• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence artık susun yoksa mutfağa gdip bütün yoğurdu yiycem zaten şuan çok açım :60::60::60::60:

ev yoğurdu bir başka oluyor gerçekten...

küçük bi anımı paylaşayım :52:
ben çok küçükken sanırım ilk okul 2 yada 3 e gidiyordum.. abimin arkadaşı gelmişti bize aynı iş yerinde çalışıyorlardı annem yoğurdu evde mayalardı.. abimin arkadaşının adı mert. sofra konuldu yemek yiyiyoruz benim lafım " mert abi yoğurttan yesene annem yaptı hemde sütten yaptı" herkes kopmuş ben öle saf saf bakıyorum :D sanki markette satılanlar sudan yapılıyor :60: çocuk aklı işte küçümendim ozamanlar :60: bazen aklıma gelir hala gülerim :60:

Küçük Derya senii :1::1::52:

:60::60: ilahi belkide o yüzden sevilmiyodur...

Bence çok geçerli bir nedennn ! :47::47:
Çocuğa dedim dedim kıskanç diye şimdi hak verdim valla haklı..

evet bak bu konuda sana katlıyorum eger öğrenciysen orda dünyanın en güzel yeri ama yaşamak için berbat insanı çok yobaz çok acaip :19::19:

evet türk kahvesi özellikle bilmiyorumaranızda sürekli içen varmı ama türk kahvesi feci su tutuyormus vücutta

Ben nescafe çok içerdim ama artık içmiyorum neredeyse sıfır ..
Tabi sınavlar başlayınca ne olur bilmem ..

Ya tabi bu gibi evreler oluyor, normal şeyler bunlar... O yüzden bence bu gibi durumlarda en mantıklısı, diyet değiştirerek vücudu alıştıgı beslenmeden kurtarıp,şoka sokmak.Açıkçası ben öyle yapıcam kilo vermem durursa...
Sende o kadar spora ve az yemen ragmen cok az veriyorsun, duraksama dönemine girmiş olaabilirsin bacım.. :31:

Karataya zaten yeni başladım sayılır ama değiştirmekte istemiyorum çok sağlıklı gözüktü gözüme ..
Ne kadar duruluyor ki bu duraksama dönemlerinde ?
Başlayacağım değil mi tekrar kilo vermeye ? :43:

:60: ahah başlarsın cnm başlarsın merak etme ama insanın sabrını gerçekten en çok zorlayan dönemler :47::47: ben 73 de takılmıştım sonra 63 e indim şimdi de burda takıldım 3 haftadır da anca 400 grm verdim :47::47:

Ama zeytinyağlı yemekler çok daha güzel oluyor gerçekten hele sebzeler de ..

Gizli oylama yapıyorlar sonra kızarlar falan bir de :18::18:

Ahh ahh ..
Ben geçen sene Aralık gibi 57 falandım.
Ne güzeldi o zamanlar ..
Hep bizim odun yüzünden, onun yüzünden geldi tüm kilolar.
Açtım cips çikolata jelibon yedim de yedim. :4:

bende hep bir hıyarın ugruna gördüm 80leri :60:

Dökül dökül ..
Kızacağızz tabii .. :47::47:

Ama ama ama ..
Ne işi var ya orada :47:
Olmaz Çanakkale falan olmaz.
Bir de trakya çıkma ihtimali var Edirne falan.
Orada tabi genellemiyorum ama bekar evli de pek bakmıyorlarmış direk asılma modu.
Biliyorum o bakmaz da birisi bakarsa da melekken şeytan oluveririm.:47:
heryerde durum aynı cnm hatta sevgilisi olanlar daha bi gözde oluyor bence artık... önemli olan birbirinize olan sevginiz... sen onu sevgi anlamında doyuruyosan zaten öyle birşey olamaz... ha başkası askıntı olursa bak onu bilmem ... o zaman çıkar şeytanları...:47::1:
evet bak bu konuda sana katlıyorum eger öğrenciysen orda dünyanın en güzel yeri ama yaşamak için berbat insanı çok yobaz çok acaip :19::19:

evet türk kahvesi özellikle bilmiyorumaranızda sürekli içen varmı ama türk kahvesi feci su tutuyormus vücutta

günde bir tane:17: çok mu?

:60: ahah başlarsın cnm başlarsın merak etme ama insanın sabrını gerçekten en çok zorlayan dönemler :47::47: ben 73 de takılmıştım sonra 63 e indim şimdi de burda takıldım 3 haftadır da anca 400 grm verdim :47::47:

bende hep bir hıyarın ugruna gördüm 80leri :60:

off gitsinler gitsinler artık sıkıldım valla buralarda ..
2 haftada 1 kilo gidecek mi gitmeyecek mi belli değil ..

Bir yazı okumuştum her kilolu kadının arkasında bir erkek vardır diye doğru valla.. :1:

off gitsinler gitsinler artık sıkıldım valla buralarda ..
2 haftada 1 kilo gidecek mi gitmeyecek mi belli değil ..

Bir yazı okumuştum her kilolu kadının arkasında bir erkek vardır diye doğru valla.. :1:

öyle demeyin ya... ben eşimle ilk tanıştığımda çok zayıflamıştım...

heryerde durum aynı cnm hatta sevgilisi olanlar daha bi gözde oluyor bence artık... önemli olan birbirinize olan sevginiz... sen onu sevgi anlamında doyuruyosan zaten öyle birşey olamaz... ha başkası askıntı olursa bak onu bilmem ... o zaman çıkar şeytanları...:47::1:

günde bir tane:17: çok mu?

Off off kalsın bence o orada :1:
kurtlar var domuzlar askerler bir de o şerefisizler o kadar .. :1:
Ondan yana hiç bir şüphem yok, bakmaz biliyorum.
İlgilenmez ama ben sanırım çok kıskancım. :26:

Dökül dökül ..
Kızacağızz tabii .. :47::47:

Ama ama ama ..
Ne işi var ya orada :47:
Olmaz Çanakkale falan olmaz.
Bir de trakya çıkma ihtimali var Edirne falan.
Orada tabi genellemiyorum ama bekar evli de pek bakmıyorlarmış direk asılma modu.
Biliyorum o bakmaz da birisi bakarsa da melekken şeytan oluveririm.:47:

ahahaha edirne daha beter kii o konuda en iyisi sen onu böyle şehrin en ücra köşelerine gitmeye ikna et aa bak ankara olabilüü orası o kadar tehlikeli bir değil benimki ankaradaydı en son gittim görmüştüm zaten robot şehir diyolar ya hakkaten öyle bırak kızın erkege asılmasını vb olayları şehirden buram buram bir resmiyet akıyor yaww

Off off kalsın bence o orada :1:
kurtlar var domuzlar askerler bir de o şerefisizler o kadar .. :1:
Ondan yana hiç bir şüphem yok, bakmaz biliyorum.
İlgilenmez ama ben sanırım çok kıskancım. :26:

kız daha tayini çıkmadan biyere gitmeden biri asılmadan kıskanılır mı??? bende çok kıskancım akrep burcuyum hatta ordan anlarsın... ama sen beni bile geçtin...

ahahaha edirne daha beter kii o konuda en iyisi sen onu böyle şehrin en ücra köşelerine gitmeye ikna et aa bak ankara olabilüü orası o kadar tehlikeli bir değil benimki ankaradaydı en son gittim görmüştüm zaten robot şehir diyolar ya hakkaten öyle bırak kızın erkege asılmasını vb olayları şehirden buram buram bir resmiyet akıyor yaww

Ankarada olsa bensiz adım atamaz zaten :1:
Söyledim olmaz Edirne falan diye tamam evlenince gideriz dedi..
Aslında Askeriyede olması bir şans değil mi sonuçta bütün gün erkeklerin arasında.
Akşam da benimle ..
Zaten buralara gelsek hafta sonları durmaz gelir ..
Off çok kötü damarlarım kabardı benim ..

hımmm bu durumda çanakkale yok izmir yok edirne yok antalya hiç yok balıkesir olmaz öğrenci şehri istanbul desen romantik kokan bi şehir bence o da olmaz... masal bunları çıkar:34:

kız daha tayini çıkmadan biyere gitmeden biri asılmadan kıskanılır mı??? bende çok kıskancım akrep burcuyum hatta ordan anlarsın... ama sen beni bile geçtin...

Yazdım çizdim kıskandım değil mi ..
Bugün 10 yaşındaki halini kıskandım ne oluyor bana ya ben böyle psikopat bir kıskanç değildim ..
Biz tam tencere kapak olmuşuz ..

Ankarada olsa bensiz adım atamaz zaten :1:
Söyledim olmaz Edirne falan diye tamam evlenince gideriz dedi..
Aslında Askeriyede olması bir şans değil mi sonuçta bütün gün erkeklerin arasında.
Akşam da benimle ..
Zaten buralara gelsek hafta sonları durmaz gelir ..
Off çok kötü damarlarım kabardı benim ..

bak o konuda bende çok şanslıyım... eşimin işyerinde %95 erkek var... Kalan %5in %2 si yaşlı... %3 ede gıcık oluyom zaten...:52:

hımmm bu durumda çanakkale yok izmir yok edirne yok antalya hiç yok balıkesir olmaz öğrenci şehri istanbul desen romantik kokan bi şehir bence o da olmaz... masal bunları çıkar:34:

İzmir de 1 . bölge ama ağzına bile alamadı tabi ağzına :1:
Çocuğa yer kalmadı ki :1:
Ankara ve kocaeli uygun gibi şu an .
Kocaeli hakkında bir bilginiz var mı ? :26:
Kasım ayında istediği yerleri yazacak, benim iyi bir araştırmam lazımm ..

bak o konuda bende çok şanslıyım... eşimin işyerinde %95 erkek var... Kalan %5in %2 si yaşlı... %3 ede gıcık oluyom zaten...:52:

Az değiliz biz ya :1:
Ama ne yapalım aaaa :17::17:
İran sınırına gittiğini öğrendim ağzımdan çıkan ilk söz ama İranın kızları çok güzel oluyor ..
Sınıra mı gelecekler beni görmeye diyor. :1::1:

Yazdım çizdim kıskandım değil mi ..
Bugün 10 yaşındaki halini kıskandım ne oluyor bana ya ben böyle psikopat bir kıskanç değildim ..
Biz tam tencere kapak olmuşuz ..

kıskançlık aşırı olduğunda hastalığa dönüşür masalcım... ve sadece kendimizi yıpratmamızı sağlar... kıskançlık yaparak hiç birşeye engel olamayız... aksine erkekler çok kıskanç davranıldığında daha da uzaklaşıyorlar... biraz kendini telkin ederk azaltsan iyi olur... ikinizde çok bunalrsınız böyle...

Az değiliz biz ya :1:
Ama ne yapalım aaaa :17::17:
İran sınırına gittiğini öğrendim ağzımdan çıkan ilk söz ama İranın kızları çok güzel oluyor ..
Sınıra mı gelecekler beni görmeye diyor. :1::1:

allah iyiliğini vermesin ya hakkaten.... güldürdün beni gece gece... ama gerçekten iranlı kızların gözleri muhteşem...

Back
X