valla cnm ben oğlumu doğurana kadar bu uygulamayı yapmıştım... ve çokta ii geliyordu..
canım bence boşuna kendini üzüyorsun.. eğer çevrendeki insanlara seni kötü anlatıyorsa ve çevrendekiler seni değerlendirmeyip onun sözlerine itimat gösterip seni kötü bilip senden uzaklaşıyorlarsa o çevrendeki bütün insanlardan uzak dur çünkü seni en başından yanlış tanımışlar ve söylenenlere gözleriyle görmeden inanmışlar..
benim başımdan buna benzer çok olay geçti çocukluk zamanımdan.. ama yeni olmuş bi olayımı anlatayım konuyla alakası yok ama arkadaşlıkla alakası var..
üniversitede tanıştığım çok sevdiğim bir arkadaşım vardı.. oda evliydi ama yaşı benden küçük ve benden önce evlenmişti. çok ii bir arkadaşlığımız vardı eşim ist olmadığı için zaman zaman onlarda kaldığım olurdu inanılmaz ruh ikizimdi resmen yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.. birbirimizin herşeyini bilirdik.. ve 2003 den 2011 e sürdü bu arkadaşlığımız 8 yıl dile kolay.. sonra lafı çok uzatmak istemiyorum ben bingöle gelince telde sürekli konuşurduk ist gidince evine giderdim kalırdım eşimle.. bir gün tel açtı eşiyle boşanacağını söyledi annesinde kalıyormuş eşi sanırım aldatmış. neyse boşandı aradan bi 7 ay geçti. beni hiç aramadı ben bi kaç kez aradım sonra aradan uzun bi zaman geçti o hiç aramıyınca ben sürekli arıyodum baktım hiç aramıyo bende aramayı kestim. uzun zaman sorna beni aradı 1000 liraya ihtiyacı olduğu söyledi bende olmadığını veremiyeceğimi söyledim. neyse hal hatır ettik kapadık 4 ay sonra yine aradı 200 lira istedi yolladım nisanın 18 ydi hiç unutmam mayısın başında bana lazım olduğunu düğün olduğunu söyledim tamam dedi ay sonunda yolıycam mutlaka dedi. çünkü çalışmıyorum ben nette herzaman iş olmuyor arkadaşım için eşime mahçup kalamazdım. neyse nisan sonu oldu yollamadı bende aramadım anladımki işi düşünce beni arıyor.. mayısın 3 ünde msj çektim ben sana ay sonunda yollıycam dedim dedi daha ayın 3 ündeyiz diye msj yolladı.. bende dedimki ben nisanın sonu dedim sana neyse saçma sapan bir muhabbete döndü bende yollama teşkr ederim dedim. aradan 2 gün geçti gayet resmi bir şekilde hesap no yolla yazmış bende pişkin bir şekilde hesap no yolladım. akşam paranı yolladım yazmış bende teşkr ederim yazdım.. o gün bugündür ASLA beni aramadı bende aramayı düşünmüyorum. para önemli bişey değil benim durumumu iyi kötü biliyor ve kendisi konsoslukta ii bi dercede çalışıyor 2500 lira maaş alıyor ve bekar annesi babasıyla yaşıyor. bana uygun bir dille söyleseydi belki olay bu noktaya gelmiycekti.. pişmanmıyım ASLA değilim.. çünkü menfaat üzerine kurulmuş anne evlat ilişkisi bile istemem ben.. bırak arkadaşı tek kalemde silerim arkama bakmam.. ben iyi günde yanımda kimseyi istemem zaten bana kötü gün insanı lazım. demek istediğim canım kardeşim biz bu olgunlukta neler yaşıyoruz senin yaşaman gayet normal ve yeri geldiğinde üzülmeyi değil vazgeçmeyi bil.. biraz büynce arkana bakınca bu olayı düşün ve emin ol yüzünde bi gülümseme olucak.. kendini yıpratma ve diyetine devam et