• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eki Görüntüle 245838 Eki Görüntüle 245837 Eki Görüntüle 245836 Eki Görüntüle 245839

kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....:43:

Özlemcim çok fazla değil ama yine de dar rahat edebileceğini zannetmiyorum pek bu şekilde ama elbisen çok cici ve 1-2 ay içinde harika duracak.

:60::60::60:güldürdün kız beni eeee napçam bayramda misafirlikte habire ayakta mı durcam...

Sürekli bir şey getir götür hamarat gelin desinler hem de .. :1:

Günaydınnnnn

Öyle bir şey yapma sakın.

Sen diyetine devam et

Teşekkür ederimm ..
Artık kilo vermek istiyorum bol bol kendimi toplayıp.
Ama bugün bacaklarım çok ağrıyor çok kötü olmuş.

QUOTE]

Masalcım yine söylicem

Bence diyetlerin ağır biraz daha çeşitlendir.

Hızlı kilo veriyosun ama sen daha gelişme çağındasın

Eveeetttttt

Bence haftaya kadar verirsin o kiloyu sıkıntı yapma bolbol koş ve su iç

Elbisen çok hoş bence ve kötü de durmuyo ayrıca istediğin kiloya düşersin epi topu 1 kilo

Korse giyemez misin?

ama sen söyledin diye bir şeylere dikkat etmiştim yine mi olmamış?
Hem de bol bol protein aldım gelişme için önemli olan protein değil mi?

Günaydınnnnn

Öyle bir şey yapma sakın.

Sen diyetine devam et

korse giysem etki edrmi ki....

Bence de kesinlikle denemelisin yanlar falan gider ve tüm sorun halledilir Özlemcim ..

Eki Görüntüle 245838 Eki Görüntüle 245837 Eki Görüntüle 245836 Eki Görüntüle 245839

kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....:43:

Ayy aynısından annem de aldı o aynı dertten muzdarip göbek eritmeye çalışıyor:1:
Ama bence çok hoş duruyo elbisen canım ya bayrama kadar sen yine et dikkat masal'ında söylediği gibi bol bol ödem atman gerek yeşilçayı filan çok iç bakalım o güne kadar ne olacak ama böyle de gayet hoş olmuşsun zaten.

çok teşkr ederim canım benim.. evet son resimdeki kıyafeti giyicem. napim cnm kilo veriyorum yeni elbiseye para vermek hiç içimden gelmiyor ne yalan söyliyim.. bunlarda öle aklıma geldi baya kıyafet çıkardım bazadan kullanmadığım artık giyemem dediğim şeyler ve üşenmeden hepsini denedim %90 kıyafetimi yine kullanabiliyorum. inanılmaz mutlu etti bu beni.. 15 kg ya dile kolay. 15 kg kaldı inşallah onuda vericem.. bu kombinasyonu yaptık görümcemle oda beğendi benimde içime sindi.. 46 beden nerde etekte... 42 beden nerdeeeee

kız maşallah sana süper olmuşsun.kız ben 75 kiloda 44 beden elbise giyiyorum koca popoma. demek sen uzunsun yada sıkısın çok güzel avantajj.boyun kaç canım.düğün için acaba 2 yi mi daraltsan.oda şıkmış.

noluyo yaaa alıntılar bi saçmaladı sürekli öyle bir şey yapma sakın bölümü çıkıyor ... bende alıntı yapmadım beğenenlere teşekkür ederim bu hafta bol yeşl çay deniyim bide sıkılaştırıcı masaj kemerim var onu yapıyım bişiy farketçek mi bakalım...

noluyo yaaa alıntılar bi saçmaladı sürekli öyle bir şey yapma sakın bölümü çıkıyor ... bende alıntı yapmadım beğenenlere teşekkür ederim bu hafta bol yeşl çay deniyim bide sıkılaştırıcı masaj kemerim var onu yapıyım bişiy farketçek mi bakalım...

Hadi biraz daha gayter Özlemcim sana güveniyorumm ..

Aslında giyilir Özlemcim ama sanırım sen de benim gibi çok dar olunca rahat olamıyorsan, biraz daha bol dursa daha güzel olur gibi geldi ..

ya benim rahatsız olduğum konu bazı insanlaar var akrabalardan yani geçen sene akraba olduklarımdan :1: bilmem anladın mı... sürekli kilo muhabbetti aldın mı verdin mi ay eteğin şöyle durmuş v.s elbisen dar gibi densin istemiyorum... kesin bi muhabbet olur çok yedin bu ara galiba falan hiç çekemem....

ya benim rahatsız olduğum konu bazı insanlaar var akrabalardan yani geçen sene akraba olduklarımdan :1: bilmem anladın mı... sürekli kilo muhabbetti aldın mı verdin mi ay eteğin şöyle durmuş v.s elbisen dar gibi densin istemiyorum... kesin bi muhabbet olur çok yedin bu ara galiba falan hiç çekemem....

Anladım anladım anlamam mı :1:
Aman onlara laf edecek bir şey bırakma kuzum ..
Bak bu bayram canını sıkmak yok bir şeye ..
en son görüştüğünüzde kaç kiloydun?

Anladım anladım anlamam mı :1:
Aman onlara laf edecek bir şey bırakma kuzum ..
Bak bu bayram canını sıkmak yok bir şeye ..
en son görüştüğünüzde kaç kiloydun?

aşağı yukarı aynıydım cnm malesef... burda 72 ye düştüğümde görmedim onları sonrada geri aldım zaten biliyosun ... neyse düşünmy elimden geleni yapıcam olmadı cumartesi başka bişiy alırım... şimdi temizliğime döniyim yarın yemeğe misafirlerim var ve perşembede... görüşürüz yine...

Off ama çok çok güzel duruyorr ..
Ellerine sağlık Gülçin misafir kabul ediyor musun ?:1:

aa tabi ne denek buyur gel orucu bozalım sütle kurabiye yiyelimm. menüye bak çocuk menüsü.

Siz ne şekersiniz öyle ya :69:
Çok hoşuma gitti ..
hee çok döğüşürük biz ufak tefek sonra hemencik sarılmalar filan.kızdırmayı çok seviyo ya.ben kızdıkça karşıma geçip gülüyo deli.

..

canım sabah tartıldım 75.2..... cuma 76 ydım... ama elbiseyi 74 de aldım galiba birzdan giyip rsmini çekeyim bi bakın... olmadı yenisini alalım diyo eşim ama ben onu çok beğenmiştim...:43:

az kalmış canım bayrama kadar tekrar 74 olursun.o yzden yeni elbiseyegerek yok ama tabi sen bilirsin. bak 5 günde 5 kilo etkili diyorlar ama bende orda sadece protein günlerinin verimli geçtiğini düşünüyrum ama istersen protein diyeti yap.hemen attırır suları.bide 1000 kalori protein aldığında 300 ünü yakmak için harcıyormuş zaten.ama sen 1000 kalori karbonhdrat alsan vücut yakmak için sadece 70 kalori yakıyo.karbonhidrat fazlası düşman yaa bize

ben olsam giyerdim ya çok hoş görünüyosun.:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah aynı kiloyuz ama ben bu elbiseyi giyemem sanırım simitlerden.ben güveniyorum sana canım.

iftar
20:00
3 tavuk but derisz fırın torbasında yağsız pişmiş
1 kase yoğurt

21:00
ara 1 kase yoğurt splendalı tatlı niyetine

23:00 2 dukan kurabiyemden yarım lt süt

24:00 yeşilçay 2 kupa

bol bol su

sahur

03:30

yarım litre süt
1 ince dillim sucuk

ay yazınca farkettim ben sütle mi duruyom sadece ya ama o kadar tok hissediyordum ki.bu hallere düşecek kadınmıydım ya şu listeme bak.oy dukan emmi bana neler ettinn:9:

Özlemcim kıskananlar çatlasın

kıskançlıklarından yapıyorlardır.

Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap boşver onları.

Korse bir dene istersen

Bu arada yeşil çay ödem attırıyo mu??

Masalcım belki yurtta kaldığın içindir sulu yemek tüketemiyrmusun?

Bence sulu bir yemek olsun menünde, ayran içiyorsun gerçi ama yoğurt yok mesela kırmızı et te yok tavk ta yok (nuggetlar hariç)

bol salatalı meyvali bir diyettt sanki yaşına daha uygun tabii ben uzman değilim naçizane tavsiyem

Bu arada öğlen menüm

kuru fasulye pilav vardı

yyemedim toplasam iki yemek kaşığı yemedim

Cacık, az zeytinyağlı

kadayıfı almadım

şekersiz çay içiyiroum

3 lit suyu da mutlaka tüketmeye çalışıyorum

aşağı yukarı aynıydım cnm malesef... burda 72 ye düştüğümde görmedim onları sonrada geri aldım zaten biliyosun ... neyse düşünmy elimden geleni yapıcam olmadı cumartesi başka bişiy alırım... şimdi temizliğime döniyim yarın yemeğe misafirlerim var ve perşembede... görüşürüz yine...

1 ay içinde 60larda olacağına inanıyorum Özlemcim ..
Kolay gelsinn..

iftar
20:00
3 tavuk but derisz fırın torbasında yağsız pişmiş
1 kase yoğurt

21:00
ara 1 kase yoğurt splendalı tatlı niyetine

23:00 2 dukan kurabiyemden yarım lt süt

24:00 yeşilçay 2 kupa

bol bol su

sahur

03:30

yarım litre süt
1 ince dillim sucuk

ay yazınca farkettim ben sütle mi duruyom sadece ya ama o kadar tok hissediyordum ki.bu hallere düşecek kadınmıydım ya şu listeme bak.oy dukan emmi bana neler ettinn:9:

Dukanla alakalı bir şey sanırım bu splendalı değil mi?
afiyet olsun Gülçinn hani sporumuz ama ?

masalcım senin neden mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor?
gercekten de neden oyle?

Kızlar arada mailime ulaşılamıyor diye editörlerimiz mesaj atıyor bana ..
Heralde çok yazıyorsun arada dinlen diye yapıyorlar.
Ama saolsunlar 10 dakika içinde halledildi.

Back
X