• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gülçin yaa ne dedin baya uğraştım anlayayım diye ama :1::1: Sanırım bilgisayarın bozuk ve sende kalvyesi bozuk olan bir pc den yazdın hemen tamir olur umarım

Kaptana katılıyorum bu arada yılın mesajını senin mesajın seçmekle çok doğru bir seçim yapmışş:1::1:

Tebrik ederim canımmm :46::46::46:

Ya güzelim şimdi canını sıkma diyeceğim sıkılıyor bizde fena kavga ettik bugün ama uzakta olunca sorunlar büyük görünüyo dediğin gibi bir de uzak olunca herşey daha da zor daha can yakıcı oluyor ama bek sen de uzaktasın evinden filan sıkma bu kadar canını üzme kendini bende de aynı baş ağrısı var duş bile alamadım kolum kalkmıyo hiç uyuycam şimdi izleme film filan çok ağlanılıyo ya o filmde hele bu ruh haliyle ayy kötü olurrr:43::43:

Valla ne kadar istemesen de takılıyor da işte.
Düzeldik telefon keyfi yapıyorduk tabi o konular hala, sinirle ben de bağırmışım.
Ben yapmam öyle şey diyorum bir de :1::1:
Siz niye tartıştınız?
Hayırlısı olsun her şeyin.
Dediğin gibi uzaktan halletmek çok zor oluyor.

kız çay döktü bcriksiz,a,ü,e,nokt filn yok sayılar yok akşam zaten baya bi açılmdı çok özledim pc mi.bunlardıda dentim masasında ekran klavysi diy bişy gördm ordn yzıyorum dnsn bi çok feci zor

Sanki bilerek yapmış aaa :1:
Tuşları çıkarıpp kurutsaydın keşke kurutma makinasıyla.

kızlar ben sahur yiyip uyuyacam...

- sahur menüm -

* 1 kase special k yağsız süt ile.. 156 Kalori
* 1 tane milföy 150 Kalori
* 1 bardak şekersiz çay... kalorisi var mı bilmiyorum..

900 kalori ve ev işleri (spor olarak sayıyorum baya terledim) 3 lt su ile günü bitiriyorum...

ii uykular hepinize :54:

Rabiacım, ben bugün bildirim biraz geç yapıcam. Saat 13.00 - 13.30 arası gibi. Ben gelene kadar herkes bildirim yaparsa, sen olmazsan kendi kilomu ekleyip, paylaşım alanına yazarım... Görüşürüz... :71:

*** 13 .TAKIM 221. ETAP ***

_ferdici_ ( 64.2 )
balkaymak ( 76.0 / 75.6 / 0.4 / % 0.53 ) özlemmtekinn isimli üyemiz, nikini değiştirdi.
elmaliturta ( 63.7 )
dryrgp( 90.3 / 88.8 / 1.5 / % 1.66 )
kedican ( 79.8 )
eski_bir_masal ( 66.6 )Tartısı değişti. Kilosu 5.1 kilo fazla tarttığı için başlangıç kilosu 66.6 olarak değişti.Tartı değişmeden önceki kilosu 61.5 idi.
maviyesil1999 ( 63.2 ) izinli
elisya ( 53.8 / 53.1 / 0.7 / % 1.30 )
mcrgozde ( 81.0 )
Mutedeyyin: ( 76.7 )
Triptofan: ( 74.4 / 74 / 0.4 / % 0.54 )

13. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI :

**********************************************************************************

NOT: Maviyesil1999 " Trabzona gidebilirim.Beni 10 günlüğüne izinli yazın " diye bir msj yazmıstı. O yüzden izinli yazdım.

Eski_bir_ masal: Tartısını değiştirmişti.

Özlemmtekin ( balkaymak ) : " aç karnına 74.9, tok karnına 75.6 çıktım ama su an 75.6 cıktım " dedi. Tekrar bildirim yapabilir...

Mutedeyyin: Bende biraz gec yapıcam, önceki mesajımda belirtmişim zaten :1:

Son düzenleme:
Neyneysecim, küstahlık mı yapmış odlum bilemedim ama boş iken bildirim yapanları listeye ekledim, acıklamada yaptım. Sana kolaylık olsun diye... Atlamış olabilirim , gerçi tek tek baktım ama... Sen yine bir daha bak istersen...Alışkanlık işte... :26:

Sen yine, yeni üye alacaksan eklersin...

Son düzenleme:
deliricem yaaa......:84: grubun eskileri bilir yaklaşık 2 ay önce buzdolabım bozulmuştu ve sıcaklarda 1 hafta dolapsız kalmıştım.... yine bozuk kafayı yicem sabah olsada arayıp bi güzel bağırasım var kendilerine... elimden gelse dolabı kafalarına atıcammmm... bide en iyi markkalardan biri güya.... ikinci kez kışa hazırlık yapmıştım onlarda gitti ya...:84::84::84::84::84::84::84::84:

deliricem yaaa......:84: grubun eskileri bilir yaklaşık 2 ay önce buzdolabım bozulmuştu ve sıcaklarda 1 hafta dolapsız kalmıştım.... yine bozuk kafayı yicem sabah olsada arayıp bi güzel bağırasım var kendilerine... elimden gelse dolabı kafalarına atıcammmm... bide en iyi markkalardan biri güya.... ikinci kez kışa hazırlık yapmıştım onlarda gitti ya...:84::84::84::84::84::84::84::84:

geçmiş oslun canım yaaa....
bosch muydu yoksa....

nerden bildin.... evdeki herşeyi bosch aldım ama bi daha yanından bile geçmem.... çamaşır makinemde göçmüş bi şekilde gelmişti.... resmen düşürmüşler paketleyip getirmişler bide utanmadan...

iyi bişeydi diyince aklıma başka marka gelmedı...
benımde fırın,buzdolabı ve bulaşık bosch ama inşallah senın yaşadıklarını yaşamam....
dunde kurutma alırken bosch mu sıemens mı dıye düşündum sıemens aldım ama aynı fabrıka üretimi yani kalıtelerı aynı..
sadece sıemens daha ucuza temın ediliyo...kodları bıle nerdeyse aynı o derece yani..
canım inşallh son kez başına gelmiştir çok zor allah yardım etsin...
ama boschun zaten buzdolabı çok önerilmıyo sharp şiddetle tavsiye ediliyo..
bu aralar beyaz eşya sitelerıne çok takılıyomda nette ....

iyi bişeydi diyince aklıma başka marka gelmedı...
benımde fırın,buzdolabı ve bulaşık bosch ama inşallah senın yaşadıklarını yaşamam....
dunde kurutma alırken bosch mu sıemens mı dıye düşündum sıemens aldım ama aynı fabrıka üretimi yani kalıtelerı aynı..
sadece sıemens daha ucuza temın ediliyo...kodları bıle nerdeyse aynı o derece yani..
canım inşallh son kez başına gelmiştir çok zor allah yardım etsin...
ama boschun zaten buzdolabı çok önerilmıyo sharp şiddetle tavsiye ediliyo..
bu aralar beyaz eşya sitelerıne çok takılıyomda nette ....

benim annemlerle abimlerde aynı markayı kullanıyolar ve yaklaşık 8-9 yıldır hiç arıza yüzü görmediler....:nazar: benimki 2 ayda bir bozuluyor...:43: gerçekten buzdolabı olayı çok zor ya... bi sürü yiyecek atılıyor yazık:31:

Son düzenleme:
slm kızlar msafirlerimi uğurladım geldim... çok şükür kullanıcı adım değişmiş:21: bu arada yarın oruç tutucam şimdiden tartıldım yalnız tok karnına oldu biraz söylemem gerek.... kilom 75.6... 400 gr gitmiş gibi gözüküyo ama dün aç karnına 74.9 u görmüştüm... ama sonuç olarak şu an 75. 6......

canım hallettiğinize sevindim ara sıra oluyor bu tarz patlamalar... uzzatmamaya bakmak lasım... bide kırıcı olmamak saygıyı kaybetmemek önemli... gerisi gelir geçer zaten...

dün eşimin ilk askere gittiği gün oona yazdığım mektubu bulmuş eşim bi yerden... sesli okudu... ikimizde ağladık... ona seninle yaşıycağım hayata bir adım daha yaklaştım sen gidince o yüzden üzülmüyorum yazmışım... bi sene geldi geçtii... hatta üstündende 2 sene geçti...:1: emin ol geçicek bu günler...

83 mü:27:

geçmiş olsun cnm çık deprosyondan çık.... at kötü düşünceleri kafandan... güzel şeyler düşün bol bol.... bekleyince çıkılmıyor bende bir kaç aydıra senin gibiydim ama bu aralar iyihissediyorum kendimi...:nazar: aklıma kötü bişiy gelince hemen tam tersini düşünmeye çalışıyorum... gerçekten işe yarıyor....

Ayy sen balkaymak mı oldun ..
Valla baya bir patlama oldu ama şükür hallettik.
Gece baya konuştuk sakinleştik.
Bu sabah da uyanmış sesimi duymak için uyandırmış hallettik çok şükür.
Ayy ne güzel ya geçirdiniz bitti o günler.
Ne zordur o zamanlar hatta sizin daha zor sürekli haberleşilmiyordur da.
Ama bitmiş işte.
Kıymetinizi bilin birbirinizin.

*** 13 .TAKIM 221. ETAP ***

_ferdici_ ( 64.2 )
balkaymak ( 76.0 / 75.6 / 0.4 / % 0.53 ) özlemmtekinn isimli üyemiz, nikini değiştirdi.
elmaliturta ( 63.7 )
dryrgp( 90.3 / 88.8 / 1.5 / % 1.66 )
kedican ( 79.8 )
eski_bir_masal ( 66.6 / 64.3 / 2.3 / %3.45)Tartısı değişti. Kilosu 5.1 kilo fazla tarttığı için başlangıç kilosu 66.6 olarak değişti.Tartı değişmeden önceki kilosu 61.5 idi.
maviyesil1999 ( 63.2 / 63.2 / 0.0 / % 0.0 ) izinli
elisya ( 53.8 / 53.1 / 0.7 / % 1.30 )
mcrgozde ( 81.0 / 80.0 / % 1.23 )
Mutedeyyin: ( 76.7 )
Triptofan: ( 74.4 / 74 / 0.4 / % 0.54 )

13. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI :

**********************************************************************************

NOT: Maviyesil1999 " Trabzona gidebilirim.Beni 10 günlüğüne izinli yazın " diye bir msj yazmıstı. O yüzden izinli yazdım.

Eski_bir_ masal: Tartısını değiştirmişti.

Özlemmtekin ( balkaymak ) : " aç karnına 74.9, tok karnına 75.6 çıktım ama su an 75.6 cıktım " dedi. Tekrar bildirim yapabilir...

Mutedeyyin: Bende biraz gec yapıcam, önceki mesajımda belirtmişim zaten :1:

Kilo bildirimimi yaptım ben dee ..

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldım kılo bıldırımı yapmaya..

63.2 ıdım...yınne 63.2 cıktım..gramı gramına:)) bu hafta hıç veremedımm.ama takıp edıorum bı hafta veremesem dıger hafta yaklasık 2 kılo bırden verıorum..bayrama kdr bı kılo daha verebılsem ıyı olcek:)

bu arada bızım araba tamırdde..esım bugun araba kıralayacak.halledebılırse bu gece yolcuyuz ınş

Back
X