• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

niyeee?bu sebepten mi?yok canım bayramda görüşecez inş.o yüzden iyiyim bu günlerde

incir reçelini biliyor musun??

çok izledim ve her seferinde ağlamışımdır salya sümük :D

böle içim sıkılıyodu yine açtım izledim doyunca ağladım :43: sanırım kendime işkence etmeyi seviyorum...

" bana hayatta nefes alan bir şeyi sevme şansı vermediler, bende incir reçelini sevdim.. incir reçeli sendin aşkım" ölüyorum bu sözeeeee :61:

böle içim sıkılıyodu yine açtım izledim doyunca ağladım :43: sanırım kendime işkence etmeyi seviyorum...

" bana hayatta nefes alan bir şeyi sevme şansı vermediler, bende incir reçelini sevdim.. incir reçeli sendin aşkım" ölüyorum bu sözeeeee :61:

daha izlemedim canımm..ama incir reçelini severim bende ilk görev yerim köydü. orda incir ağaçalrı arasındeydı evim.eee reçelde boldu ama bizi ağlatmazdı:) nasıl bi film ya her izleyen anlata anlata bitiremiyo. izlemek lazım en yakın zamanda. tatlım ben çıktım. bye

Son düzenleme:
daha izlemedim canımm..ama incir reçelini severim bende ilk görev yerim köydü. orda incir ağaçalrı arasındeydı evim.eee reçelde boldu ama bizi ağlatmazdı:) nasıl bi film ya her izleyen anlata anlata bitiremiyo. izlemek lazım en yakın zamanda. tatlım ben çıktım. bye

bencede mutlaka izlemesin canımcımmm :)) hadi grşrz bende bi
şler hazırlamaya çıkıcm.. kendine ii bak :79:

ben de geçen hafta izledim, konusu çok güzel ya:43:
neeeyysee... sahur menüüm;
2 yk nesfit
2 yk yoğurt
Çok çok çok azıcık pide
1 tatlı kaşığı reçeelll (incir değil böğürtlen reçeli:1:)

iyi sabahlar herkeseee:16:

tipik anne repliği..:9::9: bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela

haha aynen öyle valla :D
boş boş otursam der kikomşunun cocugu bile senden daha ıyı bos oturur :D ay bu anneler anı galiba:52:

* çorba olur.
* çiğköfte olmasın bence.
* pide yarım, lahmacun ise 1 adet
* bol salata olur.
* tatlıyı hemen yemeğin üstüne yemesen daha iyi. biraz hareket edip bu yediklerini yaktıktan sonra küçük bir porsiyon olabilir. avucun kadar güllaç yiyebilirsin.

kovarım resmen, hadi bakayım:9:

Çok tatlısın ya :48: :1: kovarım resmen :))

bakıcam artık sahurda sadece müsli yedim ayarlamaya calısıcam. yarım pide, 1 kase çorba ve 4 5 sıkım çiğköfte yicem.

selamm canlarımmmmm ben geldiiiiim bedevi turtii sonunda aranızda yeni gelenelr hoş gelmişlerrrrrr

hoşbulduk sende hoşgeldin... :70:

uzuunn pide ise 4 te birinden fazla yersen kilo alırsın inşallah diye beddua edersem yemez misiin?( nasıl bi cümledir bie öğrtemen olcam hale bak):9::9::9:

uzuuuuuuuuuun pide :)))

ve arkasından gelen devrik mi devrik bir cümle :60: :60:

öğretmenim çok güzel cümle kurmussunuz :))

tipik anne repliği..:9::9: bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela

Anne : " sen şimdi burda boş boş oturuyorsun ya, eminim komşunun kızı senden daha iyi boş boş oturuyordur :60: :60: :60: :9: :1: :60:

hayırlı sabahlar bende çıkıyorum.. yarın menümü paylaşırım.. uykum varrrrrr :14:

Ağlama kız.. ağlayacagına git yat :))

Bugünkü menümü şöyle ayarladım:

Sahur:

500 ml. limonlu su
100 ml. yarımyağlı süt ile yapılmış 30 gr. müsli

İftar:

1 kase çorba ( ne oldugunu bilmiyorum )
0.5 pide
5 sıkım çiğköfte
1 bardak ayran

Bu kadarcık şey toplam: 1032 kalori :53: :53:

tatlı yemicem, bol su içicem.. eve de yürüyerek gelicem... vs. vs... :9:

Hayırlı sabahlar kızlar. Bir kaç gündür yazamadım. Okuldur belirsizliktir sıkıntılı. Yedim bende. Ama ayni kilomdayım. Bi değişiklik yok. Bugün iftardan itibaren sanırım adam akıllı disiplinli bi diyet yapcam. :14:

slm kızlar nasılsınız dün giremedim yeğenim bizde kaldı yine malum o varken bilgisayarı açamıyorum... bugünde pikniğe gittik hep beraber bunlarıda yattığım yerden yazıyorum... biraz toplanırsam geçmişe bakıcm... herkese iyi akşamlar....

Kız kpssci ..
Ders çalışmaktan başka her şeyi yapamaya abaşladın bakıyorum da sen ..
Neyse şimdilik tadını çıkar yakında hafta sonların da dolar.

herkes iftarda sanıyorum
menümü yazayım

sabah, limonlu su
kahvaltı: yarım domates, 1kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, çay

ara: 2 ceviz, 3 badem, 1 tatlı kaşığı bal

öğlen: 2 enginar

akşam: 1 enginar, 125gr yağsız yoğurt

Afiyet olsun.Maşallah :nazar:

ıtar menum

patates salatası
az bı pıde
kozlenmıs patlıcan
3tane lokum

Lokum olmamış sanki orada ..
Çok güzel kilo veriyorsun durmasın kilo vermen.
4 tane 250 kalori bilgin olsun ..

masallah hılal guzel spor yapmıssın

Teşekkür ederimm ..

meraba kızlarrr nasılsnızz günboyu dışardaydım yoruldum alışveriş falan yaptım yoruldumm şu ramazan bitsin hayırlısıyla oy oyyyy midemm çok kötü yaa gün boyu yanıyoo şişlik oluyooo

Off geçmiş olsun o mide ağrısı yok muu ..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?

Okuduğum kadarıyla bir sıkıntı yoktu alıntı yapıp cevaplayamadım ya net çok yavaş takılıyor.
Gün boyu misafirlikteydik hoş hala burdayım da paylaşım yapamadı bir de deneme süresindeyim anne diye söylendim anneme annem de anlamıyor ne diyor bu diye pek takmadı:1:
Şimdi evin çocuuuu geldi de şükür laptop buldum yazdım :49:

GÖZDE; canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan tatlım:70:

Sonraa bizim takım hakkında yazılanlara baktım gerçekten ayıp olmuş yani insanlar ilginç ya olayı mah.kavgasına çevirmişler ama kaptan vermiş cevaplarını gerektiği gibi:69:

Gelelim menüme :

Sahur da klasik nessfit menüm ve 1 lt su

İftarda 1 kase bulgur çorbası bir dilim ekmek karpuz 3 dilim de bol suu tatlı yiyolar ben yemiyorum:5:

Şimdilik çıkayım ayıp olmasın da yarın görüşürüz artık biraz geçmişe bakayım da okumadığım bişi kalmasın...

Yazaccağım diye ortalığı birbirine katmış resmen kız :1:
Çok güzel sabretmişsin hele ki misafirlikte ..

hmm ben de baktım şimdi sen söyleyince evet güzel diyolar ama indiremedim ben:50:

6 partta falan iniyor leslie kadar kolay değil ama indirmek istersen link yollayabilirim.

20.08.2011 Mesaj Sayımı

eski_bir_masal: 43 :65::65::65::65::65::65::65:

mcrgozde: 20 :65::65:

triptofan: 15 :65:

mutedeyyin: 14:66::66:

dryrgp: 10:66::66:

Elisya: 10:66::66:

puffycikcik: 10:66::66: (izinli)

Hulk: 10:66::66: (deneme süresinde)

maviyesil1999: 4:31::47:

kedican: 4 :31::47:

ozlemmtekinn: 3:47:

_ferdici_: 2:47:

neslivicdan: 1 (sanırım izinli)

disakkarit: 0:47::47::47:

HerseyVatanIcin: 0:47::47::47:

puryan: 0:47::47::47:

elmaliturta: 0:47::47::47:

bugungunlerdenaralik: 0 :47::47::47:(deneme süresinde sanırım)

hamutran: izinli

roseking33: izinli

chika: izinli

Kızlar yanlışım yada eksiğim varsa söyleyin

Eline sağlık ..

Misafirlerim gitti çok şükür....

Yarında kursum bitiyor.Son hatim programlarını yapacagız cocukların.Artık daha rahat olacagım inş.

2 gün spor yapamadım ama bayagı koşturdum :1: Tabi spor sayılmaz yinede :1:

Yarında itibaren sahura kadar yatmayacagım. Geceyi spor + ders ile geçirmeyi düşünüyorum.Sonrada sahurumu yapıp bi yataraım 12 ye kadar :1: :9:

Hadi bakalım son gün ..
Ders derken kpss falan mı?

of ya:59: gripin olur mu acaba? ilaç bulamıyorum bakkaldan alayım

Thylolhot çok iyi geilr aslında.
Sonra yatarsın bir güzel terlersin ohh ..

Teşekkür ederim tatlım.
Tamamlayabilir miyim bilmiyorum. Arapça hazırlığı bitirebilirsem, yıllardır istediğim Arapçayı öğrenme yolunda ilk adımı atmış olacağım. Şimdilik hedefim bu. İnşallah okulu da bitirebilirim.

Canım, olmazsa dersi tekrar alırsın. Hayırlısı böyleymiş demek ki..

İnşallah Rabiacımm bitirirsin ..
Arapça öğrenmek kolay değildir diye düşünüyorum, yazıılışı falan özellikle ama istediğin bir şey olduğundan sana daha kolay gelecektir ..
Geçeyim de tekrar alma düşüncem hiç yok, ucu ucuna olsa da geçerim ortalama yükseltmek istiyordum ama kalsın artık o da ..

Ya kızlar ben yarın yani bugün :1: iftarda, eski hafızlık arkadaşlarım hocalarımla buluşucam inş. Ama onlarda pide ısmarlayacaklarmış topluca... ben ne yapıcam orda ya :84: pide yemek istemiyorum ( aslında istiyorum da çaktırmayalım :60: ) sahuru sadece müsliyle yapsam iftarda bir pide yesem nasıl olur ki... :26: yemesem şimdi çok ayıp olacak... :83:

Pide yiyebilirsin ama çok fazla yememek şartıyla ..
Büyüklüğüne göre sen karar verirsin pidenin ama yarısını geçme derim ..

demiştim cvp yazarsanız diye :60:

Ya bilmiyorumki lahmacun mu pide mi.. önce corba olacak zaten.. sonra çiğköfte var, pide var tatlı var .. :18:
var oğlu var... yarım yerim artık... yarın ki yemek sınavından galip çıkarsam , her sınavı gecerim :60:

Ooo devamı varmış . :1:
Tatlıya hiç dokunma derim ..
Çorbanı iç, çiğköfteden 1 tanecik alabilirsin ama pidenin çeyreğini falan ye bu durumda.
Kalanınıı paket yaptırırsın ..

Ayy doğumdan çıktığın anda bu replikler hafızana kazınıyor mu acaba :1:
Öğretmen olduktan sonra klasik replikleri kullanıp kullanmaman belki anne olduktan sonraki halin hakkında bir fikir verir bize ..
:1::1:

ahahahah bende yavaş yavaş bu kimliğe bürünüyorum :60::60:

akşam ezanından önce evde ol
Seni alan 2 gün sonra geri getirir' :D
komşunun çocuğu............şöyle...... ama sen .d
Anneye Üf Denmez Anneye :)
Hep alırız derler ama bir türlü almazlar

Sus cevap verme bana :)
bi kerede peki annecim de :))
birşeyi de anında yapsan dişimi kıracam:)
anne İftara Gidiom Anne : Akşam ezanında Don :D
Allah canımı alsa da kurtulsam :D
durup durup başıma icat çıkartma :D
sen böyle yap seninle evde görüşücez :D

:60::60::60::60: aklıma gelenler :60:

:52::52::52: Öldürdün beni gülmekten, seni böyle hayal edemiyorumm ..

Bana incir reçeli demee ..
Erkek arkadaşımla izledik ama ne hale geldik sorma ..
Film bittikten sonra salya sümük modundaydık .
Bir taraftan burnumuzu çekiyoruz, bir taraftan birbirimizin gözlerini silip hem de sarılmaya çalışıyoruz ..
Ayy ne filmdi ama ..

ben de geçen hafta izledim, konusu çok güzel ya:43:
neeeyysee... sahur menüüm;
2 yk nesfit
2 yk yoğurt
Çok çok çok azıcık pide
1 tatlı kaşığı reçeelll (incir değil böğürtlen reçeli:1:)

iyi sabahlar herkeseee:16:

Aafiyet olsunn ..

:1::1::1: bende bu gece fişne reçeli yedim :D:D :60:

Reçelciler sizii :1:

uzuuuuuuuuuun pide :)))

ve arkasından gelen devrik mi devrik bir cümle :60: :60:

öğretmenim çok güzel cümle kurmussunuz :))

Kız cümlenin devrikliğine bakacağına dediğine bak .. İşine gelmedi değil mi? :1:

Bugünkü menümü şöyle ayarladım:

Sahur:

500 ml. limonlu su
100 ml. yarımyağlı süt ile yapılmış 30 gr. müsli

İftar:

1 kase çorba ( ne oldugunu bilmiyorum )
0.5 pide
5 sıkım çiğköfte
1 bardak ayran

Bu kadarcık şey toplam: 1032 kalori :53: :53:

tatlı yemicem, bol su içicem.. eve de yürüyerek gelicem... vs. vs... :9:

Sanki o çiğköfte bana biraz fazla olacak gibi geldi ..
Kalorisi çok değil de içindeki yağ karbonhidrat olayı da çok önemli.

Back
X