Günaydın kızlar
Nihayet nete girebildim evde net yok işte de girmek sıkıntılı.
Biraz kendi menümden bahsedeyim size.
Sabahları genelde bir yağsız tost yerim
Öğlen işyerinde yemekleri yerim ama pilav makarna varsa az alırım şerbetli tatlı hiç almam
sütlü tatlıyı da 2-3 gibi yerim
akşam genelde salata çorba yerim
ekmek kullanmam şeker de kullanmam
her gün ev iş arası toplam 2 km yolum var yürüyorum buna rağmen nasıl kilo aldım çözemedim
akşamları 9 dan sorna çok meyva yiyiyorum acaba ondan mı bilemiyorum bir türlü sabitleyemedim kilomu
evde kondisyon bisikleti var akşamları ona binicem 1 saat artık
birde ağustos başında 65 tim son regli de 70'e bir çıktım çıkış o çıkış kafayı yicem anlayacağınız çok moralim bozuldu.
Benden bu kadar
Ben geçmişi okuyayım bu arada
tatlım çok düzenli kontrollü gözüküyor ilk bakışta menün ama biraz dikkatli bakınca belki değiştirirsen işine yarayabilecek şeyler söylicem...
mesela sabahları yağsız da olsa tost yiyormuşsun, işyerinde tostu beyaz tost ekmeğiyle yaptıklarını tahmin ediyorum.
o yüzden ne olursa olsun iki dilim beyaz ekmek yiyorsun her sabah. düşün bi de yağlı olsa nolur...
sabah tost yedikten sonra öğlen pilav veya makarna yiyorsun (sebze de yiyor olabilirsin yanında tabi)
hem sabah hem öğlen karbonhidrat...
sonra öğleden sonra sütlü tatlı, gene karbonhidrat...
akşam da çorba... bilmem biliyor musun ama dietisyenler çorbayı da ekmek yerine sayarlar.
yani akşam da karbonhidrat...
akşamları çorba yerine öğlen çıkan yemeğe göre et ya da sebze yesen bence daha faydalı...
yani böyle bakınca sabah-öğlen arası yememen dietindeki son eksiklikmiş gibi gözüküyor.
ara öğünler de bence çok önemli.
iki badem bile yesen çok faydasını görceksin...
9dan sonra çok meyva yemesen de bir porsiyon yesen illa istiyorsan o bile iyi gelecek.
sporun egzersizin çok iyi, kısa sürede gider inşallah üç beş kilo fazlan da...