Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özlemcim kıskananlar çatlasın
kıskançlıklarından yapıyorlardır.
Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap boşver onları.
Korse bir dene istersen
Bu arada yeşil çay ödem attırıyo mu??
Masalcım belki yurtta kaldığın içindir sulu yemek tüketemiyrmusun?
Bence sulu bir yemek olsun menünde, ayran içiyorsun gerçi ama yoğurt yok mesela kırmızı et te yok tavk ta yok (nuggetlar hariç)
bol salatalı meyvali bir diyettt sanki yaşına daha uygun tabii ben uzman değilim naçizane tavsiyem
Bu arada öğlen menüm
kuru fasulye pilav vardı
yyemedim toplasam iki yemek kaşığı yemedim
Cacık, az zeytinyağlı
kadayıfı almadım
şekersiz çay içiyiroum
3 lit suyu da mutlaka tüketmeye çalışıyorum
merabalar umarım herkes iyidir
ben iyiyim şimdi leliyi yapcağım 5 mil
özlem elbse çok yakışmış canım
bende bayrama kıyafet almak istemiyorum alış verişlerden sonra moralim bozuluyor çünküüü![]()
Yeşil çay ödem attırıyor çok rahatlatıyor.
Kendim yaparsam tüketiyorum ama her gün tüketemiyorum.
Dün mantar yaptım suyu da vardı ..
Geçen hafta içinde tavuk haşlama da yaptım.
Hatta bugünde kırmızı et yedim ..
Yoğurt hemen hemen her gün tüketmeye çalışıyorum.
Akşamada meyve yoğurt yiyeyim diyorum.
Öğlen biraz çok yedim de ..
Salatayı yalnızken yemeğin yanında sevmiyorum ama ton balıklı salata olarak yer vermeye çalışıyorum.
Mutlaka hala vardır düzeltilmesi gereken şeyler ama bundan 1 ay önce yediklerimi görseydin birden olmuyor ..
Eğer böyleyse süper
sebze yemekleri seviyormusun? Onları da arada dahil et istersen menüne
Umarım kızmıyorsundur
Kuru fasülyeyle pilavdan 2 kaşık mı yedin?
maşallah gayet güzel ..
Cacık da hoş, zeytin yağı faydalı ..
Su da çok önemli ..
Afiyet olsun ..
1 ay içinde 60larda olacağına inanıyorum Özlemcim ..
Kolay gelsinn..
Dukanla alakalı bir şey sanırım bu splendalı değil mi?
afiyet olsun Gülçinn hani sporumuz ama ?
Kızlar arada mailime ulaşılamıyor diye editörlerimiz mesaj atıyor bana ..
Heralde çok yazıyorsun arada dinlen diye yapıyorlar.
Ama saolsunlar 10 dakika içinde halledildi.
Gerçekten iki kaşık yedim,
Aşırı karbınhidratı kesince iştahım da kesildi.
ne o öle cok konusuosun der gıbı hehehe
yurtdışına yakın gittik ya turtam, almanyaya gitmiştim haniyurt dışı olabilüür bence baya uzun bir tatil 9 günama cocukla gitmek olur mu nasıl olur bilmiyorum :S yada karadeniz turu yapın bu mevsimde güzel olur oralar
![]()
hayırlı olsun canım. spor salonu gibisi yok. düzenli git, sonucu al. denklem basit.bu arada panpislerimm spor salonuna yazıldım yarın baslıyorumm artık sıkılasmam lazımmmmmmmsu basenleri küçültmem lazım deli oluyorum onlara
![]()
gerçi diyetisyenin de söylemiş ama ben eksik kalmayımSelamlarr herkeseee bende yediklerimi yazayım kızlar benim diyetimi hesapladımda şimdü 2200 kcal çıktı yav aslında bayaaa da çokmuş
Sahur:
2 dilim ekmek(ev yapımı)
2 dilim az yağlı peynir
1 bardak çay
1 bardak süt
10 fındık
İftar:
1 kaşık şehriye çorbası
1 but
2 dilim ekmek
1 haşlanmış patates
Ara:
1 kemalpaşa
2 erik
tebrik ederimKızlar menümden tek kaçamagım.. 5 tane küçük incecik sarma oldu o kadar...
Arkadaşlarım ısrarla önüme baklava, pasta,poğaça getirdiler.gıcıklar, sırf beni sinir etmek için... ama yemedim :80: alkışş alkış...
![]()
Hocamda beni görünce " melek sende bayagı değişiklik var " dedi... ay nasıl mutlu oldun anlatamam![]()
![]()
canım,22 Ağustos Mesaj Sayımları
eski_bir_masal: 48
mutedeyyin: 18
dryrgp: 14
hulk: 14
ozlemmtekinn: 11
triptofan: 11
maviyesil1999: 10
elisya: 10
elmaliturta: 10
mcrgozde: 10
herseyvatanicin: 8
bugungunlerdenaralik: 6
_ferdici_: 5
disakkarit: 2
neslivicdan: 1
ysfmir: 1
puffycikcik: 0
puryan: 0
kedican: 0
hamutran: 0
roseking33: 0
chika: 0
kimler izinli tam bilmiyorum, kusura bakmasınlarr:44: bi de yanlış eksik falan varsa söyleyin düzelteyimm![]()
canım, hayırdır? bu aralar bir kıntın mı var? migren falan durduk yerde olmaz sanırım.iyi geceler kızlar keyifler yerinde mi?
bugün sebze günümdü sabah taze fasülye yedim
akşam fasülye ve patlıcan yedim
öğle yemeğimi yiyemedim açlıktan migrenim tuttu spor da yapamadım yoğun bi gündü
su 2 lt ye yaklaştım onu da içemedim
kısacası bugün bişey yapamadım![]()
güzel tarif, afiyet olsun.kızlar az önce dukana uygun yağsız şekersiz unsuz kurabiye yaptım.tadı süper oldu.işte foto işte tarif..tarif facebooktaki dukan diyeti tariflerinden alıntı LİMONLU KURABİYE(her evrede yenebilir)
MALZEMELER:
1 yumurta
2 yemek kaşığı splenda
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
6 kaşık yulaf kepeği
yarım limon kabuğu rendesi
3-4 damla vanilya aroması(katmadım)Eki Görüntüle 245746
3-4 damla limon aroması(katmadım)
2 çay kaşığı kabartma tozu
Tüm malzeme iyice karıştırılır ve kaşıkla yağlı kağıt serilmiş .tepsiye 6 adet olmak üzere paylaştır.
ucundan tırtıklamışın hemencik bak sen. ama napim kç zamandır ekmek gibi bişe yemeyince özlemişim. günde 2 kaşık kepek hakkımız old.için bundan hergün 2 tane yiyebilirük. kabızlığada süper iyi geliyor bende hemen etki gösterdi.
dersini iyi vermişsin, helal olsunhımm bu arada size ne anlatacamm. dün dışarad iftarı yaptık uzun zamandır yemediğim kadar çok yedim tabi zeytinyağlılar filan hafif şeyler yemeye çalıştım ama yinede şiştim geldim evde de birsürü su içtim. bizim herif tutturdu tartılda tartıl .dedim bu kadar şeyden sonra moralim bozlur.yok. neyse efendim üzerimdekielrle bi tartıldım 78.bizimki işte yok kilo almışsın su içsende bu kadar farketmez filan dedi. bende sinirlendim moralimi bozuyosun diyette insanın morali bozlulmaz diye küsmüşlük yaptım . neyse bugün o işe gitti tabi neyse unuttu. akşama doğru ben buna mesaj attım tartıda 74.5 yazan göstergenin resmini çekip gönderdim altınada not yazdımm. "al çok bilmiş nabeerr?" diye. ohhh sinir şey.tabi eve geldi gülüyo aman efendim zaten biliyomuş ben başaracakmışım 55 e ulaşacakmışım. azimliymişim. dettt dedim detttt.. şöle yola gel.![]()
Çok çok belli oluyor deryacım bence bunları evin bir yerine as evre evre moral olsun ..
Tebrik ederimm ..
Elbisen de gayet uygun bence ..
kızlar ben bi saat yürüyüm şu bantta... gece denedim bayram için aldığım elbiseyi dar yaaaaa:84: sonra belki resmini çekip yorumlarınıza sunarım... hiç bişiy yemesem mi acaba haftaya kadar....![]()
kız maşallah sana süper olmuşsun.kız ben 75 kiloda 44 beden elbise giyiyorum koca popoma. demek sen uzunsun yada sıkısın çok güzel avantajj.boyun kaç canım.düğün için acaba 2 yi mi daraltsan.oda şıkmış.
sudem 34 1. takımda dukan yapan tatlı arkadaşım şarkı bestelemiş bize.
ama nilin söylediği şekilde mırıldanılacak
bütün kızlar toplansın, toplansın,toplansın....
hep beraber dukan yapsın ,dukan yapsın ,dukan yapsın,,,
şişko kızlar zayıflasın,zayıflasın,zayıflasın.......
görenler çok şaşırsın,çok şaşırsın ,şaşırsın,,...
küçük dillerini yutsunlar,yutsunlar ,yutsunlar.....
Ha evet Rabia ebnde onu soracaktım. mesaj sayarken gece 00:00 dan sonrasını başlıyoruz diğer geceye kadar değilmi?ben yanlış mı anladım.
kuzum, senin tartın kesinlikle yanlış. bence sen yeni bir tartıda tartılmalısın. şu son halinle 90 kg olmana imkan yok yaws. ya ödemin var, ya tartın yanlış tartıyor.Kızlar selam... kusura bakmayın valla bütün gün dedikodu yapmaktan giremedim
sabah görümcem geldi sağdan soldan konuştuk yemek vs derken iftar ettik dışarı gezmeye bişiler bakmaya gittikk. en nihayetinde ben bişey almadım. eve geldim bişeyler uydurdum eski bana olmayan kıyafetlerimi çıkardım bazanın altından :)) bi kombinasyon yaptık kına gecesinde giymek istediğim kıyafeti huzurlarınıza sunuyorum..
düğün elbisesini henüz tadilata vermedim.. onu da halledince resimlerimi koyarım.. ama şimdi ben size evre evre resimlerimi koymak istiyorum.. yine aynı resimle rolucak çünkü ben kiloluyken sadece aradaki farkı görmek için boydan iki üç resim çektirdim.. sevmiyorum bu halimle resim çektirmeyi...
işteee 1. evre derya 105.3 kg falan...
Eki Görüntüle 245800
2. evre derya 97 kg . . .
Eki Görüntüle 245801
3. evre derya 90.3 kg ... bugün çektirdim..
Eki Görüntüle 245802
lütfen kına gecesinde giymek istediğim kıyafet hakkında iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum. görümcem çok uygun olduğunu söyledi.. ve aradaki farkı bana bildirin lütfen azcık gaz verin motive olayım
bu arada gömleğim 40 beden.. eteğim 42 beden :)))
evet, canım. sanırım biraz abartım. bir de uyku uyuyamıyorum. şu okul işine heyecanlandım sanırım. başarabilecek miyim diye..: Biraz dinlen artık Neyneysecim ya iyice halsiz düştün sen ..
ooo oo annemlerle tanış lafı geldi haTartım da o rakamı görmek bir şoka uğrattı zaten Özlemcim ..
Üstüne genel olarak takımla ilgili kilo veremiyorlar diye konuşmalar çok olmuş ona kızdım
2.5 yılın gazı mı diyeyim yoksa dün artık tanış annemlerle 1-2 aya geldiğimde diyen sevdiceğim ve o zamana kadar zayıflamış olmam gerektiğini hatırlayan ben ..
çok tebrik ederim seni, maşallah canımOkudum kızlar hepsini sonunda ..
Benim de keyfim gayet yerinde, gece de çok güzeldi ..
Ve bir güzel haber daha bugün tartı da 65i gördümm ..
Tam 65 ayy nasıl mutlu oldum ..
Bu hafta beni motive eden şeylere çok teşekkür ederim ..
Biraz daha gayret edeyim de cuma 64ü göreyim istiyorum ..
İnsan oğlu doyumsuz işte ..
roseking'i ben de merak ettim, elisya iyi bulmuşgünaydın kızlar...:79:
ne güzel ya... keşke bizde gitsek.. ama hem tatili yaptık bi kere hemde dersaneye yazıldm şimdi artık tatile gitmemiz çok zor malesef...
eline sağlık cnm... yalnız roseking 33 ü nerden buldunmerak ettim...ortim o benim neredeyse 2 ay önce izne çıkmıştı hala gelmedi....
bence yenisini almayın. e bu da biraz ders olsun özlemcim. güzel güzel verdiğin kiloları geri aldın. bunun verdiği hırsla senden iyi rakamlar bekliyorum.:97:canım sabah tartıldım 75.2..... cuma 76 ydım... ama elbiseyi 74 de aldım galiba birzdan giyip rsmini çekeyim bi bakın... olmadı yenisini alalım diyo eşim ama ben onu çok beğenmiştim...![]()
aşık olmak böyle bir şey sanırımHaftaya bugün bayram mıı
Ciddi misin senn ?![]()
önden sorun yok, doğru. yalnız yandan göbiş kısmı fazla duruyor. ama tabi şişkinlikten de olur o. günlük 2-3 fincan yeşil çay içersen belki bir miktarını atarsın. bence haftaya kadar elinden gelen gayreti göster. bol bol spor yap ve yediklerine dikkat et.Eki Görüntüle 245838 Eki Görüntüle 245837 Eki Görüntüle 245836 Eki Görüntüle 245839
kızlar cep telefonuyla çektim biraz bulanık... önden çok sorun yokmuş gibi ama arkadan ve yandan belli oluyor çok... bide oturuncaiyice daraıyo.... şuan kahvaltıda etmedim midemin boş hali bu....![]()
korse olabilir. bir dene istersen. bölgesel fazlalık çünkü. korse toparlayabilir. şimdi oldukça bol çeşitte korse var zaten.korse giysem etki edrmi ki....
öyle bir şey yapma sakın, demek kinoluyo yaaa alıntılar bi saçmaladı sürekli öyle bir şey yapma sakın bölümü çıkıyor ... bende alıntı yapmadım beğenenlere teşekkür ederim bu hafta bol yeşl çay deniyim bide sıkılaştırıcı masaj kemerim var onu yapıyım bişiy farketçek mi bakalım...
süt küpü gibi olmuşsun, maşallah
iftar
20:00
3 tavuk but derisz fırın torbasında yağsız pişmiş
1 kase yoğurt
21:00
ara 1 kase yoğurt splendalı tatlı niyetine
23:00 2 dukan kurabiyemden yarım lt süt
24:00 yeşilçay 2 kupa
bol bol su
sahur
03:30
yarım litre süt
1 ince dillim sucuk
ay yazınca farkettim ben sütle mi duruyom sadece ya ama o kadar tok hissediyordum ki.bu hallere düşecek kadınmıydım ya şu listeme bak.oy dukan emmi bana neler ettinn
çok güzel, afiyet olsun. hep böyle dengeli ve hafif olsunBu arada öğlen menüm
kuru fasulye pilav vardı
yyemedim toplasam iki yemek kaşığı yemedim
Cacık, az zeytinyağlı
kadayıfı almadım
şekersiz çay içiyiroum
3 lit suyu da mutlaka tüketmeye çalışıyorum
niye moralin bozuluyor canım?merabalar umarım herkes iyidir
ben iyiyim şimdi leliyi yapcağım 5 mil
özlem elbse çok yakışmış canım
bende bayrama kıyafet almak istemiyorum alış verişlerden sonra moralim bozuluyor çünküüü![]()
kuzum, senin tartın kesinlikle yanlış. bence sen yeni bir tartıda tartılmalısın. şu son halinle 90 kg olmana imkan yok yaws. ya ödemin var, ya tartın yanlış tartıyor.
ayrıca çok fit bir vücudun var. ben 85 kg'ken 46 beden giyiyordum. sen 90 kilo olduğunu iddia ediyorsun,ki bence değilsin, 42 beden nerdeyse bol oluyor. giydiklerin dökümlü durmuş, belli.
ayrıca nazarım değmesin maşallahçok tatlı olmuşsun. kilo verdiğin çok bariz, farketmeyenler kesin hasedçidir
kıyafetini beğendim,çok sade ve şık olmuşsun. daha zayıflayacağın için ben yeni elbise almandan yana değilim. elindekileri değerlendirmen çok yerinde bir davranış.
evet, canım. sanırım biraz abartım. bir de uyku uyuyamıyorum. şu okul işine heyecanlandım sanırım. başarabilecek miyim diye..
ooo oo annemlerle tanış lafı geldi ha
hadi hayırlısı, sen şimdiden telaşlanmışsındır.
çok tebrik ederim seni, maşallah canım![]()
roseking'i ben de merak ettim, elisya iyi bulmuş
sen kpss'yi hallet, inşallah o zaman bir tatil yaparsınız eşinle.
bence yenisini almayın. e bu da biraz ders olsun özlemcim. güzel güzel verdiğin kiloları geri aldın. bunun verdiği hırsla senden iyi rakamlar bekliyorum.:97:
aşık olmak böyle bir şey sanırımbayramın seyranın farkında değil.
![]()
O şekilde değil Gülçin.
günaydın mesajından günaydın mesajına kadar sayıyoruz.
Ha evet Rabia ebnde onu soracaktım. mesaj sayarken gece 00:00 dan sonrasını başlıyoruz diğer geceye kadar değilmi?ben yanlış mı anladım.
Kızlar benim üst bacaklarım çok kötü olmuş dün slim in 6 yaptıktan sonra hala çok ağrıyor.
Leslie yapmaya çalışıyorum şimdi o bile ağrıdan zor geliyor.
Ne yapabilirim bilen var mı?