Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız o zaman ben yarın ortadan kaybolurum :1::1:

ehehe evet o zaman her mesajda 1 gram verelim? ama öyle de çok az olur. her mesajda 10 gram verelim. evet mikemmel bence. bak mesela sen günde 80 mesaj yazıyosun 800 gr günde. 5 günde 4 kg gider neyin kötüsü? ünlü türk matematikçisi bahçeli görse gösleri yaşarırdı :51:

benimde bugünkü menütom şöylee :

sabah : karışık tost + şkersiz çay
ara : 3 ü 1 arada
öğlen : fırında tavuk 3 4 kaşık pilav ve yogurt
ara : 3 tane eti basak kepekli püskevit
akşam : ceyrek tost 1 adet sütlü nescafe

bugün spor salonuna gidemedim cok gec cıktım işten ondan sadece minder hareketleri yapabildim :47::47: ve sopaa cevirdim

yok ya ben yapmadım :60: kendimde bir kere yapmıştım, güzel olmuştu ama denemedim bir daha uğrastırıyor diye :9: algidanın dondurmalı pastalarından... frambuazlıymış :)) bak bundan... çok lezzetli...

Eki Görüntüle 253359

karamelli kaymaklı var, hiç güzel değil... :19:

senin bu yaptıgına takımı yoldan çıkarmak denir kızııııımm :56::56::60::60:

Off off ..
Kilo vereyim de bir de bunları büyütmek için uğraşayım bari ..
:1:

Ol ol Gülçincim ..
Bu cezalar veya motive edecek başka bir şeyin olması çok güzel ..

sahalara hoşgeldinn .. :71:

teskürr ettiiiiiiim :1:

kaptişim sabah hastaneye gitmeye karar verdim... kilo bildirimine yetişemeyebilirim yada çok erken gitçeğim için gitmeden unutabilirim... bu sabah tartılmıştım eğer bu durumlardan biri olursa onu baz alırız... bu sabah tam 75 tim... yarın gitmeden tekrar yazmaya çalışırım... bu arada 3 gün önce 77 olduğumu söylemeden geçemiycem... aradaki fark karatay farkı...:1:

tebrik ederim canıııııııımm :1:

iyi akşamlar gülçiiiin iyi yolculuklar bacımmmm fazla aşk yapmayın :1::1::1::1::69:

ben seni ilk defa görüyorum yaaaa hoşgeldinn sende :60::71::71:

kaptişim sabah hastaneye gitmeye karar verdim... kilo bildirimine yetişemeyebilirim yada çok erken gitçeğim için gitmeden unutabilirim... bu sabah tartılmıştım eğer bu durumlardan biri olursa onu baz alırız... bu sabah tam 75 tim... yarın gitmeden tekrar yazmaya çalışırım... bu arada 3 gün önce 77 olduğumu söylemeden geçemiycem... aradaki fark karatay farkı...:1:

Ne için gideceksin canım hayırdır ?
Umaırm önemli bir şey yoktur?
Hormon kontrolü mü ?
Harikasın :nazar::nazar:
Tebrik ederim seni ..

ehehe evet o zaman her mesajda 1 gram verelim? ama öyle de çok az olur. her mesajda 10 gram verelim. evet mikemmel bence. bak mesela sen günde 80 mesaj yazıyosun 800 gr günde. 5 günde 4 kg gider neyin kötüsü? ünlü türk matematikçisi bahçeli görse gösleri yaşarırdı :51:

Ayy :17::69:
Ne güzel olur valla ..
Şu kilocuklar bir an önce gitse valla ..

benimde bugünkü menütom şöylee :

sabah : karışık tost + şkersiz çay
ara : 3 ü 1 arada
öğlen : fırında tavuk 3 4 kaşık pilav ve yogurt
ara : 3 tane eti basak kepekli püskevit
akşam : ceyrek tost 1 adet sütlü nescafe

bugün spor salonuna gidemedim cok gec cıktım işten ondan sadece minder hareketleri yapabildim :47::47: ve sopaa cevirdim

Afiyet olsun ..
3ü bir aradayı ben de çok içerdim bir ara bir fincan 60 kalori çok geldi valla ..

Hormon kontrolü mü ?
Tebrik ederim seni ..

Ne güzel olur valla ..

Afiyet olsun ..
3ü bir aradayı ben de çok içerdim bir ara bir fincan 60 kalori çok geldi valla ..

evet cnm pazartesi gidicektim ama ilacın az geldiğini düşünüyorum... bağırsaklarım yavaş çalışıyor çünkü... yarın gidersem pzt sonucu alırım daha erken düzene girmiş olur...

Son düzenleme:

Hormon kontrolü mü ?
Tebrik ederim seni ..

Ne güzel olur valla ..

Afiyet olsun ..

evet aslında bende içmek istemiyorumda iş yerinde de başka alternatif bulamıyorum birde çok gec yatınca hergün uyuklamamak için nescafe içiyorum :60:

turtam bu smiley ı hep en çok sana yakıştırmışımdır nedense...:60::60::60: en çok sen kullanıyosun ondan galiba... normaldede hep böyle gülüyosan ne güzel...

:60: ayy evet benimle bir bütün oldu bu smileyy normalde de böyleyim canım afedersiniz bazen ota b.. güler derler ya öyle oluyorum :60: ama damarı tuttumuda öldürseler gülmem :1:

Son düzenleme:
daha gelmedim yarın gelicem kısmetse

Gel şimdiden de katıl konuşmalarımıza :1:
ne güzel işte uzun yaşarsın böyle... senden her eve lasım bence...

kızlar ben yatıyorum iyi geceler herkeslere...
iyi geceler özlemcimm
..
kızlarr ben yatıyorum saati gene 1 ettim yarın gene uyuklıcam :60: hadi herkese iyi gecedler görüşürüüüüüüüük :16::16:

iyi geceler canımm ..

ah ahhhhhhhh benim girmek istedigim bir ev varyaa beyaz cipli pirensim orda da caktırma bu konuyu baska zaman konusuruk :66::66: hadi ii geceler cnmm
:69::69::69::69::69::69::69::69:

Back
X