Günaydın canlarım
ben teşkr ederim cnm.. bencede yeni bir çevre yeni bir arkadaş ortamı kurman için çok müsait bir zamandasın.. yeni eğitim hayatında derslerin ve sosyal yaşamın umarım çok güzel devam eder
geçmiş olsun cnm.. Allah acil şifalar versin..
çok teşekkürler canım söylediklerin içni.seninde başına gelenlere üzüldüm.Sanırım en iyisi onlardaan uzaklaşmak olacak.Herkesi yanlış tanımışım.Gerçek yüzlerini görmek iyi oldu.Zaten şimdi liseye başlıyorum,yeni ve doğru arkadaşlıklr edinmeye calısacagım
teşekkürler her satır için![]()
ben teşkr ederim cnm.. bencede yeni bir çevre yeni bir arkadaş ortamı kurman için çok müsait bir zamandasın.. yeni eğitim hayatında derslerin ve sosyal yaşamın umarım çok güzel devam eder

Kizar merhaba.. Bugun gelemedim cunku eve daha yeni geldim.. Dedem mide kanamasi gecirdi de.. Kiyafet falan alip sabah geri donucez ve ananemlerde kalicaz bi sure.. Bayramin son gunu falan doneriz sanirim, insallahh.. Beni idare edin lutfen.. Cumaya kadar gelmis olurum, kilo bildiriminde bulunurum yani.. Gecmis olsun dilekleriniz icin simdiden tesekkur ederim (sonra gelip okuyamayabilirim cunku) ve simdiden iyi bayramlar hepinize.. Kendinize iyi bakin, eger bi yolunu bulursam gelmeye calisicam.. Gorusuruz:)
geçmiş olsun cnm.. Allah acil şifalar versin..
Son düzenleme: