İyi eğlencelerr ..
tesekkkur ederım csanımmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi eğlencelerr ..
Günaydın
Bugün saçlarımı kestirip boyatacagım.Kalçalarıma geliyor saçlarım çok uzun, güzelce kestirip boyatayım.Sonra gidip bir düzleştirici alayım. Kilo verdigiğimi anlayınca kendime bakasım geldi![]()
Günaydın
Bugün saçlarımı kestirip boyatacagım.Kalçalarıma geliyor saçlarım çok uzun, güzelce kestirip boyatayım.Sonra gidip bir düzleştirici alayım. Kilo verdigiğimi anlayınca kendime bakasım geldi![]()
İnanmıyorumm ciddi misinn ?
Ne kadar kestireceksin sakın çok kestirme ne güzeldirler ..
Ne renge boyatacaksın?
ohh bak bak kendine tabiki.
evet evet.. çoook uzun.. rapunsel gibiyim
cok kestirmeyecegim yine uzun olacak. şöyle belimin ortalarına, kürek kemiğime gelsin yeter...
kat attırıcam ama bakayım modellere... yüzüm yuvarlak, küt falan yakısmıyor, kısa sac...
dore bakıra boyatıcam.. bir kere deneöiştim cok yakıstırmıslardı. o renge boyatayım. bakayım kendime adamın gözü dısarı kaymasın![]()
Bulmuş böylesini bence de kaymasın ..
Çok güzel ya hep uzun saçlarım olsun istedim ama hiç o kadar uzatamadım.
Omzumun 1 karış falan altında benimkiler de ama çok güzel ya bildiğin rapunzelsin ..
Ya ben mikrop kaptığım da da aynı durumla karşılaşıyorum idrar yolların da filan sıkıntı yoktur umarım.Benim de canım çok alakasız şeyler isteyebiliyor.
Yok daha yeni bitmeye çalışıyor ama üşütmüşüm sanırım ondandı.
Günaydınn Rabiacım.
Şİmdilik öyle yapacağım Özlemcim.
Ama sıkılaşmak için cidden çok güzel o kadar ağrı olması da aslında yaralı olduğundan ama biraz daha zamanı var sanırım başlamama.
Sabah bu mesajını okuyup daha sonra da çok güzel bir güne başlamak isterdi ama sabahtan beri o kadar çok problem yaşadık kii daraladım çok sıkıldımm yaaaGünaydın !!!
Öncelikle güne pozitif düşünerek başlayın !!!
Bu kiloları vereceğim, bugün hiç kaçamak yapmayacagım diye şartlandırın kendizi...
![]()
![]()
![]()
Daha sonra bu düşüncenin verdiği mutlulukla gülümseyin, hatta katıla katıla gülün...
Gülmek, ömrü uzatır unutmayın ( ayrıca içten gülmek karın kaslarınıda çalıstırır)
![]()
![]()
![]()
![]()
En sonunda bağırarak şunu söyleyin: KİLOLAR GİDECEK, DERTLER BİTECEK
Bana katılan katılmayan herkese Günaydınlar !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Oh bak kendine valla benim de saçlar belimde ama ne bakıyorum ne fön ne düzleştirici tepem de topuz olarak duruyorlar genelde gidip küt kestirmeyi düşünüyorum ama yakışır mı kararsızım yaevet evet.. çoook uzun.. rapunsel gibiyim
cok kestirmeyecegim yine uzun olacak. şöyle belimin ortalarına, kürek kemiğime gelsin yeter...
kat attırıcam ama bakayım modellere... yüzüm yuvarlak, küt falan yakısmıyor, kısa sac...
dore bakıra boyatıcam.. bir kere deneöiştim cok yakıstırmıslardı. o renge boyatayım. bakayım kendime adamın gözü dısarı kaymasın![]()
Kolay gelsin canımm...kızlar ben çıkıyorum malum yine misafir hazırlığım var ... gece uğrar bakarım ne yaptınız diye... herkese güzel günler.....
Kolay gelsin sana daaaKızlar kaçtım...
Önce mukabeleye gideceğim, ardından kuaföre..
sonra eve gelip ütü,çamasır, bulasık...
daha sonrada annemlere gidip salça yapacagız... bugün pek giremeyebilriim...
selametle..
Ya ben mikrop kaptığım da da aynı durumla karşılaşıyorum idrar yolların da filan sıkıntı yoktur umarım.
Sabah bu mesajını okuyup daha sonra da çok güzel bir güne başlamak isterdi ama sabahtan beri o kadar çok problem yaşadık kii daraladım çok sıkıldımm yaaa
Oh bak kendine valla benim de saçlar belimde ama ne bakıyorum ne fön ne düzleştirici tepem de topuz olarak duruyorlar genelde gidip küt kestirmeyi düşünüyorum ama yakışır mı kararsızım ya
Kolay gelsin canımm...
Kolay gelsin sana daaa
Kızlar bu arada Gülçin nerelerrde yaa hiç gelmemiş en son yemek yapcaktı noldu kii:44:
neden ne olduki canın sıkıldı?
Yüzün yuvarlaksa küt kestirme. benim yuvarlak kat attırdım cok güzel oldu. kızıla boyattım :) eşim çok begendi .. birazdan gidip düzelştirici alıcam![]()
Eki Görüntüle 247039
Kadın olmak masallarda bile zor...
Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
ya KURBAĞA öpersin,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
ya kuleye kapatılırsın,
ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...
ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa AŞIK olursun =))))
güle güle kullan canım yeni saçını.. benim de bu ara çok feci kızıla boyatasım var![]()
Vayy be yemeğe bak ben de yapıyodum ama böyle değil hazır dönerle yapıyodum ama böyle de güzel olmuştur ellerine sağlık veee afiyet olsun canım...
günaydın kızlar:79: