• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen ya en keyifli kısmı ... :52:

tebrikler cnm... :nazar:

spor kesinlikle ve kesinlikle şart cnm..

tskler canum senide teprik ettimmmm

Kız ben bu kiloyla giyiyorum 42 ya senin sıkı bir spor programına ihtiyacın var slim dene bakalım...

Canım hedef kilom: 60
şimdiki kilom: 75

Canım hedef kilom: 60
şimdiki kilom: 75

Evet benim maşamda rowenta süper yya çok memnunum...

bende rowentanın buharlı düzleştirilerinden aldım biraz tuzluydu fiyatı ama harika yapıyor saçı hemde nemlendirerek yapıyorr tavsiye ederim yani

Kızlar bizim evde tartı yok kilo bildirimi yapmadım.Listede değilim bu yüzden rahatım biraz ama kilomu öğrneince söylerim:52:
Birde bayramdaki o canım tatlılardan nasıl korunucaz:43: yardım edin böhü
kilo verenleri ve almayanlarıda tebrik ederim:nazar:

:47::47::47::47::47::47::47::47::47: yeterli mi :: :60:

Valla canım ben de seni izne ayırdım artık. İşlerini yoluna sokup katılımını düzenli yapabildiğinde listeye tekrar girebilirsin.

en iyisi oldu kaptişim bu hafta izinli olayım zaten haftasonu pcyi yaptırıp sana haber veririm muhtemelen haftaya cuma listeye gene geri girerim :18::18::14::9::9:

Eki Görüntüle 248911

Kızlar sonunda bugün artık yemeğe çıkıyorum eşimle...

Eki Görüntüle 248910

Ramazandan beri hiç çıkamadık.Son günü kendimize ayıralım dedik... :62:

İşlerimi bitirip, çıkıcam.. Her yerde doluymuş ya... Bakalım yer bulabilecek miyiz?

Aman olmazsa belediyenin iftar çadırına gideriz artık :60: :60: :60:

Gece geç saatlere kadar gezicem, tozucam oh... :64: :64:

Eki Görüntüle 248911
oh hadi bakalım iyi eğlenceler...:34::12:
Sabredeceğim, çok kararlıyım saat 17yi geçmeden yemek yemek yok!
Açlıktan ölecek değilim ya :63:
Tribimde kimeyse :1:

inanamıyorum hilal acıkmış...:53:

tebe kızanlarım çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiibir an önce şu pc işini halledip aranıza dönmek istiyorum büyük ihtinmalle bu hafta sonu hallederim bayram primimide aldım üzerinize afiyet :: :60: pcye yatırırım ya kaptişim ne dicem sana da bu hafta bildirim yoksa madem beni bu haftalık izinli yaz ama haftaya bildirime kaldıgım yerden devam edeyim pc sorunum kesin hallolucak bu haftaaaa beniiiiiiiiiiiiiii öksüüüz komayın buralardaaaa :14::14: :60::60:

balum gaymagummmm yakaadım senüüüüüüüüüüüü napinn datlum :60: ben iftarda deli gibi yemeklere saldırdım birazdan spora gidip aldıkları yakmaya niyetliyim :60:

kızlar eşim bilgisayarı istiyor menümü yazayım işi bitince yorumlarınız okurum... bugün çok direndim size güzel bi menü vereyim diye ama bakalım oldu mu... sondk golü yemiş olabilirim...
sabah
1 yumurtadan omlet
2 zeytin 1 dlm peynir
2 dlm çavdar ekm ince

öğle
1 şeftali

ara
sütlü kahve

akşam
bir tabak yoğurt içinde karışık meyve (yarım muz, üzüm şeftali elma azar azar)

burda bırakmak istemiştim ama yoğurt tutmadı...

ince bir lavaşa domates peynir sarıp yedim...:27: ve soda...

Son düzenleme:
tebe kızanlarım çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiibir an önce şu pc işini halledip aranıza dönmek istiyorum büyük ihtinmalle bu hafta sonu hallederim bayram primimide aldım üzerinize afiyet :: :60: pcye yatırırım ya kaptişim ne dicem sana da bu hafta bildirim yoksa madem beni bu haftalık izinli yaz ama haftaya bildirime kaldıgım yerden devam edeyim pc sorunum kesin hallolucak bu haftaaaa beniiiiiiiiiiiiiii öksüüüz komayın buralardaaaa :14::14: :60::60:

Dön tabi dön turtam artık ..
Ohh primini de almışsın.
Eee döneceksen bu hafta bildirim yok zaten ilk bildirimde olacaksın sanırım.

kızlar eşim bilgisayarı istiyor menümü yazayım işi bitince yorumlarınız okurum... bugün çok direndim size güzel bi menü vereyim diye ama bakalım oldu mu... sondk golü yemiş olabilirim...
sabah
1 yumurtadan omlet
2 zeytin 1 dlm peynir
2 dlm çavdar ekm ince

öğle
1 şeftali

ara
sütlü kahve

akşam
bir tabak yoğurt içinde karışık meyve (yarım muz, üzüm şeftali elma azar azar)

burda bırakmak istemiştim ama yoğurt tutmadı...

ince bir lavaşa domates peynir sarıp yedim...:27: ve soda...

Özlemcim çok güzel başlamışsın keşke o gol de olmasaydı.
Ama en azından çaban görülür derecede tebrik ederim seni.

Back
X