• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ayıptır söylemesi yürürken bile ben alt tarafı zapt edemiyorum çok yoğun geçiyor ilk 3 günüm her yönden:37:
Duramadım geldim yine yaaa, kaldı 3 testim onları da çözsem tekrar yaparım pazara kadar.

Ayy mesajın sonunu yazarken tabi bu durumu göz önünde bulundurmadığımdan saçmaladım.
Ahh o dersler, kaçmak için her şey yapılıyor.
Final zamanlarında ne temizlik yaparım ya ..
Kek, börek, yeni kitaplar aklına ne gelirse ..

gel özlemcim küçük ve çok sevimli bir şehir insanları da çok moderndir

Yıllar önce gitmiştim ama hiç hatırlamıyorum Çanakkale'yi ben ..

Ayy mesajın sonunu yazarken tabi bu durumu göz önünde bulundurmadığımdan saçmaladım.
Ahh o dersler, kaçmak için her şey yapılıyor.
Final zamanlarında ne temizlik yaparım ya ..
Kek, börek, yeni kitaplar aklına ne gelirse ..

Yıllar önce gitmiştim ama hiç hatırlamıyorum Çanakkale'yi ben ..

gelip gezersin bir gün inş hilalcim şehitlikler gerçekten tüylerini diken diken ediyor insanın

gelip gezersin bir gün inş hilalcim şehitlikler gerçekten tüylerini diken diken ediyor insanın

Küçüktüm geldiğimde ama ona rağmen şehitliklerden çok etkilendiğimi hatırlıyorum.
Bir de saat kulesi gibi bir yer vardı çok hoşuma gitmişti o saat ..
Yıllarca içimde kalmış galiba şimdi çıktı birden..

Ben sana ayak uyduramamki sinir küpü olursun benimle ben miskin mızmız biriyimdir çıkmam evden kolay kolay:59:

Ya ben göremedim resimleri bana link verin

OLsun bizde evde otururuz :1: linkleri kaldırdım canım.Olmazsa ben sana msn yada face atarım özelden.. :34:

hayatımda çanakkale kadar güzel bir şehir görmedim desem yeridir, 3 senedir çanakkalede yaşıyorum ve bana istanbulu en az aratan şehir olduğunu söyleyebilirim denizi,insanları herşeyi çok güzel.. sana öyle gelmiş bence canım. insanları da çok cana yakındır çok seviyrum ikinci memleketim gibi oldu bir nevi. şehitlerin kemiklerini sızlatacak türden de birşeye rastlamadım bugüne kadar, neyden bahsettiğini anlayamadım.

Ben zaten güzelliğinie bişi demedim fark edersen... çok güzel dedim, sahili var, denizi var dedim.. insanlarına da bişi demedim :34: sen sevebilirsin ama ben hiç mi hiç sevmiyorum.Herkesin öncelikleri faklıdır tabiii.Çanakkale bu yönden bana hiç hitap etmedi yani... :23:

Kedicannn !! Neredesin ??
Bu sabah mesaj sayımlarımız gelecekti ..

Bu sabah sayacağını söylemişti ama bakalım sayar inşallah.
Bayramdan sonra mesaj sayılarını da görelim de kim izinli yazılacak kim burada bir bakalım ..
Bugün de ses çıkmazsa yarın ben sayarım artık.

Ben sayardım ama ders çalısıcam yine :26:

Ya bişi sorucam bende " burn it up " var, biliyorsun, 30 dk. bendeki.. 5 dk. içinde acayip terliyorum,sauna eşofman ile yapıyorum, çok yoruluyorum.sence kaç kalori yakıyorumdur?

Nette dolaşırken sunları buldum. 1 saat aktivite kaç kalori yakıyor diye baktım..

Step/Aerobik : 440

Ev Temizliği : 250

Evde Elektrikli Süpürge : 220

Uzanmak/uyumak : 60

Ayakta Durmak : 100

Mesela saniyede 2 kez atlayarak 10 dk. ip atlamak 100 kalori yaktırır diyor.

Yani bu hareketler bu kadar harcatıyor mudur? hiç sanmıyorum :19:

Son düzenleme:

Ben sayardım ama ders çalısıcam yine :26:

Ya bişi sorucam bende " burn it up " var, biliyorsun, 30 dk. bendeki.. 5 dk. içinde acayip terliyorum,sauna eşofman ile yapıyorum, çok yoruluyorum.sence kaç kalori yakıyorumdur?

Nette dolaşırken sunları buldum. 1 saat aktivite kaç kalori yakıyor diye baktım..

Step/Aerobik : 440

Ev Temizliği : 250

Evde Elektrikli Süpürge : 220

Uzanmak/uyumak : 60

Ayakta Durmak : 100

Mesela saniyede 2 kez atlayarak 10 dk. ip atlamak 100 kalori yaktırır diyor.

Yani bu hareketler bu kadar harcatıyor mudur? hiç sanmıyorum :19:

Ben de bu hareketlerin bu kadar harcattığını düşünmüyorum ama sanırım bunun içinde metabolizmanın yaktığı kalori de dahil.
Çünkü uyurken metabolizma hızı haricinde bir kalori harcanmıyor.
300 kalori civarında harcattığını düşünüyorum burn it up'un ..
Koşudan yola çıkarak ..
Ben 20 dakika 10-11 km hızla koştuğumda 250 kalori civarında harcatıyordu çünkü.

Küçüktüm geldiğimde ama ona rağmen şehitliklerden çok etkilendiğimi hatırlıyorum.
Bir de saat kulesi gibi bir yer vardı çok hoşuma gitmişti o saat ..
Yıllarca içimde kalmış galiba şimdi çıktı birden..

olur öyle hatıralar :31:

saat kulesi merkezde var benim kaldığım yerde geliboluda varmı bilmiyorum şehitlikler karşıda çünkü

Off off bütün spor isteğim gitti neden böyle oldu ki bana ..

bekleyince o istek gelmez cnm sen kalk yapmaya başla... ama hemen...bak cuma geliyor...

bende akşamki menümü yazıyım...

yarım patlıcan fırında zeytinyağlı
1 kase tavuklu mercimek çorbası
1 şeftali

bu arada marketlerde satılan tavuk ta yasakmış.... sadece köy tavuğu serbest ama benim burda köy tavuğu bulma olanağım yok malesef...

bekleyince o istek gelmez cnm sen kalk yapmaya başla... ama hemen...bak cuma geliyor...

bende akşamki menümü yazıyım...

yarım patlıcan fırında zeytinyağlı
1 kase tavuklu mercimek çorbası
1 şeftali

bu arada marketlerde satılan tavuk ta yasakmış.... sadece köy tavuğu serbest ama benim burda köy tavuğu bulma olanağım yok malesef...

Nasıl uyku bastırdı kalkamıyorum ya off ..
En güzeli tabiki köy tavuğu ama bulunamadığı zamanlarda mecburen normal tavuk yiyoruz ..
Şeftalinin de glisemik indeksi çok yüksek Özlemcim ..
Elma armut gibi meyveler tüketsen daha iyi olur.

Son düzenleme:
Off off bütün spor isteğim gitti neden böyle oldu ki bana ..

Nasıl uyku bastırdı kalkamıyorum ya off ..
En güzeli tabiki köy tavuğu ama bulunamadığı zamanlarda mecburen normal tavuk yiyoruz ..
Şeftalinin de glisemik indeksi çok yüksek Özlemcim ..
Elma armut gibi meyveler tüketsen daha iyi olur.

canım karatayın kitabına göre şeftalinin glisemiks indeksi elma ve armutun yarısı kadar... o yüzden bilerek yedim... hatta bakıp geliyorum hemen...

düşük glisemil indeksli bazı taze meyvelerin 100 üzerinden glisemik indeks değerleri şöyledir...
kiraz, vişne: 22
erik: 24
greyfurt: 25
şeftali: 28
elma, armut: 40
çilek, böğürtlen, karadut:40
portakal: 45
taze üzüm: 53
taze kayısı: 57

düşük glisemil indeksli bazı taze meyvelerin 100 üzerinden glisemik indeks değerleri şöyledir...
kiraz, vişne: 22
erik: 24
greyfurt: 25
şeftali: 28
elma, armut: 40
çilek, böğürtlen, karadut:40
portakal: 45
taze üzüm: 53
taze kayısı: 57

Teşekkür ederim Özlemcim ..
O zaman şeftali gayet uygun bir seçim ..

Back
X