• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun Sinemcim.
Tamamen kaçamaksız.
İşte biliyorsun zaten kahvaltıya ağırlık verirsen daha güzel olacak.

Herkes tae bo'ya mı başladııı .. :66:
Ayy nasıl mutlu oldum, harikasınız kızlarr ..
ama çokk zevkliiiii sevdimm tae bo yu:9: ilk defa sıkılmadan bi sporu bitmesin diye baktımmm:60: o bitmedi ama ben bittimmmmmmmm:9:
Tamam canım başladık bakalım bugünden sonra taktir teşvik artık ne geliyosa elimizden birbirmize yapalım bakalımmm:8:
Oooo baya iyiymiş ya ne güzel bak sen spor salonu gibymişsin de haberimiz yok,
Ben de twist istiyorum ya yan yağlara çok iyi geliyor o alet

Saol canım benim,
Yarın sana iş yerinden ayzacam bizim bilgisayarın ayalarından bulamadım ya

İyi geceler canımmm

Evet canım kitabı da okudum bir yandan annem bir yandan ben,
Yarın kendime güzel omlet yapıp yiyeyim ya:56:
tamam canım anlaştık
bugün herkesçikler yorulmuş uyumuş :1:

Arkadaşlar bayram sonrası olduğundan bazılarımız yoğundu.
Okul hazırlıklar vs ama 5 mesaj kuralımızı unutmayalım.
BU hafta daha esnek olabiliriz ama önümüzdeki haftadan itibaren hastalıktır, düğündür, tatildir gibi nedenler haricinde 5 mesaj kuralını uyulmasını istiyorum.
Eğer sık sık devam eden bir durum oluyorsa cuma günü bildirim listesine yansıtmamız gerekebilir.
Buraya karşı sorumluluğumuz olduğunu unutmayalım.
Mesaj sayım günlerini ekleyeyim ben ..

19-20 Eylül : Balkaymak
21-22 Eylül : dryrgp
23-24 Eylül : Elisya
26-27 Eylül : Mutedeyyin
28-29 Eylül : mcrgozde
30 Eylül- 1 Ekim : Triptofan
3- 4 Ekim : :Hulk
5-6 Ekim : bugunlerdenaralik
7-8 Ekim : Elmaliturta
10-11 Ekim : ferdici_
12-13 Ekim :maviyesil1999
14-15 Ekim : kedican

ah senin şu cin fikirlerin....:60: hoş bende ortaokulda düşünmüştüm bunu bi robotum olsa benim yerime okula gitse diye...:60:

anlaşıldı :4:

herkeseeee günaydınnnnnn mutlu huzurlu sağlıklı kaçamaksızzzz ve bol sporluu bigün diliyorumm öptüm canlarımm

Günaydın,

Hemen menümü yazayım

Akşam zeytinyağlı patlıcan bol yoğurt ve salata

Spor yapmadım ama yaklaşık 1,5 saar ütü yaptım

Sabah tost yedim ve bir bardak gazoz

Şimdide şekersiz çayımı içiyorum

Bu arada ödemi atsın diye ısırgan çayı içiyorum

günaydın kızlar:79:
misafirlerimi dün gece yolculadım. ben de bitik durumdayım tabi:97: bayağı yorucu geçti. buraya hiç uğrayamadım, ev gerçekten bilgisayarın başına oturulmayacak düzeyde kalabalıktı:1:

sizde ne var ne yok?

herkeseeee günaydınnnnnn mutlu huzurlu sağlıklı kaçamaksızzzz ve bol sporluu bigün diliyorumm öptüm canlarımm

Günaydın

günaydın kızlarrrr.......:79:
Günaydınn

misafirlerimi dün gece yolculadım. ben de bitik durumdayım tabi:97: bayağı yorucu geçti. buraya hiç uğrayamadım, ev gerçekten bilgisayarın başına oturulmayacak düzeyde kalabalıktı:1:

sizde ne var ne yok?

Günaydın

Bizde birşey yok aynen devam spora ve diyete

sizde ne var ne yok?

hoşgeldin cnm.... özlledik valla...

Günaydın,

Hemen menümü yazayım

Akşam zeytinyağlı patlıcan bol yoğurt ve salata

Spor yapmadım ama yaklaşık 1,5 saar ütü yaptım

Sabah tost yedim ve bir bardak gazoz

Şimdide şekersiz çayımı içiyorum

Bu arada ödemi atsın diye ısırgan çayı içiyorum

tek gözüme çarpan gazoz oldu cnm.... onun haricinde güzel menü.... ısırgan otunun tadı nasıl ki...

tek gözüme çarpan gazoz oldu cnm.... onun haricinde güzel menü.... ısırgan otunun tadı nasıl ki...

Dayanamadım süt içmek istemedim ondan gazoz içtim biliyorum hatamı ama napiiimmm

Isırgan otunun tadı kötü ben sevmem aslında bitki çayı çok kabızlıkk çektiğim için çok içtim form çaylarından zamanında tiksindim ama napiim ısırgan çok ödem attırıyo bana ondan yeniden başladım içmeye

Dayanamadım süt içmek istemedim ondan gazoz içtim biliyorum hatamı ama napiiimmm

Isırgan otunun tadı kötü ben sevmem aslında bitki çayı çok kabızlıkk çektiğim için çok içtim form çaylarından zamanında tiksindim ama napiim ısırgan çok ödem attırıyo bana ondan yeniden başladım içmeye

Back
X