• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar,
bugünü mide ağrısı / mide bulantısı gibi bir şeyle geçirdim. bayramda fazla pis boğazlık yaptım sanırım:1:

arkadaşlar yavaş yavaş toplanıyorlar, çok güzel. neslivicdan ve maviyeşil hoşgeldiniz..

maviyeşil'cim fotolarda hiç fazlalık yok, maşallah. 2 çocukdan sonra vücut tabiki biraz deforme oluyor ama sen güzel dikkat ediyorsun. inşallah yakın bir zamanda mezun ederiz seni.

selamlar kızlar,
bugünü mide ağrısı / mide bulantısı gibi bir şeyle geçirdim. bayramda fazla pis boğazlık yaptım sanırım:1:

arkadaşlar yavaş yavaş toplanıyorlar, çok güzel. neslivicdan ve maviyeşil hoşgeldiniz..

maviyeşil'cim fotolarda hiç fazlalık yok, maşallah. 2 çocukdan sonra vücut tabiki biraz deforme oluyor ama sen güzel dikkat ediyorsun. inşallah yakın bir zamanda mezun ederiz seni.

saol cnm benım...evet baya sarkma oldu ama ınş halledıcem..bıraz daha zayıflasam keske

tavsiye ederim canım, güzel bir şehir. bir ankara ziyaretinde hızlı trenle git.. 1.5 saatte gidiliyor ankaradan.
yarın işbaşı var değil mi? sen naptın, bilgisayar işini?

ben cumadan iş başı yaptım kaptişim yaa bilgisayarım halloldu yeni bir soruna kadar sorunsuz aranızdayım inş. :))

ben cumadan iş başı yaptım kaptişim yaa bilgisayarım halloldu yeni bir soruna kadar sorunsuz aranızdayım inş. :))
ah canım, demek cuma günü başladın çalışmaya.. neyse iş iştir.
bilgisayarın da hayırlı olsun, inşallah nazarlara gelmez bu sefer:1:

bayram nasıl geçti? seninki ile asansörde bayramlaştınız mı:1:

Burn it up ile mi başlayacaksın ?
İstersen bir kaç gün start it up yapıp sonra başla ilk seviyesi bu ama sen bilirsin tabiki.

Bildiğimdenmi sanki :1: o vardı onu indirdim.. sorun değil ya :))

merabalar hanımlar
bayram dönüşü kilo aldım yine
bu gün hızlı bir diyetle giriyim dedim aa bugünüde batırdım yarın başlıyorum artık şok diyete gireceğim

hepinizi öpüyorum

buarada kaynımın 4 ay sonra düğünü var düğünde 56 olmak istiyorum

bencede şok diyet yapma canım.4 ayda 1000 11000 kalorilik bir diyet + sporla cok rahat 56 olursun sen...

Yaaa smile ler, yazı tipleri renkleri nereye gitmiş.... kızıcam şimdi, kızma smile de yok :60:

saol cnm benım...evet baya sarkma oldu ama ınş halledıcem..bıraz daha zayıflasam keske
zayıflarsın inşallah canım. bayram biraz darbe vurdu beslenmeye:1: ama olur arada o kadar. hayat boyu diyet olmuyor. bazen ipin ucu kaçar, bazen toplarsın. denge oluşur.
sarkma olayına spor iyi bir çözüm. bitkisel bir takım kürler falan da yapıyorlar ama onu tam bilmiyorum. forumda araştırabilirsin.

diyet....jpg

ah canım, demek cuma günü başladın çalışmaya.. neyse iş iştir.
bilgisayarın da hayırlı olsun, inşallah nazarlara gelmez bu sefer:1:

bayram nasıl geçti? seninki ile asansörde bayramlaştınız mı:1:

:60: :60: off kaptişim offffffffffff yarama dokandın :60: ay görmüyorum 2 haftadır cocugu yalnız kız kardesiyle tanıstım sitede onun hakkında caktırmadan bilgi ediniyorum kardeside 15 yasında bıcırık bişii bir soruyosun bes söylüyor :60: ben kaleyi en içten fethediyorumda asıl hedefime ulaşamıyorum nasıl olcak bu iş bilmiyorum :60: zaten cocuk eve pek ugramazmış bende 30 yasında bekar bir adam olsam cebimde onunki kadar para olsa ben ugrarmıydım diyorum bende ugramazdım :60:

Son düzenleme:
:60: :60: off kaptişim offffffffffff yarama dokandın :60: ay görmüyorum 2 haftadır cocugu yalnız kız kardesiyle tanıstım sitede onun hakkında caktırmadan bilgi ediniyorum kardeside 15 yasında bıcırık bişii bir soruyosun bes söylüyor :60: ben kaleyi en içten fethediyorumda asıl hedefime ulaşamıyorum nasıl olcak bu iş bilmiyorum :60: zaten cocuk eve pek ugramazmış bende 30 yasında bekar bir adam olsam cebimde onunki kadar para olsa ben ugrarmıydım diyorum bende ugramazdım :60:

Hiç toz da kondurmazz ..
Ama biliyorsun Rabia'dan izin çıkmadı daha.
Önce onun gönlünü alması lazım seni alması için.

Menümü yazayım ..

Ben de menümü yazayım ..

Sabah kalkınca :

Yarım limon sıkılmış sıcak su

Sabah/ Öğle :

- Badem
- Piliç köfte
- Ayran

Akşam:

- Badem
- Ceviz
- Leblebi
- Kefir

Sıvı : 2 litre su ( 1 litre daha içebilirim. )

Spor : Henüz yapamadım ama slim in 6 start up ve bazı yer hareketleri yapacağım

Gece ilerleyen saatlerde de Limonlu suyumu içerim.

Back
X