçti niye bu kadar inceldim diye düşünüyorum bak ondanmışş ..

Kızlar buyurun mesaj sayımları ..
13.08.2011:72:

eski_bir_masal 26 :65::65:
ozlemmtekinn 14:65:
mcrgozde 9:64::64:
dryrgp 6:64:
elisya 6:66:
maviyesil1999 3 :50:
elmaliturta 0:50:
_ferdici_ 0:50:
Chika 0 :50:
Neyneyse: 0 :50: