• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol :))

Ya bende daha tam tartılmadım ama kilo aldım sanırım :57: Tatlı yemedim, ama yemek falan yendi.Geç saatte hazırlanıyordu, mecbur aç kalmamak için yedik :84: off cok sinirliyim su an :47: bakalım yarın tartıda kaç çıkıcam. Bu 2 ay cok hızlı bir kampa girmem gerek.. kurbana kadar kışlık pardesümü giymem lazım :9:

Yeni alınan kilolar çok kolay veriliyor, o yüzden rahat ol.
Biraz daha fazla spor ve daha dikkatli olarak verirsin sen o kilocuklarını.

2 çocuk annesi olarak çok genç ve çok güzel duruyorsun. :nazar:
Mekiğe ağırlık verebilirsin göbek problemi için.
Diyetten daha çok sporla gideceğini düşünüyorum.

saol hılalcım.. çok sevındım valla:))
evet spor yapmam lazım ama once dıyet yapıp eskı kılolarıma doneyım sonra sıklasmak ıçın spor yapcam.hem ebru sallının programını beklıom bAslasın dıye..

saol hılalcım.. çok sevındım valla:))
evet spor yapmam lazım ama once dıyet yapıp eskı kılolarıma doneyım sonra sıklasmak ıçın spor yapcam.hem ebru sallının programını beklıom bAslasın dıye..

Ben nedense Ebru Şallı'yı sevmediğimden sanırım onun programını yapamadım ama deneyip çok memnun kalıp sıkılaşanlar var.
Nasıldı tatiliniz bu arada ?

Bugünden itibaren yapacaklarım:

1- Sabah ve yatarken ballı tarçınlı kür...
2- Sabah slim in 6 , akşam LeSLie ile 3 mil...
3- 1000 kalorilik diyet...
4- 1 saat kemer...
5- Akşam 7 den sonra yemek yenmeyecek...

Yarında tam kiloma bakayım kaç olmuşum :57: Ona göre hedefimi belirlerim.Ama şu an hedefim bu 2 ay sonunda, kurbana kadar 6 ları görebilmek... :32:

Son düzenleme:
Bugünden itibaren yapacaklarım:

1- Sabah ve yatarken ballı tarçınlı kür...
2- Sabah slim in 6 , akşam LeSLie ile 3 mil...
3- 1000 kalorilik diyet...
4- 1 saat kemer...
5- Akşam 7 den sonra yemek yenmeyecek...

Yarında tam kiloma bakayım kaç olmuşum :57: Ona göre hedefimi belirlerim.Ama şu an hedefim bu 2 ay sonunda, kurbana kadar 6 ları görebilmek... :32:

:nazar::nazar: Çok güzel ..
Ama eğer spora çok alışık değilsen sakın slim in 6 ya hepsini yaparak başlama berbat bir hale geliyorsun.
Biliyorsun beni neler oldum :1:
10 dakika, 15 dakika yaparsan ilk 2 gün sonra gayet rahat bir şekilde yapılıyor.

:nazar::nazar: Çok güzel ..
Ama eğer spora çok alışık değilsen sakın slim in 6 ya hepsini yaparak başlama berbat bir hale geliyorsun.
Biliyorsun beni neler oldum :1:
10 dakika, 15 dakika yaparsan ilk 2 gün sonra gayet rahat bir şekilde yapılıyor.

ya benim indirdiklerimde " burn it up " yazıyor, ve hepsi 40 dk.
Baktım videoya yani benim bunları spor salonunda yapmışlıgım var :9: o yüzden çok zorlanacagımı sanmıyorum,olsa olsa 3 gün agrır sonra gecer... :31:

ya benim indirdiklerimde " burn it up " yazıyor, ve hepsi 40 dk.
Baktım videoya yani benim bunları spor salonunda yapmışlıgım var :9: o yüzden çok zorlanacagımı sanmıyorum,olsa olsa 3 gün agrır sonra gecer... :31:

Burn it up ile mi başlayacaksın ?
İstersen bir kaç gün start it up yapıp sonra başla ilk seviyesi bu ama sen bilirsin tabiki.

canım ben bı 20gun yaptım daha once bılmıodum o programı baya ıyı gelıoo..dene bence

Sevemeyince yapamıyorum ki .
Bu plates 1 videosunu indirdim ama yok sevemedim gitti.
Leslie'den de çok sıkıldım.
O yüzden slim in 6ya devam edeyim bir süre diyorum.
Leslie'yi de belki ısınmak için zaman zaman kullanırım.

merabalar hanımlar
bayram dönüşü kilo aldım yine
bu gün hızlı bir diyetle giriyim dedim aa bugünüde batırdım yarın başlıyorum artık şok diyete gireceğim

hepinizi öpüyorum

buarada kaynımın 4 ay sonra düğünü var düğünde 56 olmak istiyorum

merabalar hanımlar
bayram dönüşü kilo aldım yine
bu gün hızlı bir diyetle giriyim dedim aa bugünüde batırdım yarın başlıyorum artık şok diyete gireceğim

hepinizi öpüyorum

buarada kaynımın 4 ay sonra düğünü var düğünde 56 olmak istiyorum

Hoşgeldin ama o şok diyetlere girme.
Zamanında bolca denemiş biri olarak söylüyorum.
Bıraktığında fazlasıyla kilo alacağını biliyorsun.

Selam kizlar herkese iyi bayramlar demeye geldim cok ozledim ya ne var ne yok :80:

kedicanummmm nerelerdesin sennnn kızzz

Bu arada maşallah bayram takım olarak kilo almadan atlatılacak gibi ..:nazar:

evet alanlar da gördüğüm kadarıyla 300 400 grm vs almış

bizimkide 2 kg makyaj yapıyor mrk etme :60: inanılcak gibi değil :60:

kilo bildirimi yapılmıyormuş ama ben yineden söylemek istiyorum...

geçen hafta 88.8 kg
bu hafta 87.6 kg
Eki Görüntüle 249925

kaybedilen: 1.2 kg :nazar:

akşama gelmiycem kızlar pazar akşamına kadar yokum pazar akşamı ablamlarda bzimle dönerse yine giremem kısacası p.tesiye kadar yokum hafta sonu köyde olucam.. bu akşamdan gidicez bu günde akşama kadar kaynanamda olurum.. hepinizi çok öptüm.. Masalcım Allah bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.. sınırda bizim huzurumuz için kurşun gölgesinde n öbet tutan askerimizden, askeriye mutfağında bir kase çorba için emek veren askerimize kadar Allah hepsinin yardımcısı olsun cnm.. İnşallah bu olaylar çözülecek bu kez.. Görüşürüz cnm :54:

slm kızlar nasılsınız.... sitede bakım varmış giremedim bi türlü... deryacm başın saolsun bu arada söylemişmiydim hatırlayamadım...

deryacım bravoo valla sende çok iyi ilerleme varrrrrr

Eki Görüntüle 250123

Eki Görüntüle 250124

Eki Görüntüle 250125

Kızların fiziklerine bayıldım.
Hoş biraz daha kalça olabilir ama yine de çok beğendim.
Paylaşayım dedim sizinle.
Motive olsun.

ah ahhhhhhhhhhhh nerde o günler bu fiziklere kavussak ya :60: :60:

saol cnm eğer rahatsız olduğun bir bölge varsa basen göbek v.s hergün düzenli olarak oraya önelik haareketler belirle ve belli sayıda yap... tavsiye ederim etkisini hissediyorsun... bide bayram odur budur kaç gündür saçıma maşa yapıyorum... yaklaşık yarım saat sürüyor yaparken kollarım ağrıyordu... belirgin şekilde kollarım incelmiş iyi mi...:52: arada bi maşa yapmak lasım demek ki saça zararlı ama kollara faydalı...:1: yalnız kilo olarak hiç değişim yok... o biras sinir bozucu...:63:

maşa kollara da zararlı yaa mesela benim gibi kolunuzu yakıp 24 yaşından sonra kolunuzda maşa iziyle gezme zorunda kalabilirsiniz nyseki dogum lekesi gibi duruyor ahahahaha

selamlar kızlar,
tatiller bitemedi herhelade henüz, kimsecikler yok:)
tabii hilalcim hariç:81: ayrıca sinem de gelmiş, hoşgelmiş.
biz, dün günübirlik eskişehire gittik. çok güzeldi, ankaradakilere tavsiye ederim.

ya eskişehiri bende çok merak ediyorum o kadar ankaraya gittim gitmek nasip olmadı bir türlü

Back
X