• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

lennnn hani gidiyodunuz kandırıkçılar sizi. maşallah yaa herkes konuşacak kişi bulamaz bizim takım maşallah bu saatte gidemiyolar bak .. ben gidiyom az spor yapiciimmm..

tamam anlaşıldı emekli aşk böcüüüü iyi uykularr. Allah rahatlık versin.

lennnn hani gidiyodunuz kandırıkçılar sizi. maşallah yaa herkes konuşacak kişi bulamaz bizim takım maşallah bu saatte gidemiyolar bak .. ben gidiyom az spor yapiciimmm..

gidiyorum dediysem bi şeyler yemeye gittiim:1: en erken 6da falan uyurum ben yine:1: sana iyi sporlar ama, kolay gelsinn:34:
sahur menümm;
1 mercimekli hazır çorbaa (83 kalori)
2 grissinii

kızlar bir kaç gündür fark ettimde menü paylaşımı yapmamışım...

menüm:

- 1 kase mercimek çorbası
- 2 adet kabak dolması (kabaklar çok ufaktı)
- 2 bardak ayran
- ekmek yemedim.

ortalama 520 calori almışım...

sahur menüm:

- 1 kase special k.. light süt ile..
- 1 bardak şekersiz çay
- 2 adet kuru kayısı

ortalama 180 calori almışım...

700 calori, 3 litre su ve 45 dkk yürüyüş ile günümü bitirdim kızlar.. namaz kıldım ve birazdan uyuyucam.. artık kalori sayımı yapıcam canlarım ve bir daha mercimek çorbası içmiycemmmmmmmmm 1 kasesi 270 cal. imiş.. :53: ayhh ben o kalorilerle neler neler yerim :60:

Son düzenleme:
23.08.11 00.00- 24.08.11 00.00 arasındaki mesajlar...:27:

eski_bir_masal: 52

mutedeyyin: 24

triptofan: 20

elisya: 18

maviyesil1999: 18

herseyvatanicin: 17

ozlemmtekinn: 11

bugungunlerdenaralik: 9

dryrgp: 6

neyneyse: 6

kedican: 5

mcrgozde:4

hulk: 4

elmaliturta: 2

neslivicdan: 1

puffycikcik: 1

_ferdici_: 1

disakkarit: 0

puryan: 0

hamutran: 0

chika: 0

ysfmir: 0

23.08.11 deki ilk günaydından 24.08.11deki ilk günaydınaa:1::27:

eski_bir_masal: 59

triptofan: 27

elisya: 20

mutedeyyin: 16

neyneyse:16

herseyvatanicin: 14

mcrgozde: 9

dryrgp: 8

kedican: 8

bugungunlerdenaralik: 8

elmaliturta: 7

İki şekilde de saydım mesajları artık olay benden çıkmıştır sevgili gönül dostlarııı:1: esen kalın:16::1:

hatalıysam araa!!!:52:

anne kaza o kadar şiddetliydi ki izmite fırlamışım derdin herhalde.:60::60::60:bi aşk böcüğü daha varmış.

Hepimiz aşk böcüğüyüzz .. :69::69:

sen ankaradasın ailen nerde. bu aarada bende hacettepeye çok yakınım ankarada haa.

Ailem Eskişehirde.
HAdi ya Etimesgut falan mı yada çay yolu ?

Valla uyuyacağım dediğim gibi kapattım ama ekranı kapattım belki çıktı gözükmemişimdir.
Erkek arkadaşıma da mesaj çekerken uyumuşum sonra kbus gördüm uyandım .. :5:

gidiyorum dediysem bi şeyler yemeye gittiim:1: en erken 6da falan uyurum ben yine:1: sana iyi sporlar ama, kolay gelsinn:34:
sahur menümm;
1 mercimekli hazır çorbaa (83 kalori)
2 grissinii

afiyet olsunn ..

hayır açılmıyo link bozuk:60::60:

Kız açılıyor açılmaz mı aaa ..
Mavi yeşil dün indirdi.

ahh kızlat ahh aşkımı özlettiniz bana :69::90:

Aşkın neredeee :69:

kızlar bir kaç gündür fark ettimde menü paylaşımı yapmamışım...

menüm:

- 1 kase mercimek çorbası
- 2 adet kabak dolması (kabaklar çok ufaktı)
- 2 bardak ayran
- ekmek yemedim.

ortalama 520 calori almışım...

sahur menüm:

- 1 kase special k.. light süt ile..
- 1 bardak şekersiz çay
- 2 adet kuru kayısı

ortalama 180 calori almışım...

700 calori, 3 litre su ve 45 dkk yürüyüş ile günümü bitirdim kızlar.. namaz kıldım ve birazdan uyuyucam.. artık kalori sayımı yapıcam canlarım ve bir daha mercimek çorbası içmiycemmmmmmmmm 1 kasesi 270 cal. imiş.. :53: ayhh ben o kalorilerle neler neler yerim :60:

Afiyet olsun ..
ben mercimek çorbasını 176 kalori olarak buldum ama ..

İki şekilde de saydım mesajları artık olay benden çıkmıştır sevgili gönül dostlarııı:1: esen kalın:16::1:

yavrum nasıl uğraşmış ya ellerine sağlık ..

eski_bir_masal: evet

elisya: evet

mutedeyyin:

dryrgp:

hulk:

ozlemmtekinn:

triptofan:

maviyesil1999:

elmaliturta: 10

mcrgozde:

herseyvatanicin:

bugungunlerdenaralik:

_ferdici_:

disakkarit:

neslivicdan:

ysfmir:

puffycikcik:

puryan:

kedican:

hamutran:

chika:

kızlar bu msjdan alıntı yaparak nickinizin yanına evet ya da hayır oyunuz neyse yazarak devam edelim.. hayırlı iftarlaarr:)

(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)
Evettt
Ben de bu düşüncedeyim kolay kolay da değişmez yıllarca gelen düşünce ama sanırım sporu doğru seçmek önemli.
Tam hatırlayamadım da bir açıklama okumuştum Spor yapınca kas dokusu oluşuyor, yağın kasa dönüşme gibi bir olayı yok ama bu kas doku yağ hücrelerini sarınca oradaki yağları eritmek daha zor oluyormuş ..
Bilimsel açıdan da bakamadım pek buna normalde öyle bakmaya çalışırım ama ..

Ya valla ben de çok sıkılmıştım her kafadan bir ses duymaktan bu kış spora giderken ama 3 ay yaptım 5 kilon verdim 10 kg vermiş kadar sıkılaştı vücudum 44 giyiyordum 42-40 giriyorum öyle diyim canım çok faydası oluyor ben her 10 kilo da beden değişiyo diye biliyordum çünkü ama 7 kiloda 42-40 arasında gidip gelmeye başladım yani

Evettt

Ya valla ben de çok sıkılmıştım her kafadan bir ses duymaktan bu kış spora giderken ama 3 ay yaptım 5 kilon verdim 10 kg vermiş kadar sıkılaştı vücudum 44 giyiyordum 42-40 giriyorum öyle diyim canım çok faydası oluyor ben her 10 kilo da beden değişiyo diye biliyordum çünkü ama 7 kiloda 42-40 arasında gidip gelmeye başladım yani

Beden normalde 4-5 kg da falan değişiyor ama sen vücudunun sıkılaştığını daha iyi anlarsın toplanma falan varsa ..

Ay canımm yaa iki kez mi saydın hep mi böyle olacak ki ?
hanımlar, bu oylamaya sadece listedeki arkadaşlar katılabilir. izinliler ve deneme süresindekiler değil. o sebepten kimlerin oy kullanabileceği kısmını düzenliyorum.

Oylamaya sunan: ELİSYA

Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..

eski_bir_masal: EVET

elisya: EVET

mutedeyyin: EVET

dryrgp: EVET

ozlemmtekinn:

triptofan: EVET

maviyesil1999: EVET

elmaliturta:

mcrgozde: HAYIR

_ferdici_:

kedican:

(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)
Ya ben zaten oy kullanamıyormuşum kii ben de yazdım hemen eksik kalmayım diye
Gülçincim okul bittiği gibi evlenelim diyoruz hiç beklemeyelim diye.
ufak ufak çıtlatacağım bakalım.
Ne şanslısınız ya keşke öyle bir şey olsaymış şimdi bir sürü uğraş dur.
Canımı sıktı bugün ama bakalım ne olacak ..
Aman benim annem ilk başladığımız günden beri bilir bir bakarım çeyizlik bakar bir bakarım aman ne evlenmesi ben kayseriye yollayamam der onlarada çok zor takma kafana herşey olcağına varır
yahu bide öğretmenler çalışmaz derler. tatilde eşimin yanına gelirken yazın yapmam gereken evrakları vs getirim. aslında velilerin yapması gereken hane halkı anketini sırf gelir düzeyi düşük herkes net bulamaz anlamazlar diye biz yapıyoz. tek tek 30 ailenin geliri gider..başka iş olsa yap işyerinde evde rahat et ,yok efenim e okula bilgi girmesi,yok efenim bilmem nesi.ayy isyan etmiyorum yinede mesleğimi çok seviyorum ya kzuzucuklarımı çok özledimm..sarılınca böle popona geliyo boyları,elleri minicikk,,montlarna yetişemez halleri gözümün önüne geliyo çok özlemişim gerçekten ya. paylaşayım didim sizled bu özlemimi. tabi okul açılıncada herif başka şehirde ben başka şehirde o zmanda o var. iki ucu....
Ay bence de ya mesleğiniz eve zor bir meslek bence ama çok zevkli yaa cidden özel sektör çok zor masa başı çok sıkıcıı
Cidden ikna olurlar mı?
Annem böyleyse babamı hayal de edemiyorum.
Valla bence de direk nikah sonra biz evlendik diyelim.
Hiç gerek yok düğündür vs ..
Biz istemiyoruz onu da aileler isterse mecburen yoksa ikimize de çok sıkıcı geliyor.
En alt kattayım çarşaf atmama da gerek yok ..
Hem ben evden kaçma konusunda deneyimliyim aramızda kalsın ama :1:
Bazen uzun süre görüşmemiş olurduk hafta sonu ailemin olduğu yere ( ki kendi ailesi de orada) gelirdi gece saat 3-4 biz çaktırmadan evden çıkar görüşürdük sonra bir şey olmamış gibi 2-3 saat o soğukta görüşür döner yatardım :1:
Bir yakalansam var yaa :47:
Hahaha kız valla bravo tebrik ederim ben çok beceriksizim yaa çocuk kalkar taaa kayserilerden gelirde ben becerip babama iki yalan uydurup çıkamam Allahtan babam şehir dışına çıkar da arada biz de o arada kaçamak yaparız yoksa hayatta yalan söyleyemem rengim atar ya çok kızıyorum bu huyuma bazen lazım.Senin ki çok güzel amaaa yaa gece görüp geri dön yatt:69:
gerçekten mi kızzz... süpersin valla ne deyimm:52::52::52:ama bunlar ilerde çook anıp mutlu olacağınız anılar.şimdi böle kalmadı snaki pek yaa. geçen kuaförde 4 yıl görüştüğümüzü söledim evlenmeden bi şaşırdılar hemde başka şehirlerde öle mi valla büyük aşk filan . noluyo dedim yaa o kaar kısa ilişkilere ,o kadar yüzeysel vitrin aşklarına alışılmış ki şaşırıyo insanlar. ama ben bu tepkiyide ist. dan başka şehirde almadım yani anadolu hala gerçek aşka inanıyor panik yokk:33::33::33:
Ya evet hiç sorma bizim de erkek arkadaşımla 3 yıl oldu söylüyorum o orda ben burdayım diye bana hemen başlıyorlar bir süre sonra bıkacaksınız bitecek evlenmeye bişeyiniz kalmayacak sıkılacaksınız bilmem ne sonra aradan zaman geçiyor aynı kişiyle tekrar görüştüğümüzde hala ayrılmasınız mı diye sorunca deli oluyorum yaa çok da mutluyuz valla uzaylı gibi bakıyor çevremdekiler ama tınnn yani
Anlatsam masal olur neler neler yapmadık ki :1::1:
Cesaret işi cidden ama hiç korkmamışız, şimdi olsam yine korkmam :60:
Ama çocuğumuz olursa çok korkuyorum valla bizim yaptıklarımızı yaparsa :47:
Gerçekten haklsıın Gülçin insanlar artık aşka inanmıyor, uzaktan süren ilişkiler zaten mucize gibi geliyor ama var bu aşk denilen şey yahu ve ben o aşkı da aşık olunanı da çok seviyorum :69::69:
Yine aşk böcüklüğüne başladım ..:1:
Gece bu hoş muhabbeti kaçırmışım yine kimseyle konuşamıyorum çünkü kimse anlamıyor ki
Uzakta da olsa biriyle bir ilişki yaşamanın mümkün olacağına,

:1::1: Ama çok şekersiniz ya ..
Evlenmeden önce de böyle miydi sonradan mı değişti?
Benim sevdiceğim de nasıl romantik nasıl duygusal anlatamam ...
Uzaklardayken bile çiçeğim geliyor bazen :69:
Sürekli seviyorumlar, güzel güzel konuşmalar mesajlar ..
Ama sen evlendikten sonra değişirsen diyorum, tabi burayı okuyorum ya etkileniyorum :1:
Dün bak hani bekarlar derler ya evlensem bir artık yemeğimi yapan olsa çamaşırı yıkayan olsa diye burada hepsini yapıyorlar o yüzden istemiyorum ben diyor eşek sıpası ..
Dedim fazla rahata alıştırmasınlar seni orada ben bilmiyorum olsun beraber yaparız diyor.
Dedim eminim evlenince de aynen böyle dersin:1::1:
Ya sana da oluyor mu ? Benimki de bir düşünceli bir romantik çok ilgili yani hiç azalmaz bana sormadan asım atmaz ben de bir o kadar rahatımdır nerdesin demem kimlesin demem çok güvenirim ama bazen diyorum ya bu evlenince değişir mi acaba diye

yok tatlım evlenince değişmedi.önceden de odundu yanee. ama böle olunca birden ufak bişe yapsa mutlu oluyosun.mesela geçen arkadaşlarla otururken nişanımızı anlatıp gülüyoduk birden cüzdanından takvim yaprağı çıkarmış. nişanımızın old. güünn yaprağı.çok hoşuma gitti saklamış onu. ben tarihini bile hatırlayamadım o unutmamış.tabi arkadaşının eşi hemen şevkeetttt gördün müü demeye başladı. mesela geçende misafir varken biz kızlarla başka odada oturuyoduk bi baktım bu meyve hazırlamış getirmiş güzelde yanın abıçağını vs koymuş. sık yapmayınca daha kıymetli oluyo gözümde.
Ay bak ne güzel ne düşünceli adam hep öyle olsa dimi :1:Sıkılırsın heralde o zaman da bir de üniversitedeyken bir aradaydık arada arkadaşlara giderdik benimki 2 dk durmazdı mutfağa gider yemek yapar meyve hazırlar getirir götürür hahaha ben de oh otur ye iç şiş bir yılda 10 kg aldım onun sayesinde...
Beden normalde 4-5 kg da falan değişiyor ama sen vücudunun sıkılaştığını daha iyi anlarsın toplanma falan varsa ..

Ya canım benim basenlerim ve iç bacak dedikleri kısım çok dağınıktı sarkık duruyodu ama sıkılaştı baya farkındayım ama bıraktım ya başlıycam tekrar çok faydalı oldu benim için spor çünkü evde yapamıyorum bir türlü kendi halime kalamıyorum.

gülçin naber bacım :3:
baktım burdasın yazam dedim :1:

canım sen yazdığında çıkmışım. nasıl oalayım ya yeni uyandım eşimin telefonuyla akşama misafir gelse 8 kişi olur mu? nasıl hayır diyeyim ya yok desem içime sinmeyecek oruç oruç nasıl alışveriş yapacam nasıl o kadar çeşit yapacam bilsem önceden yapardım birazını. zaten biliyosun kendi evimdede dedğilim eşyalı ev tuttuk. o yüzden kendi evimdeki gibi de ağırlayamıyorum içime sinmiyo.ama bekar adamlar sevaptır ya ev yemeğ yesinler diye aynı kişileri kaçıncı alışım yaz tatilinde.biraz sinirliyim yani eşime.emrivaki yaptığından dolayı.odun dedim de gece masal kızdı. işte odun değilde ne?neyse hallederim inşallah. sen nasılsın naporsun?

Aman benim annem ilk başladığımız günden beri bilir bir bakarım çeyizlik bakar bir bakarım aman ne evlenmesi ben kayseriye yollayamam der onlarada çok zor takma kafana herşey olcağına varır

Hahaha kız valla bravo tebrik ederim ben çok beceriksizim yaa çocuk kalkar taaa kayserilerden gelirde ben becerip babama iki yalan uydurup çıkamam Allahtan babam şehir dışına çıkar da arada biz de o arada kaçamak yaparız yoksa hayatta yalan söyleyemem rengim atar ya çok kızıyorum bu huyuma bazen lazım.Senin ki çok güzel amaaa yaa gece görüp geri dön yatt:69:

Ya evet hiç sorma bizim de erkek arkadaşımla 3 yıl oldu söylüyorum o orda ben burdayım diye bana hemen başlıyorlar bir süre sonra bıkacaksınız bitecek evlenmeye bişeyiniz kalmayacak sıkılacaksınız bilmem ne sonra aradan zaman geçiyor aynı kişiyle tekrar görüştüğümüzde hala ayrılmasınız mı diye sorunca deli oluyorum yaa çok da mutluyuz valla uzaylı gibi bakıyor çevremdekiler ama tınnn yani

Gece bu hoş muhabbeti kaçırmışım yine kimseyle konuşamıyorum çünkü kimse anlamıyor ki
Uzakta da olsa biriyle bir ilişki yaşamanın mümkün olacağına,

Ya sana da oluyor mu ? Benimki de bir düşünceli bir romantik çok ilgili yani hiç azalmaz bana sormadan asım atmaz ben de bir o kadar rahatımdır nerdesin demem kimlesin demem çok güvenirim ama bazen diyorum ya bu evlenince değişir mi acaba diye

Ya canım benim basenlerim ve iç bacak dedikleri kısım çok dağınıktı sarkık duruyodu ama sıkılaştı baya farkındayım ama bıraktım ya başlıycam tekrar çok faydalı oldu benim için spor çünkü evde yapamıyorum bir türlü kendi halime kalamıyorum.

Annem de ilk başından beri biliyor ama yavaştan alıştırmam lazım ki babamla da konuşulsun seneye yazın nişan olsun istiyoruz ama tepkiye bak ya ..:43:

Hangi birini anlatayım ki daha :1:
Yan komşuda bildiğin bitişik komşuda kalıyorum diye onlarda kaldığımı mı?
Kızlar yurdunda kaç gün kaldığını mı ?
Kampüse giriş yasak olduğundan taksinin bagajında girdiğini mi
Bunlar bir kaç örnek sadece bizimki tam deli cesareti :66:
Uzaklık cidden çok zor, yürütmek de zor ama sevince öyle böyle dayanılıyor.
Ama açıkçası ben de yanı başımda olmasını tercih ederdim.
Takımımızda herkes aşk böcüğüymüş meğer :69:
Valla ben de korkuyorum evlenince değişirse diye ..
Ben de adım atmam habersiz ama o da aynen öyle yavrum ya her şeyi sorar ..
Sürekli ilgi, romantik, duygusal bazen çok eğlenceli ..
Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiceğim :69:
Umarım evlenince de böyle kalırlar.
Ben de spor yapmaya çalışıyorum ama biraz önce biraz yürümeye çıktım da bacaklarım çok kötü zor adım atıyorum.

canım sen yazdığında çıkmışım. nasıl oalayım ya yeni uyandım eşimin telefonuyla akşama misafir gelse 8 kişi olur mu? nasıl hayır diyeyim ya yok desem içime sinmeyecek oruç oruç nasıl alışveriş yapacam nasıl o kadar çeşit yapacam bilsem önceden yapardım birazını. zaten biliyosun kendi evimdede dedğilim eşyalı ev tuttuk. o yüzden kendi evimdeki gibi de ağırlayamıyorum içime sinmiyo.ama bekar adamlar sevaptır ya ev yemeğ yesinler diye aynı kişileri kaçıncı alışım yaz tatilinde.biraz sinirliyim yani eşime.emrivaki yaptığından dolayı.odun dedim de gece masal kızdı. işte odun değilde ne?neyse hallederim inşallah. sen nasılsın naporsun?

Ben hep eşini koruyormuş gibi olacağım ama :1:
Adam düşünmüş ne kadar iyi bak bekarlar yazık yemek yiyemiyorlar diye düşünüp sana demiş ..
Yine iyiliğinden hiç de odun değilll .. :1:

Back
X