• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar selam... kusura bakmayın valla bütün gün dedikodu yapmaktan giremedim :52:

sabah görümcem geldi sağdan soldan konuştuk yemek vs derken iftar ettik dışarı gezmeye bişiler bakmaya gittikk. en nihayetinde ben bişey almadım. eve geldim bişeyler uydurdum eski bana olmayan kıyafetlerimi çıkardım bazanın altından :)) bi kombinasyon yaptık kına gecesinde giymek istediğim kıyafeti huzurlarınıza sunuyorum.. :60:

düğün elbisesini henüz tadilata vermedim.. onu da halledince resimlerimi koyarım.. ama şimdi ben size evre evre resimlerimi koymak istiyorum.. yine aynı resimle rolucak çünkü ben kiloluyken sadece aradaki farkı görmek için boydan iki üç resim çektirdim.. sevmiyorum bu halimle resim çektirmeyi...

işteee 1. evre derya 105.3 kg falan...

$2e1ghev.webp

2. evre derya 97 kg . . .

$birbir.webp

3. evre derya 90.3 kg ... bugün çektirdim..

$Fotoğraf0912.webp

lütfen kına gecesinde giymek istediğim kıyafet hakkında iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum. görümcem çok uygun olduğunu söyledi.. ve aradaki farkı bana bildirin lütfen azcık gaz verin motive olayım :60::60::60:

bu arada gömleğim 40 beden.. eteğim 42 beden :)))

Son düzenleme:
Kızlar selam... kusura bakmayın valla bütün gün dedikodu yapmaktan giremedim :52:

sabah görümcem geldi sağdan soldan konuştuk yemek vs derken iftar ettik dışarı gezmeye bişiler bakmaya gittikk. en nihayetinde ben bişey almadım. eve geldim bişeyler uydurdum eski bana olmayan kıyafetlerimi çıkardım bazanın altından :)) bi kombinasyon yaptık kına gecesinde giymek istediğim kıyafeti huzurlarınıza sunuyorum.. :60:

düğün elbisesini henüz tadilata vermedim.. onu da halledince resimlerimi koyarım.. ama şimdi ben size evre evre resimlerimi koymak istiyorum.. yine aynı resimle rolucak çünkü ben kiloluyken sadece aradaki farkı görmek için boydan iki üç resim çektirdim.. sevmiyorum bu halimle resim çektirmeyi...

Eki Görüntüle 245800

Eki Görüntüle 245801

Eki Görüntüle 245802

lütfen kına gecesinde giymek istediğim kıyafet hakkında iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum. görümcem çok uygun olduğunu söyledi.. ve aradaki farkı bana bildirin lütfen azcık gaz verin motive olayım :60::60::60:

basbaya kilo vermişsin işte çok belli oluyor.. tebrikler canım:46:
kına için hangisini ayarladın tam anlamadım ama son fotodaki giysin gayet şık, uygun bence:61:

basbaya kilo vermişsin işte çok belli oluyor.. tebrikler canım:46:
kına için hangisini ayarladın tam anlamadım ama son fotodaki giysin gayet şık, uygun bence:61:

çok teşkr ederim canım benim.. evet son resimdeki kıyafeti giyicem. napim cnm kilo veriyorum yeni elbiseye para vermek hiç içimden gelmiyor ne yalan söyliyim.. bunlarda öle aklıma geldi baya kıyafet çıkardım bazadan kullanmadığım artık giyemem dediğim şeyler ve üşenmeden hepsini denedim %90 kıyafetimi yine kullanabiliyorum. inanılmaz mutlu etti bu beni.. 15 kg ya dile kolay. 15 kg kaldı inşallah onuda vericem.. bu kombinasyonu yaptık görümcemle oda beğendi benimde içime sindi.. 46 beden nerde etekte... 42 beden nerdeeeee

nedenlerini merak ettim canım tartımmı yoksa 2.5 yılın verdiği gaz mı:1:hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inş...

geçmiş olsun cnm bazen oluyor benimde gözlerim nasıl ağırlaştı bugün full iş yaptım evde çok yorgunum...

kızlar bide kavga etmedim bilginize... sadece onun sevdiği bi kaç bişiy yapçaktım geç geldiğin için onlardan mahrum kaldın dedim... nasıl tuttum kendimi bende bilmiyorum ama iyiki tuttum çünkü artık kavga etmekten çok sıkıldım...

herkese iyi geceler tatlı rüyalar...:3:
masalcığımada sevdiceğiyle güzel sohpetler:1:

Tartım da o rakamı görmek bir şoka uğrattı zaten Özlemcim ..
Üstüne genel olarak takımla ilgili kilo veremiyorlar diye konuşmalar çok olmuş ona kızdım
2.5 yılın gazı mı diyeyim yoksa dün artık tanış annemlerle 1-2 aya geldiğimde diyen sevdiceğim ve o zamana kadar zayıflamış olmam gerektiğini hatırlayan ben ..

İyi yapmışsın, tabrik ettim özlemcim etmeyin kavga zaten ya ..
Ne dedi sen öyle deyince ?

tam zamanında dönmüşüm desene kaptişim :9::9:

en korktuğum şey o yaa ama sanırım hepiimiz aynı olucaz bir de klask lafları vardır ya Allah sana senin gibi bir çocuk versin de gör :60::60:

Ayy :1:
Ben çok korkuyorum ondan kendim gibi bir kızım olsa çok zorlanırım çook ..

hoşbulduk yok ya o geldigi gibi gitti sorunlydu da biraz kendüsü :60: bir arkadasım yurt dışına gidiyordu onunkini aldım ben de idareten onun orda da varmış artık yenisini alana kadar hiç yoktan iyidir.

aboooooww kızım bizim nickler milleti bastan çıkarıyor he sonunda ikimizde atacakalr siteden sölim ben sana :60: :60:

evet ya bende onu bekliyorum 9 günmüş tatil :52::52: bakalım bize 4 günü kesinde geriye kalanını verilermiki acep :9::9:

9 gün müymüş ramazan bayramıı?
Ee kurbana saklasaydılar ya bana tatil olmadı şimdi .. :43:

:60: :60: Allah seni kız onların ilkinden baslayarak alısa alısa yapmak lazım

Ama o ilkiydi ki ..
İlki bile bu hale getirdi bir kaç gün geçsin tekrar deneyeceğim ama şimdi bacağıım çok acıyor.

Son düzenleme:
bana da öyle gibi geldi bence o bir koca tabak makarnayı mideye indirme istiyoruz ondan olabilir kuzumm :60: :60:

İnsan karşısındakini kendisi gibi bilirmiş değil mi :60:
Sus çaktırmayalım bari turtacımm :1:

ahhhhhhhhhhhh ahhhhh ben hala pirens adayımla asansörde kapı açıyorum tık yok ya o bana kapı açıyor ya ben ona :60: bir çocugumuz olsa o asansörde dogcak yemin ederim adını asansör koyarız artık ne romantik muahahahahhaha :60: :60:

:69::69::69: Ahh şu aşk her şekilde romantik ya ..
bence sen güzel bir tatlı yap, sonra götür ..
Hatta gözetle annesi babası yokken götür kapıyı o açsın.
Buyurun beraber yiyelim falan desin :69::69:

bu arada panpislerimm spor salonuna yazıldım yarın baslıyorumm artık sıkılasmam lazımmmmmmm :47::47: su basenleri küçültmem lazım deli oluyorum onlara :47::47:

Harika yapmışsınn ..
Hadi bakalım görelim seni turtaa ..

1 porsiyon 1 tabağa koyulan 6-7 yk makarna işte.. koca bi tabak değil:)

:26::26::26: Nedense öyle hayal edivermişim kusura bakma ya ..

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 23.08.11 ]

burdan bakabilirsin...

evet en iyisi öyle yap sen.. :))

ya bu vitamin hapları kilo aldırmıyormu? :26:

birde slim in 6 leslienin değilmi? nerden indirebilirim? link falan varmı?

C vitamini kilo verdirmenin aksine yağ yakımı için işe yarıyor.
Slim in 6 leslie'nin değil ..
Bunu başka bir hatun yaptırıyor.
slim in 6 indir yazdığında ilk siteden indiriliyor fakat üyeliik istiyor.

Kızlar menümden tek kaçamagım.. 5 tane küçük incecik sarma oldu o kadar...

Arkadaşlarım ısrarla önüme baklava, pasta,poğaça getirdiler. :1: gıcıklar, sırf beni sinir etmek için... ama yemedim :80: alkışş alkış... :46: :9:

Hocamda beni görünce " melek sende bayagı değişiklik var " dedi... ay nasıl mutlu oldun anlatamam :9: :9:

Tebrik ederimm :nazar:
Benim için de çiğköfte yedin miii ?
22 Ağustos Mesaj Sayımları

eski_bir_masal: 48 :nazar::65:

mutedeyyin: 18:65::64:

dryrgp: 14:66:

hulk: 14 :66:

ozlemmtekinn: 11:66:

triptofan: 11:66:

maviyesil1999: 10:64:

elisya: 10:64:

elmaliturta: 10:64:

mcrgozde: 10:64:

herseyvatanicin: 8:61:

bugungunlerdenaralik: 6 :61:

_ferdici_: 5:61:

disakkarit: 2:20:

neslivicdan: 1 :20:

ysfmir: 1:20:

puffycikcik: 0:20:

puryan: 0 :20:

kedican: 0:20:

hamutran: 0:20:

roseking33: 0:20:

chika: 0:20:

kimler izinli tam bilmiyorum, kusura bakmasınlarr:44: bi de yanlış eksik falan varsa söyleyin düzelteyimm:61:

Eline sağlıkk ..

iyi geceler kızlar keyifler yerinde mi?

bugün sebze günümdü sabah taze fasülye yedim
akşam fasülye ve patlıcan yedim

öğle yemeğimi yiyemedim açlıktan migrenim tuttu spor da yapamadım yoğun bi gündü

su 2 lt ye yaklaştım onu da içemedim

kısacası bugün bişey yapamadım:60::60:

Geçmiş olsun Gözdecim ..
Canın mı sıkkın senin bazı şeylere migren tutuyor?
Dikkat et kendine ..

kızlar az önce dukana uygun yağsız şekersiz unsuz kurabiye yaptım.tadı süper oldu.işte foto işte tarif..tarif facebooktaki dukan diyeti tariflerinden alıntı LİMONLU KURABİYE(her evrede yenebilir)

MALZEMELER:
1 yumurta
2 yemek kaşığı splenda
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
6 kaşık yulaf kepeği
yarım limon kabuğu rendesi
3-4 damla vanilya aroması(katmadım)Eki Görüntüle 245746
3-4 damla limon aroması(katmadım)
2 çay kaşığı kabartma tozu
Tüm malzeme iyice karıştırılır ve kaşıkla yağlı kağıt serilmiş .tepsiye 6 adet olmak üzere paylaştır.

ucundan tırtıklamışın hemencik bak sen. ama napim kç zamandır ekmek gibi bişe yemeyince özlemişim. günde 2 kaşık kepek hakkımız old.için bundan hergün 2 tane yiyebilirük. kabızlığada süper iyi geliyor bende hemen etki gösterdi.

Off ama çok çok güzel duruyorr ..
Ellerine sağlık Gülçin misafir kabul ediyor musun ?:1:

hımm bu arada size ne anlatacamm. dün dışarad iftarı yaptık uzun zamandır yemediğim kadar çok yedim tabi zeytinyağlılar filan hafif şeyler yemeye çalıştım ama yinede şiştim geldim evde de birsürü su içtim. bizim herif tutturdu tartılda tartıl .dedim bu kadar şeyden sonra moralim bozlur.yok. neyse efendim üzerimdekielrle bi tartıldım 78.bizimki işte yok kilo almışsın su içsende bu kadar farketmez filan dedi. bende sinirlendim moralimi bozuyosun diyette insanın morali bozlulmaz diye küsmüşlük yaptım . neyse bugün o işe gitti tabi neyse unuttu. akşama doğru ben buna mesaj attım tartıda 74.5 yazan göstergenin resmini çekip gönderdim altınada not yazdımm. "al çok bilmiş nabeerr?" diye. ohhh sinir şey.tabi eve geldi gülüyo aman efendim zaten biliyomuş ben başaracakmışım 55 e ulaşacakmışım. azimliymişim. dettt dedim detttt.. şöle yola gel.:9::9::9:

Siz ne şekersiniz öyle ya :69:
Çok hoşuma gitti ..

ben çok acıktım dayanamadım sahuru 1 saat erken yaptım.. menümm;
2 dilim labneli kepek ekmeği

şimdi de form çayı içiyorumm:)

Afiyet olsun ..
İyi olmuş erken yapman uyumamış olursun hemen üstüne ..

Eki Görüntüle 245800

Eki Görüntüle 245801

Eki Görüntüle 245802

Çok çok belli oluyor deryacım bence bunları evin bir yerine as evre evre moral olsun ..
Tebrik ederimm ..:nazar:
Elbisen de gayet uygun bence ..

Okudum kızlar hepsini sonunda ..
Benim de keyfim gayet yerinde, gece de çok güzeldi .. :69:
Ve bir güzel haber daha bugün tartı da 65i gördümm ..
Tam 65 ayy nasıl mutlu oldum .. :64::64::66:
Bu hafta beni motive eden şeylere çok teşekkür ederim .. :1:
Biraz daha gayret edeyim de cuma 64ü göreyim istiyorum ..
İnsan oğlu doyumsuz işte ..

Teşekkür ederim.

Yarım simit yiyiyordum çok mu kalorili simit hiç bilmiyorumki

Neyse bir hafta kaldı bir hafta sonra normal kahvaltı düzenime dönücem

İnşallah bayrama kadar 65'e düşerim

simit yaklaşık olarak 300 kalori ve susam çok yağlı o yüzden arada tabiki olur ama her sabah için çok uygun olduğunu düşünmüyorum.
Şu an kaç kgsın?

Ömür... Erdem

Hakkâri’de “9 şehit var” dediler, tek tek isimlerini açıkladılar, Yozgat şehidi için cenaze töreni tertiplediler, vali filan geldi, son anda “sizin şehitle ilgili bulguya rastlanmadı” dediler.

*
Bir hafta geçti kardeşim.
Şehit kayıp.
*
Hal böyleyken...
İçişleri Bakanımız dün öğle saatlerinde açıklama yaptı, “cesedi bulundu” dedi. Akşama doğru bi açıklama daha yaptı, “bulunan ceset parçaları ona ait değil” dedi.
*
Şehide “ceset”, şehit uzuvlarına “ceset parçası” diyen ilk içişleri bakanı olarak tarihe geçti.
*
Üstelik, bu satırların yazıldığı an itibariyle, “kimliği belli” şehidimiz kayıp, “kimliği belirsiz” bir şehidimiz fazla... Ya da, bazı şehitleri eksik parçalarla(!) gönderdiler memleketlerine.
*
Bakın, hazır “uzuv-parça” filan demişken, hadi gelin, aynı Hakkâri’de “gazi” olup, Ayedaş’ın sayacını “parça”layarak devlete zarar veren Ömür’le ilgili gelişmeleri aktarayım size...
*
Hatırlarsınız, geçenlerde yazmıştım... Mayına denk gelen, şakağına şarapnel saplanan, kör olan, beyninde hasar oluştuğu için parkinson’a yakalanan, konuşmakta güçlük çeken gazimiz.
*
Evlere temizliğe giderek “gazi” evladına bakmaya çalışan anacığıyla yaşıyordu. Kira evlerine elektrik bağlanması için Ayedaş’a gitmiş, gazilere tanınan yüzde 50 indirimden faydalanmak istediğini anlatmaya çalışmış, titrediği ve heceleye heceleye konuşabildiği için banko memuru sıkılmıştı... “Evrakların eksik” diye kestirip atılınca, tartışma çıkmış, o sırada bankoda duran elektronik sayaç kırılmış, güvenlik görevlisi boğazına sarılmış, bayılmış, hastanelik olmuştu.
*
Yedi ay sonra...
Kapıları çalınmış, mahkeme celbi gelmişti. Elektronik sayacı kırarak devlet malına zarar vermekten dava açılmış, üç yıla kadar hapsi isteniyordu!
*
Ahali evinde esneye esneye poposunu kaşısın diye, Hakkâri dağlarında gözünü, beynini, sinir sistemini hayatının geri kalan bölümünü bırakan gazi...Devlete zarar vermişti yani.
*
Hatırladınız di mi?
Hatırladığınızı şuradan biliyorum... Bana her gün gelen “mail” sayısını yazmaya utanırım ama, bu istisna, 100 binin üzerinde elektronik posta göndermiştiniz. Maddi-manevi destek vermek için Ömür’ün adresini, telefonunu veya banka hesap numarasını istiyordunuz.
*
Kısa süre sonra anladım ki, Ayedaş’a da yağdırmışsınız... Kiminiz “sayacın parasını şu şu numaralı kredi kartımdan çekin” demişti, kiminiz “hesap numarası verin, kaç paraysa yatırayım” demişti... Kiminiz de kısaca Ayedaş yetkililerinin hatırını(!) sormuştu.
*
Ayedaş komaya girdi.
*
Anında tornistan...
Dava geri çekildi.
*
(Hazirandaydı ilk duruşma... Ayedaş avukatları çekildiklerini bildirdiler. Nöbetçi hâkim baktığı için, kasıma erteledi. Kasımda asıl hâkim gelecek, bu ayıba son verecek.)
*
Bitmedi...
*
Vatanı milleti için canını ortaya koyan her gazi gibi, onuruna çok düşkün bir kahraman Ömür... Kendini acındırıyormuş durumuna düşmek istemiyor. Bu yüzden, adresini, telefonunu kimseye vermedim. Buna rağmen, buldunuz Ömür’ün adresini telefonunu.
*
Kiminiz 300 lira verdi zorla, kiminiz 3 bin lira... Para yağdı. Kiminiz mahalleye yetecek kadar gıda kolisi gönderdi, kiminiz “gel benim evimde kal” teklifinde bulundu.
*
Bizim için feda ettiği gözlerine, hayatına karşılık sadece 1450 lira maaş alan Ömür yalvarıyordu, abi gözünü seveyim köşende yaz, göndermesinler artık diye...
Yazmadım.
*
Şimdi yazıyorum.
Çünkü...
*
İşadamı Zeynel Abidin Erdem, avukatları aracılığıyla iz sürdü, Ömür’ün adresini buldu, “üç sene beş sene, kaç seneyse, kiranı ben ödemek istiyorum” dedi. Kabul ettiremedi.
*
(Kardeşiyle birlikte, bu ülkeden kazandığını bu ülkenin evlatlarına harcayan hayırseverlerimizdendir Zeynel Abidin Erdem... Yazıyorum diye rahatsız olacak eminim ama, her şehit düşen evladımızın ailesine ciddi miktarda para yardımı yapar. Bilinsin istemez. 800 küsur çocuk okutur. Her sene 10 bin vatandaşımıza gıda-giyecek yardımında bulunur.)
*
Sohbet sırasında Ömür’ün en büyük hayalinin “Akçay” olduğunu öğrendi Zeynel Abidin Erdem... Gazi olmadan önce, bir defa gezmeye gittiğini, hep oranın hayalini kurduğunu, oraya yerleşip, orada çalışıp, orada evlenmeyi düşlediğini öğrendi. Sarıldı, öptü, ayrıldı yanından...
*
Gitti işyerine, avukatını çağırdı, “Akçay’a gidiyorsun” dedi.
*
Bastı marşa, Balıkesir Edremit’e bağlı şirin beldemiz Akçay’a gitti avukat, emlakçıları gezdi, üç katlı bi apartmanın bahçe katını beğendi, hem engelli gaziye uygun düzayak, hem yeşillikler içinde... Aradı patronu, tarif etti, hemen dedi patron, pazarlık etme, al... Aldılar evi... Tapusu, gazi Ömür Gezdiren’in adına yapıldı... Buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, halı, bir evde ne gerekiyorsa onlar, tamamlandı... Ve, götürüp teslim etti tapuyu gazi’ye, güle güle otur evladım, bu da telefon numaram, bi ihtiyacın olursa, her zaman.
*
Başta Zeynel Abidin Erdem... Tüm okurlarıma yürekten teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun. Elbette elimde “sevap sayacı” yok ama, mübarek ramazan, sırf Ömür’ün annesinden aldığınız dualarla, Somali’yi doyurmuş kadar sevap kazandığınızdan eminim.
*
Ve, söylemeden edemeyeceğim.
*
Bu memleketin çakıl taşının bile el âleme satılmasına karşıyım... Ayedaş’ın ise, mutlaka yabancıya satılmasını istiyorum. Amerikalı, Japon, İtalyan, hangisi olursa... Hiçbir yabancı devletin, milleti için canını ortaya koyan gaziye bu muameleyi reva göreceğini sanmıyorum.

YILMAZ ÖZDİL

Back
X