• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlaarrr
kayserideki düğüne gitmektenn vazgeçince aranızdayım. ee nevar ne yok şimdi ben 100 sayfayı tek tek okuyacak mıyım yoksa özet geçecek bi hayırsever var mı? neler yapıldı neler oldu özledim çok yaaaa. buralarda olmayınca diyet psikolojisindede olmuyor insan.

cnm normal besinlerinde var onlarıda yazarım şu haftayı bi atlatayım da...

Tamam Özlemcim teşekkür ederim ..

selam kızlaarrr
kayserideki düğüne gitmektenn vazgeçince aranızdayım. ee nevar ne yok şimdi ben 100 sayfayı tek tek okuyacak mıyım yoksa özet geçecek bi hayırsever var mı? neler yapıldı neler oldu özledim çok yaaaa. buralarda olmayınca diyet psikolojisindede olmuyor insan.

Aaa kimler gelmiş.
Hoşgeldin Gülçin.
Hayırdır neden vazgeçtin ..
Imm ..
Bayramdı zaten bayram da sakindi.
Bayram sonrası biraz kilo alışları olmuş onlar düzene giriyor ..
Sen nasılsın ?

selam kızlaarrr

Aaaa hoşgeldin canım benimmm,
Nasılsın bakalım, özledim seni,
Kız kayseriye gidilmez mi ya git benim yerime de gez :1:

Tamam Özlemcim teşekkür ederim ..

Aaa kimler gelmiş.
Hoşgeldin Gülçin.
Hayırdır neden vazgeçtin ..
Imm ..
Bayramdı zaten bayram da sakindi.
Bayram sonrası biraz kilo alışları olmuş onlar düzene giriyor ..
Sen nasılsın ?

iyiyim tatlım:29::29::29: bilgisayarımı yeniledim o klavye beni sinir ediyodu .ne büyük nimetmiş şu tuşlar ya. tartımda istanbulda kaldı ne durumdayım bilmiyorum ama dukana bu sefer mola vermemecesine başladım.zaten aralığa kadar hedefime ulaşacağımı tahmin ediyorum.kurban bayramı da bu kadar sıkıntılı geçmez her taraf et olacak. malum ete doyacaz bu dukanla.ben geçmişi okuyayım işçim rahat etmeycek önemli bişe kaçırmış gibim hisedecem

iyiyim tatlım:29::29::29: bilgisayarımı yeniledim o klavye beni sinir ediyodu .ne büyük nimetmiş şu tuşlar ya. tartımda istanbulda kaldı ne durumdayım bilmiyorum ama dukana bu sefer mola vermemecesine başladım.zaten aralığa kadar hedefime ulaşacağımı tahmin ediyorum.kurban bayramı da bu kadar sıkıntılı geçmez her taraf et olacak. malum ete doyacaz bu dukanla.ben geçmişi okuyayım işçim rahat etmeycek önemli bişe kaçırmış gibim hisedecem

Tamam canım nasıl istersen o zaman ..
Hadi bakalım çok güzel bir şekilde tam gaz devam ..
Tartılma işini ne yapacaksın ?
Ayy eşinden de ayrıldın değil mi?
Allah kavuştursun ..

Aaaa hoşgeldin canım benimmm,
Nasılsın bakalım, özledim seni,
Kız kayseriye gidilmez mi ya git benim yerime de gez :1:

beğen butonu kalkmış mı yaa? kızz ankaraya gelirken 1 gün uğradık kayseriye nekadaa güzelleşmiş. tam evimizin önünden tramvay geçmiş bizde medeniyeti bırakıp taşınmışız maraşa..düğün pazar günü kına da cuma günü bizim okulda açıldı müdürümüzde yeni gelir gelmez rapor vermek istemedim. yoksa annemlerle dönsem iyiydi ama işte içimden gelmedi.yollarda geçen günlerden sonra evimi düzenimi çok özledim yaa. biran önce rutine dönmek istedim.

selamlaaar iade-i ziyarete geldim canlarım ..
nasılsınız bakalım 13. takımın kardeş çıtırları :34:

Tamam canım nasıl istersen o zaman ..
Hadi bakalım çok güzel bir şekilde tam gaz devam ..
Tartılma işini ne yapacaksın ?
Ayy eşinden de ayrıldın değil mi?
Allah kavuştursun ..

evet canım bnede senle aynı işte bekar bekar takılcaz gayrı. ya eczanede tartılırım olmazsa. ama okula gitmeden tartılmam lazım.açık olursa olmazsa bişe yemem öğlen tartılırım. canım yaa okuldaki öğretmen arkadaşlar ne kadar zayıflamışsın dediler. çok mutlu oldum. bilirsin kadınların sölemesi zordur böle şeyleri kıskanırlar. aslında tatilde çok vermedim 4 kilo civarı vermiştim geri almadıysam ama dukan depolardan götürüyo inceltiyo diyolardı acaba ondan mı dikkat çekti.herneyse de mutlu oldum yanee. 2 arkadaşımda benden heveslendi diyete başladılar. örnek olmak güç vermek yapabilirsin demek ne güzelmiş..

evet canım bnede senle aynı işte bekar bekar takılcaz gayrı. ya eczanede tartılırım olmazsa. ama okula gitmeden tartılmam lazım.açık olursa olmazsa bişe yemem öğlen tartılırım. canım yaa okuldaki öğretmen arkadaşlar ne kadar zayıflamışsın dediler. çok mutlu oldum. bilirsin kadınların sölemesi zordur böle şeyleri kıskanırlar. aslında tatilde çok vermedim 4 kilo civarı vermiştim geri almadıysam ama dukan depolardan götürüyo inceltiyo diyolardı acaba ondan mı dikkat çekti.herneyse de mutlu oldum yanee. 2 arkadaşımda benden heveslendi diyete başladılar. örnek olmak güç vermek yapabilirsin demek ne güzelmiş..

Çok güzel ya cidden inceldiğini duymak birilerinden ..
Umarım daha çook fazla inceliriz ..
Özleidk valla seni ..

Hoşgeldiniz efendimm .. :71:
Çıtırlar olarak tam çıtır olma yolunda elimizden geleni yapıyoruz ?
Sen nasılsın ?

:) iyiyim canım çok şükür..

şu sonuç hesaplama olayı var ya..yüzdelerle yapılıyo bi zorluğu yok aslında paylaşım sayfasında ki son listeyi alıp koycan oraya takımların yüzdelerini büyükten küçüğe sıralayıp takım isimlerinin yanına yazıcan bireysellerde öyle kolay ama biraz zorlıycak..

he bi de bişey dicem yaa hani mezun olabileceği kiloyu başlangıçla hesaplıyoruz ya o aslında ilk bildirimde geçen haftaki kilo olarak yazılan kilo ele alınıyo dimi?

:) iyiyim canım çok şükür..

şu sonuç hesaplama olayı var ya..yüzdelerle yapılıyo bi zorluğu yok aslında paylaşım sayfasında ki son listeyi alıp koycan oraya takımların yüzdelerini büyükten küçüğe sıralayıp takım isimlerinin yanına yazıcan bireysellerde öyle kolay ama biraz zorlıycak..

he bi de bişey dicem yaa hani mezun olabileceği kiloyu başlangıçla hesaplıyoruz ya o aslında ilk bildirimde geçen haftaki kilo olarak yazılan kilo ele alınıyo dimi?

O kadar işte.
Sadece sıralama yapılacak ..
Evet ilk bildirimdeki geçen hafta kısmı alınıyor.
iyi akşamlar ..

selam güzel takımımın güzel fıstıkları! :54:

bugün okula uğradım ve daha kendi derslerim başlamamış olsa da yeni dönemi iliklerime kadar hissettim, bölümde bir karmaşa bişeyler...

5 eylül mesajlarını saydım, onları gireyim, hemen 6 eylülü de sayıyorum.

herkesin keyfi yerindedir umarım!

selam güzel takımımın güzel fıstıkları! :54:

bugün okula uğradım ve daha kendi derslerim başlamamış olsa da yeni dönemi iliklerime kadar hissettim, bölümde bir karmaşa bişeyler...

5 eylül mesajlarını saydım, onları gireyim, hemen 6 eylülü de sayıyorum.

herkesin keyfi yerindedir umarım!

Hoşgeldinn ..
Senin ne zaman başlayacak derslerin ?

5 Eylül, Pazartesi mesajları;

eski_bir_masal: 40

mutedeyyin: 17

kedican: 16

bugungunlerdenaralik: 12

balkaymak: 10

Hulk: 7

maviyesil1999: 5

_ferdici_: 5

neyneyse: 2

mcrgozde: 2

neslivicdan: 1

irras_: 1

sinem866: 1

chika: 0

elmaliturta: 0

drygrp: 0

mesaj yazmayanlardan gene unuttuklarım vardır kesin...

5 Eylül, Pazartesi mesajları;

eski_bir_masal: 40

mutedeyyin: 17

kedican: 16

bugungunlerdenaralik: 12

balkaymak: 10

Hulk: 7

maviyesil1999: 5

_ferdici_: 5

neyneyse: 2

mcrgozde: 2

neslivicdan: 1

irras_: 1

sinem866: 1

chika: 0

elmaliturta: 0

drygrp: 0

mesaj yazmayanlardan gene unuttuklarım vardır kesin...

Eline sağlık canım ..

Back
X