Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 dakika ilk bölümü 2 hafta yaptıktan sonra diğer bölümlere geçebiliyorsun.
3 bölümden oluşuyor.
Bir dene bakalım belki ben de tekrar başlarım.
KIzlaar tam araniza dondum diyodum bu bilgisayarda ruhunu teslim etti aciliyor ama acildigi gibi kitleniyor vericem bilgisayarciya hbrin olsunyarin telden kilo bildirimi yapam gene. Cok opuore siziii canlarummm
denicem de netim kotalı, bi arkadaşım var ondan rica edicem cd'ye çeksin versin bana diye.. 25 uzunmuş baya, ama neyse belki yaparım![]()
Sen 15 dakiikasını yap o da yeter elisyacım![]()
Gülçin yaa ne dedin baya uğraştım anlayayım diye amaslm kızlr dn kşm şim bilgisyr çy dkt o yzdn çılmıyordu nihyt çıldı m durumu göryosunuzy bid hp n grkli hrflr yok inşlh gri kpnmzs yrın bildirim glirim m kpnırs diy şimdidn yzyım 74 kiloydum dn iftrdn önc
n glyosunuz y kndimi şrkıcı hdise gibi hissdiyorum y yrım ymlk konuşuyor y od bölen
nys kızlrrrr öpyorum hpiniziii kşm şimin bilgisyrındn yzışırız gtirirse.hill hl niştni svunck mısın bn y odun işt odun bk bi tk ztn odun klimsi doğru yzıyor o yzdn bkbu msjımın trkç mlini çözn kocmn öpck KIZLR YRIN GZL DRC LMMIZ LZIM LY DNLR İNT GÇN HFT SDC 4 KİŞİ KİLO VRMİŞ N BİÇİM TKIM DDİLR GÖRDNZ O YZDN ÖDM TICI ÇYLRINIZI İÇİN MYDONOZ KYNTIP İÇİN BUGN ORUÇ OLMYNLR SBH N LUR KİLO VRMİŞ OLRK GLİN Kİ ŞU TKIMIN GRİLR DŞMLRİNİ İSTYNLR UTNSIN
Kaptana katılıyorum bu arada yılın mesajını senin mesajın seçmekle çok doğru bir seçim yapmışşya o kadr mesaj içind yın 1.si olmk çok gurur vricittlı kptnım bnimm
şifryi çzdn yn sni kocmn öpyorum bu arda derya il e biz yer dğiştirdik ben 14 -15 eylülü ypcm
Tebrik ederim canımmmöhömm öhömm kilo bildirimi yapmaya geldim aaa dostlarvalla tartıdaki rakam beni çok şaşırttı hatta 3 4 kere resetleyip yeniden tartıldım ama binngggoooo sonuç aynı
geçen hafta kilom: 90.3 kg
bu hafta kilom: 88.8kg
kaybedilen : 1.5 kg kilo hesaplamayı bilmediğim için kendi hesabımı yapamadım :))
3 sekizi yan yana görmek beni ne kaa mutlu ettiii ne kaa mutlu size anlatamammm
şimdi iftara sofrayı hazırlıyım yemek yapmadım.. eşim istemedi canı pide çekmiş ayran ve pide almış domates çorbasıda vardı biraz yeter bize salatayla.. ben bi kse çorba küçük porsiyon pide yiycem..gerçi yazarım yine menümü çok öpüldünüz
![]()
Kızlar merhaba.
Bugün bir şeyler üst üste geldi canım çok sıkkın.
Geçmişe de pek bakamadım.
Gece daha iyi hissedersem gelirim.
Kendinize iyi bakın.
Gözdecim zaten son zamanlarda iyice bunalmıştım ama kendimi telkin ediyordum iyiyim iyiyim diye.
Bunun patlama noktası oldu çünkü iyi değildim.
O sırada erkek arkadaşımla konuştuk sanırım fazla alıngandım onunla baya tartıştık ama konu o kadar alakasız yerlere geldi ki.
Büyüdükçe büyüdü kocaman bir şey oldu.
Bütün gün tartıştık desek yeri.
Onda da benim bilmediğim şeyler varmış.
Yine bir sürü olay orada.
Ona da üzüldüm iyice.
O kadar tartışmadan sonra telefonu kapattık 1 saatte sakinleştik kendimize geldik ne yapıyoruz diye durduk düşündük.
Sonra hallettik hem de 2-3 mesaj ve 10 dakikalık konuşmayla.
Ama ben de iyi dolmuşum sonra ağladım ağladım.
Başım ağrıyor şimdi deli gibi, bir de malum mide ağrılarım var.
Baya kötü oldum işte öyle kısaca ..
Hoş kısalığımı kaldı yeterince uzun oldu ama ..
Bazen ne kadar uğraşırsam uğraşayım farkında değil gibi hissediyorum.
Cidden çok uğraşıyorum ..
Aslında o da elinden geleni yapıyor bazen batıyor yapmadığı şeyler.
Belki o da aynen benim gibi düşünüyor.
Ee haklı orada bir sürü olay var.
Ama ben de burada haklıyım.
O orada kötü durumda diye ben de burada hiç bir şey yapmıyorum farkındaysanız.
Bir de uzaklık var.
Bazen sinirlensek de bağırık çağırıp sonra sarılıp sakinleşmek gibisi yok.
O sinirle bazen ayrılık noktasına götürebiliyoruz ki o da sinirliyken pek bilmiyor kendini.
Sonradan ben asla böyle bir şey istemem falan dedi bir kaç güzel mesajla gönlümü çeliverdi yine hemen.
Ama kızdım ya
uyuyamam da ki şimdi.
Başım ağrırken çok zor sakinleşmem lazım tamamen bir de şu ağrının geçmesi hayırlısı bakalım.
Akşam yemeğini de geçirmişim kavga sırasında şimdi farkettim![]()
Şunu halledeyim de incir reçelini izleyeceğim tekrar.
Az daha duygulanayım da ağlayacağım kadar ağlayayım bugün de sonra bir süre susarım.![]()
Baya bir tercüme ettim ama enişteciğimi ne odunluk yaptığını anlayamadım.
Kesin yapmamıştır o da sana öyle geliyordur.
Gayet romantik düşünceli anlayışlı eniştem kıymetini billl
KIzlaar tam araniza dondum diyodum bu bilgisayarda ruhunu teslim etti aciliyor ama acildigi gibi kitleniyor vericem bilgisayarciya hbrin olsunyarin telden kilo bildirimi yapam gene. Cok opuore siziii canlarummm
tripcim ne alemdesin bu hafta, kilo verebildin mi?
400 gr vrdim çok kısa yzcm kuzu klym bozuk![]()
oy kiyamam :) ben bu hafta yumruk yaptim 2.2 kg vermisim... ama nasilsa trye gidince alcam yine hepsini bosuna seviniyorum![]()
merabalar canlarım aranıza katılamıyrum pek
galiba deprsyona girdim kolumu bile kaldırmak istemiyorum ve devamlı uyuyorum eşim kabul etmsede hafif bir duygu durumu bozukluğuymuş![]()
bayramdan sonra ful buradayım
Kızlar merhaba.
Bugün bir şeyler üst üste geldi canım çok sıkkın.
Geçmişe de pek bakamadım.
Gece daha iyi hissedersem gelirim.
Kendinize iyi bakın.
canım hallettiğinize sevindim ara sıra oluyor bu tarz patlamalar... uzzatmamaya bakmak lasım... bide kırıcı olmamak saygıyı kaybetmemek önemli... gerisi gelir geçer zaten...Gözdecim zaten son zamanlarda iyice bunalmıştım ama kendimi telkin ediyordum iyiyim iyiyim diye.
Bunun patlama noktası oldu çünkü iyi değildim.
O sırada erkek arkadaşımla konuştuk sanırım fazla alıngandım onunla baya tartıştık ama konu o kadar alakasız yerlere geldi ki.
Büyüdükçe büyüdü kocaman bir şey oldu.
Bütün gün tartıştık desek yeri.
Onda da benim bilmediğim şeyler varmış.
Yine bir sürü olay orada.
Ona da üzüldüm iyice.
O kadar tartışmadan sonra telefonu kapattık 1 saatte sakinleştik kendimize geldik ne yapıyoruz diye durduk düşündük.
Sonra hallettik hem de 2-3 mesaj ve 10 dakikalık konuşmayla.
Ama ben de iyi dolmuşum sonra ağladım ağladım.
Başım ağrıyor şimdi deli gibi, bir de malum mide ağrılarım var.
Baya kötü oldum işte öyle kısaca ..
Hoş kısalığımı kaldı yeterince uzun oldu ama ..
dün eşimin ilk askere gittiği gün oona yazdığım mektubu bulmuş eşim bi yerden... sesli okudu... ikimizde ağladık... ona seninle yaşıycağım hayata bir adım daha yaklaştım sen gidince o yüzden üzülmüyorum yazmışım... bi sene geldi geçtii... hatta üstündende 2 sene geçti...Nasıl bir ağrı bu ya çok ağladım sanırım kaç saat oldu bilemedim ..
Ağlayınca tutuluyorum sanırım o yüzden duşa girdim biraz omzuma masaj yaptım kendi kendime.
En azından o dayanılmaz hali biraz hafifledi.
İlk hali gibi ağrısa delirecektim.
1 sene diye diye sabredeceğiz bakalım.
Valla hala çok kızgınım da sinirinin geçip o yumuşacık attığı mesajlarla bir şey olacak korkusu çaktırtmıyor.
Can sıkıcı duyum almışlar bu bayram rezil olacak bize ..
Ayy afiyet olsun.
Hep protein maşallah.
Slim in 6 yı aman birden yapma.
Onu yapacaksan belli bir süre başka spor yap.
Çok kötü oluyor neler çektim 2 gün.
Bugün leslie ile 3 mil yaptım tartışma öncesi ağrılarım hafiflemiş.
O değil de bu kavga acayip bir kalori yaktırdı gibi hissediyorum
Cidden çok sarkma oluyor ama spor azıcık da olsa yapmaya çalış.
83 müKızlar mesajları saydım ama hata olabilir.
Aklım yerinde sayılmaz.
Bir de izinlileri yazmadım.
eski_bir_masal: 83 ( ayy ne sinir bozucu bu bence benim mesajlarımı saymayın artık.)
mcrgozde:35
hulk:24
bugungunlerdenaralik: 22
mutedeyyin: 19
triptofan: 18
dryrgp: 17
neyneyse: 17
elisya: 10
herseyvatanicin: 8
maviyesil1999: 7
kedican: 6
elmaliturta: 6
ozlemmtekinn: 1
disakkarit: 0
merabalar canlarım aranıza katılamıyrum pek
galiba deprsyona girdim kolumu bile kaldırmak istemiyorum ve devamlı uyuyorum eşim kabul etmsede hafif bir duygu durumu bozukluğuymuş![]()
bayramdan sonra ful buradayım
kızlar, mesaj sayım listemizi ekledim. ferdici yoğun biliyorsunuz. müsait olan biri ferdicinin yerini alabilir mi? ben sayardım ama dışarı çıkacağım.
24 ağustos - 25 ağustos : ferdici
26 ağustos - 27 ağustos : ozlemmtekinn
5 eylül 6 eylül : mütedeyyin
7 eylül 8 eylül : maviyesil1999
9 eylül 10 eylül : dryrgp
12 eylül 13 eylül : kedican
14 eylül - 15 eylül : triptofan
16 eylül - 17 eylül : eski bir masal
mesaj sayım şeklimiz değişti, unutmayalım. 00:00'dan 00:00'a sayıyoruz.
Tebrik ederimm Deryaa ..![]()
ay sorma 8'ler sıra sıra dizildi teşkr ederimtebriklerrrvalla çok sevindim canım 8'i bi görsem diyodun 88.8 i gördün.. bol bol 8 işte sanaa
iyi motive olmuşsundur, şimdi daha eğlenceli olur diyet yapmak
![]()
Tebrik ederim canımmm![]()
Güle güle kullan yeni saçını
slm kızlr dn kşm şim bilgisyr çy dkt o yzdn çılmıyordu nihyt çıldı m durumu göryosunuzy bid hp n grkli hrflr yok inşlh gri kpnmzs yrın bildirim glirim m kpnırs diy şimdidn yzyım 74 kiloydum dn iftrdn önc
n glyosunuz y kndimi şrkıcı hdise gibi hissdiyorum y yrım ymlk konuşuyor y od bölen
nys kızlrrrr öpyorum hpiniziii kşm şimin bilgisyrındn yzışırız gtirirse.hill hl niştni svunck mısın bn y odun işt odun bk bi tk ztn odun klimsi doğru yzıyor o yzdn bkbu msjımın trkç mlini çözn kocmn öpck KIZLR YRIN GZL DRC LMMIZ LZIM LY DNLR İNT GÇN HFT SDC 4 KİŞİ KİLO VRMİŞ N BİÇİM TKIM DDİLR GÖRDNZ O YZDN ÖDM TICI ÇYLRINIZI İÇİN MYDONOZ KYNTIP İÇİN BUGN ORUÇ OLMYNLR SBH N LUR KİLO VRMİŞ OLRK GLİN Kİ ŞU TKIMIN GRİLR DŞMLRİNİ İSTYNLR UTNSIN
1 günlüktü geçti inllah başka bir şey yoktur.
Off off
Yarama tuz bastınn ..
Sıhatler olsunnn ..
Ayy ne güzel olmuştur şimdi katlı uzun saçların bir de kzıl.
Düzleştirdin mi bir de ohh ..