Elbise giyme zaten boşverrr,Dünkü o yaramazlığı unutmadık bak dikkat et başka kaçamak yokk ..
Afiyer olsun ama bugünkü menün çok güzel ..
Giyim konusunda elbise falan giymek istemiyorum çünkü biliyorum zaten heyecanlı olacağım otururken rahat olayım istiyorum.
Şimdi de zayıflamaya devam ettiğimden gitmeden 1-2 gün önce alışverişe çıkalım diyorum ama ne giymeliyim ?
Ben bu kadar kıskanıyorum o daha fazlası desem yaşananları düşünebilir misin![]()
Valla Allah kolaylık versin annemm ya sizin iş zor kız ben neden hiç kıskanmıyorum ben de bi anormallik var arar ben bağ evindeyim arkadaşlarla der ben daha hiç aramam bile ama Allah'ı var çok güveniyorum Allah pişman etmesin

Neyin var tatlım ya???kızlar bugun cok keyıfsızım benı ıdare edın gorusuruz
Ayy bende de maşallah ne göğüs var bi eriseler üstümde birşey kalmaz zaten yaaBir şey soracağım
Şey utandım biraz ama merak ettim ..
Benim göğüslerim küçük sayılır ama istediğim gibiydi daha fazlasını istemiyordum zaten üstümde ince olduğundan problem yoktu.
Ama sanırım kilo verirken göğüslerim de küçülüyor.
Sizde de böyle bir durum var mı ?
Üzüldüm ben ..
Dimi yaa yap sporu gitsin elbet yakar yıkarr bişeyleri hahahkızlar dert etmeyin yahu kaç kaloriyse kaç kalori.size iyi haber vereyim duymuşsunuzdur belki bu sporun bide görünmeyen yüzü var. sporu yaptınız bitti kalori yakma bitiyormu? hayır sizin kaslar devam ediyor iş görmeye ve yarım saat sporun etkisi sürüyor. meto hızlanıyor. aman kalori az yakıyomuş deyip bırakmayın yanında bonuslarını da kaçırmayın. sporu çok seviyorum ya ben koşu bandımı tamir ettirir ettirmez sahalara döneciiimm..şimdilik sadece sokaktaki yürüyüşlerim var.bide leslie yapacam inşallah akşam.

bende hem onu hem fatmagüllü izlemeye çalışıyorumm nasıl olacaksaselam kızlar!
ufak tefek işlerimi hallettim, ama hüsranla sonuçlandı...
ben de sabahtan beri telefonumla uğraşıyorum. format atıyorum falan filan...
biraz sıkıldım otur otur, bir de adını feriha koydum'un başlamasını bekliyorum başlayamadı bi! kesin iki saat de özet yayınlarlar...

Ooo bize yakın geliyosun güzel olur deniz şimdi oralardasilivriye gidiyorum ailemin yanına evet yüzücem bol bol![]()
Ayy Hilal benim yerime de yap yaaHiç canım istemiyor ama ben kalkıp biraz spor yapayım ..