slm kızlar ancak gelebildim.. oylamada anladığım kadarıyla karar alınmış.. 00.00 dan 00.00 'a olarak...
bazı arkadaşlar ve benim için kötü oldu neyse gündüz vakit buldukça girerim zaten...
iftar menüm:
* 1 kase domates çorbası
* 1 porsiyon değişik bi yemek
* 1 bardak maden suyu
değişik yemeğin tarifi
: bayat ekmekten ötürü böyle bişey düşündüm..
bayat ekmekler küp küp doğranıp kızgın fırında kızartılıyor yağsız tepside.
tabağa diziliyorlar, üzerlerine yoğurt (azcık sulandırılmış ve bi çimdik tuz)
yoğurdun üzerine haşlanmış ve yağsız tavada kavrulmuş kuşbaşı kuzu eti
onun üzerine küp küp doğranıp çok az yağda kızartılmış peçeteyle yağı çekilmiş patates tanecikleri
en üste de domates ve baharatlarla pişirilip hazırlanmış sos.. sonuç enfestoooo
iskender bir porsiyon 800 calori bu iskenderden daha yağsız ve daha azdı.. kalorisi düşüktür diye tahmin ediyorum.. yağ ile bir tek patatesleri kızarttım oda peçeteyle çektirdim..
bana güvenebilirsiniz gerçekten çok az yedim 1 porsiyon dediğime bakmayın yarım porsiyon demeyi kendime yediremedim

birde demin bir bardak neskafe içtim..
550 -600 calori ortalama.. 200 caloride sahurda beni bekliyor
Allah kısmet ederse 3.5 litre su 800 calori 30 dkk sporla günümü bitirmiş olucam
cumaya süpriz bir rakam bekliyorum 
bazı arkadaşlar ve benim için kötü oldu neyse gündüz vakit buldukça girerim zaten...
iftar menüm:
* 1 kase domates çorbası
* 1 porsiyon değişik bi yemek

* 1 bardak maden suyu
değişik yemeğin tarifi

bayat ekmekler küp küp doğranıp kızgın fırında kızartılıyor yağsız tepside.
tabağa diziliyorlar, üzerlerine yoğurt (azcık sulandırılmış ve bi çimdik tuz)
yoğurdun üzerine haşlanmış ve yağsız tavada kavrulmuş kuşbaşı kuzu eti
onun üzerine küp küp doğranıp çok az yağda kızartılmış peçeteyle yağı çekilmiş patates tanecikleri

en üste de domates ve baharatlarla pişirilip hazırlanmış sos.. sonuç enfestoooo

iskender bir porsiyon 800 calori bu iskenderden daha yağsız ve daha azdı.. kalorisi düşüktür diye tahmin ediyorum.. yağ ile bir tek patatesleri kızarttım oda peçeteyle çektirdim..
bana güvenebilirsiniz gerçekten çok az yedim 1 porsiyon dediğime bakmayın yarım porsiyon demeyi kendime yediremedim

birde demin bir bardak neskafe içtim..
550 -600 calori ortalama.. 200 caloride sahurda beni bekliyor

Allah kısmet ederse 3.5 litre su 800 calori 30 dkk sporla günümü bitirmiş olucam

Son düzenleme: