• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar :(

kusura bakmayın en son bi göründüm bi kayboldum güya telafi edecektim öncekileri:( ufak tefek kendime dair sıkıntıları oldu şimdide takım kötü durumda :( şu yeni davet edilenler hiçbiri ortada yok gelde sinirlenme siteye bile girmemişler yaa :( gidenlerde çok..off size bir uğrayayımda canımın sıkıntısı gitsin dedim :( nasılsınız:23:

kusura bakmayın en son bi göründüm bi kayboldum güya telafi edecektim öncekileri:( ufak tefek kendime dair sıkıntıları oldu şimdide takım kötü durumda :( şu yeni davet edilenler hiçbiri ortada yok gelde sinirlenme siteye bile girmemişler yaa :( gidenlerde çok..off size bir uğrayayımda canımın sıkıntısı gitsin dedim :( nasılsınız:23:

Deneme haftasında gelmeyen çok olur.
Ama alışınca da bırakılmıyor işte.
Fazla kişi davet edersen deneme haftasını geçen az olacaktır zaten merak etme.

çok heyecanlı...nasıl söyledi... adam bence bekliyordur kalbine inmez... ama annesinin kıskançlık damarı kabarabilir benden söylemesi.... benim kayınvalidem düğün tarihimiz yaklaştıkça vah vah çekiyordu... hatta ağladığı bile oldu kaç kez....

amaaaan sanki turşusunu kurcak oglunun :19:

Babası sana birini bulalım mı dedi espiriyle.
O da var zaten birisi dedi.
Babası sustu kaldı.
Sonra ciddi misin falan dedi.
Evlilik falan dedi ..
Var daha bir kaç sene dedi.
Konuyu kapattı hemen babası o şokla da annesi ne der bilmem.
Ben oğlumu paylaşamam kimseyle derdi.
Teyzesine söyledi anneme söylesen yavaş yavaş diye.
Teyzesi de her aradığında soruyor beni hoşuma gidiyor.

ahahahah hadi hayırlısıııııı canumm smileylar geri gelmiş bu aradaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrr :9::9::9::9::9::9::9::9:

Günaydınn kızlar

9 günlük tatilden sonra geldim.

Bayramda hiçç tatlı yemedim ama ilk gün sarmayı biraz kaçırdım

Onun dışında firem yok

İnat ettim cumaya kadar da tartılmayacağım.

Sizler nasılsınız?

Ben geçmişi okumaya başlıyayım

amaaaan sanki turşusunu kurcak oglunun :19:

ahahahah hadi hayırlısıııııı canumm smileylar geri gelmiş bu aradaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrr :9::9::9::9::9::9::9::9:

heyecanla bekliyoruz bakalım gelsin de artık tanışmalar başlasın.
Ancak alışırlar.
İki tarafta bize çok düşkün çünkü :1:

teselli için saol ee nasılsınız bakalım çıtırlar :)

Baya baya sakindi takım bayramdan beri ama sanırım hareketleniyoruz tekrardan ..

Ya yok tatilden sonra çok zor işe dönmek ama mecburen napalım işimi çok sevmediğimden çok şikayet ediyordum ama düşündüm yani yeni mezun olupta evinde boş oturan çok o yüzden sevmesem de işim var şükür işsiz kalmadım diyip devam ediyorum.

aynen bende senin durumundayım hiç istemediğim bir işte ve çok igrenc sartlarda calısıyorum ama en azından bş oturmuyorum paramı kazanıyorum vs vs pofffffff

Ben havacılık sektöründeyim şu an.

29 yaşındayım. İstanbulda oturuyorum ama çok sıkıntı yaşadım çalıştığım yerlerde onun için iyi anlıyorum seni

havacılı sektöründe ne yapıyorsun? yani meslek olarak ben sırf hostes olmak için bu kadan kilo verdimde bir dahaki alımlarda şansımı denicem 60: :60:

haarikasın! :54:

ben kaçıyorum kızlar öptüm hepinizi!

İyi geceler Lalee ..
bencede siz baya baya ciddi gidiyorsunuz çünkü ailelerin bilmesinde yarar var :1:

Seneye yazın nişan sonraki senede evlenelim diye düşünüyoruz.
Tabi bu seneyi atlatabilirsek.
Feci derecede kıskancız ve sürekli tartışmalara yol açıyor bu.
Ayrı olduğumuz bu sene bir geçerse sonrası inşallah olur diye umuyorum.

Deneme süresi oldugu için gelemeyen olur,ayrıyetten bayram falan girdi araya anca toparlanırlar.
Takıma sorumluluk hissetmeyen için kendini üzmeye değmez.Boşver gitsin... :51:

Sabah inanılmaz bir bel ve bacak agrısıyla uyandım.Sırtım kopuyor resmen :59:
Ama 3 gün daha devam edersem sorun kalmaz inş. :82:

Afiyet olsunn ..

Hepimizin o kadar çok hatası var ki.
Bilmediğimiz.
Bilip uygulayamadığımız.
Yılların alışkanlıkları bir anda değişmiyor.
Ben de düzenli yeme alışkanlığımı oturtamadım ama yediklerim en azından vücuda yararlı şeyler olsun diye uğraşıyorum.
Boşa yemiş olmayayım.
İyi akşamlar.

Gerçekten beslenme ile ilgili hatam çokmuş şimdi yeni yeni düzeltiyorum kendimi ve yeme alışkanlıklarımı düzeltmeye çalışyıorum. bir oturttum mu öyle gider zaten.
Bugünkü menümü yazayım ..

Kalkınca :

- Lİmon suyum

Sabah-Öğle:

- 2 yumurtadan yapılmış omlet
- 7-8 badem

Akşam:

- Közlenmiş patlıcan, yoğurt ve baharatlarla yapılmış patlıcan salatası

Sıvı :

- 2 litre olmadı suyum ama yatana kadar 3 de olur.
- 1 fincan yeşil çay içtim. O da 3 olur.

Sporum:

- Slim in 6 start up. ( ilerleyen saatlerde iyi hissedersem biraz daha spor yapabilirim. )

Çok az yiyorsun uğmarım metabolizmana zarar vermessin. Vücudun bunun biraz üstüne çıktınmı kilo almaya başlayacaktır. İstersen menünü biraz daha renklendir.

Eki Görüntüle 251744 Eki Görüntüle 251745 Eki Görüntüle 251744

Bugünkü Menüm:

Sabah:

1 kupa tarçınlı çay
1 dilim peynirli tost ( yağsız, kepek ekmekli )
3 zeytin
2 şekerli 1 çay

Öğle:

Karışık salata
1 kupa form çayı
1 kupa yeşilçay

Akşam:

1.5 lahmacun
1 bardak ayran
1 kupa tarçınlı çay

3 lt. su
30 dk. burn şt up, 30 dk. yürüyüş, 45. LeSLie ile 3 mil...

Bütün gün dışardaydım akşama dogru... o yüzden dışardan bişiler söyledik, lahmacun yedim...
Eki Görüntüle 251746

Afiyet olsun,

hayat enerjine, neşene hayranım

aynen bende senin durumundayım hiç istemediğim bir işte ve çok igrenc sartlarda calısıyorum ama en azından bş oturmuyorum paramı kazanıyorum vs vs pofffffff

havacılı sektöründe ne yapıyorsun? yani meslek olarak ben sırf hostes olmak için bu kadan kilo verdimde bir dahaki alımlarda şansımı denicem 60: :60:

Ben mühendisim özel bir firmadada kaliteci olarak çalışıyorum.

Sabah inanılmaz bir bel ve bacak agrısıyla uyandım.Sırtım kopuyor resmen :59:
Ama 3 gün daha devam edersem sorun kalmaz inş. :82:

Vücut ham olduğu için öyle. Birkaç güne geçer.

Geçmiş olsun.

Günaydın kızlar

Nasılsınız?

Akşamki menümü hemen yazayım az tarhana çorbası

2 dolma ve yoğurt

sonrasın dada meyva

Dün 3lt suyum da biitti 1 yeşil çay içebildim.

Günaydın kızlar... günü karikatürü benden gelsin... diyetle ilgili değil ama sabah sabah gülümsetti beni...

$297689_10150295605974870_9206934869_7613942_4541250_n.webp

Merhaba kızlar Nasılsınız ?
Ben hiç iyi değilim regl oldum acayip sancılı oldu geceden beri kötüydüm ama sabah çok fena oldum
İşyerindeyim ve toplantı var bütün patronlar burda belim koptu midem bulanıyo ağrım cabası ya ben ne içsem napsam ii gelir ağlıycam ya

Back
X