• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ilık suyu ve masajı denedim.
Biraz önce de kas gevşetici aldım ama maden suyum yok ne yazık ki bunlar geçirmezse artık yarın maden suyu alırım şimdi bu halimle yürümek çok zor geldi.
Ayy çok güzel ya Rabiacım umarım istediğin gibi olur şu okul işi.
Eşin ne diyor memnun mu durumdan?
Sadece annesi olsa iyi de bir de teyzeleriyle çok samimiler ve evler çok yakın onlar da olursa heralde düşer bayılırım ben.
Bu arada ben de bugün annemin ağzını aradım ve ataman olmadan kimse gelemez istemeye bu eve dedi :53:
Kaldım öyle ..
Nasıl ikna olacak bilmiyorum.

Sana demiştim masalcım aileler özellikle anneler zor kabulleniyor. Dan diye istemeye gelecekelr demeseydin tanıştır sadece

kızlar aranızda b12 vitamini için ilaç alan var mı? doktor bana benexol b12 diye bir hap verdi netten araştırdım kilo aldırıyor mu diye ama bi sonuç elde edemedim bilen biri var mı?

Gözdecim sakın kullanma ben kullandım tam 15 kilo aldım. Sakın sakın

naparsınız beya kızçeler :60:

İyiyiz beya. Trakyalımıyız?

23.08.11 00.00- 24.08.11 00.00 arasındaki mesajlar...:27:

eski_bir_masal: 52

mutedeyyin: 24

triptofan: 20

elisya: 18

maviyesil1999: 18

herseyvatanicin: 17

ozlemmtekinn: 11

bugungunlerdenaralik: 9

dryrgp: 6

neyneyse: 6

kedican: 5

mcrgozde:4

hulk: 4

elmaliturta: 2

neslivicdan: 1

puffycikcik: 1

_ferdici_: 1

disakkarit: 0

puryan: 0

hamutran: 0

chika: 0

ysfmir: 0

23.08.11 deki ilk günaydından 24.08.11deki ilk günaydınaa:1::27:

eski_bir_masal: 59

triptofan: 27

elisya: 20

mutedeyyin: 16

neyneyse:16

herseyvatanicin: 14

mcrgozde: 9

dryrgp: 8

kedican: 8

bugungunlerdenaralik: 8

elmaliturta: 7

İki şekilde de saydım mesajları artık olay benden çıkmıştır sevgili gönül dostlarııı:1: esen kalın:16::1:

hatalıysam araa!!!:52:

oyyyy oyyyy tek tek uğraşmışsın yaa. kız ben evet dediydim ama mütedeyyini geçme uğruna hayır mı desem. yok canım ya değişmedi tabi. şimdi normal algı o şekilde gün deyince bende öle anladım 0 dan 0a her yeni gelen de bizim gibi anlayacak ehr seferinde aynı muahbbet olacak o yüzden evet. muteyide geçerim başka zaman inşallah.:9::9::9:

Sana demiştim masalcım aileler özellikle anneler zor kabulleniyor. Dan diye istemeye gelecekelr demeseydin tanıştır sadece

Gözdecim sakın kullanma ben kullandım tam 15 kilo aldım. Sakın sakın

İyiyiz beya. Trakyalımıyız?

Öyle demedim ki zaten ağzını arıyordur hani evlilikle ilgili konuşurken ..
Annem direk öyle dedi ..
Gidince daha düzgün konuşurum artık bakalım.

günaydın kızlarrrrrrrrrr dün gelemedimm :( ne zamana kadar sürcek bu bilmiyorum çok yorgunum uykusuzummmm:(

rabişim oylama konusunda şimdi haberim oldu çoğu kişi evet demiş cevabıma gerek kalmamış zati ama yinede gönlüm evetten yanaaa :)

neler kaynatmışsınız siz öylee yaaa akşam da giremiyorum abimin yüzünden dün misafirlikteydik bu akşam da bize misafir gelicek son haftaaaa ......midem çok kötü yaa bi ramazan boyunca bi rahat olmadıı noluyo anlamadım gittiii:( gece yediğimdede bişi yok ki haşlanmış yumurta ve peynir yiyorum yemek sırasında suyu çok içiyorum ondan mı acaba ya gttikçe şişiyorum offfffffffffff

Ben hep eşini koruyormuş gibi olacağım ama :1:
Adam düşünmüş ne kadar iyi bak bekarlar yazık yemek yiyemiyorlar diye düşünüp sana demiş ..
Yine iyiliğinden hiç de odun değilll .. :1:

oyy eniştesinin avukatı. annemde aynı senin gibi hiçç bana haklısın demez.o zmana söle bakim ben en yapacam akşama. ama dukana uygun olsunda diyetimi bozmiim.

canım sen yazdığında çıkmışım. nasıl oalayım ya yeni uyandım eşimin telefonuyla akşama misafir gelse 8 kişi olur mu? nasıl hayır diyeyim ya yok desem içime sinmeyecek oruç oruç nasıl alışveriş yapacam nasıl o kadar çeşit yapacam bilsem önceden yapardım birazını. zaten biliyosun kendi evimdede dedğilim eşyalı ev tuttuk. o yüzden kendi evimdeki gibi de ağırlayamıyorum içime sinmiyo.ama bekar adamlar sevaptır ya ev yemeğ yesinler diye aynı kişileri kaçıncı alışım yaz tatilinde.biraz sinirliyim yani eşime.emrivaki yaptığından dolayı.odun dedim de gece masal kızdı. işte odun değilde ne?neyse hallederim inşallah. sen nasılsın naporsun?
Günaydın canımmm,
Sinirlenme yaa, bak gittiğinde üzülürsün keşke kızmasaydım diye :1:
Gelelim yardıma hemen sana Gülçin ayıp ediyosun bilirim yemek yapmasını yani :34:
Canım şaka bir yana çok yorma kendini ya basit ama çok çeşit yap çorba salata ne biliyim aklıma gelmedide şimdi:1: kolay şeyler yap gitsin...

Annem de ilk başından beri biliyor ama yavaştan alıştırmam lazım ki babamla da konuşulsun seneye yazın nişan olsun istiyoruz ama tepkiye bak ya ..:43:

Hangi birini anlatayım ki daha :1:
Yan komşuda bildiğin bitişik komşuda kalıyorum diye onlarda kaldığımı mı?
Kızlar yurdunda kaç gün kaldığını mı ?
Kampüse giriş yasak olduğundan taksinin bagajında girdiğini mi
Bunlar bir kaç örnek sadece bizimki tam deli cesareti :66:
Uzaklık cidden çok zor, yürütmek de zor ama sevince öyle böyle dayanılıyor.
Ama açıkçası ben de yanı başımda olmasını tercih ederdim.
Takımımızda herkes aşk böcüğüymüş meğer :69:
Valla ben de korkuyorum evlenince değişirse diye ..
Ben de adım atmam habersiz ama o da aynen öyle yavrum ya her şeyi sorar ..
Sürekli ilgi, romantik, duygusal bazen çok eğlenceli ..
Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiceğim :69:
Umarım evlenince de böyle kalırlar.
Ben de spor yapmaya çalışıyorum ama biraz önce biraz yürümeye çıktım da bacaklarım çok kötü zor adım atıyorum.

Hımm siz nişan filan istiyorsanız evet tepki alabilirsin aileni bilmiyorum da canım ben çevreden ve kendi ailemden gözlemlerimi söyleyeyim sana okul bitince hemen evlenme kararı verdiğinde okulu bitirdi gitti o kadar okuttuk birşeyini göremedik oluyo zaten Gülçin de söylemiş ki bana göre haklılarda yani ne kadar gerek kalmasa da insan yapmayınca kendisi de rahatsız oluyor bak mesela ben sırf vicdan yaptığımdan işe girdiğimden beri kirayı falan filan vs ödemeleri yaparım bana doğru dürüst birşey kalmaz sen bir okulu bitir ataman olsun öyle yap bence bu nişan işini ama öncesinde babana çıtlat tanışsınlar en azından yavaş yavaş alışırlar hem.

Kız sizde ki maceralara bak Allah seniiii gittin onlarda kaldın, o geldi kız yurdunda kaldı demek ay delilerr yaa sabah sabah ne güldümmm
Tam deli cesareti cidden benim gibi ödlek biri için bunları düşünmek bile hayal:1:Ben annemlerden uzakta sevgililer günün de çocuk süpriz yaptı kapadokyaya gittik gidene kadar ne senaryolar yazdım neler düşündüm varya sonra düşündüklerimden korktum annemi aradım anne biz kapadokyaya gidiyoruz bak haberin olsun süpriz oldu bilmiyodum diye :60: izin aldık öyle devam ettik yoksa dönecekti garibim ben de bir renk attı ki korkudan...
Ay insan uzakta olunca da şöyle düşünüyor yaptıklarını daha da bir seviyo değil mi yaa hep böyle kalırlar inşallaaahhhhh...

oyy eniştesinin avukatı. annemde aynı senin gibi hiçç bana haklısın demez.o zmana söle bakim ben en yapacam akşama. ama dukana uygun olsunda diyetimi bozmiim.

Alışıksındır sen o zaman canım bu avukatlık olaylarına :1:
Ne yapalım ne yapalım ..
sen protein mi yiyebiliyorsun şimdi?
Çorba yap
Yanına fırında tavukla patates yap ( tavuğundan yersin )
patlıcan salatası, havuç salatası yap.
Sütlü bir tatlı yap ..
Yanına da bir zeytin yağlı tamam iştee :1:

Hımm siz nişan filan istiyorsanız evet tepki alabilirsin aileni bilmiyorum da canım ben çevreden ve kendi ailemden gözlemlerimi söyleyeyim sana okul bitince hemen evlenme kararı verdiğinde okulu bitirdi gitti o kadar okuttuk birşeyini göremedik oluyo zaten Gülçin de söylemiş ki bana göre haklılarda yani ne kadar gerek kalmasa da insan yapmayınca kendisi de rahatsız oluyor bak mesela ben sırf vicdan yaptığımdan işe girdiğimden beri kirayı falan filan vs ödemeleri yaparım bana doğru dürüst birşey kalmaz sen bir okulu bitir ataman olsun öyle yap bence bu nişan işini ama öncesinde babana çıtlat tanışsınlar en azından yavaş yavaş alışırlar hem.

Kız sizde ki maceralara bak Allah seniiii gittin onlarda kaldın, o geldi kız yurdunda kaldı demek ay delilerr yaa sabah sabah ne güldümmm
Tam deli cesareti cidden benim gibi ödlek biri için bunları düşünmek bile hayal:1:Ben annemlerden uzakta sevgililer günün de çocuk süpriz yaptı kapadokyaya gittik gidene kadar ne senaryolar yazdım neler düşündüm varya sonra düşündüklerimden korktum annemi aradım anne biz kapadokyaya gidiyoruz bak haberin olsun süpriz oldu bilmiyodum diye :60: izin aldık öyle devam ettik yoksa dönecekti garibim ben de bir renk attı ki korkudan...
Ay insan uzakta olunca da şöyle düşünüyor yaptıklarını daha da bir seviyo değil mi yaa hep böyle kalırlar inşallaaahhhhh...

Canım benim atamam olacak nereye belli değil orada tek olacağıma beraber olalım.
Bu bahanesi belki de ama okul bittiğinde 4.5 yıl olmuş olacak, uzakken çok problemler yaşıyoruz. O yüzden daha fazla uzatmak istemiyoruz.
1-2 içinde ben onunkilerle tanışacağım, onun tanışmasını biraz daha bekletsek iyi olacak gibi hissediyorum ama bakalım ..

Cesaret ya cesaret cidden ..
Şöyle bakıyorum da .
Dün annem soruyor gelecek mi yakında diye.
Yok dedim karışık oralar gelemez, sen gidersin ne olacak diyor :1:
Oraya gidemeyeceğimi biliyor ya yoksa nasıl korkardı ..
Ayy bir de uzaktayken mi rahat edemedin :1:
Valla ben de bu zamana kadar yalan söylemezdim ama erkek arkadaşımdan sorna neler söyledik görüyorsun :1:
Aslında ben uzaklık konusunda pek rahat değilim canımı çok sıkıyor sürekli problem olabiliyor ne kadar yanım da o kadar iyi :1:
Dizimin dibinde otursun işte :1:

Gülçincim okul bittiği gibi evlenelim diyoruz hiç beklemeyelim diye.
ufak ufak çıtlatacağım bakalım.
Ne şanslısınız ya keşke öyle bir şey olsaymış şimdi bir sürü uğraş dur.
Canımı sıktı bugün ama bakalım ne olacak ..

Takma kafana üzülme de hissediyorlar anlıyorlar da zaten.

Tepkileri aynı benim annemin gibi.

yahu bide öğretmenler çalışmaz derler. tatilde eşimin yanına gelirken yazın yapmam gereken evrakları vs getirim. aslında velilerin yapması gereken hane halkı anketini sırf gelir düzeyi düşük herkes net bulamaz anlamazlar diye biz yapıyoz. tek tek 30 ailenin geliri gider..başka iş olsa yap işyerinde evde rahat et ,yok efenim e okula bilgi girmesi,yok efenim bilmem nesi.ayy isyan etmiyorum yinede mesleğimi çok seviyorum ya kzuzucuklarımı çok özledimm..sarılınca böle popona geliyo boyları,elleri minicikk,,montlarna yetişemez halleri gözümün önüne geliyo çok özlemişim gerçekten ya. paylaşayım didim sizled bu özlemimi. tabi okul açılıncada herif başka şehirde ben başka şehirde o zmanda o var. iki ucu....

Şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum offf off
yine tipik anne tepkisi canım. öel derler ama sen isteyincede elleri kolları bağlanır. kızlar hep ikna edeer. sonuçta senin mutlu old.bilmek onuda mutlu eder. ama endişesi senin atanamayacağın korkusu sanırım evlenince boşlamandan korkuyodur.bide ailelerde genelde azcık da kızımın mürüvetini ben göreyim o kadar okuttuk birazcıkda maaşıyla bize bişeler yaapsın düşüncesi de oluyor.herkeste olmuyor ama yapmadan evlenirsen seninde vicadnın rahat etmiyor aileme hiç faydam olamdı diye.zor gerçekten şeker yaa.en iyisi siz kaçın. yurttan camdan çarşafı at ohh mis. biz bu borçları öderken düğün vs malum diyoz keşke kaçsaydık bedava ohh sonrada o saçma masraflar yerine yurtdışında gezerdikk.

Tripofanım dedikleri doğru masalcım aynen düşünceleleri bu oluyor özellikle atnamssan kısmı daha çok kızlarının her ihtimale karşı ayaklarının üstünde durmasını istiyorlar

Beden normalde 4-5 kg da falan değişiyor ama sen vücudunun sıkılaştığını daha iyi anlarsın toplanma falan varsa ..

Bir beden tam tamına 4 kg miş

Süper gidiyorsun ..
Geçen haftadan bu haftaya baya kilo da verdin değil mi sen?

Geçen cuma tartıldım tam 68 dim bu sabah ta 69.4 gösterdi anlamadımki tartılmıcam aralarda cumadan cumaya moralim bozuluyor

günaydın kızlar:79:

Günayddınnn

Takma kafana üzülme de hissediyorlar anlıyorlar da zaten.

Tepkileri aynı benim annemin gibi.

Tripofanım dedikleri doğru masalcım aynen düşünceleleri bu oluyor özellikle atnamssan kısmı daha çok kızlarının her ihtimale karşı ayaklarının üstünde durmasını istiyorlar

Geçen cuma tartıldım tam 68 dim bu sabah ta 69.4 gösterdi anlamadımki tartılmıcam aralarda cumadan cumaya moralim bozuluyor

Sonunda ne oldu annenin tepkisi ?
Kabul etti mi senin istediğin zamanda?
Biliyorum öyle düşündüğünü de beklemek istemiyorum işte ..
Off iyice şımarık kız çocukları gibi oldum banane banane :52:
aynı tartıda mı tartıldın?
Eee baya da dikkat ediyorsun neden öyle oldu ki?

Canım benim atamam olacak nereye belli değil orada tek olacağıma beraber olalım.
Bu bahanesi belki de ama okul bittiğinde 4.5 yıl olmuş olacak, uzakken çok problemler yaşıyoruz. O yüzden daha fazla uzatmak istemiyoruz.
1-2 içinde ben onunkilerle tanışacağım, onun tanışmasını biraz daha bekletsek iyi olacak gibi hissediyorum ama bakalım ..

Cesaret ya cesaret cidden ..
Şöyle bakıyorum da .
Dün annem soruyor gelecek mi yakında diye.
Yok dedim karışık oralar gelemez, sen gidersin ne olacak diyor :1:
Oraya gidemeyeceğimi biliyor ya yoksa nasıl korkardı ..
Ayy bir de uzaktayken mi rahat edemedin :1:
Valla ben de bu zamana kadar yalan söylemezdim ama erkek arkadaşımdan sorna neler söyledik görüyorsun :1:
Aslında ben uzaklık konusunda pek rahat değilim canımı çok sıkıyor sürekli problem olabiliyor ne kadar yanım da o kadar iyi :1:
Dizimin dibinde otursun işte :1:

Tabi canımm aynen yani ne kadar yanın da o kadar iyi senin tavrın onu tavrı o kadar farklı oluyor ki olaylara verdiği tepkiler bile çok değişiyo.
Ben çok zorlanıyorum çünkü uzaktayken çok huysuz herşeye bahane bulan sürekli ilgi isteyen kıskanç bişi olup çıkıyo kafayı yiyorum ya hele ilk okulu bitirip geldiğim yıllar kabus gibiydi zamanı geldi o alttan aldı zamanı geldi ben aldım sonuç buraya kadar geldik.
Bu arada bizim annelerimiz onu da beni de tanıyo bu da nasıl bir cümleyse onun annesi benim mezuniyet törenime geldi tanıştık.O da buaraya geldiğinde annemle tanıştı valla onun rahatlığı da var galiba askere gitsn gelsin biz de birşeyler yapcaz artık.
Astsubaydı değil mi canım valla benim amcamlar da astsubay çok zor işleri biri ankarada biri diyarbakırda yüreğimiz ağzımızda her haberde zor ya Allah korusun hepsini...

Tabi canımm aynen yani ne kadar yanın da o kadar iyi senin tavrın onu tavrı o kadar farklı oluyor ki olaylara verdiği tepkiler bile çok değişiyo.
Ben çok zorlanıyorum çünkü uzaktayken çok huysuz herşeye bahane bulan sürekli ilgi isteyen kıskanç bişi olup çıkıyo kafayı yiyorum ya hele ilk okulu bitirip geldiğim yıllar kabus gibiydi zamanı geldi o alttan aldı zamanı geldi ben aldım sonuç buraya kadar geldik.
Bu arada bizim annelerimiz onu da beni de tanıyo bu da nasıl bir cümleyse onun annesi benim mezuniyet törenime geldi tanıştık.O da buaraya geldiğinde annemle tanıştı valla onun rahatlığı da var galiba askere gitsn gelsin biz de birşeyler yapcaz artık.
Astsubaydı değil mi canım valla benim amcamlar da astsubay çok zor işleri biri ankarada biri diyarbakırda yüreğimiz ağzımızda her haberde zor ya Allah korusun hepsini...

Ne zaman gidecek askere belli mi?
Evet canım biliyorum mesleği cidden zor ve ben olaylar oldukça korkudan ne yapacağımı bilemiyorum.
Allah korusun hayırlısıyla bir gelse ..
1 sene sonra en azından doğu görevi bitecek biraz da olsa azalacak korku ama her şekilde çok stresli ve hiç ona göre bir yer değil aslında ..
Ankarada olan amcan hangi birlikte ?
Ankarayı mı yazsam diye düşünüyor ama burası çok yoğun oluyor kursa gelmişti daha önce ..
Karar da veremedik yere ..

Rabiacım onunla ilgili bile konuşmadım ki .
Okuldan açıldı konu oraya gitti, evlilik vs ..
Hani tanışın, gelsinler falan demedim zaten ağız yoklamaydı sadece başka konu üzerinden ve bu şekilde söyledi.
canım, atamanı istemesi çok da boş değil. kızlar da yazmış zaten, aileler bir mesleğe başladığını görmek ister. sadece maddi değil, manevi olarak da eline işini almış olman onları mutlu edecektir. sen bu konuyu onlarla oturup konuşacaksın. mesleğini boşlama niyetin olmadığını atamanın aynı yere çıkabilmesi için niyetinizin ciddi olduğunu anlatacaksın vs vs.
ben evlendiğimden beri çalışmadım, fırsat olmadı bir türlü.. yurtdışı falan derken. aileler böyle şeyleri başta sorun eder de sonra çok da tınlamıyorlar. önemli olan senin mutlu olman.

Slim in 6 diye diye alıştırdım iyice değil mi :1:
Zumba demiş kız :1::1:

:69::69: Ayy Rabiacım nasıl da biliyor.
ay aklım direk slim'e gitmiş:1:
kafama kazıdın hilal yaw, slim de slim:36:

Ama kız sevmiş vermeyiz deme direk belki çocuk gözümüze girmek için uğraşır.
Hani aşk sonuçta :69::69:
Aman ne gelirse başıma şu aşk işteden gelecek zaten ..:1:
valla bilmem artık gözümüze girebilir mi, bizim kızımız işini gücünü buldu sorumluluk sahibi:81:
oğlan da hız tutkunu:10:
hiç denk durmuyorlar:9:

aşk treni bizden geçti, biz olaya annen gibi ciddi bakıyoruz:9:

yahu bide öğretmenler çalışmaz derler. tatilde eşimin yanına gelirken yazın yapmam gereken evrakları vs getirim. aslında velilerin yapması gereken hane halkı anketini sırf gelir düzeyi düşük herkes net bulamaz anlamazlar diye biz yapıyoz. tek tek 30 ailenin geliri gider..başka iş olsa yap işyerinde evde rahat et ,yok efenim e okula bilgi girmesi,yok efenim bilmem nesi.ayy isyan etmiyorum yinede mesleğimi çok seviyorum ya kzuzucuklarımı çok özledimm..sarılınca böle popona geliyo boyları,elleri minicikk,,montlarna yetişemez halleri gözümün önüne geliyo çok özlemişim gerçekten ya. paylaşayım didim sizled bu özlemimi. tabi okul açılıncada herif başka şehirde ben başka şehirde o zmanda o var. iki ucu....
işiniz zor yaw, biz askerlikte bile zorlandık. inşallah en kısa zamanda biraraya gelirsiniz.
bence hiçbir meslek kolay değil. bazıları bize dışardan kolay geliyor ama işin aslı öyle olmuyor.

ben ilk kez dun msj saydim.. Gece yarisini baz aldim acemi oldugum icin.. Benden once de bunu yapan arkadaslar olmus, bilmeyenler.. Ve neyneyse tarafindan uyarildim, baska bir arkadasin da (triptofan sanirim) sorusu uzerine neyneyse bu sekilde msj sayiminin daha kolay olabilecegini, oylamaya sunabilecegimizi soyledi.. Ben de oylamaya sundum.. Bana cok zor gelmiyor msj saymak yani, cok umrumda degil nasil oldugu acikcasi.. Ha gece yarisindan gece yarisina, ha gunaydindan gunaydina.. Bu bi oneriydi sadece anlatabiliyor muyum.. Ayda bir sira geldigini ben de biliyorum:)
bence çok iyi yaptın bu öneriyi sunmakla. çünkü sürekli bir öyle mi yapsak böyle mi yapsak sorusu geliyordu. bu sefer oylama yapacağız ve bu soru işaretini gidermiş olacağız, inşallah.

yine tipik anne tepkisi canım. öel derler ama sen isteyincede elleri kolları bağlanır. kızlar hep ikna edeer. sonuçta senin mutlu old.bilmek onuda mutlu eder. ama endişesi senin atanamayacağın korkusu sanırım evlenince boşlamandan korkuyodur.bide ailelerde genelde azcık da kızımın mürüvetini ben göreyim o kadar okuttuk birazcıkda maaşıyla bize bişeler yaapsın düşüncesi de oluyor.herkeste olmuyor ama yapmadan evlenirsen seninde vicadnın rahat etmiyor aileme hiç faydam olamdı diye.zor gerçekten şeker yaa.en iyisi siz kaçın. yurttan camdan çarşafı at ohh mis. biz bu borçları öderken düğün vs malum diyoz keşke kaçsaydık bedava ohh sonrada o saçma masraflar yerine yurtdışında gezerdikk.
hahah:60:
düğün dernek olmadan kaçış mümkün değil:1: aileyi her şeye ikna edersin de buna ikna edemezsin.

Cidden ikna olurlar mı?
Annem böyleyse babamı hayal de edemiyorum.
Valla bence de direk nikah sonra biz evlendik diyelim.
Hiç gerek yok düğündür vs ..
Biz istemiyoruz onu da aileler isterse mecburen yoksa ikimize de çok sıkıcı geliyor.
En alt kattayım çarşaf atmama da gerek yok ..
Hem ben evden kaçma konusunda deneyimliyim aramızda kalsın ama :1:
Bazen uzun süre görüşmemiş olurduk hafta sonu ailemin olduğu yere ( ki kendi ailesi de orada) gelirdi gece saat 3-4 biz çaktırmadan evden çıkar görüşürdük sonra bir şey olmamış gibi 2-3 saat o soğukta görüşür döner yatardım :1:
Bir yakalansam var yaa :47:
aaa hilale bak sen:1:
ben annen olsam napardım seni acaba:1:

Anlatsam masal olur neler neler yapmadık ki :1::1:
Cesaret işi cidden ama hiç korkmamışız, şimdi olsam yine korkmam :60:
Ama çocuğumuz olursa çok korkuyorum valla bizim yaptıklarımızı yaparsa :47:
Gerçekten haklsıın Gülçin insanlar artık aşka inanmıyor, uzaktan süren ilişkiler zaten mucize gibi geliyor ama var bu aşk denilen şey yahu ve ben o aşkı da aşık olunanı da çok seviyorum :69::69:
Yine aşk böcüklüğüne başladım ..:1:
tam aşk böcüğüsün yaw:69:
açıkçası aşka ben de inanmıyorum. illa aşık olacaksanız bile mantığı elden bırakmayın derim:1:

evet canım kader ortağğı olalımm:29::29::29::29:seni en iyi ben benide en iyi sen anlarsınn:43::43::43:ama sneinki dah zor tabi ebn nede olsa 1 senedir azda olsa bıktım heriften.ayy çok odundur benim kocam..aynı şu yaptım ama niye yaptım hele bi sor diyen şener şen tiplemesi varya onun gibi.çiçek bakamıyorum canlı çiçekleri solduruyorum demişim bikere. neyse efendim bu onu unutmamış.bi kere dayanamaım sen bana hiç çiçek almıyosun dediğimde sen sevmiyorum demiştim ya onun için almıyorum dedi. :47::47::47:be hey adam hangi kadın kucak dolusu gülü sevmez.ben saksıdaki menekşeyi kastetmiştim. neyse bunu okur inşalahda buralara takıldığımı biliyo işyerinde okusa bariii.:9::9::9:
o da anlamıştır saksıdaki menekşeyi kasdettiğini ama işine gelmemiştir:1:

Günaaayydııııınnnnnnnnnnnnn:62::52:
günaydın canım:16:

Günaaayydııııınnnnnnnnnnnnn:62::52:

23.08.11 00.00- 24.08.11 00.00 arasındaki mesajlar...:27:

eski_bir_masal: 52

mutedeyyin: 24

triptofan: 20

elisya: 18

herseyvatanicin: 17

bugungunlerdenaralik: 9

dryrgp: 6

neyneyse: 6

kedican: 5

mcrgozde:4

elmaliturta: 2

23.08.11 deki ilk günaydından 24.08.11deki ilk günaydınaa:1::27:

eski_bir_masal: 59

triptofan: 27

elisya: 20

mutedeyyin: 16

neyneyse:16

herseyvatanicin: 14

mcrgozde: 9

dryrgp: 8

kedican: 8

bugungunlerdenaralik: 8

elmaliturta: 7

İki şekilde de saydım mesajları artık olay benden çıkmıştır sevgili gönül dostlarııı:1: esen kalın:16::1:

hatalıysam araa!!!:52:
eline sağlık canım:71:
iki durumu da sayarak karşılaştırma imkanı vermişsin. süper olmuş. çok mesaj yazanlar için pek fark yok iki sayma biçimi arasında ama az mesaj yazıldıysa etkiliyor. e o da her iki durumda da az mesaj yazmış olan kişilerde görülüyor.

canım, atamanı istemesi çok da boş değil. kızlar da yazmış zaten, aileler bir mesleğe başladığını görmek ister. sadece maddi değil, manevi olarak da eline işini almış olman onları mutlu edecektir. sen bu konuyu onlarla oturup konuşacaksın. mesleğini boşlama niyetin olmadığını atamanın aynı yere çıkabilmesi için niyetinizin ciddi olduğunu anlatacaksın vs vs.
ben evlendiğimden beri çalışmadım, fırsat olmadı bir türlü.. yurtdışı falan derken. aileler böyle şeyleri başta sorun eder de sonra çok da tınlamıyorlar. önemli olan senin mutlu olman.

ay aklım direk slim'e gitmiş:1:
kafama kazıdın hilal yaw, slim de slim:36:

valla bilmem artık gözümüze girebilir mi, bizim kızımız işini gücünü buldu sorumluluk sahibi:81:
oğlan da hız tutkunu:10:
hiç denk durmuyorlar:9:

aşk treni bizden geçti, biz olaya annen gibi ciddi bakıyoruz:9:

hahah:60:
düğün dernek olmadan kaçış mümkün değil:1: aileyi her şeye ikna edersin de buna ikna edemezsin.

aaa hilale bak sen:1:
ben annen olsam napardım seni acaba:1:

tam aşk böcüğüsün yaw:69:
açıkçası aşka ben de inanmıyorum. illa aşık olacaksanız bile mantığı elden bırakmayın derim:1:

Biliyorum o da haklı ama inşallah güzel güzel anlatacağım sizin de desteklerinizle ..
Bakalım biraz arayı iyi tutayım da :1:
Bir başlayınca takılıyorum işte slimi unutmayın yapın sıkılaşın ..
Geçen sene arkadaşım diyordu senin reklamcı olman lazımmış öyle bir anlatıyorsun ki gözümde harika canlanıyor tabi genelde sonuç aynı çıkmıyor diyordu :1:
Ahh ahh anne değil misiniz hepiniz aynısınız işte hıh :1:
Bu sıralar hassas konum da malum .. :1:
Valla ben diyorum bir nikah ne olur fazlası olmasın diye, hem yazık değil mi o kadar masrafa diyorum ama zor tabi kaçış ..
Annem bilse annem de neler yapar da Rabiacım bilmiyor ..
Annem Allah sana senin gibi bir kız versin der arada da o kadar korkuyorum ki sırf bu yüzden bile çocuk yapmayabilrim .:1:

Ay canımm yaa iki kez mi saydın hep mi böyle olacak ki ?

Ya ben zaten oy kullanamıyormuşum kii ben de yazdım hemen eksik kalmayım diye
yok canım, hep böyle olmayacak. oylama bitip karar bağlanınca seçilen yönteme göre sayacağız sadece.
sadece listede olanların oy kullanması daha mantıklı geldi.

canım sen yazdığında çıkmışım. nasıl oalayım ya yeni uyandım eşimin telefonuyla akşama misafir gelse 8 kişi olur mu? nasıl hayır diyeyim ya yok desem içime sinmeyecek oruç oruç nasıl alışveriş yapacam nasıl o kadar çeşit yapacam bilsem önceden yapardım birazını. zaten biliyosun kendi evimdede dedğilim eşyalı ev tuttuk. o yüzden kendi evimdeki gibi de ağırlayamıyorum içime sinmiyo.ama bekar adamlar sevaptır ya ev yemeğ yesinler diye aynı kişileri kaçıncı alışım yaz tatilinde.biraz sinirliyim yani eşime.emrivaki yaptığından dolayı.odun dedim de gece masal kızdı. işte odun değilde ne?neyse hallederim inşallah. sen nasılsın naporsun?
emrivakiden hiç hoşlanmam. hele de oruç oruç misafiri aynı gün ayarlayan eşime ben de sinir oluyorum ama bir yönden de mübarek gün. fazla çetrefilli olmayan bir menü hazırla gitsin. bekar erkekler için ne olsa bir zaten canım.
hiç zeytinyağlıya bile gerek yok. çorba, ana yemek, salata yeterli. tatlıyı da onlar alsın.

Annem de ilk başından beri biliyor ama yavaştan alıştırmam lazım ki babamla da konuşulsun seneye yazın nişan olsun istiyoruz ama tepkiye bak ya ..:43:

Hangi birini anlatayım ki daha :1:
Yan komşuda bildiğin bitişik komşuda kalıyorum diye onlarda kaldığımı mı?
Kızlar yurdunda kaç gün kaldığını mı ?
Kampüse giriş yasak olduğundan taksinin bagajında girdiğini mi
Bunlar bir kaç örnek sadece bizimki tam deli cesareti :66:
Uzaklık cidden çok zor, yürütmek de zor ama sevince öyle böyle dayanılıyor.
Ama açıkçası ben de yanı başımda olmasını tercih ederdim.
Takımımızda herkes aşk böcüğüymüş meğer :69:
Valla ben de korkuyorum evlenince değişirse diye ..
Ben de adım atmam habersiz ama o da aynen öyle yavrum ya her şeyi sorar ..
Sürekli ilgi, romantik, duygusal bazen çok eğlenceli ..
Hem arkadaşım hem dostum hem de sevdiceğim :69:
Umarım evlenince de böyle kalırlar.
Ben de spor yapmaya çalışıyorum ama biraz önce biraz yürümeye çıktım da bacaklarım çok kötü zor adım atıyorum.
naptın kız senin:96:
yok böyle bir şey:1:

günaydın kızlarrrrrrrrrr dün gelemedimm :( ne zamana kadar sürcek bu bilmiyorum çok yorgunum uykusuzummmm:(

rabişim oylama konusunda şimdi haberim oldu çoğu kişi evet demiş cevabıma gerek kalmamış zati ama yinede gönlüm evetten yanaaa :)

neler kaynatmışsınız siz öylee yaaa akşam da giremiyorum abimin yüzünden dün misafirlikteydik bu akşam da bize misafir gelicek son haftaaaa ......midem çok kötü yaa bi ramazan boyunca bi rahat olmadıı noluyo anlamadım gittiii:( gece yediğimdede bişi yok ki haşlanmış yumurta ve peynir yiyorum yemek sırasında suyu çok içiyorum ondan mı acaba ya gttikçe şişiyorum offfffffffffff
canım, seni cuma izine ayırabilirim.
işlerin rahatladığında yine listeye girersin.
çok az girebiliyorsun çünkü.

Günaydın Rabiacımm ..
günaydın canım, nasılsın?

Oylamaya sunan: ELİSYA

Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..

eski_bir_masal: EVET

elisya: EVET

mutedeyyin: EVET

dryrgp: HAYIR

ozlemmtekinn:

triptofan: EVET

maviyesil1999: EVET

elmaliturta: HAYIR

mcrgozde: HAYIR

_ferdici_: EVET

kedican: HAYIR

(eski düzen devam etsin=hayır