• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynı boydayız yaa ben senin kilonda olsam keşke yaaa...
İyisindir o zaman sen ver yine tabi verme demiyorum da kompleks yapılacak bir durumun yokmuş çok şükür:34:

İnşallah hepsini vereceğiz bunların.
Zaten kiloma çok takılmıyorum da 3 haftadan beri veremiyorum diye kzımıştım kendime o da geçti sanırım bu hafta.

Öğle yemeğim;

domates salata-sulu köftenin köfeteleri-yoğurt

kaptırmş kendimi topiği okuken patrona yakalandım

bir süre giremicem galiba

Eyvah Eyvah ..
bir şey dedi mİ?

Son düzenleme:
Biz sistemler göcüktü herzmanki gibi yazdım yazdım gitti

Masalcım

geçen cuma tartıldım 68 çıktım sabah dayanamadım tartıldım 69,4 çıktım tartılmicam artık sık sık

Moralim bolzuluyor

Biz sistemler göcüktü herzmanki gibi yazdım yazdım gitti

Masalcım

geçen cuma tartıldım 68 çıktım sabah dayanamadım tartıldım 69,4 çıktım tartılmicam artık sık sık

Moralim bolzuluyor

Regl dönemin yaklaştıysa onunla da alakası olabilir diye düşünüyorum.
Sıkma sen canını ..

Bu arada kızlar

ben müsadenizi isteyebilirm bir süre

burd takılırken iş yapamıyorum

yakalanıyorum habire

Kolay gelsinnn ..

Zaten kiloma çok takılmıyorum da 3 haftadan beri veremiyorum diye kzımıştım kendime o da geçti sanırım bu hafta.

Eyvah Eyvah ..
bir şey dedi mİ?

Yok henüz birşey yok ta bir değil iki değil bu aralar brde işta yapmıyorum

Eyvah Eyvah ..
bir şey dedi mİ?

İnşallah canım inşallah...
Ama ben veremem çünkü çok düzensiz uykum yemem içmem spor yok bu şekilde mümkün değil vermem kendimi biliyorum yani...

Yok henüz birşey yok ta bir değil iki değil bu aralar brde işta yapmıyorum

Hadi sen işine dön de laf yeme ..

İnşallah canım inşallah...
Ama ben veremem çünkü çok düzensiz uykum yemem içmem spor yok bu şekilde mümkün değil vermem kendimi biliyorum yani...

Uyku düzeni ve hareket çok etkilliyor yeme düzeni ne kadar olsa bile ..
İşle ev arası uzak mı yürüyüp gidip gelsen falan nasıl olur?
Ya benim bugün canım bir şey istemiyor meyve falan yiyorum ama zorlamalı mıyım acaba bilemedim.

Bugün kimse karar verememiş ne yapacağına :1:
İçinde patlıcan bulunan bir şey yap bence karnıyarık olabilir bir de ezogelin çorbası.
yok cnm ya eşim ASLA PATLICANIN P'sini yemez :60: bende eskiden asla yemezdim.. bu sene yemeye başladım seviyorum.. ama o yemez ve çok yemek seçer :50:

misagfirnmi var canım ben bugün
kağıt kevbabı
pilav
çorba
salata
yapacağım inşallah

hmmm menün güzelmiş canım ama nefsimi zorluyan yiyecekler yapmayı tercih etmiyorum bu sıra hele ki ramazan da...

aklma gelenler seninle paylaşıyım

patlıcanla
karnı yarık patlcan kebabı.kazan kebabı,islim kebabı (ffavorim misfir için),

patatesle
izmir köfte tavulu fırn patates,kağıt kebabı

etli pilav tavuklu pilav
köfteli bezelyeli fırın yemeği olabilr,antakya usulu kıymabasabilirsin,ben bide köfteye garnitür sararım fırnda pişiririm harika olur

yok cnm ya eşim ASLA PATLICANIN P'sini yemez :60: bende eskiden asla yemezdim.. bu sene yemeye başladım seviyorum.. ama o yemez ve çok yemek seçer :50:

hmmm menün güzelmiş canım ama nefsimi zorluyan yiyecekler yapmayı tercih etmiyorum bu sıra hele ki ramazan da...

Ayy yemek seçmesi de çok zor eşinin ama Allahtan marifetli hatunsun o olmazsa başka bir şeycik yapıverirsin hemen.

anladım canım ben eşim için yapıyorum kendimde az porsiyonla yiyorum çünkü diyeti bıraktıp normal beslenmeme döndüğümde tekrar kilo almak istemiyorum

özetle yediklerimin yarısını yiyiyorum ama herşeyden unlu yağlı ayırmıyorum birz zor gidiyor ama kalıcı olacağına eminim

aklma gelenler seninle paylaşıyım

patlıcanla
karnı yarık patlcan kebabı.kazan kebabı,islim kebabı (ffavorim misfir için),

patatesle
izmir köfte tavulu fırn patates,kağıt kebabı

etli pilav tavuklu pilav
köfteli bezelyeli fırın yemeği olabilr,antakya usulu kıymabasabilirsin,ben bide köfteye garnitür sararım fırnda pişiririm harika olur

teşkr ederim cnm benim.. ama misafir almıycam artık.. normal eşim ve benim için sormuştum... teşkr ederim ama çok acıktırdın kız beni :60::60:

Ayy yemek seçmesi de çok zor eşinin ama Allahtan marifetli hatunsun o olmazsa başka bir şeycik yapıverirsin hemen.

aynen hayatım çok ama çok zorlanıyorum bazen.. teşkr ederim iltifatın için :61:

anladım canım ben eşim için yapıyorum kendimde az porsiyonla yiyorum çünkü diyeti bıraktıp normal beslenmeme döndüğümde tekrar kilo almak istemiyorum

özetle yediklerimin yarısını yiyiyorum ama herşeyden unlu yağlı ayırmıyorum birz zor gidiyor ama kalıcı olacağına eminim

çok doğru düşünüyorsun cnm ama ben bi kere o muhteşem tadların tadına bakınca kendimi frenliyemem :60: normal hayatta frenlerim başka şeylerle yetinirim ama ramazan ayında olmeyyörrr bacımmm :60:

teşkr ederim cnm benim.. ama misafir almıycam artık.. normal eşim ve benim için sormuştum... teşkr ederim ama çok acıktırdın kız beni :60::60:

aynen hayatım çok ama çok zorlanıyorum bazen.. teşkr ederim iltifatın için :61:

Kızlar ben sizden biraz ders alsam ne güzel olacak ya ..
Aslında mutfağa girsem tariflerle falan yapabiliyorum iyi kötü ama denemem lazım sanırım biraz.

Back
X