Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarr bende kaçıyorum artık uykusuzluktan somaliden kaçanlara döndüm töbe töbe gözlerimin altı çöktü valla :60: ben gidem yatam yarın görüşürükk hadi herkese ii gecelerrrrr :16::16:

kızlar ben de uyukluyorum, kaçayım en iyisi...

yaramazlığım pastaydı bu sırada ama içimdeki vicdan muhasebesi sırasında eriyip gitmiştir diye tahmin ediyorum.
bi daha yok!

hadi öptüm hepinizi! :79:

kızlar ben de uyukluyorum, kaçayım en iyisi...

yaramazlığım pastaydı bu sırada ama içimdeki vicdan muhasebesi sırasında eriyip gitmiştir diye tahmin ediyorum.
bi daha yok!

hadi öptüm hepinizi! :79:

Söyleyip kaç değil mi ?
Ahh seni ahh ..
Vicdanın bu seferlik yetsin bir dahakine ben de çıkarım üstüne ..

ne demek canım bana kedi sorun sonra da kolaysa susturun :1:

kuma alıştırmak istiyosan biran önce başlamalısın. yetişkin kediler daha zor alışıyor kuma. silikon kumlar var, paketi 7-9TL. ayda bir değiştirin diye pazarlıyorlar ama 15-20 günü geçirmemek lazım bence. içinden sürekli katı dışkıyı temizlemek gerekiyor.
bahçe toprağı da bir alternatif ama veterinerler pek önermiyorlar hijyenik olmadığı için.

çok büyük sevap işlemişsin canım Allah razı olsun senden.

Allah hepimizden razı olsun..

teşkr ederim verdiğin bütün bilgiler için hemen bir çaresine bakayım silikon kum burdan bulamam ancak internetten sipariş verebilirim.. çok teşkr ederim cnm :71:

kızlar görümcemle dışarı çıkıcaz oğlumu kaynanama bırakıp çarşıya çıkıcaz kaldığı yurttan yine sağlık raporu sabıka kaydı istemişler bursada ing öğretmenliği okuyor :61: çok severim kendisini kardeş gibiyiz kimse inanmaz gelin görümce olduğumuza :52: akşama sanırım eve ancak gelirim.. kendi işlerimide halledicem çünkü... hepinizi çok çok çok öptüm.. kaçamaksız atlatın gününüzü :54::54::54:

sabah kahvaltım:

* 5 yk special k yağsız süt ile..

Son düzenleme:
OLsun bizde evde otururuz :1: linkleri kaldırdım canım.Olmazsa ben sana msn yada face atarım özelden.. :34:

Ben zaten güzelliğinie bişi demedim fark edersen... çok güzel dedim, sahili var, denizi var dedim.. insanlarına da bişi demedim :34: sen sevebilirsin ama ben hiç mi hiç sevmiyorum.Herkesin öncelikleri faklıdır tabiii.Çanakkale bu yönden bana hiç hitap etmedi yani... :23:

Tamam evde oturruruz anlaştık. Msn atarsan daha iyi olur. Ama çok kasma kendini sıkıntıya sokma.

Öptüm
selam kızlaarrr
kayserideki düğüne gitmektenn vazgeçince aranızdayım. ee nevar ne yok şimdi ben 100 sayfayı tek tek okuyacak mıyım yoksa özet geçecek bi hayırsever var mı? neler yapıldı neler oldu özledim çok yaaaa. buralarda olmayınca diyet psikolojisindede olmuyor insan.

Hoşgeldin nasılsın Düğün noldu?
Bu arada benim paçalarım tutuştu :1:
Erkek arkadaşım ne zaman gelecek izine belli değil ama ilk izne geldiğinde bizimkilerle tanış konusunu baya enine boyuna konuştuk bugün.
Ekimde gelir diye tahmin ediyorum olmadı kasım ama benim daha zayıflamam lazım ..
Sonra cildime daha dikkat edeyim başka uzun sürede dikkat edilecek neler var kızlar?
Yavaş yavaş başlamam lazım çünkü biliyorum 2 gün önce söyler bana süpriz geliyorum diye.

Hadi gözün aydın Kilo , cilt ve saç bakımı benceeeee

Dene dene kesinlikle ..
Tavsiye ediyorum.
Sıfır tatlıylayım ne zamandan beri ..

Bu arada çay kahve deyince aklıma geldi vücutta çok su tutuyormuş kızlar.
Ödemler fazla çıkmanıza neden olabilir tartıda..

Ben çok çay içiyorum gündüzleri nescafe içmem ama çayı çok tüketiyorumü

Birde günde bir tane türk kahvesi içerim nolcak şimdi onları da mı bırakacağız

bence artık susun yoksa mutfağa gdip bütün yoğurdu yiycem zaten şuan çok açım :60::60::60::60:

ev yoğurdu bir başka oluyor gerçekten...

küçük bi anımı paylaşayım :52:
ben çok küçükken sanırım ilk okul 2 yada 3 e gidiyordum.. abimin arkadaşı gelmişti bize aynı iş yerinde çalışıyorlardı annem yoğurdu evde mayalardı.. abimin arkadaşının adı mert. sofra konuldu yemek yiyiyoruz benim lafım " mert abi yoğurttan yesene annem yaptı hemde sütten yaptı" herkes kopmuş ben öle saf saf bakıyorum :D sanki markette satılanlar sudan yapılıyor :60: çocuk aklı işte küçümendim ozamanlar :60: bazen aklıma gelir hala gülerim :60:

Çok tatlıymışsın ya

evet bak bu konuda sana katlıyorum eger öğrenciysen orda dünyanın en güzel yeri ama yaşamak için berbat insanı çok yobaz çok acaip :19::19:

evet türk kahvesi özellikle bilmiyorumaranızda sürekli içen varmı ama türk kahvesi feci su tutuyormus vücutta

Ben hergün içerimmmmm

Günaydınz kızlar

hemen menülerimi söyliyeyim

Akşam Masalıın sözylediği patlıcanlı yemekten yaptım

1tabak patlıcan yemeği-1 dilim tam buğdağ ekmeği-havuçlu salata-bol yoğurt

sonrasında meyva

20 dakika bisiklet

sabah peynir-yumurta-2 dilim salam-1 dilim ekmek

Sizin menülerinize bakıyorumda hep az az benim menülerim sanki çok sizinkilerinin yanında ne diyorsunuz bu işe

Birde masalcım yemek harika oldu tarife teşekkürler

benim koçiş şeker hastası ağır birşey yapamıyorum evde patlıcanı da çok sever o kadar hafif oldu ki bayıldı bayıldı

hazır domates çorbası istemişti onu dayaptım patlıcanın tadına baktıktan sonra onu bıraktı ağır geldi çorba

kızlar bu sabah uyandım sanki göbeğim içine kaçmış... etkilerinden çok memnunum karatayın... benim troidlerimde problem var bazılarınız biliyosunuz doktor ilacın dozunu azaltmıştı bağırsaklarım yine çok yavaşladı hissediyorum ama doktora haftaya gidicem neyse diyeceğim ona rağmen zayıflatıyor şu an beni tartıda da sabah baya fark vardı bayram sonrasına göre... ama ben kahvaltıda ekmek veya gevrek yemeyi çooooookkkkkk özledim yaaaaa... :43: kaçamağı yok bu karatayın...masalcım burdan sana sesleniyorum... yarınki bildirimden sonra hafta sonu falan gevrek kaçamağı yapsam....:56:

kahvaltımıda yazıyım hemen...
1 çaybardağı ceviz badem
el içi kadar peynir
1 domates
1 biber
1 kuru kayısı
10 zeytin
2 yumurta

kızlar bu sabah uyandım sanki göbeğim içine kaçmış... etkilerinden çok memnunum karatayın... benim troidlerimde problem var bazılarınız biliyosunuz doktor ilacın dozunu azaltmıştı bağırsaklarım yine çok yavaşladı hissediyorum ama doktora haftaya gidicem neyse diyeceğim ona rağmen zayıflatıyor şu an beni tartıda da sabah baya fark vardı bayram sonrasına göre... ama ben kahvaltıda ekmek veya gevrek yemeyi çooooookkkkkk özledim yaaaaa... :43: kaçamağı yok bu karatayın...masalcım burdan sana sesleniyorum... yarınki bildirimden sonra hafta sonu falan gevrek kaçamağı yapsam....:56:

Geçmiş olsun özlemcim

Tiroidlerine ilgili nasıl bir problem var. Bende de nodül varda ondan sordum.

Geçmiş olsun özlemcim

Tiroidlerine ilgili nasıl bir problem var. Bende de nodül varda ondan sordum.

çalışmıyolarmış cnm.. nodül yokmuş baktılar... bu arada derotu kürü diye birşey var nodülleri falan küçültüyormuş... küçük olanlarıda yok ediyormuş... bence bol bol ye....

Ya benimde nodül var yaklaşık 4 cm o nedenle almak istiyorlar

Ama tiroidlerimde bir problem yok düzgün çalışyıorlar bende düzgün çalışırken neen aldırayım diyorum zaten birgün sıkıntı yaratacak o zaman gerekeni yaparım diyorum ama böyle sorunu olanlara da mutlaka soruyorum

ameliyat olursam tiroidlerim komle alıacakmış bende istemiyorum şimdilik düzgün giden birşeyi bozmayı

Back
X