• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

$185284b0a60fb7e63afca3455b85da85_1300951506.gif

Bugünkü Menüm:

Sahur:

2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
Çok çok ama çok az menemen

İftar:

1 kase mercimek çorbası ( limonlu )
1/2 porsiyon piyaz ( ben fasulyelerini değil, salatasını yedim )
2 dilim pide
4 ızgara köfte
1 bardak kola

Ara:

1 bardak limonata
1/2 simit
Çok çok az ( 3 kaşık kadar ) dondurma
1 kupa yeşilçay

Toplam: 1150.5 kalori :53:

1.5 saat yürüyüş + 3 lt. su

Siz söylemeden ben eleştirimi yapayım hemen :))
O simiti yemeseymişim çok iyi olacakmış.Yeidkten sonra çok çok pişman oldum :57:
Kolada var, ve limonata :47:
Dışarda olunca herkes löpür löpür yiyor, ben yine iyi dayanmışım :)) Çok aşmadım kaloriyi, 100 kalori falan...

AMA TABİ BU BİR BAHANE DEĞİL !!! :57: :47: :57:

Eki Görüntüle 249077

Bugünkü Menüm:

Sahur:

2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
Çok çok ama çok az menemen

İftar:

1 kase mercimek çorbası ( limonlu )
1/2 porsiyon piyaz ( ben fasulyelerini değil, salatasını yedim )
2 dilim pide
4 ızgara köfte
1 bardak kola

Ara:

1 bardak limonata
1/2 simit
Çok çok az ( 3 kaşık kadar ) dondurma
1 kupa yeşilçay

Toplam: 1150.5 kalori :53:

1.5 saat yürüyüş + 3 lt. su

Siz söylemeden ben eleştirimi yapayım hemen :))
O simiti yemeseymişim çok iyi olacakmış.Yeidkten sonra çok çok pişman oldum :57:
Kolada var, ve limonata :47:
Dışarda olunca herkes löpür löpür yiyor, ben yine iyi dayanmışım :)) Çok aşmadım kaloriyi, 100 kalori falan...

AMA TABİ BU BİR BAHANE DEĞİL !!! :57: :47: :57:

Dışarıda yemişsin çok aşırı bir şey yok melekcim ama kolaya alternatif neden ayran içmiyorsun?

Melekcim bir kaç gündür durum pek iyi olmadığından bugün bunu telafi için yaptım.
Yoksa böyle yemiyorum biliyorsun sen de.
Ekmek konusunda da karatay kesinlikle yemeyin diyor, ben de ona uymaya çalışıyorum ya o yüzden yaklaşık 10 gündür ağzıma ekmek koymuyorum.

Çok iyi geldi bu akşam spor kendime geldim resmen.
Sizin nasıldı yemeğiniz?

Sen kendini daha iyi bilirsin zaten :70:

Dikkat et ama sonra zayıf düşme :20:

Bizim yemeği yukarıda anlattım :)) Güzledi valla gezdik tozduk.İftarı açtık.İnanırmısın herkes ezanla birlikte bir yemeğe başladı ama anlatamam :9: resmen aralıksız yediler :60: nefes almadan :1: sonra UluCamii ye gittik.Namazımızı kıldık.Canlı müzik yapan bir çay bahçesi vardı oraya gittik.Oturduk çayımızı içip sohbet ettik.. Fotolar cektik :)) Güzeldi yani...

Dışarıda yemişsin çok aşırı bir şey yok melekcim ama kolaya alternatif neden ayran içmiyorsun?

Ya ayran içemiyorum.. Yani türlü,menemen, acılı yemekler falan olursa öyle içiyorum.Yemekte tatlı bişiler alıyorum ben.Şöyle tuhaf bi huyum var.2 tuzlu yiyorsam bir tatlı yiyorum. :9: Bende tatlı yememek için yemekte ya kola içerim yada karpuz yerim, bastırsın diye... O yüzden yani :26:

Son düzenleme:
Sen kendini daha iyi bilirsin zaten :70:

Dikkat et ama sonra zayıf düşme :20:

Bizim yemeği yukarıda anlattım :)) Güzledi valla gezdik tozduk.İftarı açtık.İnanırmısın herkes ezanla birlikte bir yemeğe başladı ama anlatamam :9: resmen aralıksız yediler :60: nefes almadan :1: sonra UluCamii ye gittik.Namazımızı kıldık.Canlı müzik yapan bir çay bahçesi vardı oraya gittik.Oturduk çayımızı içip sohbet ettik.. Fotolar cektik :)) Güzeldi yani...

Sözde başbaşa yemek ama yemekten baş başa olayı ihmal ediliyor değil mi? :1::1:
Allah kabul etsin, ulu cami ne güzeldir ramazan ayında.
Ne güzel bir gece geçirmişsiniz.

Sözde başbaşa yemek ama yemekten baş başa olayı ihmal ediliyor değil mi? :1::1:
Allah kabul etsin, ulu cami ne güzeldir ramazan ayında.
Ne güzel bir gece geçirmişsiniz.

Aynen öyle.. Yemek yemekten eşim fotolarımı bile çekmedi ya :9:

Yiyeyimde ondan sonra diyor :)) Hele tam karşımda bi adam vardı, Allahım bir insan bu kadar bogulacak gibi yemek yer ya :60:

Kızlar selamlarr
nasılsınız be bütün gün gezdim bayramlık için geberdim valla oruçlu oruçluuu
Ama olsun
mutlu oldum çünkü
kotondan pantalon aldım-28 beden
bluz aldım-small
Elbise aldım-36 beden:64::64:
Önce kalıpları geniş diye düşündüm ama birsürü şey denedim sonuç aynı valla bana 38 zor kapanırken 36 oluyor çok mutluyum 5 kg dah aversem 34 de olur bence:1:

3 gündür yürüyşü ektim:43:
Neyse yarın anneannem ile sabah 7de 6 km yol gideceğiz(buradaköy yolu var onu yürüyecez) bayram gezmeside var yakarım umarım:8:
Birde ben alıntı yapamıyorum ya:44:

tebe kızanlarım çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiibir an önce şu pc işini halledip aranıza dönmek istiyorum büyük ihtinmalle bu hafta sonu hallederim bayram primimide aldım üzerinize afiyet :: :60: pcye yatırırım ya kaptişim ne dicem sana da bu hafta bildirim yoksa madem beni bu haftalık izinli yaz ama haftaya bildirime kaldıgım yerden devam edeyim pc sorunum kesin hallolucak bu haftaaaa beniiiiiiiiiiiiiii öksüüüz komayın buralardaaaa :14::14: :60::60:
tamam, turtacığım. ilk fırsatta bekliyoruz tekrar canım.
bu arada primin de hayırlı olsun gadi:61:

kızlar eşim bilgisayarı istiyor menümü yazayım işi bitince yorumlarınız okurum... bugün çok direndim size güzel bi menü vereyim diye ama bakalım oldu mu... sondk golü yemiş olabilirim...
sabah
1 yumurtadan omlet
2 zeytin 1 dlm peynir
2 dlm çavdar ekm ince

öğle
1 şeftali

ara
sütlü kahve

akşam
bir tabak yoğurt içinde karışık meyve (yarım muz, üzüm şeftali elma azar azar)

burda bırakmak istemiştim ama yoğurt tutmadı...

ince bir lavaşa domates peynir sarıp yedim...:27: ve soda...
gelişme var bence.
o saatte lavaş olmasa iyiydi. ani açlıklara protein iyidir. süt iç, yoğurt ye bir dahaki sefere.

İyi geceler arkadaşlar...

Hepinizin bayramını kutlar
Sevdiklerinizle mutlu, neşeli ve incecik bayramlar geçirmenizi dilerim:)
teşekkürler canım.
senin de bayramın kutlu olsun.

kardeş takııııım bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım umarım herşey gönlünüzce olur.:71::71:

Back
X