• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız bana hilal kız bana bir avuç patlamış mısır yedim hemde tarçınlııı

Hiç duymamıştım tarçınlı patlamış mısırı :26::26:
Gözdecim kızmak yerine bilgi vereyim..
O yediğin yaklaşık 1 avuç patlamış mısır yaklaşık 200 gram ve glisemik değeri çok yüksek, yağ olarak depolanmaya elverişli ..
Bilmem anlatabildim mi Gözde hanım.
:47::47:

Hiç duymamıştım tarçınlı patlamış mısırı :26::26:
Gözdecim kızmak yerine bilgi vereyim..
O yediğin yaklaşık 1 avuç patlamış mısır yaklaşık 200 gram ve glisemik değeri çok yüksek, yağ olarak depolanmaya elverişli ..
Bilmem anlatabildim mi Gözde hanım.
:47::47:

ben onu 100 gr bile yoktur nasılsa diye düşünerek yemiştim anladım ama:17::26::26::26::26:
of ama pişman olmadım ki:60: pişman olmam gerekir ama ben de ilk defa yedim denemek için tatlı bişey bu elmalı tarçınlı marketlerde satılıyor paketin içinde

ben onu 100 gr bile yoktur nasılsa diye düşünerek yemiştim anladım ama:17::26::26::26::26:
of ama pişman olmadım ki:60: pişman olmam gerekir ama ben de ilk defa yedim denemek için tatlı bişey bu elmalı tarçınlı marketlerde satılıyor paketin içinde

100 gramı 500 kalori.
ve ben bunu 40 gram olarak hesapladım belkii daha çoktur.
Ayy yiyorlar yiyorlar pişman da olmuyorlar.
Yedin bari azıcık vicdanın sızlasın.:47::47:

ama kendime söz veriyorum bikaç gündü kendimi salmama rağmen tartıda eksik çıkıyorum maşallah bana ve bu beni tekrar havaya soktu şuan zayıfladığımı söyleyenlerin sayısı da arttı ve ben şuandan itibaren kendime geldim evet:65::nazar::60:

ama kendime söz veriyorum bikaç gündü kendimi salmama rağmen tartıda eksik çıkıyorum maşallah bana ve bu beni tekrar havaya soktu şuan zayıfladığımı söyleyenlerin sayısı da arttı ve ben şuandan itibaren kendime geldim evet:65::nazar::60:

Bak bazen eksik gösteriyor gösteriyor birden artıyor.
O yüzden lütfen kendini salma.
Bak artık 70li rakamlara ulaşıyorsun.
Etrafındakiler kilo verdiğinin farkına varıyor.
O yüzden dikkat ..

selam 13. takımın dünyanın 8. harikası adayları :1: iade-i ziyarete geleyim dedim nasılsın bakalım çıtırlar :)

selam 13. takımın dünyanın 8. harikası adayları :1: iade-i ziyarete geleyim dedim nasılsın bakalım çıtırlar :)

Ayy o nasıl bir iltifattır :17::17:
Utandım valla ..
Hoşgeldin, buyur buyur.
Aç ama hafif hissediyorum kendimi, savaş halindeyim tok ama ağır hissetmekle arasında kaldım ..:1::1:

Dön tabi dön turtam artık ..
Ohh primini de almışsın.
Eee döneceksen bu hafta bildirim yok zaten ilk bildirimde olacaksın sanırım.

ay inş canım yaaaa benim de istedigim o cok sıkıldım valla bu bilgisayar derdinden bir zevkim bilgisayarım var oda bozulup duruyor mübarek :47::47: hayır elimi hangi pcye atsam oda kuruyup gidiyor yok bende elektronik aletlere karşı ters etki yapan bir çekim gücü var sanırsam :60::60:

ay inş canım yaaaa benim de istedigim o cok sıkıldım valla bu bilgisayar derdinden bir zevkim bilgisayarım var oda bozulup duruyor mübarek :47::47: hayır elimi hangi pcye atsam oda kuruyup gidiyor yok bende elektronik aletlere karşı ters etki yapan bir çekim gücü var sanırsam :60::60:

Sen neye heveslensen onda problem çıkıyor bedevi turta seni :1::1:
İnşallah bu son olur da düzelir bilgisayarın.
Şimdi nasıl giriyorsun?

Sabah:
-C vitamini takviyesi
( 13.15)
-2 yumurtadan omlet
-Ayran
(17.20)
- Közlenmiş patlıcan ve yoğurt

Bugün başka bir şey yememeye kararlıyım bakalım.
akşam da biraz spor yapsam çok iyi olacak.

Hilal, bu kadarcık şeyle tabi aç kalırsın... Bu ne böyle? Doğru düzgün beslen azıcık...
Günde 1 dilim ekmekten bişi olmaz ya... ( kendi düşüncem ) Böyle giderse daha cok acıkırsın ve yemeye daha cok saldırırsın. Şu hale bak !!! :47: ne yemişsin ki... :57:

inşşş canımmm

hadi bakalımmm inşş yer bulursunuz bacımm durdunuz inşşş turnayı gözünden vurcaksınız farzı misal yani:))) gez tozz ohhh bugece sizin gecenizzz iyi eğlencelerrr inşşş çok çok güzel geçerrr

ilahii yaaaa süpersin bacım maşallah diyimde nazar değmesin kız aç değilimmmm aç değilimmmm:)

cuma bildirim yok muuu neden ki???:36:

gezdik, tozduk, geldik.... :))

bayram oldugu için bildirim olmayacak... tatlılar kaçırılırsa, bir dahaki hafta telafi edebilelim diye canım...

Ohh be topladım kendimi sonunda.
Leslie ile 4 mil ve slim in 6 nın yarısını yaptım.
Açlığım da dindi biraz.

evet ben spor yapınca inan tok oluyorum. su falan içiyorum sürekli, 2 saat tok oluyorum yetiyor bana :))

Hoşgeldin 5. takımın 1 numaralı güzeli :69:

Hilal, bu kadarcık şeyle tabi aç kalırsın... Bu ne böyle? Doğru düzgün beslen azıcık...
Günde 1 dilim ekmekten bişi olmaz ya... ( kendi düşüncem ) Böyle giderse daha cok acıkırsın ve yemeye daha cok saldırırsın. Şu hale bak !!! :47: ne yemişsin ki... :57:

evet ben spor yapınca inan tok oluyorum. su falan içiyorum sürekli, 2 saat tok oluyorum yetiyor bana :))

Melekcim bir kaç gündür durum pek iyi olmadığından bugün bunu telafi için yaptım.
Yoksa böyle yemiyorum biliyorsun sen de.
Ekmek konusunda da karatay kesinlikle yemeyin diyor, ben de ona uymaya çalışıyorum ya o yüzden yaklaşık 10 gündür ağzıma ekmek koymuyorum.

Çok iyi geldi bu akşam spor kendime geldim resmen.
Sizin nasıldı yemeğiniz?

Back
X