Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam o zaman geldim ..

adım gizem 21 yaşındayım kilomu yarın söylerim tartılmadım henüz :1::1:
evliyim istanbulda yaşıyorum .. anaokulunda çalışıyorum .. spor yapmıyorum sevmiyorum tek yapılan hiç birşeyi sevmiyorum :47:
belkide ondan böyle oldum .. ama eltimle karar verdik spora yazılıcaz ..
sonraaa geçen ocak gibiydi sanırım tartıda 98,5a kadar çıktım yemedim az yedim ilkten sonra değişik kafama göre diyetler yaptım sebze yemeye başladım ağzıma sürmemde ..
kendi çabamla ite kaka 87 ye kadar düştüm şuan iki alıyor bir veriyorum ama öyle kaldı kilom sabitte 3 aydır tık yok ..
bu arada troid hastasıyım düzenli hap kullanıyorum ..
hormonlarım yavaş çalışıyor .. böylee ..
ben yavaş yavaş kaçayım artık yarın 11de toplantım var dönüşte bu saatlerde burda olurum

tamam o zaman geldim ..

adım gizem 21 yaşındayım kilomu yarın söylerim tartılmadım henüz :1::1:
evliyim istanbulda yaşıyorum .. anaokulunda çalışıyorum .. spor yapmıyorum sevmiyorum tek yapılan hiç birşeyi sevmiyorum :47:
belkide ondan böyle oldum .. ama eltimle karar verdik spora yazılıcaz ..
sonraaa geçen ocak gibiydi sanırım tartıda 98,5a kadar çıktım yemedim az yedim ilkten sonra değişik kafama göre diyetler yaptım sebze yemeye başladım ağzıma sürmemde ..
kendi çabamla ite kaka 87 ye kadar düştüm şuan iki alıyor bir veriyorum ama öyle kaldı kilom sabitte 3 aydır tık yok ..
bu arada troid hastasıyım düzenli hap kullanıyorum ..
hormonlarım yavaş çalışıyor .. böylee ..
ben yavaş yavaş kaçayım artık yarın 11de toplantım var dönüşte bu saatlerde burda olurum

Hoşgeldin şimdiden aramızaa :71:
Evlilikten sonra genelde kilo alınıyor anladığım kadarıyla.
Hep beraber vereceğiz o kiloları ..
Sporu kesinlikle tavsiye ediyorum, olmuyor sporsuz.
Kilo versen bile sarkmalar oluşacaktır vücudunda oysa spor yaptıkça o kadar güzel oluyor ki fark ediyorsun inceldiğini :16:
Artık durmak yok, hızlandıracağız o kilo gidişlerini ..

Hoşgeldin şimdiden aramızaa :71:
Evlilikten sonra genelde kilo alınıyor anladığım kadarıyla.
Hep beraber vereceğiz o kiloları ..
Sporu kesinlikle tavsiye ediyorum, olmuyor sporsuz.
Kilo versen bile sarkmalar oluşacaktır vücudunda oysa spor yaptıkça o kadar güzel oluyor ki fark ediyorsun inceldiğini :16:
Artık durmak yok, hızlandıracağız o kilo gidişlerini ..

evet kendime bi liste düzenlicem kısmetse ..

ben geldim uyamıyorum geç yatmaya alışınca şimdi koşullandır kendini insan uyamıyor ayran içtim uykumu getirsin diye

Kizlar ben hala uyumadim ve sabah uyanamama korkumdan kilo bildirimimi simdi yapiyorum.. 53.2yim.. Off neredeyse 3 aydir takimdayim vere vere 3 kilo verdim ya yaziklar olsun bana:1: sozde ekime kadar 48-49 olacaktim:5:

ben geldim uyamıyorum geç yatmaya alışınca şimdi koşullandır kendini insan uyamıyor ayran içtim uykumu getirsin diye

Ben de kimse kalmadı diye kitabıma dönmüştüm ..
Geceleri çok seviyorum kitap okumayı.

Kizlar ben hala uyumadim ve sabah uyanamama korkumdan kilo bildirimimi simdi yapiyorum.. 53.2yim.. Off neredeyse 3 aydir takimdayim vere vere 3 kilo verdim ya yaziklar olsun bana:1: sozde ekime kadar 48-49 olacaktim:5:

Demek ki artık daha dikkatli olman lazım ama çok az yiyorsun onun etkisiyle bir süre sonra kilo verilmiyor.

Gunaydiiiin canlaruuuuumm kilom 63.3 tiiiiik yooook! Cildiricigiiiiiim uuleeynn neyse kilo almiyorum ya buda biseydir ya varya 10 kilo verirsin 20 kilo verirsin son 2 3 kiloyu veremezsin ya deli oluyooooruuuummm

İnan o kadar güveniyorum ki kimseye bakmayacağını çok iyi biliyorum.
En ufak şüphem yok ama neden bu kıskançlık bilmiyorum.

Göğüslerinden biraz alabilirim :1:
Hoş çocuk olup emerse küçük olması avantaj diyorlar, sonrası için ama ..

Yapamadım fazla leslie ile 2 mil ve yer hareketleri yaptım.
Bu yer hareketleri de iyi oluyor ama nedense çok sıkılıyorum bıraktım 2 milden sonra ..

Keten tohumu çok faydalıymış sinemcim.
Bol miktarda omega 3te var .
Hatta biliyor musun çekirdek de çok faydalıymış.
Çok güzel menün çok beğendim :nazar::nazar:
Göğüslerimden istediğin kadar verebilirim canım valla ya çok büyük bir iyilik yaparsın bana
Ya sorma ben de çok sıkılıyorum yer hareketlerinde spor salonundayken de kaçacak delik arıyordum yer hareketlerinden

Öyleymiş canım ben de hiç eksik etmez oldum evden hemen alırım bitince de geçen kıştan beri bulunuyor genellikle kahvaltımda.
Ya menüm iyi de işte çok düzenim bozuld bayramdı ramazandı derken ama neyse düzene girdim çok şükür veririm inş. bende

kabak süper oldu ya ben kabak sevmem ama bu hem çok pratik oluyor hem de çok seviyorum tadını
evet sarmanın fazla zararlı olduğunu ben de düşünmüyorum yağsız olduğu sürece içindeki pirinç de zararsız su da pişiyor çünkü
light kola konusunda haklısın daha önce de demiştin ama canım çekti hilal yahu:1::1:
Aaa kabak o şekilde çok güzel oluyor gerçekten ben de yaparım onu çok hafif bir yemek oluyor.
yoktu ki feriha benim gene kafam karışmış. var mıydı ki?

sen nerdesin canım?
bi de nickine bayılıyorum ama ben senin adını bilmiyorum...
Canım ben senin mesajı okudum o ara hemen show'a döndüm feriha var diye bütün gece de reklam aralarında döndüm döndüm ferihaya baktım heralde denk gelmiyor diyorum :1:ben aslında çok tw seyretmem ama işte arada izlerim ben de bilmem günlerini sende okuyunca heycan yaptım var diye yokmuş o da.
Bu arada adım Sinem, nikim de bir sinir anıyla oldu çok çok kilolu olduğum dönem de biri Hulk gibisin demişti o sinirle buraya üye olurken Hulk yaptım kaldı :1: ben de seviyorum ama ben iriyim çünkü kızmıyorum artıkın:34:

gidiş valizim geliş valizimden çoookm farkllı olacak. maraş çöreği, maraş tarhanası, bilimum aburcuburlar evde ne varsa.kocişin eşyaları. kilo almak isteyen herifim olunca durum bu. dönüş tam tersi sabah yazdığım gibi işte.:9::9::9:ne zaman dengelenecez normal çiftler gibi erkek ağır bayan hafifi olacak çok merak ediyorum. kilolarımız aynı oluyo bazen bazen o daha zayıf. ben zayıfladıkça oda zayıflıyoo.herneyse yine sinir oldum . hepinizi öpüyorum kızlar haftasonu gelmeye çalişicim pc bulursam. bunu götürmeycem.dönüşüm muhteşem olucak inşallah tabi kaza bela vermezse rabbim..
Hadi yolun açık olsun canım.
Git de gel hayırlısıyla...

Ciddi anlamda çok kilo verdiriyormuş ya ..
Öpüşmenin 5 dakikası 50 kalori, leslienin yarım saati 60 kalori sen düşün artık :1:
Hele fazlasının yaktığı kaloriler ooo ..
Bir an önce evlensek iyi olacak sanırım Lalecim :69:
:60::60::60::60:
herşeyin sonu nasıl evlenmeye çıkıyorr,
Hilal yazık kız sana ben de özlerim de sen bir başkasın valla baya özlemişsin sevgilini bir gelseydi:69:

Günaydınn çıtırlar,
Herkese mutlu mutlu bir gün olsun,
Akşam bir uyumuşumm sabah çok dinlenmiş uyandım iyiydim taki tartılana kadar,
Kilom : 76 regl oldum ondan mı kilo mu aldım bilmiyorum ama 76 çıktım :18:

günaydın kızlarrrrr :3:

bayramdan önceki hafta kilom: 88.8 kg
bayram haftası kilom: 87,6 kg
bu haftaki kilom: 87.00 kg

kaybedilen kilo: 1.8 kg

Kilo bildirimi yapanlar :

Elmalıturta: 63,3 kg
Elisya: 53,2 kg
balkaymak: 77 kg
dryrgp :87,00 kg
Hulk: 76 kg (+1 kg alındı:50::18:)

hoşbulduk .. seni tanıyorum ama tam olarak değil .. ben gizeem

Tam olarak tanışalım :34:
Ben de Sinem 20 yaşındayım bekarım 75 kiloydum geçen hafta bu hafta oldum 76 çok stresliyim:60::60:
Şaka bir yana varsa sormak istediğin birşey söyle canım valla kendim hakkında pek bişi gelmedi aklıma

Tam olarak tanışalım :34:
Ben de Sinem 20 yaşındayım bekarım 75 kiloydum geçen hafta bu hafta oldum 76 çok stresliyim:60::60:
Şaka bir yana varsa sormak istediğin birşey söyle canım valla kendim hakkında pek bişi gelmedi aklıma

memnun oldum sinem bende 21 yaşındayım evliyim 87,9 kiloyum kilocukklar gidiyor ama olduğunca yavaş artık hızlanmalı bu kilocuklar

memnun oldum sinem bende 21 yaşındayım evliyim 87,9 kiloyum kilocukklar gidiyor ama olduğunca yavaş artık hızlanmalı bu kilocuklar

Valla ben de aynı dertten muzadaribim ya ama çok dikkat edemedim şu son zamanlarda şu 2-3 gündür ii gidiyorum ama pazartesi kızlarla birlikte karataya başlamayı düşünüyorum belki değişiklik iyi geliyor sen de değişik bir beslenme şekli ile belki de hızlandırabilirsin kendine uygun olan bir diyet seç daha doğrusu beslenme şekli seç başla bakalım sonuçlarına

Back
X