Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanimlar ben seye karar verdim...
18 aralikta bu kilolardan kurtulmus olucam
hiii cok uzak gorunuyo diceksiniz
farkindayim ama toplam 16 kilo verecegimi dusundum en sagliklisi haftada 1 vermekse.. 4 ayda ayda 4 kilodan. mis gibi verecegim!
ama cok formda
sporla
simsiki olup vericembu kilolari..tekrar bi azim geldi. cunku bu halimden cook sikildim artik.
tam bi ay sonra ciddi bir spora baslayabilecegim (malesef)
cunku
cok yogunum suan
yorulmamam da lazim bigun bile olsa kaybedemem oyle bir luksum yok..
son sinavlarim teslimlerimi yapiyorum....
Bilmiyordum sevgilinin asker olduğunu
Hep iyi düşün iyi olsun herşey stres yapma bu kadar kendine
Hoşgeldin bıcırık
Ayy o sıkıntıyı bende çok yaşıyorum bir türlü aşamadılar
Hemen kontrolü eline al o kaloriler kiloya dönmeden biraz yürüyüşü felan arttır kilo olmadan giderler
4 te kelmışım
ama ben elenmekk istemiyoruuummm
Kızlar
Uzun süredir burda olanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?
Az değil mi zayıflarken sağlığından olma
Salata yada haşlanmış, ızgara tavuk felan da ekle bence menüye
simitler için şu belde çevrilen halkalar var adını unttum çocuk oyuncağı onun işe yaradığı söyleniyor ama hiç denemedim ayrıca mantıklı da geliyor bana bir dene istersen
17 çok erken bir saat bence gece yarısına doğru acıkıp saldırabilirsin mutfağa istersen o sataten sonra sadece salata meyva ekle menüne
Eğer yürüme durumun varsa bence yürü evlenirken 80 kiloya yakındım hayatımda sıfır hareket evlenince oturduğum ev ile servise bindiğim yer arası 20 dakika sabah akşam yürüdüğüm için 6 ayda 20kilo verdim 60a düştüm sırf yürüyerek ama vücut alıştı artık o yürüyüş yetmiyor bana artık kilo almam derken 10 kilo almışım
Ama bildiğim birşey yürümek çooook işe yarıyor
merabalar geçmişi okuyamadım çok birikmiş moralim çok bozuk dün annemler geldi karamandan akşama bolkonda kaydı dizini çarptı şimdi çok kötü yürüyemiyor
balkonu zıtr pırt yıkamasaydım kadın kaymıyacaktı kendimi çok suçlu hissediyorum apar topar geri döndüler
dua edin ne olur geçici bişey olsun bide ameliyatlı dizi offffff bişey olursa kendimi hiç affetmiyeceğim![]()
Kızlar ben çıkıyorum sabahtan beri bu topicte takılmaktan iş yapamıyorum
son bir iki gündür de böyle
ama artık nete giemeyebilirim.
iş yerinde güvenlik duvarları bazen buray girmemi engelliyor ve ertesi güne kadar giremeyebiliyorum.
Dolayısı ile gün içinde az yazmış oluyorum
En iyisine karar vermişsin önemli olan sağlıklı vermek ..
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum ki son zamanlarda haftada 1 kg bile veremiyorum ..
Kasım aralığa kadar versem yeter diyorum sonra hedefimi değiştiririm.
evet cunku neden biliyor musun? hayal pesinde kostum ben iste tam 1 ay kadar once baslamistim 15 gun sonra misafirlerim gelince sekteye ugradi halbuki daha saglikli yeseymisim bu kadar cabuk kesmeyecekmisim diyeti diyorum..simdi tekrar buradayim 3 hafta aradan sonra.. mis gibi verecegim selulitin s si de kalmayacak 0) taktim kafaya
merabalar geçmişi okuyamadım çok birikmiş moralim çok bozuk dün annemler geldi karamandan akşama bolkonda kaydı dizini çarptı şimdi çok kötü yürüyemiyor
balkonu zıtr pırt yıkamasaydım kadın kaymıyacaktı kendimi çok suçlu hissediyorum apar topar geri döndüler
dua edin ne olur geçici bişey olsun bide ameliyatlı dizi offffff bişey olursa kendimi hiç affetmiyeceğim![]()
En iyisine karar vermişsin önemli olan sağlıklı vermek ..
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum ki son zamanlarda haftada 1 kg bile veremiyorum ..
Kasım aralığa kadar versem yeter diyorum sonra hedefimi değiştiririm.
evet cunku neden biliyor musun? hayal pesinde kostum ben iste tam 1 ay kadar once baslamistim 15 gun sonra misafirlerim gelince sekteye ugradi halbuki daha saglikli yeseymisim bu kadar cabuk kesmeyecekmisim diyeti diyorum..simdi tekrar buradayim 3 hafta aradan sonra.. mis gibi verecegim selulitin s si de kalmayacak 0) taktim kafaya
En iyisine karar vermişsin ..
Hayatın boyunca dikkat edebileceğin bir düzen olsun ki bir daha geri alma kilo hiç ..
kızlar slm nasılsınızzz dükkanı açtım patronumu yanlız bırakıp nete giremiyorum bütün işler bende şuan oyüzden gün içinde giremicem dün olduğu gibiiihepinizi çok özledim kiloma gelince sanırım yine aldım offffffffff offfffffff bakalım akşam nolcakkk şişiyorum yaa off ağlamak istiyorumm
![]()
kizlar ya su kilo konusu sanirim bir gunun 24 saatinin 23unde filan aklimdadir..
isten derslerden filan daha cok dusunuyorum bu isi! herseferinde of pof su zaman girseymisim simdi bitmisti bilmemne..
ama yine ayni seyi yaparsam..
yine veremicem biliyorum
hay allah ya..
tarcinli cayi koydum
ben abone olmamışmıyım.. kızlar ben daha dün katıldım arnıza ama katılabildim mi aceep ;5;
çok geçmiş olsun cnm inş ciddi bi durum yokturrmerabalar geçmişi okuyamadım çok birikmiş moralim çok bozuk dün annemler geldi karamandan akşama bolkonda kaydı dizini çarptı şimdi çok kötü yürüyemiyor
Kolay gelsin ..
Stresinde şişkinlik ve kilo yaptığını biliyorsun değil mi?
Yoğun günler geçirebiliyorsun bu yüzden de olabilir ..
kızlar kşam iftarda çorba salar yedim . sahura kalkamadım açım şu an ama oruç değilim..
şimdi ofiste ev yemekleri yok ve tek seçeneğim burger oofff ne yapıcam ben acıktımmm;47:
cnm biraz kaçırdım ama bu kadar değildi adet oldum ondan da olabilir belki....Karikatür okumayı seviyorum Özlemcim böyle kilo ile ilgili ya da hoşuma gidenleri de sizinle paylaşmak istiyorum ..
Çok fazla bir şey yedin mi Özlemcim?
Eğer çok yemediysen zor 2-3 kg ..
Ödem falan olabilir mi ki?
ben, mezun oldum bile canım
takımı halen devredemedim. ramazandan sonra takıma bir kaptan ve yardımcı seçip azar azar çekilmeyi planlıyorum.
karpuz için pişman hissetmene gerek yok bence. yeseydin künefe için pişman olman gerekirdi.
canım, şu an 10 kişiyiz. chika izne ayrılacak kalıyor 9 kişi. 2 arkadaşımız başka takımdan transfer oldu. etti 11 kişi. 3 kişi de deneme süresinde. bu haftaki listemizde sayı olarak sıkıntı yok, eğer paylaşım yapabileceksen bu hafta kalabilirsin. yalnız haftaya durum nasıl olur bilmiyorum. ben seni de izinli hesaplayarak 2 arkadaşın transferine olumlu bakmıştım. en fazla 13 kişi olabiliyoruz çünkü. tabi deneme süresindeki 3 kişinin de listede olacağı garantili bir durum değil. paylaşımı en iyi olanlar listede olacak. istersen bu hafta listede kal, haftaya paylaşımı az olanlardan izne ayrılanlar olabilir.
canım, üzgünüm ama şu an boş yerimiz yok.
17 mi![]()
çok geçmiş olsun cnm inş ciddi bi durum yokturr
inş şu günler bian önce geçerrrr![]()