Her gün 1 tane içtim ama bugün ilk defa 2 tane içtim.
Ben yapamam öyle lapa felan
Mecbur suyu daha çok tüketcem
Yeşil çayın faydasını da görürsün diye tahmin ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün 1 tane içtim ama bugün ilk defa 2 tane içtim.
Ben yapamam öyle lapa felan
Mecbur suyu daha çok tüketcem
Ayy kızlar
Az önceki mailimde amma kaba yazmışım "ben yapamam öyle lapa felan" düzelttim şimdi ama yazdığımdan utandım
Bu arada Hilacim
Ben ayın 19-21 arası için izinli olayım tatile gidiyorum giremem nete
Birde hatırlarsan haftasonları ben yazamıyordum
Allah bir daha Çanakkaleye gitmeyi nasib etmesin... Tamam güzel, tatil için gezmek için, sahil falan var ama ben hiç sevmedim.Ben şehirlerin ruhu olduguna inanırım hep.Çanakkaleye girer girmez içim sıkılıyor gibi oluyordu hep.Ama Bursa öyle mi...Otogara girer girmez, topragı öpecektik nerdeyse :))
Çanakkale berbat bi yer.. Şöyle söyleyeyim, yer olarak, mekan olarak güzel sahile yakın... Ama maneviyat anlamında cok cok geriden gelen bi şehir... Ordaki şehitlerin kemikleri sızlıyordur[/B]
Korktum ben de bir an
Bazen ben de yapıyorum onu gayet güzel bir şekilde söyleyeceğim ama ifade tarzımdan kendimden korkuyorum.![]()
Hafta sonlarını biliyorum da 23'ündeki bildirime gelecek misin ?
Eğer gelirsen hiç izinli yazmayalım seni.
Bu arada bol bol eğlen tatilde ..
Ohh düğüne kadar inceldin kıskansınlar şimdi eltin de var ohh![]()
Bi msj 3 kere gider mi ya... :))
Çok utandımmm çookk
Normalde 22'sinde iş başı yapıyor olacağım. Bir aksilik olmazsa. 23'ünde de bildirim yapacağım fazla fazla kilolar bildirim tatilden sonra artık
Kızlar benim iş çıkış saatim bana müsade hepinize iyi akşamlarrr
bu arada kızlar bakalım 2 gün sonra ne olucak çok heyecanlıyımAllah'ım emeğinin karşılığı almak ne kaaa güzel
ben şimci çıkıyorum evimi temizledim yemeğimi yaptım duşumu aldım eşimi gelicek çarşıya gidicem elbisemi almaya ordan eşimin dayısına gidicez belki ceket falan bakarım yada yarın ceket bakarım... kaçamaksız bir akşam geçirmenizi diliyorum...
rekor bende![]()
Görüşürüz Deryacım ..
Düğün ne zaman bu arada ?
İyi eğlencelerr ..
Ne rekoru kız ?
kilo verme rekoru
düğün ayın 15 inde...
görüşürüz cnm![]()
bende çok merak ediyorum çanakale'yi...üniversiteden bi arkadaşım vardı oralı... oda güzel biyer olduğunu söylerdi... bi gün gelicem inş...hayatımda çanakkale kadar güzel bir şehir görmedim desem yeridir, 3 senedir çanakkalede yaşıyorum ve bana istanbulu en az aratan şehir olduğunu söyleyebilirim denizi,insanları herşeyi çok güzel.. sana öyle gelmiş bence canım. insanları da çok cana yakındır çok seviyrum ikinci memleketim gibi oldu bir nevi. şehitlerin kemiklerini sızlatacak türden de birşeye rastlamadım bugüne kadar, neyden bahsettiğini anlayamadım.
Menümü yazayım ben ..
Kalkınca :
- Limonlu suyum
Sabah/ Öğle :
- 2 yumurtadan yapılmış omlet
- 1 domates
- 2 kuru kayısı
- 3-4 ceviz
- 6-7 badem
- 1 dilim peynir ( fazlasını yiyemedim bugün. )
Akşam :
- Bol ton balıklı salata ( Çok doyurdu valla içine de ne bulduysam koydum .)
- Badem
- Ceviz
Sıvı :
- 2 litre civarında ( tabi daha uyumama çook fazla var . )
- 2 bardak yeşil çay
Spor :
- Henüz yapmadım ama gece bir şeyler yapmaya çalışacağım ..
bende çok merak ediyorum çanakale'yi...üniversiteden bi arkadaşım vardı oralı... oda güzel biyer olduğunu söylerdi... bi gün gelicem inş...
süper bi karatay menüsü olmuş...![]()
yalnız işlenmiş hiç birşey yemeyin diyor.. o yüzden ton balığı beni düşündürüyor... benimde var dolapta merak ettim şimdi...
Menümü Yazayım :
Kalkınca: 1 bardak limonlu su içtim, 1 bardak da normal
Kahvaltı: 1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, 5 kaşık nesfit
Ara:1 bardak yeşilçay, 3-4 tane minik galeta
Öğlen yemeğinden önce 2 bardak su
Öğlen: Bol salata, 2 tane zeytinyağlı sarma,3 kaşık yoğurt
Ara:1 bardak yeşilçay, 1 elma,
Akşam: 2 bardak su
iki dilim ekmekle tost yedim
İçtiğim su 2 lt olmuştur yatana kadar da içerim.
Aslında hiç ekmek yemeyecektim ama eve geldim annem daha yeni yemek yapıyor baktım 7'den sonraya kalacak yemeğim ben de pratik geldi tost yaptım yedim hem çok acıkmıştım hem de ağrım vardı yedim uzancam şimdi.Soru çözmem lazım sınavım var.
Spor yapamam ağrım var kızlar şu hastalığımı atlatıyım yapcamm sözzz![]()
Sıfır kaçamak
Çok güzel Sinem ..
Hem sınavını atlat hem de hastalığın bitsin sonra rahat rahat başla spora da .
Ama Uzanıp çözüyorsan soruları bacaklarının sallanabilir.
Ne biliyim karnını, kalçalarını sıkıp bırakabilirsin.
Faydalı olacaktır.