Günaydın Neyneysecimm ..
Kolay gelsin, iyi eğlenceler ..
Artık pazarları da hareketli sanki burası ..
cnm benım nasılsın bayadır gorusemıoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Neyneysecimm ..
Kolay gelsin, iyi eğlenceler ..
Artık pazarları da hareketli sanki burası ..
cnm benım nasılsın bayadır gorusemıoruz
evet bu aralar ben cok yogundum gelen gıden
bakıorum sureklı avaatar deısıorsun:)
İyidir iyidir misafir ..
İlk değiştirdiğim avatar güzeldi aslında.
Sonra şehit haberlerinden sonra değiştirdim ama onu orada görünce aklım başka yerlere gidiyordu ondan tekrar değiştirdim.
Şimdilik bu dursun bakalım sonrası belli olmaz tabi![]()
kizlaaaar
allam yaaa cok regl agrisi cektim neydi bu anlamadim ara sira boyle cok kotu oluyorum ter bestiii bole nasil kotuydum anlatamamam =)
neyse ki gecti gibi cok sukur
bugunu de atlattik mi bitti demektir
ilk 1 ve 2 cok agrili oluyorum ben
yediklerim
beyaz peynir
domates
1 tk zeytinyagi
3-4 badem
Afiyet olsun ..
Senin ufaklık kim oluyordu?
Evli değildin çocuğun değil ?
Kardeşin olsa bilemedim ..
Yiğenin falan mI?
O türlü gayet güzel oluyor ..
Ohh leslie ile 5 mil görüyoru harika.
Deryacım benimle alakası yok ki ama o 5 kg.'ın ..
Hatta tam 5de değil 5ten fazla ..
İki tartıyı da aynı yere koyuyorum tartılıyorum aralarındaki fark o kadar.
Bu tartı fazla tartıyor olsa ile artık bunu baz almayı düşünüyorum.
canım hala eczanede tartılman da ısrar ediyorum.. en azından için rahat etsin.. belki yeni tartı doğrudur ama bir eczaneye uğra... vaktin olursa tabi..Yeni kiloma bakın yaa off
65 bari olsam bu hafta ..
günaaydııın!
kimse yok gibi bugün? pazar tabi gezmelerdeyiz di mi?
kahvaltımı yapayım bari gidip...
tünaydın kızlar.... evi temizliycemm çok dağıldı dünden beri.. akşama doğru uğrarım yine..
canım hala eczanede tartılman da ısrar ediyorum.. en azından için rahat etsin.. belki yeni tartı doğrudur ama bir eczaneye uğra... vaktin olursa tabi..
ahahah ikiside süper![]()
Ha bu arada mutluluumun spor dışında bi nedeni de bize bölee sahip çıkan bi kaptanımızın oluşudurr..neyneyse süpersin canımm çok duygulandım takımını anne şefkatiyle kucaklamışsın. Bizle alay edenlere en güzel cevap sakinliğimizdir..
.motivasyonumuzdur. Inşallah ben inanıyorum 13. Takımda sölenenleri haketmediğini bu haftalık böle olduğunu gösterecektir. Neden mi bahsediyorumm.. Bakınız:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
13. takımın bu sözleri işitmesinin tek nedeni benim bu takıma geçmem... Yok hayır öyle değil demesinler.Çünkü o takımdan 1. takıma gecen arkadaşlarımda oldu.1 takımın yüzdesine bakılmamış bile... Neyse.. Konu editörlerimiz ve Püsküüt gerekeni yapacaktır zaten..
Misafirlerim bugünde var.. Dünde vardı, çok girememdim.Muhtemelen bugünde öyle olacak...
Neyneyseciğime hareketinden dolayı teşekkür ediyorum..![]()
Nedeni ne olursa olsun canını sıkacak hiç bir şey yok ..
Biz kendimizi biliyoruz, bilmesi gerekenler takımımızı biliyor.
Mutluyuz böyle ..
Yapılması gerekenin yapılacağından eminiz ..
Hala anlaşılamayan nokta şu:
Herkes herşeyin farkında.. Diğer takımlardan arkadaşlarımda bana destek verdi. Ama kendi takımım takımdan cıkmamı vefasızlık olarak anlıyor.Bencil oldum takımdan çıkınca...
Ben o takımda dursaydım eğer zaten sürekli sorun yasayacaktım ve inanın bu takıma geldiğimden beri daha dikkat etmeye calısıyorum.
Herkes benimle aynı fikirde neredeyse ama takım arkadaşlarımı bunu görmüyorlar.. Bakmayın özelden faceden bir sürü takım arkadaşlarımla mesajlaştım. Tek denilen şey, herseyin farkında oldukları ve bir daha o takıma dönmemem gerektigiydi. Ben uzatmak istemiyorum konuyu.. Ancak iş bu noktalara kadar geldi malesef..
Bir yerde huzur yoksa orada olmanın anlamı yoktur ki ..
Takımdaki ufak bir atışmada herkesi huzursuz ediyordur.
bencilliği geçtim, başkası gitsin ben buraya alıştım gitmeyeceğim diye düşünmediğin için fedakarlık yapan sensin aslında.
Ama bazen bazı şeylere yakından baktığımızda göremeyiz, takım arkadaşların da kötü niyetle değil göremediklerinden bu kadar acımasız eleştirmiştirlerdir.
Sen canını sıkma ve bırak kapat artık bu konuları.
Tam gaz devam et ..
hala anlaşılamayan nokta şu:
Herkes herşeyin farkında.. Diğer takımlardan arkadaşlarımda bana destek verdi. Ama kendi takımım takımdan cıkmamı vefasızlık olarak anlıyor.bencil oldum takımdan çıkınca...
Ben o takımda dursaydım eğer zaten sürekli sorun yasayacaktım ve inanın bu takıma geldiğimden beri daha dikkat etmeye calısıyorum.
Herkes benimle aynı fikirde neredeyse ama takım arkadaşlarımı bunu görmüyorlar.. Bakmayın özelden faceden bir sürü takım arkadaşlarımla mesajlaştım. Tek denilen şey, herseyin farkında oldukları ve bir daha o takıma dönmemem gerektigiydi. Ben uzatmak istemiyorum konuyu.. Ancak iş bu noktalara kadar geldi malesef..
üzmeyin kendinizi![]()