• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

naptın kız senin:96:
yok böyle bir şey:1:

günaydın canım, nasılsın?

Beklemezsin değil mi benden ? :1:
Genelde çok cici dururum, birisinin ailesinden izin alınacaksa direk bana yaptırırlardı bunu.
Herkes çok güveniyor ama şunları bir bilseler ..
Yaptım valla çok şey itiraf ediyorum ama aramızda kalsınn :17::17:

İyiyim Rabiacım gece yarım yamalak uyudum ama erkenden kalktım yine biraz durgunum bugün.
Ağrım da hala var spora başlasam mı başlamasam mı bilemedim.
Hafif yürüsem hareket mi etsem ya da ..
Sen nasılsın iyi misin üniversitelim :1:

oyyyy oyyyy tek tek uğraşmışsın yaa. kız ben evet dediydim ama mütedeyyini geçme uğruna hayır mı desem. yok canım ya değişmedi tabi. şimdi normal algı o şekilde gün deyince bende öle anladım 0 dan 0a her yeni gelen de bizim gibi anlayacak ehr seferinde aynı muahbbet olacak o yüzden evet. muteyide geçerim başka zaman inşallah.:9::9::9:

:60: senin seniiii :9:

ya gülçin, siz bulusacaktınız ya, nev ile... ben o konuya msj yazdım ama görmedin sanırım. 8 marta kadar 60 olacagım diye anlastık.Ben iddiaya varım 29 ekime kadar veririm zaten 5 6 kilo bişi var... ama ben sizin gibi sehir dısına cıkamam nasıl anlasıcaz?

Oylamaya sunan: ELİSYA

Günlük mesaj sayımları gece 00.00 dan, ertesi gece 00.00 a kadar olmasını istiyorsanız oyunuzu EVET olarak kullanınız. Eski yöntem içinde oyunuz HAYIR olacaktır..

eski_bir_masal: EVET

elisya: EVET

mutedeyyin: EVET

dryrgp: HAYIR

ozlemmtekinn:

triptofan: EVET

maviyesil1999: EVET

elmaliturta: HAYIR

mcrgozde: HAYIR

_ferdici_: EVET

kedican: HAYIR

(eski düzen devam etsin=hayır
00.00-00.00 arası sayalım=evet)

Bu durumda yeni sistem kabul edilmiş oluyor.6 evet 4 hayır özlem hayır desede evet desede bişi fark etmeyecek...

Gececi arkadaşlarımızı oyumuz bölünür diyorlar ama, gece 00.00 dan sonra yazdıgınız mesajlar zaten ertesi güne eklenecek, bence bi sorun olmuyor böylece...

canumm bence gayet hoş durmuş ama bir iki kilo daha gitse süper olacak ama korseyi deneyebilirsin sıkılmam dersen.

:60::60::60::60::60:

o zaman canım hiç kasma kendini ya hafif dökümlü bir elbise al onu giy artık 2 ay sonra da bunu hava ata ata giyersin

neslüüüüüüüüüüüü bacum nerdesin sen moreeeee

:60: :60:

:53::53: olur mu öyle şey kaptişim aşktan aşktan :60: :60: ama yok ya artık çalışmaktan iki dk önce söylenen şeyi unutur oldum o kadar doluyorki beynim :53::52:

izinliyim turta bacım bayramdan sonra daha aktif olurum inşallah
arada girip takip ediyorum yazılanları :34::34:

Ne zaman gidecek askere belli mi?
Evet canım biliyorum mesleği cidden zor ve ben olaylar oldukça korkudan ne yapacağımı bilemiyorum.
Allah korusun hayırlısıyla bir gelse ..
1 sene sonra en azından doğu görevi bitecek biraz da olsa azalacak korku ama her şekilde çok stresli ve hiç ona göre bir yer değil aslında ..
Ankarada olan amcan hangi birlikte ?
Ankarayı mı yazsam diye düşünüyor ama burası çok yoğun oluyor kursa gelmişti daha önce ..
Karar da veremedik yere ..

Askere okulu bitince gidecek yani Şubat gibi filan diyor ama bakalım...
Ya çok stresli bir işleri var gerçekten duyuyorum çevremden sürekli çok sıkıntılı zamanlardan geçiyorlar hele şu dönem.
Amcam hangi birlikte bilmiyorum ki canım ya Pursaklarda oturuyodu oraya yakın bir birlik mi ki acaba, şikayeti var mı bilmem ama en azından memur gibi çalışır ankarada olursa amcam o şekilde gidip geliyor belli dönemlerde kursları filan oluyo ya da atlayışları onun dışında ve nöbet dışında saati dakkası belli hiç olmazsa yengem de öğretmen 4 -5 senedir de ordalar ve memnunlar bence de mantıklı mesela biz de ankarada yaşamayı düşünüyoruz onun iş durumuna göre.

Genelde çok cici dururum, birisinin ailesinden izin alınacaksa direk bana yaptırırlardı bunu.

İyiyim Rabiacım gece yarım yamalak uyudum ama erkenden kalktım yine biraz durgunum bugün.
Hiç beklemezdim evet:)
kızım olursa kulağıma küpe olsun:1:
üniversitelim ha:69:iyiyim çok şükür.
evdeyim bugün.

Bu durumda yeni sistem kabul edilmiş oluyor.6 evet 4 hayır özlem hayır desede evet desede bişi fark etmeyecek...

Gececi arkadaşlarımızı oyumuz bölünür diyorlar ama, gece 00.00 dan sonra yazdıgınız mesajlar zaten ertesi güne eklenecek, bence bi sorun olmuyor böylece...
evet, yeni sisteminiz hayırlı olsun.

:64: :64: :64: :64: :64:

Hayırlı Sabahlar !!!!

:62: :62::62::62::62:

Gününüz aydın olsun !!!

:66: :66: :66: :66: :66:

Rabbim, gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze nasib etsin....

:16: :16: :16: :16: :16:

Canım sen bence ılık bir duş al sonra şöyle kendine bacaklarına masaj yap ov biraz gevşer belki kasların kas gevşetici bile işe yaramamış demek ki baya kastı seni hareketler ya Allah Allah müsait olduğum da açıp bakayım bir hareketler kaç gündür hareket edemedin merak ettim valla:1:Kas gevşetici krem olsa sür ov derdim ama yurttasın yoktur büyük ihtimalle ben böyle durumlarda rezene ya da adaçayı filan içerim rahatlatır o da kasları başka da birşey gelmiyor aklıma ya :44:

Askere okulu bitince gidecek yani Şubat gibi filan diyor ama bakalım...
Ya çok stresli bir işleri var gerçekten duyuyorum çevremden sürekli çok sıkıntılı zamanlardan geçiyorlar hele şu dönem.
Amcam hangi birlikte bilmiyorum ki canım ya Pursaklarda oturuyodu oraya yakın bir birlik mi ki acaba, şikayeti var mı bilmem ama en azından memur gibi çalışır ankarada olursa amcam o şekilde gidip geliyor belli dönemlerde kursları filan oluyo ya da atlayışları onun dışında ve nöbet dışında saati dakkası belli hiç olmazsa yengem de öğretmen 4 -5 senedir de ordalar ve memnunlar bence de mantıklı mesela biz de ankarada yaşamayı düşünüyoruz onun iş durumuna göre.

Kısa dönem olsa bari bitiverse 5.5 ayda ..
Hoş asteğmenler de rahat oluyor ama ..
Hayırlısı olsun da geçsin şu zamanlar, dün gece yine duyum almışlar bir şey olacak diye çok korktum.
İşte tüm o streslerin arasında uzak kalmak çok zor ..
En azından akşam yanına gelsem bunların hiç biri koymayacak diyor ya içim eriyor resmen.
Aaa biz de öyle olacağız inşallah astsubay- öğretmen ..
Ayy geçsin zaman artık ya sıkıldım.

Hiç beklemezdim evet:)
kızım olursa kulağıma küpe olsun:1:
üniversitelim ha:69:iyiyim çok şükür.
evdeyim bugün.

evet, yeni sisteminiz hayırlı olsun.

Heralde benim bir kızım olsa hiç bir şey yutturamaz yapılabilecek her şeyi biz yaptık zaten :1::1:
Dinlen dinlen şimdi tatilin bitecek bakk ..

Hayırlı Sabahlar !!!!

Gününüz aydın olsun !!!

Rabbim, gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze nasib etsin....

Ne güzel bir günaydın mesajı bu ..
Günaydınn .

günaydınlar.....

temizliğe başlayım yavaş yavaş öpüldünüz

Kolay gelsinn ..

Canım sen bence ılık bir duş al sonra şöyle kendine bacaklarına masaj yap ov biraz gevşer belki kasların kas gevşetici bile işe yaramamış demek ki baya kastı seni hareketler ya Allah Allah müsait olduğum da açıp bakayım bir hareketler kaç gündür hareket edemedin merak ettim valla:1:Kas gevşetici krem olsa sür ov derdim ama yurttasın yoktur büyük ihtimalle ben böyle durumlarda rezene ya da adaçayı filan içerim rahatlatır o da kasları başka da birşey gelmiyor aklıma ya :44:

Duş alıp masaj yapmayı denedim hatta bir sıcak bir soğuk su tuttum bacaklarıma ama ..
Ayy geçen sene vardı kremim bu sefer kısa dönem gelip gideceğim diye almadım da yanıma ..
Yap ama mutlaka yapmadan önce ısın, leslie ile yürüyebilirsin öncesinde .
Böyle olma sakın :1:

Kısa dönem olsa bari bitiverse 5.5 ayda ..
Hoş asteğmenler de rahat oluyor ama ..
Hayırlısı olsun da geçsin şu zamanlar, dün gece yine duyum almışlar bir şey olacak diye çok korktum.
İşte tüm o streslerin arasında uzak kalmak çok zor ..
En azından akşam yanına gelsem bunların hiç biri koymayacak diyor ya içim eriyor resmen.
Aaa biz de öyle olacağız inşallah astsubay- öğretmen ..
Ayy geçsin zaman artık ya sıkıldım.

Evet ya ben aslında hiç istemiyordum evlenmek şu sıralar biraz biraz ister gibiyim,
O istedikçe hayal kurdukça da askerlik, okul, iş dedim durdum şimdide çocuğa nasıl baskı yaptıysam okul bitmese de gidip uzun dönem de olsa yapcam diyo ayy inşallah biter yaa...
Canım hangi ildeydi ya enişte:1:

Duş alıp masaj yapmayı denedim hatta bir sıcak bir soğuk su tuttum bacaklarıma ama ..
Ayy geçen sene vardı kremim bu sefer kısa dönem gelip gideceğim diye almadım da yanıma ..
Yap ama mutlaka yapmadan önce ısın, leslie ile yürüyebilirsin öncesinde .
Böyle olma sakın :1:

Şu işlerimi bir bitirsem açıp bakcam videoyaya ya ama bu aralar çok yoğunum bir de kk'ya takıldığım için daha da yoğunumm:60:
Fena tutuldun sen ya napsan geçer ki diye düşünüyorum ama aklıma da gelenleri söyledim başka da bişi gelmedi belki sevgilini görsen geçerdi ne dersin :69:

Evet ya ben aslında hiç istemiyordum evlenmek şu sıralar biraz biraz ister gibiyim,
O istedikçe hayal kurdukça da askerlik, okul, iş dedim durdum şimdide çocuğa nasıl baskı yaptıysam okul bitmese de gidip uzun dönem de olsa yapcam diyo ayy inşallah biter yaa...
Canım hangi ildeydi ya enişte:1:

Ben de yıllarca 30umdan önce olmaz deyip gezdim ya şimdi nasıl yutacağım bilmem dediklerimi :1:
Hangi bölümde okuyor?
İnşallah biter de gider gelir bir an önce.
Hmm aslında Vana bağlı ama Hakkariye yüksekovaya daha yakın kısaca İran sınırında diyelim ..

Şu işlerimi bir bitirsem açıp bakcam videoyaya ya ama bu aralar çok yoğunum bir de kk'ya takıldığım için daha da yoğunumm:60:
Fena tutuldun sen ya napsan geçer ki diye düşünüyorum ama aklıma da gelenleri söyledim başka da bişi gelmedi belki sevgilini görsen geçerdi ne dersin :69:

Kk çok oyalıyor bir şey yaparken ben bazen rapor yazarken açıyorum da 1 saatlik işim 4-5 saat sürüyor.
Hmm onu görsem tüm tutulmalarım geçer ona tutulur kalırım :69::69:
Aman ben yine pek aşık uyandım bakalım hayırlısı ..

Hayırlı Sabahlar !!!!

Gününüz aydın olsun !!!

Günaydınnn....
Amin....
Ne güzel mesajlat yazıyosun hem göze hem gönüle hitap ediyor yaa:69:

günaydınlar.....

temizliğe başlayım yavaş yavaş öpüldünüz

Günaydın canım,
Kolay gelsinn...

Ben de yıllarca 30umdan önce olmaz deyip gezdim ya şimdi nasıl yutacağım bilmem dediklerimi :1:
Hangi bölümde okuyor?
İnşallah biter de gider gelir bir an önce.
Hmm aslında Vana bağlı ama Hakkariye yüksekovaya daha yakın kısaca İran sınırında diyelim ..
Benim zaten onun öncesinde erkek arkadaşım bile olmadı bir tane oldu o da son olacak Allah'ın izniyle de ben yani hiç birine bakıpta aman ne hoşmuş bile demezdim ya nasıl oldu bilmiyorum ama evlencem bu gidişle:69:
Elektrik okuyodu sonra dgs geçiş yaptı alttan dersler filan var karışık bir durum onun ki yaa...
Of yeri de harbi karışıklığın tam ortası ya Allah yardımcıları olsunnn

Kk çok oyalıyor bir şey yaparken ben bazen rapor yazarken açıyorum da 1 saatlik işim 4-5 saat sürüyor.
Hmm onu görsem tüm tutulmalarım geçer ona tutulur kalırım :69::69:
Aman ben yine pek aşık uyandım bakalım hayırlısı ..

Evet dimi baksana ne zamandır onları konuşuyoruz konu sevgiden aşktan açılınca akıl fikir kalmıyo ne olcak bu halimiz ah ah :52:
Yani konunun özü canım bizim zayıflamamız lazım hahaha...
Nasıl bağladım konuyu yaa ama öyle yani evlilik nişan düğün valla ben güzel bi gelin olmalıyım çıtı pıtı bari o istediğim olsun dimi :1:

Benim zaten onun öncesinde erkek arkadaşım bile olmadı bir tane oldu o da son olacak Allah'ın izniyle de ben yani hiç birine bakıpta aman ne hoşmuş bile demezdim ya nasıl oldu bilmiyorum ama evlencem bu gidişle:69:
Elektrik okuyodu sonra dgs geçiş yaptı alttan dersler filan var karışık bir durum onun ki yaa...
Of yeri de harbi karışıklığın tam ortası ya Allah yardımcıları olsunnn

Evet dimi baksana ne zamandır onları konuşuyoruz konu sevgiden aşktan açılınca akıl fikir kalmıyo ne olcak bu halimiz ah ah :52:
Yani konunun özü canım bizim zayıflamamız lazım hahaha...
Nasıl bağladım konuyu yaa ama öyle yani evlilik nişan düğün valla ben güzel bi gelin olmalıyım çıtı pıtı bari o istediğim olsun dimi :1:

İnşallah her şey gönlümüzce olur :69:
Evet işin aslına gelelim ince çıtı pıtı bir şey olalım ben de çok istiyorum.
Hem ilk tanışmada çıtı pıtı olmak istiyorum ama zor gibi bakalım.
Neyse neyse zayıflayacağız kararlıyız.:1::1:

Back
X