Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya benimde nodül var yaklaşık 4 cm o nedenle almak istiyorlar

Ama tiroidlerimde bir problem yok düzgün çalışyıorlar bende düzgün çalışırken neen aldırayım diyorum zaten birgün sıkıntı yaratacak o zaman gerekeni yaparım diyorum ama böyle sorunu olanlara da mutlaka soruyorum

ameliyat olursam tiroidlerim komle alıacakmış bende istemiyorum şimdilik düzgün giden birşeyi bozmayı

hımmm.... anladım cnm.. komple aldıkları zaman sende benim gibi ilaç kullanmak zorunda kalcan.. gerçi küçücük bişiy yan etkisi falanda yok...
aslında benimde çok bilgim yok 2 aydır biliyorum böyle olduğumu... bu gruba katıldığımda bilmiyordum... 4 kilo vermiştim bir ayda ilk katıldığımda.... sonra tesadüfen test yaptırmıştım... doktor bu şekilde zayıflayamassın dedi... nasıl ya dedim ben zayıfladım.... sonra o moral bozukluğuyla ha bire yedim o 4 kiloyuda aldım... şimdi gene uğraşıyorum... sen de düzenli kontrollerini yaptır mutlaka...Allah şifasız hastalık vermesin... bu hastalığın tedavisi çok kolaymış... ibu arada nodülleri ilaçlada küçültüyolarmış sen ilaç kullanmıyor musun...

Teşekkür ederimm :17::17:
Karatay kesinlikle çok sağlıklı tavsiye ederim herkese ..
ne zaman geliyorr ?:69:

Off ya hatırlayamıyorum anlatmak istiyorum size ama.
Yarın notlarımı karıştıracağım belki yazmışımdır veya hatırlarım .. :1:

ne zaman geliyor??? :D ocak gibii düşünüyoruz ama nasıl olcak napcaz bilmiyorum onuda diyete soktumm garibimmm :52:o veriyo ben alıyorum :9:neyseki 65 olan kilomu bu sabah itibariyle 64 gördüm adetin şişliği gidiyo sanırım hala şişim ama sürekli yeşilçay adaçayı ıhlamur içiyorum akşamları sporumu yapıyorum ama takımda hala izindeyim :9::27:

kızlar benim bugün muhasebe çalışmam lasım ara ara uğrarım... karnımdaa bi ağrıyo rregl olcam bugün yarın ...:31::31::31::31::31::31: ne çabu geçiyo bi ay yaaa...:43::43::43:

ne zaman geliyor??? :D ocak gibii düşünüyoruz ama nasıl olcak napcaz bilmiyorum onuda diyete soktumm garibimmm :52:o veriyo ben alıyorum :9:neyseki 65 olan kilomu bu sabah itibariyle 64 gördüm adetin şişliği gidiyo sanırım hala şişim ama sürekli yeşilçay adaçayı ıhlamur içiyorum akşamları sporumu yapıyorum ama takımda hala izindeyim :9::27:

zayıflayıp mı gelcen takıma kuzu...:52:

hımmm.... anladım cnm.. komple aldıkları zaman sende benim gibi ilaç kullanmak zorunda kalcan.. gerçi küçücük bişiy yan etkisi falanda yok...
aslında benimde çok bilgim yok 2 aydır biliyorum böyle olduğumu... bu gruba katıldığımda bilmiyordum... 4 kilo vermiştim bir ayda ilk katıldığımda.... sonra tesadüfen test yaptırmıştım... doktor bu şekilde zayıflayamassın dedi... nasıl ya dedim ben zayıfladım.... sonra o moral bozukluğuyla ha bire yedim o 4 kiloyuda aldım... şimdi gene uğraşıyorum... sen de düzenli kontrollerini yaptır mutlaka...Allah şifasız hastalık vermesin... bu hastalığın tedavisi çok kolaymış... ibu arada nodülleri ilaçlada küçültüyolarmış sen ilaç kullanmıyor musun...
Sen gerçekten nasıl kilo verdin tiroidler çalışmıyorsa alınır veremez de kişi

yani bende hep öyle okudum demekki olmaz olmaz diye birşey yok ama tirodler çalışmıyorsa yada az çalışyıorsa kilo yapar onun için kilolulara önce hormaon testlerini yaptırın diyorlar

Kontrollerimi düzenli yaptırıyorum

Ama benimkiler çok bğyğk olduğu için aldırmam gerekiyormuş ilaç tedavisi felan olmuyormuş.

İlaç kullanmıyorum ilaçlık bir durum değilmiş benimkisi

selam kızlar!

bugün epeydir ilk defa evdeyim ufak tefek işlerim var evden halledilicek. geleyim bir "ce-ee!" yapiyim dedim.

sabah klasik limonlu suyumu içtim,
kahvaltıda da,
yarım domates,
1 kibrit kutusu peynir,
3 zeytin,
1 haşlanmış yumurta,
1 dilim ekmek,
1 fincan çay.

öğlen herhalde gene fasulye yerim az bişey kalmıştı.

hadi sonra gene gelirim öpenzi!

kızlar benim bugün muhasebe çalışmam lasım ara ara uğrarım... karnımdaa bi ağrıyo rregl olcam bugün yarın ...:31::31::31::31::31::31: ne çabu geçiyo bi ay yaaa...:43::43::43:
allah zihin açıklığı versin cnm pazar günü sınava giricek olan tüm arkadaşlarımın allah yardımcısı olsunnn
zayıflayıp mı gelcen takıma kuzu...:52:

en azından bu haftada izinli olayım haftaya belki gelebilirim çünkü fazla paylaşım yapamayınca takıma pek yararlı olamıyorumm:14: takımdan uzak kalıncada kendime hakim olamıyorm
kız başka nick bulamadın mı sen yaw bal ve kaymak zaten kaç gündür canım çekiyoo:1:seni yisem mi nee :61::60:

beğen butonu kalkmış mı yaa? kızz ankaraya gelirken 1 gün uğradık kayseriye nekadaa güzelleşmiş. tam evimizin önünden tramvay geçmiş bizde medeniyeti bırakıp taşınmışız maraşa..düğün pazar günü kına da cuma günü bizim okulda açıldı müdürümüzde yeni gelir gelmez rapor vermek istemedim. yoksa annemlerle dönsem iyiydi ama işte içimden gelmedi.yollarda geçen günlerden sonra evimi düzenimi çok özledim yaa. biran önce rutine dönmek istedim.
Benim mezun olduğum sene tramvay yapılıyordu ya daha göremedim en son halini çok özledim ama siz neresinde kaldınız?
5 Eylül, Pazartesi mesajları;

eski_bir_masal: 40

mutedeyyin: 17

kedican: 16

bugungunlerdenaralik: 12

balkaymak: 10

Hulk: 7

maviyesil1999: 5

_ferdici_: 5

neyneyse: 2

mcrgozde: 2

neslivicdan: 1

irras_: 1

sinem866: 1

chika: 0

elmaliturta: 0

drygrp: 0

mesaj yazmayanlardan gene unuttuklarım vardır kesin...

6 Eylül, Salı mesajları;

eski_bir_masal: 43

balkaymak: 18

Hulk: 15

neyneyse: 13

drygrp: 10

bugungunlerdenaralik: 9

Elisya: 7

kedican: 4

neslivicdan: 4

elmaliturta: 3

mutedeyyin: 2

ferdici_: 0

mcrgozde: 0

Chika: 0

puffycikcik, hamutran ayrıldılar mı noldu?
Ellerine sağlık tatlım
Bu arada benim paçalarım tutuştu :1:
Erkek arkadaşım ne zaman gelecek izine belli değil ama ilk izne geldiğinde bizimkilerle tanış konusunu baya enine boyuna konuştuk bugün.
Ekimde gelir diye tahmin ediyorum olmadı kasım ama benim daha zayıflamam lazım ..
Sonra cildime daha dikkat edeyim başka uzun sürede dikkat edilecek neler var kızlar?
Yavaş yavaş başlamam lazım çünkü biliyorum 2 gün önce söyler bana süpriz geliyorum diye.
Bence sen cildi filan takma ne giyeceğine karar ver ben varya bildiğin kıvrandım ne giyiyim diye hem de tam 86 olmuştum hiç birşeyim yoktu ağladım dolabın önünde napcam ben diye çok utandım ama gittim
anladım canım bende denicem bu karatayı araştırayım biraz bakayımm herkes çok övdü :9:

anlamam mıı :51:

ayy o durum çok uyuz oluyor dimi bana da yapıyolardı ya diyodum yok yani kilom aynı hayır hayır sen kilo almıişsın ay deli oluyodum :47::47:

bende tava yogurduna bayılıyorum :56::56: zaten yogurtsuz yemek yiyemem

aynen bende şerbet gibi geliyor bana da alışmışım şekersiz içmeye arkadaslarım da bana garip diyor ben koca bardak çayı kahveyi şekersiz içince asıl gariplik küçücük çay bardağına 3 4 şeker atmak :60::60:
Hem de ne uyuz oluyorum yediğim lokmada laf sokuorlar kime neyse
Dökül dökül ..
Kızacağızz tabii .. :47::47:

Ama ama ama ..
Ne işi var ya orada :47:
Olmaz Çanakkale falan olmaz.
Bir de trakya çıkma ihtimali var Edirne falan.
Orada tabi genellemiyorum ama bekar evli de pek bakmıyorlarmış direk asılma modu.
Biliyorum o bakmaz da birisi bakarsa da melekken şeytan oluveririm.:47:

Ankarada olsa bensiz adım atamaz zaten :1:
Söyledim olmaz Edirne falan diye tamam evlenince gideriz dedi..
Aslında Askeriyede olması bir şans değil mi sonuçta bütün gün erkeklerin arasında.
Akşam da benimle ..
Zaten buralara gelsek hafta sonları durmaz gelir ..
Off çok kötü damarlarım kabardı benim ..
Anammm kıskançlığa bak sen kız ben hiç kıskanmam o da aynı sen yaaa
kızlar bu sabah uyandım sanki göbeğim içine kaçmış... etkilerinden çok memnunum karatayın... benim troidlerimde problem var bazılarınız biliyosunuz doktor ilacın dozunu azaltmıştı bağırsaklarım yine çok yavaşladı hissediyorum ama doktora haftaya gidicem neyse diyeceğim ona rağmen zayıflatıyor şu an beni tartıda da sabah baya fark vardı bayram sonrasına göre... ama ben kahvaltıda ekmek veya gevrek yemeyi çooooookkkkkk özledim yaaaaa... :43: kaçamağı yok bu karatayın...masalcım burdan sana sesleniyorum... yarınki bildirimden sonra hafta sonu falan gevrek kaçamağı yapsam....:56:
Ay maşalllahh maşallah:nazar:ne güzel darısı başıma ben de başlıycam pazartesinden itibaren

tünaydın 13.takımın fıstıkları:92:
İyidir herkess umarımm,
Ben bu saate kadar gelemedim pc ler bozuktu bilgisayarcı vardı hemen biriken işleri bitirip dönerim yinee

Ben de bu hareketlerin bu kadar harcattığını düşünmüyorum ama sanırım bunun içinde metabolizmanın yaktığı kalori de dahil.
Çünkü uyurken metabolizma hızı haricinde bir kalori harcanmıyor.
300 kalori civarında harcattığını düşünüyorum burn it up'un ..
Koşudan yola çıkarak ..
Ben 20 dakika 10-11 km hızla koştuğumda 250 kalori civarında harcatıyordu çünkü.

yani 30 dk. burn it up 300 kalori mi harcatıyor :53: yok canım o kadarda değildir... :53: eğer öyleyse günde 3 öğün burn it up yapıcam :60:

selam kızlaarrr
kayserideki düğüne gitmektenn vazgeçince aranızdayım. ee nevar ne yok şimdi ben 100 sayfayı tek tek okuyacak mıyım yoksa özet geçecek bi hayırsever var mı? neler yapıldı neler oldu özledim çok yaaaa. buralarda olmayınca diyet psikolojisindede olmuyor insan.

hoşgeldiiiiiinn Gülçin im.. :))

Nassın bakem? Çok bişi olmadı.Masal kaptan oldu, Hulka yardımcısı :))

Hayırlı Günler Fıstıklar !!!

:66: :66: :66: :66: :66:

Topiğe enerji yüklüyorum

:62: :62: :62: :62: :62:

Tey Tey Tey Tey

:64: :64: :64: :64: :64:

Ha ha Hey hey hey hey

$happy.gif$happy.gif$happy.gif

Ye lil Ye lil Ye lil Ti lilililili

Eki Görüntüle 253108 $5_1_102.gif Eki Görüntüle 253108 $5_1_102.gifEki Görüntüle 253108

Yazarken bile güldüm valla

:60: :60: :60: :60: :60:

Hemen öğle yemeğimi yazayım kaçıyorum çook işim var;

Menü

Ezogelin çorba-bezelye-pilav-cacık-aşure

ama ama ben

az çorba (yarım kase)

bezelyenin taneleri

veeee cacık yedimmm:46::46::46::46::46::46:

Selam kizlaarrr.. Napiyosunuzz? Dun menumu yazamadim simdi yazayim..

sabah/ogle
1 simit
1 buyuk bardak sekersiz cay

aksam
4 kuru kayisi
2 ceviz

(cevizleri kayisilarin arasina koydum, super oluyor tavsiye ederimm)

ve leslie 2 mile..

bu sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 tatli kasigi nutella
1 bardak yesil cay

yani 30 dk. burn it up 300 kalori mi harcatıyor :53: yok canım o kadarda değildir... :53: eğer öyleyse günde 3 öğün burn it up yapıcam :60:

hoşgeldiiiiiinn Gülçin im.. :))

Nassın bakem? Çok bişi olmadı.Masal kaptan oldu, Hulka yardımcısı :))

hoşbulduk tatlım.iyiyim ya özlemişim 2 aydır evimi kavuştum ama şimdide herif uzakta. öyle işte dukana tekrar başladım 3. günüm atakta3 gün daha yaptıktan sonra aralığa kadar seyir yapcam inşallah.

masalcım kaptanlığın hayırlı olsun.:71::71::71::71::71:neyneyse mezundu zaten değil mi? zaten sen mükemmle kaptan olursun gibi gelmişti banada. hulk kızzz cadı yardımcı mı oldun sende:nazar::nazar::nazar:.inşallah takımımız için güzel olur. ee napcanız takıma .çeşme yaptırın şölee topiğin ortasına.nutella aksın ama kilo aldırmasın. kaptan olmak kolay değil dimi ama.

hoşbulduk tatlım.iyiyim ya özlemişim 2 aydır evimi kavuştum ama şimdide herif uzakta. öyle işte dukana tekrar başladım 3. günüm atakta3 gün daha yaptıktan sonra aralığa kadar seyir yapcam inşallah.

masalcım kaptanlığın hayırlı olsun.:71::71::71::71::71:neyneyse mezundu zaten değil mi? zaten sen mükemmle kaptan olursun gibi gelmişti banada. hulk kızzz cadı yardımcı mı oldun sende:nazar::nazar::nazar:.inşallah takımımız için güzel olur. ee napcanız takıma .çeşme yaptırın şölee topiğin ortasına.nutella aksın ama kilo aldırmasın. kaptan olmak kolay değil dimi ama.

Ayyy gülçin ne güldüm deli diyecekler bana bilgisayara bakıp bakıp kopuyorum:60::60:
Nutella havuzu yaptırcaz çeşme az kalıyo :1:

kızlar malum öğretmneler öğrencilerden 2 hafta sonra bitiriyor 2 hafta önce başlıyor sanıldığı gibi 3 ay değil yani tatilimiz. bugün yeni sınıfıma geçtim. tamda müdürün karşısı yeni sınıfım:18::18::18: ayy her sene başında içimi bi heycan kaplıyor bakalım bu snee nasıl geçecek. kuzucuklarımıda özledim çok. inşallah okumaları yavaşlamamıştır diye dua ediyorum.yarında temizliğimizi yapıp kuzucuklarımıza hazırlaycaz sınıfları.sonrada ben vın istanbula haftasonu gideyimde tartımı eşyalarımı vs getireyim. istanbuldan eşimin evinde kalan eşyalarıma bakınız lüffen bu hafta sırf bunlar için gidiyorum diyebilirim.

tartı,splenda,splenda granül,termal kemer,goji berry,vitamin hapları, dukan kitabım, takılarım elbiselerim..şişko bir kadın valizi böyle olur işte.

Son düzenleme:
neler yedim bakimm bugün

2 bardak süt
kavrulmuş kıymalı yumurta
dondurma light olanından serbest dukanda
1,5 lt su şimdilik
akşamda yoğurda yulaf ezmesi katıp yiycem

Hayırlı Günler Fıstıklar !!!

:66: :66: :66: :66: :66:

Topiğe enerji yüklüyorum

:62: :62: :62: :62: :62:

Tey Tey Tey Tey

:64: :64: :64: :64: :64:

Ha ha Hey hey hey hey

Eki Görüntüle 253107 Eki Görüntüle 253107 Eki Görüntüle 253107

Ye lil Ye lil Ye lil Ti lilililili

Eki Görüntüle 253108 Eki Görüntüle 253109 Eki Görüntüle 253108 Eki Görüntüle 253109 Eki Görüntüle 253108

Yazarken bile güldüm valla

:60: :60: :60: :60: :60:

süpersin yahuuuu.nerden buldun bu dansözleri.bende istiyorum bu giflerden ama açılmıyo benimkiler hareket etmiyo.

Back
X