- 15 Haziran 2009
- 3.265
- 96
- 688
Ya benimde nodül var yaklaşık 4 cm o nedenle almak istiyorlar
Ama tiroidlerimde bir problem yok düzgün çalışyıorlar bende düzgün çalışırken neen aldırayım diyorum zaten birgün sıkıntı yaratacak o zaman gerekeni yaparım diyorum ama böyle sorunu olanlara da mutlaka soruyorum
ameliyat olursam tiroidlerim komle alıacakmış bende istemiyorum şimdilik düzgün giden birşeyi bozmayı
hımmm.... anladım cnm.. komple aldıkları zaman sende benim gibi ilaç kullanmak zorunda kalcan.. gerçi küçücük bişiy yan etkisi falanda yok...
aslında benimde çok bilgim yok 2 aydır biliyorum böyle olduğumu... bu gruba katıldığımda bilmiyordum... 4 kilo vermiştim bir ayda ilk katıldığımda.... sonra tesadüfen test yaptırmıştım... doktor bu şekilde zayıflayamassın dedi... nasıl ya dedim ben zayıfladım.... sonra o moral bozukluğuyla ha bire yedim o 4 kiloyuda aldım... şimdi gene uğraşıyorum... sen de düzenli kontrollerini yaptır mutlaka...Allah şifasız hastalık vermesin... bu hastalığın tedavisi çok kolaymış... ibu arada nodülleri ilaçlada küçültüyolarmış sen ilaç kullanmıyor musun...