• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yine tipik anne tepkisi canım. öel derler ama sen isteyincede elleri kolları bağlanır. kızlar hep ikna edeer. sonuçta senin mutlu old.bilmek onuda mutlu eder. ama endişesi senin atanamayacağın korkusu sanırım evlenince boşlamandan korkuyodur.bide ailelerde genelde azcık da kızımın mürüvetini ben göreyim o kadar okuttuk birazcıkda maaşıyla bize bişeler yaapsın düşüncesi de oluyor.herkeste olmuyor ama yapmadan evlenirsen seninde vicadnın rahat etmiyor aileme hiç faydam olamdı diye.zor gerçekten şeker yaa.en iyisi siz kaçın. yurttan camdan çarşafı at ohh mis. biz bu borçları öderken düğün vs malum diyoz keşke kaçsaydık bedava ohh sonrada o saçma masraflar yerine yurtdışında gezerdikk.

Cidden ikna olurlar mı?
Annem böyleyse babamı hayal de edemiyorum.
Valla bence de direk nikah sonra biz evlendik diyelim.
Hiç gerek yok düğündür vs ..
Biz istemiyoruz onu da aileler isterse mecburen yoksa ikimize de çok sıkıcı geliyor.
En alt kattayım çarşaf atmama da gerek yok ..
Hem ben evden kaçma konusunda deneyimliyim aramızda kalsın ama :1:
Bazen uzun süre görüşmemiş olurduk hafta sonu ailemin olduğu yere ( ki kendi ailesi de orada) gelirdi gece saat 3-4 biz çaktırmadan evden çıkar görüşürdük sonra bir şey olmamış gibi 2-3 saat o soğukta görüşür döner yatardım :1:
Bir yakalansam var yaa :47:

Cidden ikna olurlar mı?
Annem böyleyse babamı hayal de edemiyorum.
Valla bence de direk nikah sonra biz evlendik diyelim.
Hiç gerek yok düğündür vs ..
Biz istemiyoruz onu da aileler isterse mecburen yoksa ikimize de çok sıkıcı geliyor.
En alt kattayım çarşaf atmama da gerek yok ..
Hem ben evden kaçma konusunda deneyimliyim aramızda kalsın ama :1:
Bazen uzun süre görüşmemiş olurduk hafta sonu ailemin olduğu yere ( ki kendi ailesi de orada) gelirdi gece saat 3-4 biz çaktırmadan evden çıkar görüşürdük sonra bir şey olmamış gibi 2-3 saat o soğukta görüşür döner yatardım :1:
Bir yakalansam var yaa :47:

gerçekten mi kızzz... süpersin valla ne deyimm:52::52::52:ama bunlar ilerde çook anıp mutlu olacağınız anılar.şimdi böle kalmadı snaki pek yaa. geçen kuaförde 4 yıl görüştüğümüzü söledim evlenmeden bi şaşırdılar hemde başka şehirlerde öle mi valla büyük aşk filan . noluyo dedim yaa o kaar kısa ilişkilere ,o kadar yüzeysel vitrin aşklarına alışılmış ki şaşırıyo insanlar. ama ben bu tepkiyide ist. dan başka şehirde almadım yani anadolu hala gerçek aşka inanıyor panik yokk:33::33::33:

Gözdecim mutedeyyine de attım ama özelden de mi linkler gitmiyor artık anlamadım garip bir şekilde gidiyor.
slim in 6 indir yaz google a ilk çıkan site yine bir bayan sitesi orada tüm çeşitleri mevcut.

b12 ilaçları kilo aldırmaz rahatlıkla kullanabilirsin ben de kullanmıştım benexol ama oldukça zaman oldu.
İçin rahat olsun ..

çok sağol hilalcim:71::71:

gerçekten mi kızzz... süpersin valla ne deyimm:52::52::52:ama bunlar ilerde çook anıp mutlu olacağınız anılar.şimdi böle kalmadı snaki pek yaa. geçen kuaförde 4 yıl görüştüğümüzü söledim evlenmeden bi şaşırdılar hemde başka şehirlerde öle mi valla büyük aşk filan . noluyo dedim yaa o kaar kısa ilişkilere ,o kadar yüzeysel vitrin aşklarına alışılmış ki şaşırıyo insanlar. ama ben bu tepkiyide ist. dan başka şehirde almadım yani anadolu hala gerçek aşka inanıyor panik yokk:33::33::33:

Anlatsam masal olur neler neler yapmadık ki :1::1:
Cesaret işi cidden ama hiç korkmamışız, şimdi olsam yine korkmam :60:
Ama çocuğumuz olursa çok korkuyorum valla bizim yaptıklarımızı yaparsa :47:
Gerçekten haklsıın Gülçin insanlar artık aşka inanmıyor, uzaktan süren ilişkiler zaten mucize gibi geliyor ama var bu aşk denilen şey yahu ve ben o aşkı da aşık olunanı da çok seviyorum :69::69:
Yine aşk böcüklüğüne başladım ..:1:

Bu 1 sene beraber yol gözlerim artık :1:
Geldiklerinde de incecik bulurlar bizi ..

evet canım kader ortağğı olalımm:29::29::29::29:seni en iyi ben benide en iyi sen anlarsınn:43::43::43:ama sneinki dah zor tabi ebn nede olsa 1 senedir azda olsa bıktım heriften.ayy çok odundur benim kocam..aynı şu yaptım ama niye yaptım hele bi sor diyen şener şen tiplemesi varya onun gibi.çiçek bakamıyorum canlı çiçekleri solduruyorum demişim bikere. neyse efendim bu onu unutmamış.bi kere dayanamaım sen bana hiç çiçek almıyosun dediğimde sen sevmiyorum demiştim ya onun için almıyorum dedi. :47::47::47:be hey adam hangi kadın kucak dolusu gülü sevmez.ben saksıdaki menekşeyi kastetmiştim. neyse bunu okur inşalahda buralara takıldığımı biliyo işyerinde okusa bariii.:9::9::9:

evet canım kader ortağğı olalımm:29::29::29::29:seni en iyi ben benide en iyi sen anlarsınn:43::43::43:ama sneinki dah zor tabi ebn nede olsa 1 senedir azda olsa bıktım heriften.ayy çok odundur benim kocam..aynı şu yaptım ama niye yaptım hele bi sor diyen şener şen tiplemesi varya onun gibi.çiçek bakamıyorum canlı çiçekleri solduruyorum demişim bikere. neyse efendim bu onu unutmamış.bi kere dayanamaım sen bana hiç çiçek almıyosun dediğimde sen sevmiyorum demiştim ya onun için almıyorum dedi. :47::47::47:be hey adam hangi kadın kucak dolusu gülü sevmez.ben saksıdaki menekşeyi kastetmiştim. neyse bunu okur inşalahda buralara takıldığımı biliyo işyerinde okusa bariii.:9::9::9:

:1::1: Ama çok şekersiniz ya ..
Evlenmeden önce de böyle miydi sonradan mı değişti?
Benim sevdiceğim de nasıl romantik nasıl duygusal anlatamam ...
Uzaklardayken bile çiçeğim geliyor bazen :69:
Sürekli seviyorumlar, güzel güzel konuşmalar mesajlar ..
Ama sen evlendikten sonra değişirsen diyorum, tabi burayı okuyorum ya etkileniyorum :1:
Dün bak hani bekarlar derler ya evlensem bir artık yemeğimi yapan olsa çamaşırı yıkayan olsa diye burada hepsini yapıyorlar o yüzden istemiyorum ben diyor eşek sıpası ..
Dedim fazla rahata alıştırmasınlar seni orada ben bilmiyorum olsun beraber yaparız diyor.
Dedim eminim evlenince de aynen böyle dersin:1::1:

Anlatsam masal olur neler neler yapmadık ki :1::1:
Cesaret işi cidden ama hiç korkmamışız, şimdi olsam yine korkmam :60:
Ama çocuğumuz olursa çok korkuyorum valla bizim yaptıklarımızı yaparsa :47:
Gerçekten haklsıın Gülçin insanlar artık aşka inanmıyor, uzaktan süren ilişkiler zaten mucize gibi geliyor ama var bu aşk denilen şey yahu ve ben o aşkı da aşık olunanı da çok seviyorum :69::69:
Yine aşk böcüklüğüne başladım ..:1:

çocuğumuz olsa hayatta izin vermeyiz demi yaptıklarımızın yarısına bile. bende kaçtım geldim adanadan istanbula ünv. iken haftasonu kaldık vs.tabi ailenin haberi yok. sonra bişekilde duydu annem ağğzımaa...şey ağzıma şeker tıktı yani kem kümm.öle işte.ama sonra bizimki aramış anne gülçin çok üzüldü sen küsünce vs demiş. annemde "ben ona kızdım ama birazda bilerek ağırdan alıyorum yumuşak durmuyorum gizli yapmasın bana sölesin gitsin bende başkalarından duymayayım diye" demiş.öle işte naneler bazen rolde yapar bizi üzme bahasına.off off bugünlerde annelerden en kaa çok bahsettik farkında mısın? özledik sanırımm.

çocuğumuz olsa hayatta izin vermeyiz demi yaptıklarımızın yarısına bile. bende kaçtım geldim adanadan istanbula ünv. iken haftasonu kaldık vs.tabi ailenin haberi yok. sonra bişekilde duydu annem ağğzımaa...şey ağzıma şeker tıktı yani kem kümm.öle işte.ama sonra bizimki aramış anne gülçin çok üzüldü sen küsünce vs demiş. annemde "ben ona kızdım ama birazda bilerek ağırdan alıyorum yumuşak durmuyorum gizli yapmasın bana sölesin gitsin bende başkalarından duymayayım diye" demiş.öle işte naneler bazen rolde yapar bizi üzme bahasına.off off bugünlerde annelerden en kaa çok bahsettik farkında mısın? özledik sanırımm.

Ben de ben de ..
Kaçıp Ispartaya gitmiştim sonra annem öğrenmiştii ..
Şekerler doldu ağzıma :52:
Cidden bugün hep anneler ..
2 ay oldu alışık değilim ben bu kadar uzatmaya arayı ama çok gidesim de yok eve kimse karışmayınca rahat oluyorum ..:26::30:

ben de muhabbete katılabilir miyiiim:16:
anneden gizli sevdiceğin yanına gitmek kadar adrenalinli ne var acabaaa:1:
ben de istanbul izmit arası sürekli mekik dokuyodum, günübirlik gidiyodum bi de, eve yetişicem diye nasıl koşturuyodummm:1: bütün param da bitiyoduuu:1: ey aşk sen nelere kadirsin, neler yaptırdın bana yaa:37: ne cesaret, ya yolda kaza falan geçirsem ne derdim annemee, ayy bilmiyorum ki metrobüsteydim izmite ışınlanmışım falan mı:52:

:1::1: Ama çok şekersiniz ya ..
Evlenmeden önce de böyle miydi sonradan mı değişti?
Benim sevdiceğim de nasıl romantik nasıl duygusal anlatamam ...
Uzaklardayken bile çiçeğim geliyor bazen :69:
Sürekli seviyorumlar, güzel güzel konuşmalar mesajlar ..
Ama sen evlendikten sonra değişirsen diyorum, tabi burayı okuyorum ya etkileniyorum :1:
Dün bak hani bekarlar derler ya evlensem bir artık yemeğimi yapan olsa çamaşırı yıkayan olsa diye burada hepsini yapıyorlar o yüzden istemiyorum ben diyor eşek sıpası ..
Dedim fazla rahata alıştırmasınlar seni orada ben bilmiyorum olsun beraber yaparız diyor.
Dedim eminim evlenince de aynen böyle dersin:1::1:

yok tatlım evlenince değişmedi.önceden de odundu yanee. ama böle olunca birden ufak bişe yapsa mutlu oluyosun.mesela geçen arkadaşlarla otururken nişanımızı anlatıp gülüyoduk birden cüzdanından takvim yaprağı çıkarmış. nişanımızın old. güünn yaprağı.çok hoşuma gitti saklamış onu. ben tarihini bile hatırlayamadım o unutmamış.tabi arkadaşının eşi hemen şevkeetttt gördün müü demeye başladı. mesela geçende misafir varken biz kızlarla başka odada oturuyoduk bi baktım bu meyve hazırlamış getirmiş güzelde yanın abıçağını vs koymuş. sık yapmayınca daha kıymetli oluyo gözümde.

Ben de ben de ..
2 ay oldu alışık değilim ben bu kadar uzatmaya arayı ama çok gidesim de yok eve kimse karışmayınca rahat oluyorum ..:26::30:

haha:1: ben hiç şeker yemedim, çok profesyonel yalanlar söylüyodum:1:
yeaa okuldayım seminerdeyim anne, bilmemkim gelmiş de.. hoca katılmak zorunlu yoklama alıcam diyo:1:

yok tatlım evlenince değişmedi.önceden de odundu yanee. ama böle olunca birden ufak bişe yapsa mutlu oluyosun.mesela geçen arkadaşlarla otururken nişanımızı anlatıp gülüyoduk birden cüzdanından takvim yaprağı çıkarmış. nişanımızın old. güünn yaprağı.çok hoşuma gitti saklamış onu. ben tarihini bile hatırlayamadım o unutmamış.tabi arkadaşının eşi hemen şevkeetttt gördün müü demeye başladı. mesela geçende misafir varken biz kızlarla başka odada oturuyoduk bi baktım bu meyve hazırlamış getirmiş güzelde yanın abıçağını vs koymuş. sık yapmayınca daha kıymetli oluyo gözümde.

Adam nişan gününün takvim yaprağını bile saklasın sen de bu adama odun dee ..
BU onu anlatsın :69:
Bu da benden sana :47:
Düşüncelere bak ya maşallah size :nazar::nazar:

haha:1: ben hiç şeker yemedim, çok profesyonel yalanlar söylüyodum:1:
yeaa okuldayım seminerdeyim anne, bilmemkim gelmiş de.. hoca katılmak zorunlu yoklama alıcam diyo:1:

Yeme zaten şeker kilo aldırır :1:
Günü birlik gidip gelmiyordum başka şehirdeyim zaten diye d ebir rahatlık ama tesadüf iştee ..

ben de muhabbete katılabilir miyiiim:16:
anneden gizli sevdiceğin yanına gitmek kadar adrenalinli ne var acabaaa:1:
ben de istanbul izmit arası sürekli mekik dokuyodum, günübirlik gidiyodum bi de, eve yetişicem diye nasıl koşturuyodummm:1: bütün param da bitiyoduuu:1: ey aşk sen nelere kadirsin, neler yaptırdın bana yaa:37: ne cesaret, ya yolda kaza falan geçirsem ne derdim annemee, ayy bilmiyorum ki metrobüsteydim izmite ışınlanmışım falan mı:52:

anne kaza o kadar şiddetliydi ki izmite fırlamışım derdin herhalde.:60::60::60:bi aşk böcüğü daha varmış.

Kızlar benim çok uykum geldi gözlerim kapanıyor müsade isteyeyim ..
Yarın görüşürüzz ..
İyi geceler ..

iyi geceler canım, görüşürüz...

anne kaza o kadar şiddetliydi ki izmite fırlamışım derdin herhalde.:60::60::60:bi aşk böcüğü daha varmış.

yok ben eski aşk böcüğüm.. bizden geçti:37:neyse ben de gidip bir şeyler yiyeyim.. hayırlı sahurlarr:61:

Ben de ben de ..

sen ankaradasın ailen nerde. bu aarada bende hacettepeye çok yakınım ankarada haa.

Back
X