• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hmm bilmem ki, benim dikkat ettiğim bacaklarımı ve kalçamı çalıştırması.. ve 40 dk'yı aşmamak.. karbonhidrat ve yağ ilk 40 dk yakılıyormuş çünkü.. sonrası proteinmiş:44: her kafadan ayrı ses işte, ama seninle vücut tipimiz aynı üst, bel ipince ama basen ve bacaklar kalın.. bize en iyi spor yürümek:52:

Hadi ya bak bunu bilmiyordum.
Ben leslieyi yaptığımda 5 mile tamamlamaya çalışıyordum o zaman gün içinde 3+3 olarak yapmak daha iyi ..
Aynen öyle incecik bir bel kocaman bir popo :60:
Yürümek kesinlikle de şu slim in 6 da harika bir şey ama çok ağrıttı ..
yarın tekrar denemeyi düşünüyorum ama ..

Hadi ya bak bunu bilmiyordum.
Ben leslieyi yaptığımda 5 mile tamamlamaya çalışıyordum o zaman gün içinde 3+3 olarak yapmak daha iyi ..
Aynen öyle incecik bir bel kocaman bir popo :60:
Yürümek kesinlikle de şu slim in 6 da harika bir şey ama çok ağrıttı ..
yarın tekrar denemeyi düşünüyorum ama ..

ya ne videolar indirdim, evde koşu bandı var, kondüsyon bisikleti var.. (annem de kilo konusunda takıntılı da..) ama en sevdiğim şey gece serin havada yürümek, 3 saat bile yürürüm hiç durmadan.. diğer türlü feci canım sıkılıyor benim, hiç bi sporu yapamıyorum:5: keşke yakın olsaydık birbirimize beraber yürüyüş yapardık:1:

eski_bir_masal: evet

elisya: evet

mutedeyyin:

dryrgp:

hulk:

ozlemmtekinn:

triptofan:

maviyesil1999: hayır

elmaliturta: 10

mcrgozde:

herseyvatanicin:

bugungunlerdenaralik:

_ferdici_:

disakkarit:

neslivicdan:

ysfmir:

puffycikcik:

puryan:

kedican:

hamutran:

chika:

kızlar bu msjdan alıntı yaparak nickinizin yanına evet ya da hayır oyunuz neyse yazarak devam edelim.. hayırlı iftarlaarr:)

(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)

kızlar bende öyle saymıstım..gece 00 00 dan dıgerıne kdr.bence bolesı daha mantıklı.resmı gun ne zaman baslayıp ne zaman bıterse ole olsun.ılk gunaydın mesajı belkı oğlen solenecek oyle saacma gıbı geldı bana hemde karısıo..ben o yuzden hayır dıorum

ya ne videolar indirdim, evde koşu bandı var, kondüsyon bisikleti var.. (annem de kilo konusunda takıntılı da..) ama en sevdiğim şey gece serin havada yürümek, 3 saat bile yürürüm hiç durmadan.. diğer türlü feci canım sıkılıyor benim, hiç bi sporu yapamıyorum:5: keşke yakın olsaydık birbirimize beraber yürüyüş yapardık:1:

Açık hava da yürümek bir başka da bu sıcaklarda çok zor geliyor.
Gece de halim olmuyor.
Valla ya yanına birisi lazım ne güzel olurmuş.
Cidden hareket çok önemli aslında erkek arkadaşımla 10 gün falan beraberdik işte 1 ay önce ama yediklerimizi anlatamam burgera giriyoruz yiyoruz bir de mcdonalsa mı girsek ?
Üstüne dondurmadır, midyedir gece yanımıza çiğköfte alıyoruz çikolatalar tatlılar haddi hesabı yoktu yediklerimin ..
Ama gece saat 2 de bile hadi çıkalım diye esip aklımıza çıkabiliyorduk sürekli kıpır kıpır ..
Ve o kada yemeye 1 kg bile almamıştım 10 günde.
Şimdi düşünüyorum da 1 gün yesem alırım o kiloyu ..

kızlar bende öyle saymıstım..gece 00 00 dan dıgerıne kdr.bence bolesı daha mantıklı.resmı gun ne zaman baslayıp ne zaman bıterse ole olsun.ılk gunaydın mesajı belkı oğlen solenecek oyle saacma gıbı geldı bana hemde karısıo..ben o yuzden hayır dıorum

O zaman evet demen gerekmiyor mu ? :26:
Ben mi yanlış anladım ki açıklamanla cevabın zıt gibi geldi ..

yazdıklarınla oyun çelişiyo sanki canım.. ya da ben anlamadım:44: 00.00-00.00 arası mı sayalım, ilk günaydından ertesi günkü günaydına kadar mı sayalım..

Aaa herkesin menülerinde kolalar uçuşuyor kızlar kendinize gelin :47:
Gözdecim senin de menülerin çok sade azdı sanki artmaya başlamış gibi ..
Geçen hafta da kilo almıştın yanlış hatırlamıyorsam bir kaç hafta üst üste aynı kalınca morali bozuluyor o yüzden biraz dikkat ..

evet bende farkettim onu... galiba o yüzden oldu motivasyonum kırıldı sanırım titreyipmkendime gelmem lazım

İddia ne iddiası ben bilmiyorumm ..

eşimle 8 marta kadar 60 kg olacagım üzerine iddiaya girdik.Kazanırsam 1 aylık maaşını alıcam.Ayrıca 60 dan asagı her kilo basına 100 lira alıcam :60: ticarete bak... :60:

meyve yemeyi ölzedim yahuuu. kız 8 mart kocanla olan iddia mı? 8 marta daha çok sne kaç kilo olacanı sölemiştin.
kız biz nev81 le 29 ekimde ankarada buluşacaz inşaallah Rabbim izin verirse. o zmaana 70 i hedefliyoruz tabi bayram düğünler vs de yapamama ihtimalime karşın anca veririrm gibi geliyor.senle de kilolarımız yakın var mısın iddiaya?

8 marta kadar 60 kilo dedik...

tamam girelim iddiaya.. 29 ekime kadar 70 mi olucaz? iyide ben sizin gibi şehir dışına cıkamam ki... nasıl yapıcaz?

Oylamaya sunan: ELİSYA

Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..

eski_bir_masal: EVET

elisya: EVET

mutedeyyin: EVET

dryrgp:

hulk:

ozlemmtekinn:

triptofan: EVET

maviyesil1999: EVET

elmaliturta:

mcrgozde: HAYIR

herseyvatanicin:

bugungunlerdenaralik:

_ferdici_:

disakkarit:

neslivicdan:

ysfmir:

puffycikcik:

puryan:

kedican:

hamutran:

chika:

kızlar bu msjdan alıntı yaparak nickinizin yanına evet ya da hayır oyunuz neyse yazarak devam edelim.. hayırlı iftarlaarr:)

maviyesil,sen slim in 6 yı indirdin mi? ben indiremedim ya... yardımcı olurmusun :84:

selam kızlar
dün bütün gün elektrikler kesilmişti hiç gelemedim
"elektrik kesilmişti ödevimi yapamadım öğretmeniim" gibi oldu :1:

ne var ne yok?

menücüğüm şööyle

sabah: limonlu su
kahvaltı&öğle yemeği: domates, 3 zeytin, 1 yumurta, 2kk peynir, ekmek niyetine fırında yağsız pişmiş 2 muska böreği, şekersiz meyve suyu

dimes'in şekersiz ve tatlandırıcısız meyve suyu çıkmış gördünüz mü?

akşam: salçalı makarna, 4 köfte, 1 kase yağsız yoğurt

çok iyi gitmiyorum bu aralar
ara ara tartılıyorum kilom pek değişmiyor, yarım kilo aşağı yarım kilo yukarı oynuyor
sanki kilo koruma dönemi gibi oldu ama pek korunucak durumda değil tabi...

neyse naber?

Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..

aa nolmuş?
niye böyle bi değişiklik yapıyoruz ki? ne farkedicek?:44:

eski_bir_masal: EVET

elisya: EVET

mutedeyyin: EVET

dryrgp:

hulk:

ozlemmtekinn:

triptofan: EVET

maviyesil1999: EVET

elmaliturta:

mcrgozde: HAYIR

herseyvatanicin: EVET

bugungunlerdenaralik:

_ferdici_:

disakkarit:

neslivicdan:

ysfmir:

puffycikcik:

puryan:

kedican:

hamutran:

chika:

:nazar: benım youm evet canlar

selam kızlar
dün bütün gün elektrikler kesilmişti hiç gelemedim
"elektrik kesilmişti ödevimi yapamadım öğretmeniim" gibi oldu :1:

ne var ne yok?

menücüğüm şööyle

sabah: limonlu su
kahvaltı&öğle yemeği: domates, 3 zeytin, 1 yumurta, 2kk peynir, ekmek niyetine fırında yağsız pişmiş 2 muska böreği, şekersiz meyve suyu

dimes'in şekersiz ve tatlandırıcısız meyve suyu çıkmış gördünüz mü?

akşam: salçalı makarna, 4 köfte, 1 kase yağsız yoğurt

çok iyi gitmiyorum bu aralar
ara ara tartılıyorum kilom pek değişmiyor, yarım kilo aşağı yarım kilo yukarı oynuyor
sanki kilo koruma dönemi gibi oldu ama pek korunucak durumda değil tabi...

neyse naber?

neden öyle oldu? bi fikrin varmı? acaba duraksama dönemine mi girdin?

bilmem ki çok öyle aşırı dikkat etmiyorum ondan heralde
bi de her iki saatte bir yiyemiyorum

oruç tutmuyormusun? birde iki saatte bir yersen daha tok olursun, herseye saldırmazsın.Nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama kendin gözden gecir menülerini.. nerde hata yaptıgnı bul canım.. :71:

Back
X