Selam kizlarr.. Ben yine telden girdim nete.. Anneannemler bizde, laptop i gorsunler istemiyorum cunku kardesimin kirdigi laptop icin uzulme kizim biz aliriz yenisini falan demediler.. Halbuki cok zenginler ve diger torunlarina almislar hem de cocuk daha ilkokul 4te, hem evlerinde de yok degil ablasinin da var laptop i.. Neyse cok onemli degil babam aldi zaten ama iste onlar beni gariban sansinlar da bayramda belki biraz harclik verirler

ya o degil o kadar oss falan kazandik, kizim tebrik ederiz bu da anneannenle dedenden diye kiytirik bi altin kupe takar insan di mi, ovunmeyi biliyolar ama benimle universite okuyo diye (bizim ailede pek okuyan cikmadi da

) ama sen ogrencisin bi ihtiyacin var mi falan diye hic sormuyolaarr.. 3. Sinifa gectim ya.. Hayir cok zengin olmasalar, diger torunlarina yapmasalar bi sey diyemem ama ben uvey torun muyum, yeter yaaa

Neyse ailevi meseleleri bi kenera birakayim artik

gecmisin bi 6-7 sayfasini okudum sonra biraktim (anlayin beni kizlar

) eline saglik diyen herkese tesekkur ediyorum.. Iftar menum de soyle olduu;
1 kabak dolmasi
1 sutlac...
Ne zaman gideceklerini bilmiyorum anneannemlerin ama gider gitmez nete kosacagim bol bol mesaj yazacagiimm.. Bugunluk kusura bakmayin.. Opuyorum hepinizii:)