Gözdecim zaten son zamanlarda iyice bunalmıştım ama kendimi telkin ediyordum iyiyim iyiyim diye.
Bunun patlama noktası oldu çünkü iyi değildim.
O sırada erkek arkadaşımla konuştuk sanırım fazla alıngandım onunla baya tartıştık ama konu o kadar alakasız yerlere geldi ki.
Büyüdükçe büyüdü kocaman bir şey oldu.
Bütün gün tartıştık desek yeri.
Onda da benim bilmediğim şeyler varmış.
Yine bir sürü olay orada.
Ona da üzüldüm iyice.
O kadar tartışmadan sonra telefonu kapattık 1 saatte sakinleştik kendimize geldik ne yapıyoruz diye durduk düşündük.
Sonra hallettik hem de 2-3 mesaj ve 10 dakikalık konuşmayla.
Ama ben de iyi dolmuşum sonra ağladım ağladım.
Başım ağrıyor şimdi deli gibi, bir de malum mide ağrılarım var.
Baya kötü oldum işte öyle kısaca ..
Hoş kısalığımı kaldı yeterince uzun oldu ama ..
canım bozma moralini ya, neyse ki halletmişsiniz zaten.. Ağlamana üzüldüm ama rahatlamışsındır, o baş ağrısını da iyi bilirim, çok ağladıysan yarına geçer anca:/ artık ikiniz de bir yıl dişinizi sıkacaksınız birbiriniz için, biraz sabırr.. ama bu günler geçecek mutlaka:) dönüp gülerek hatırlayacaksınız belki, o yüzden hiç üzülmemeye çalış canım lütfen:) neyse ben menümü yazayım;
1 ayran
5 ızgara köfte..
Kilom da 53.1, bu arada slim in 6'i benim de aklıma düşürdünüz

ama ben kendimi biliyorum onu da yapmam ben, spor falan yapmayayım ben zaten hiç, zayıflasam bile sarkık sarkık olayım da göreyim günümü

gün tartıştık desek yeri.
Onda da benim bilmediğim şeyler varmış.
Yine bir sürü olay orada.
Ona da üzüldüm iyice.
O kadar tartışmadan sonra telefonu kapattık 1 saatte sakinleştik kendimize geldik ne yapıyoruz diye durduk düşündük.
Sonra hallettik hem de 2-3 mesaj ve 10 dakikalık konuşmayla.
Ama ben de iyi dolmuşum sonra ağladım ağladım.
Başım ağrıyor şimdi deli gibi, bir de malum mide ağrılarım var.
Baya kötü oldum işte öyle kısaca ..
Hoş kısalığımı kaldı yeterince uzun oldu ama ..[/QUOTE]
canım bozma moralini ya, neyse ki halletmişsiniz zaten.. Ağlamana üzüldüm ama rahatlamışsındır, o baş ağrısını da iyi bilirim, çok ağladıysan yarına geçer anca:/ artık ikiniz de bir yıl dişinizi sıkacaksınız birbiriniz için, biraz sabırr.. ama bu günler geçecek mutlaka:) dönüp gülerek hatırlayacaksınız belki, o yüzden hiç üzülmemeye çalış canım lütfen:) neyse ben menümü yazayım;
1 ayran
5 ızgara köfte..
Kilom da 53.1, bu arada slim in 6'i benim de aklıma düşürdünüz

ama ben kendimi biliyorum onu da yapmam ben, spor falan yapmayayım ben zaten hiç, zayıflasam bile sarkık sarkık olayım da göreyim günümü:18: