• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar... kayınvalidedeydik bugün şimdi geldim... neler yaptınız bakıyım hemen .... bu arada karatayın kitabını aldım bugün...yarın başlıycam inş...

ya ben anca bunları duyup bildiğim için indirdim.Başka varsa, hareketli bana isimlerini söyle, bende indireyim olmaz mı? :44: diyetine uygun tabi yediklerin.. ama cok az gibi sanki.. diyetin içeriğini bilmiyorum ama biraz daha artırabilirsin..
ben hadisenin aşk kaç beden giyer şarkısıyla oynamayı çok seviyorum cnm onuda indir...

Aaa sen de mi Karataycıı oldunn ..
Hoşgeldinn :71:

bi değişiklik lasım dı cnm bende bi deniyim dedim.... yalnız hiç ekmek yok gaiba... ama ben vücudun az da olsa karbonhidrata ihtiyaç duyduğuna inanıyorum... onuda sanırım meyve den alcaz demi.... ben henüz okumadım kitabı... eşime göstermek istemiyorum sakladım yatsın bakıcam...:1:

ben hadisenin aşk kaç beden giyer şarkısıyla oynamayı çok seviyorum cnm onuda indir...

bi değişiklik lasım dı cnm bende bi deniyim dedim.... yalnız hiç ekmek yok gaiba... ama ben vücudun az da olsa karbonhidrata ihtiyaç duyduğuna inanıyorum... onuda sanırım meyve den alcaz demi.... ben henüz okumadım kitabı... eşime göstermek istemiyorum sakladım yatsın bakıcam...:1:

Çok iyi yapmışsın ve çünkü çok sağlıklı bir beslenme bu ..
Yakacakların hep yağlardan olacak.
Ben tamamen uygulayamama rağmen tartıya çıktığımda yağ oranından verdim tüm kilomu.
Meyve de çok sık yenilmiyor Özlemcim.
Yersen de glisemik indeksi düşük meyveler seçiyorsun.
Karbonhidrat olarak da bulgur serbest mesela.
Ama ekmek hiç bir şekilde yenilmiyor.
Karatay diyeti sayfasını da okumanı tavsiye ederim, çok güzel paylaşımlar var.

Çok iyi yapmışsın ve çünkü çok sağlıklı bir beslenme bu ..
Yakacakların hep yağlardan olacak.
Ben tamamen uygulayamama rağmen tartıya çıktığımda yağ oranından verdim tüm kilomu.
Meyve de çok sık yenilmiyor Özlemcim.
Yersen de glisemik indeksi düşük meyveler seçiyorsun.
Karbonhidrat olarak da bulgur serbest mesela.
Ama ekmek hiç bir şekilde yenilmiyor.
Karatay diyeti sayfasını da okumanı tavsiye ederim, çok güzel paylaşımlar var.

hemen inceliyorum cnm... ay bu ne güzel cümle oldu hadi hepimiz hemen incelelim...:52:
bulgurun serbest olduğunu bilmiyordum... mesela dukanıda sırf bu yüzden isemiyordum sıfır karbonhidratı doktorlar da pek onaylamıyor çünkü.... bulgur varsa yeterli olur zaten... bide ben çok severim patlıcanlı biberli... bide budiyette hep zeytinyağı kullanılıyor galiba... ben bi ara evlenmeden önce keki bile zeytinyağlı yaparak ün salmıştım arkadaşların arasında...:1: ama tavsiye etmem iyi olmuyor...:27:

Son düzenleme:
ya kızlar yaz başında bi ayakkabı modeli görmüştüm çok beğemiştim ama bi daha hiç bi yerde görmedim. bugün bi kızda gördüm ama soramadım çok uzaktaydı daha doğrusu ben otobüsteydim.

böyle keten, bağcıklı, düz böyle spor bi model. bağcıkları böyle nasıl diyim halat ipi gibi.

takına böyle kitleniyorum çok kötü bişey ama çok beğendim =( bile var mı aramızda?

hemen inceliyorum cnm... ay bu ne güzel cümle oldu hadi hepimiz hemen incelelim...:52:
bulgurun serbest olduğunu bilmiyordum... mesela dukanıda sırf bu yüzden isemiyordum sıfır karbonhidratı doktorlar da pek onaylamıyor çünkü.... bulgur varsa yeterli olur zaten... bide ben çok severim patlıcanlı biberli... bide budiyette hep zeytinyağı kullanılıyor galiba... ben bi ara evlenmeden önce keki bile zeytinyağlı yaparak ün salmıştım arkadaşların arasında...:1: ama tavsiye etmem iyi olmuyor...:27:
İncelelim incelelimm :1:
Tabi sınırsız değil bulgurda ölçülü bir şekilde ara sıra ..
Zeytin yağı fındık yağı ve tereyağı serbest.
Çünkü diğer yağlar ısıtıldığında trans yağlara dönüşüyor.
Pastırma bile serbest.
Gayet dengeli bir diyet yani.
Bir de omega 3 takviyesi almanın çok faydası olurmuş.
Çünkü doğal ürünler tüketmediğimizden omega 3 ve omega 6 oranı 1/20lerde oysa olması gereken 1/4 ..
Ben de en kısa sürede almaya başlayacağım.

ya kızlar yaz başında bi ayakkabı modeli görmüştüm çok beğemiştim ama bi daha hiç bi yerde görmedim. bugün bi kızda gördüm ama soramadım çok uzaktaydı daha doğrusu ben otobüsteydim.

böyle keten, bağcıklı, düz böyle spor bi model. bağcıkları böyle nasıl diyim halat ipi gibi.

takına böyle kitleniyorum çok kötü bişey ama çok beğendim =( bile var mı aramızda?

Valla hiç canlandıramadım ki gözümde ..:26::26:
İnternetten bir baksan ayakkabı modellerine belki bulursun.

iyi geceler kızlar bugün migrenim bana çok çektirdi hala zonkluyor beynim akşam yemeği yiyemedim yediklerimi de yazayım

kahvaltı:
1 bardak light süt
1 dilim tarçınlı kek

öğle:
2 bardak ayran (600 ml.)
2 ısırık pizza

bugün çok erken kalktım ve sözlümle dışardaydım bütün gün o yüzden düzgün beslenemedim aç da değilim

bu arada sözlüm beni ziyarete geldi kızlar onunla olduğum için hiç bir şeye vakit bulamıyorum buraya da giremiyorum beni mazur görün birkaç gün daha yokum :)

İncelelim incelelimm :1:
Tabi sınırsız değil bulgurda ölçülü bir şekilde ara sıra ..
Zeytin yağı fındık yağı ve tereyağı serbest.
Çünkü diğer yağlar ısıtıldığında trans yağlara dönüşüyor.
Pastırma bile serbest.
Gayet dengeli bir diyet yani.
Bir de omega 3 takviyesi almanın çok faydası olurmuş.
Çünkü doğal ürünler tüketmediğimizden omega 3 ve omega 6 oranı 1/20lerde oysa olması gereken 1/4 ..
Ben de en kısa sürede almaya başlayacağım.
evet onu bende gördüm ama acaba onu doğal olarak almak daha mı iyi... balıkta ve cevizde var galiba.... ay gene midem bulanıyo benim ya... midem bi garip oldu...

iyi geceler kızlar bugün migrenim bana çok çektirdi hala zonkluyor beynim akşam yemeği yiyemedim yediklerimi de yazayım

kahvaltı:
1 bardak light süt
1 dilim tarçınlı kek

öğle:
2 bardak ayran (600 ml.)
2 ısırık pizza

bugün çok erken kalktım ve sözlümle dışardaydım bütün gün o yüzden düzgün beslenemedim aç da değilim

bu arada sözlüm beni ziyarete geldi kızlar onunla olduğum için hiç bir şeye vakit bulamıyorum buraya da giremiyorum beni mazur görün birkaç gün daha yokum :)

Tadını çıkar tamamen Gözdecim.
Özlem giderin bol bol ..

evet onu bende gördüm ama acaba onu doğal olarak almak daha mı iyi... balıkta ve cevizde var galiba.... ay gene midem bulanıyo benim ya... midem bi garip oldu...

Doğal olarak ne kadar alsak da o oranı yakalamak kolay olmayacaktır Özlemcim.
O yüzden takviyenin iyi olacağını düşünüyorum.
Hücre zarı yapımında kullanılıyor biliyorsun.
Ayrıca depresyona ve odaklanma sorunlarına da iyi geliyormuş.

arıyorum arıyorum ama... :59:

Hangi marka olduğunu falanda mı hatırlamıyorsun ? :26:

Back
X