• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldım kılo bıldırımı yapmaya..

63.2 ıdım...yınne 63.2 cıktım..gramı gramına:)) bu hafta hıç veremedımm.ama takıp edıorum bı hafta veremesem dıger hafta yaklasık 2 kılo bırden verıorum..bayrama kdr bı kılo daha verebılsem ıyı olcek:)

bu arada bızım araba tamırdde..esım bugun araba kıralayacak.halledebılırse bu gece yolcuyuz ınş

İyi yolculuklarr ..

Valla ne kadar istemesen de takılıyor da işte.
Düzeldik telefon keyfi yapıyorduk tabi o konular hala, sinirle ben de bağırmışım.
Ben yapmam öyle şey diyorum bir de :1::1:
Siz niye tartıştınız?
Hayırlısı olsun her şeyin.
Dediğin gibi uzaktan halletmek çok zor oluyor.

Sanki bilerek yapmış aaa :1:
Tuşları çıkarıpp kurutsaydın keşke kurutma makinasıyla.
Zor tabi yaa...
Aman bizde de saçma sapan mevzular işyerinde o kadar yoğun oluyorum ki gün boyu arayamıyorum bu da istiyo ki arayım saatlerce konuşalım ama babamın yeri değil ki...
Aradı işim var şimdi ben arayım diyorum hala konuşuyo kapat hadi uzatma dedm o da o arada güzel güzel konuşuyodu bozuldu bana baya kavga ettik tamam da yani napıyım burda biri bir laf dese alınırım işim olmadığında zaten konuşuyorum ama anlamıyo o orda boş olduğu için anlatamıyorum bu durumu ona...

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldım kılo bıldırımı yapmaya..

63.2 ıdım...yınne 63.2 cıktım..gramı gramına:)) bu hafta hıç veremedımm.ama takıp edıorum bı hafta veremesem dıger hafta yaklasık 2 kılo bırden verıorum..bayrama kdr bı kılo daha verebılsem ıyı olcek:)

bu arada bızım araba tamırdde..esım bugun araba kıralayacak.halledebılırse bu gece yolcuyuz ınş
İyi yolculuklar canım bayramda da dikkat et almada sonra verirsin inş.

Zor tabi yaa...
Aman bizde de saçma sapan mevzular işyerinde o kadar yoğun oluyorum ki gün boyu arayamıyorum bu da istiyo ki arayım saatlerce konuşalım ama babamın yeri değil ki...
Aradı işim var şimdi ben arayım diyorum hala konuşuyo kapat hadi uzatma dedm o da o arada güzel güzel konuşuyodu bozuldu bana baya kavga ettik tamam da yani napıyım burda biri bir laf dese alınırım işim olmadığında zaten konuşuyorum ama anlamıyo o orda boş olduğu için anlatamıyorum bu durumu ona...

Seni de onu da çok iyi anlıyorum.
Öyle konuşunca çok bozulmuştur uzatma diye.
Hayatım işim var kapatsak diye biraz tatlı söyleseymişsin bir şeycik olmazmış.
Ben de bazen işi varken arıyorum o öyle tatlı bir şekilde söylüyor hiç bozulmuyorum ki zaten ben iyi misin demek için arıyorum genelde uzatmamak için.
Ya da fırsat bulduğunda küçük mesajlar atsan.
Çok yoğun olduğunu da belirten.
Düzeldi mi şimdi aranız?
Düzeldiyse hiç üzülme ..

Günaydınn kızlarr....
İnşallah iyi bir gün olur ben listede yokum zaten kilo da veremedim de herkesin bol bol kilo verdiği takımın da derece yaptığı bir gün olur umarımm...

Seni de onu da çok iyi anlıyorum.
Öyle konuşunca çok bozulmuştur uzatma diye.
Hayatım işim var kapatsak diye biraz tatlı söyleseymişsin bir şeycik olmazmış.
Ben de bazen işi varken arıyorum o öyle tatlı bir şekilde söylüyor hiç bozulmuyorum ki zaten ben iyi misin demek için arıyorum genelde uzatmamak için.
Ya da fırsat bulduğunda küçük mesajlar atsan.
Çok yoğun olduğunu da belirten.
Düzeldi mi şimdi aranız?
Düzeldiyse hiç üzülme ..

Ya ben burda öyle yoğun oluyorum ki hele de şu zamanlarda seni terfi ettirdik dediler işime iş kattılar yani...
Şuraya gelip yazıyorum ama bir oraya bir buraya gizli saklı yani ona da zaten mesaj atıyorum napıyosun çok yoğunum filan diye ama yok uykudan uyandığında mutlaka arar tamam idare ediyorum ama ben 5 dk onla konuşurken 10 kere telefonum çalıyo ben zaten genelde gergin oluyorum o da bildiği halde dün yine o karışıklıkta kapatmayınca hayatım artık uzatma kapa hadi dedim küstü bizim bey aldık sonra birbirimizin gönlünü ama akşama kadar yordu beni dün bittim resmen can sıkıntısıyla

Ya ben burda öyle yoğun oluyorum ki hele de şu zamanlarda seni terfi ettirdik dediler işime iş kattılar yani...
Şuraya gelip yazıyorum ama bir oraya bir buraya gizli saklı yani ona da zaten mesaj atıyorum napıyosun çok yoğunum filan diye ama yok uykudan uyandığında mutlaka arar tamam idare ediyorum ama ben 5 dk onla konuşurken 10 kere telefonum çalıyo ben zaten genelde gergin oluyorum o da bildiği halde dün yine o karışıklıkta kapatmayınca hayatım artık uzatma kapa hadi dedim küstü bizim bey aldık sonra birbirimizin gönlünü ama akşama kadar yordu beni dün bittim resmen can sıkıntısıyla

Sen de haklısın yeterince gerginsin yoğunlukta.
Eee düzelmiş ya hayırlı olsun ..
Olacak artık böyle şeyler .

Çizelgeni değiştirsene canım yaa...En keyifli kısmı işin :52:

Değiştirdim değiştirdim.
Bence de en keyifli kısmı bu ..:1:

Zor tabi yaa...

İyi yolculuklar canım bayramda da dikkat et almada sonra verirsin inş.
ay ınş yaa.trabzonda annanem tıkamassa agzıma almam ınş:)
İyi yolculuklarr ..
saol cnm benım

cok co cok kutlarım cnm:))) ben bıle sevındımm hehehe

az yemekle kılo verılmıo işte.yedıkçe verılıoo...sen bırden herseyı kestıydın bı ara.hatta dıordum bu nasıl ayakta kalıo dıe

Ama o hiç isteyerek olan bir kesme değildi biliyorsun sıkıntıdan.
Şimdi elimden geldikçe düzenli yemeye çalışıyorum biraz da spor ohh .. :1:

Günaydın kızlar;

Akşam ızgara tavuk ve salata

Ve 100kalori=45dakika bisiklet sürdüm

Sabah Kahvaltı etmedim onun yerine bugün işyerinde sütlaç varmış onu yedim(canım tatlı istediğinde ben böyle değiştirebiliyorum)

Ve kilom 69 maalesef

Günaydın kızlar;

Akşam ızgara tavuk ve salata

Ve 100kalori=45dakika bisiklet sürdüm

Sabah Kahvaltı etmedim onun yerine bugün işyerinde sütlaç varmış onu yedim(canım tatlı istediğinde ben böyle değiştirebiliyorum)

Ve kilom 69 maalesef

Afiyet olsun da 45 dakika bisiklet 100 kaloriden fazla harcatıyordur diye düşünüyorum.

Afiyet olsun da 45 dakika bisiklet 100 kaloriden fazla harcatıyordur diye düşünüyorum.

Göstergesi 100 kalori gösteriyor bana da az gelior ama maalesef öyle yani 200 gramlık bir gofreti yedikten sonra yakmak 1,5 saat ama onu yiyip bitirmek 5 dakika keyfi de 5 dakika maalesef

Bu arada geçen haftaki kilom 68 di ama iki hafta önceki başlangıç kilo 70 ti

Göstergesi 100 kalori gösteriyor bana da az gelior ama maalesef öyle yani 200 gramlık bir gofreti yedikten sonra yakmak 1,5 saat ama onu yiyip bitirmek 5 dakika keyfi de 5 dakika maalesef

Bu arada geçen haftaki kilom 68 di ama iki hafta önceki başlangıç kilo 70 ti

Evet dimi ya keske onu yemeninde keyfi bir bucuk saat sursede aldigin kaloriye degse :60:

Back
X