• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

spor süper dimi....
sana dediğim la havle yi mutlaka oku çok faydasını göreceksin..o dua herkesin zannettiği gibi sadece sabır için çekilmez..:34:çok uzaktakilerin bile kavgasını keser..yanında olmasına gerek yok anlatabildmmi..:34:
çıktım kuzum ya ne yapayım benim oğlan peşime takılacak diye hızlıca çıkıp toplayayım dedim..

kaçamaksız rahat 55 olursun:nazar::12::9:

o dua ne ki:26::26: ne için okunuyor

evet canım verdimdi amma aldım sanırım geri :60: :60: tartılmaya korkuyorum bu aralar valla :52: :52: yeni bir iş bulmadan çıkma eger maddi durumun kötü ise yeni iş buldugunda da iş yerine söylersin 1 hafta sonra baslayabilirm diye o haftayı kendine tatil yaparsın sıkma canını güzel şeyler çekilen çilelerin sonunda geliyor nasıl olsa :52::52:

Almamışsındır inşallahh yaaa...

İnşallah bakalım Allahtan umut kesilmez diyip devam ediyorum dur bakalım...

Gunaydin kizlaarrr.. Bugun bosuna okula gitmemisim, sistem bozukmus yapmadilar test.. Ya bi kan alican sistemle ne isin var kardesim anlamiyorum ki:1: neyse yarin da okula gitmemek icin bi bahanem cikti yoksa annem versin 100 kusur lirayi:1:

AY melek gulmekten oldurdun beni gece gece:)
Supersin , hep boyle devam et, hic pasif olma, arkandayizz:))
Benden de Iyi geceler herkese grsrz yarin

:9: Gül canım, gülmek iyidir.karın kasların calısır :9:

Kizlar ya ben titresim kemeri almyai dusunuyorum, yani uzun bir surede yavas yavas zayiflamak daha mantikli ama bunu kilo kaybi icin degil hem selulitlerim icin istiyrm , ztn rejim esliginde kullancam yine. Bir de 10 gun sonra kina gecesine gidicem, almayi dusundugum elbise icin biraz incelme toparlanma olsa super olcak.
Ne dusunuyorsunuz, sagliksiz mi veya ise yarar mi.kullanan vardir belki.?

Alirsam vibro shape almayi dusunuyrm.

ben kullanıyorum ama cok düzenli değil.düzenli kullanırsdan bölgesel olarak cok ii bi alet ama kullanım kurallarına uy. yoksa saglıgından olursun.

Allah senin ila emi melek bolca güldüm ateşli hatun çok hoşsunuz ya:9::9:

ya napalım, herkes eşiyle kavga etmiş,azcık gülelim dedik :9:

günaydın kızlar nasılsınızzzzz

benimkininde kafaya taş düşmüş bugünlerde pek iyi davranıyo bişeyler varda sezemiyorum hiç huyu değildir halbuki

iyi iyi, benimkide iyi davranıyo bana. aman naz yapma sakın :9:

günaydın kızlarrrrr dün çok yoğun bigün geçirdimmm doktor sonuçlara baktı benden cerrahpaşadan test yaptırıp tekrar gitmemi istediiii

geçmişler olsun seminecim.

günaydınnnn kızlar...:3:
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha... :23: 3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...

pes pes vallahi, helal olsun...
kilo verdiğini görünce nasılda saldırmıyorsun değilmi?

slm kızlar günaydınnnn :3:

günaydın canım..

Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,

Nasılsınız ?

Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım
oo nerelerdesin kız? ne zmaan gelicen?

kızııııım onun için üstünde çalışabileceğim bir adam lazım önce töbe töbe :60: :60: vardı da biz mi çalışmadık :60: :60:

ooo turtaya bak, dünden razı pis seni :60: :60:
sana bi deney bulalım madem :9:

günaydın..hatunlar..
eşimden sonra bende dökülüyorum..hertarafım ağrıyor..terli terli balkona çıktım çamaşır astım..dün resmen at yarışı gibiydim..:52::60:a<z geçmişe bakayım..

geçmiş olsun.. Eşin nasıl oldu?

:17:sohbetin ucu açık özle kaçmış..:9:

zayıflamanın müstehcen yolu ha..aslında eşlerin zayıflamaya yardım etmesi için iyi bir yöntem..:1:

ateşli hatun :9:topiğide ateşe verecen kız.:9:milletin aklına ne düşürüyon ..:60:

Deryacım valla ben ne edeyim, bizim kızlarda meraklaymış, bahsedince hemen atıldılar konuya :1:
sucum yok :60:

Ben çıkayım, yemek yapayım.Evi sil , süpür, ütü derken, bi ara gelirim yine :1:

Ya bu portakallı karanfil ne işe yarıyordu Gülçin?

ben kullanıyorum ama cok düzenli değil.düzenli kullanırsdan bölgesel olarak cok ii bi alet ama kullanım kurallarına uy. yoksa saglıgından olursun.

günaydın canım..

Deryacım valla ben ne edeyim, bizim kızlarda meraklaymış, bahsedince hemen atıldılar konuya :1:

:9::9::9::9:ömürsün meleğimm yaaaa
allah kolaylık versinnn canım

Merhaba kizlaar
Hastaydim bugun, gitmedim okula, saat 12 de kalktim, daha hic bir sey yemedem malesef.
Ne yiycem onu da bilmiyorum, cok useniyorum hazirlamayaa

spor süper dimi....
sana dediğim la havle yi mutlaka oku çok faydasını göreceksin..o dua herkesin zannettiği gibi sadece sabır için çekilmez..:34:çok uzaktakilerin bile kavgasını keser..yanında olmasına gerek yok anlatabildmmi..:34:
çıktım kuzum ya ne yapayım benim oğlan peşime takılacak diye hızlıca çıkıp toplayayım dedim..

saol canım okuyodum daha bol okuyucam

günaydın canım..

yok canım ne nazı bizden geçmiş tabi naz aman :nazar:değmesin seninkide iyiymiş gönlümü alıyo sanki tekrarlamazsa iyidir:9::9:

kolay gelsin melek bende daha tam bitiremedim işleri

evin içi güzel koksun diye melek oda parfümü spreyi kullanamıyorum ben çocuklardan güzel kokuyo

Merhaba kizlaar
Hastaydim bugun, gitmedim okula, saat 12 de kalktim, daha hic bir sey yemedem malesef.
geçmiş olsun betül

Derya cok gecmis olsun ortim.
Menun de guzeldi bu arada yarin kac cikcaz bakalim
Benim bu hafta kotuydu malesef. Kotu demek istemiyrm aslinda ama fazla kacamagim vardi anca onlari dengelyip bi kac yuz grm ancak:))

Derya gecmis olsun esin
Hilalcim senin de gozun aydiin:)
Melek O da spor yerine geciyor, hem de sure olarak kiyaslayinca baya iyi kalori yaktiriyormus, Hilalin dedigi gibi aktif olunursa hele:)
Elisya hic bi bilgim yok hormon testiyke ilgili malesef.

Saol Betülll :69:

Bugun o kadar mutluydum kiii
Sevgilimle cook guzl bir gun gecirdik, butun gun mutlu mutlu sirittim:)

Ayy nasıldı güzel miydi doğum günü ?
Hep böyle olun ne güzel yaa ..

Bir de bana dedi ki sen hemen incelmissin, zaten guzeldin daha da guzel oldun dedii:) :9::9:
Oyle mutlu oldum kii:52: durmak yok yola devamm
:nazar:

Başkalarını boşver de ondan aldığın iltifatlar ne güzel değil mi ..

teşekkürler kızlar 2 gecedir ağlayarak sabah ettim tavsiyem

biraz daha iyiyim
1000 mg ağrı kesici bile acıma derman olmuyor

bu geceyi de atlatırsam daha iyi olacağım inş.

:53::53::53:

Off Özlem cidden çok zor.
Erkek arkadaşımda da problem olmuştu tırnağı çekilmişti.
Nasıl bir şeydi o öyle.
Sesini de çıkarmadığında şaşırmıştım.

Ben hayatta hiçbirşeye pasif kalmam hilacim :60: :60:

hiç denemedim ama ilk fırsatta denerim :60:
adımıda ateşli hatun kaldı :60:

Kalma kalma Melekk ..
Benim anlamadığım insanlar nasıl evlenince kilo alıyor o kadar harekete.

Bak bir fotoğrafına falan netten çok güzel olanları varr ..

Ateşli hatunlarım benim :1:
Ben yatmaya gidiyorum,yarın görüşürüz :1:

Tabi erkenden girersin yatağa dimii :60:
ben de Melek niye erken yatıyor diyorum :1:

Kizlar ya ben titresim kemeri almyai dusunuyorum, yani uzun bir surede yavas yavas zayiflamak daha mantikli ama bunu kilo kaybi icin degil hem selulitlerim icin istiyrm , ztn rejim esliginde kullancam yine. Bir de 10 gun sonra kina gecesine gidicem, almayi dusundugum elbise icin biraz incelme toparlanma olsa super olcak.
Ne dusunuyorsunuz, sagliksiz mi veya ise yarar mi.kullanan vardir belki.?

Alirsam vibro shape almayi dusunuyrm.

Zararlı olabileceğini düşünmüyorum.
İncelmeye ne kadar yararı olur bilmiyorum ama hiç olmazsa oradaki kan dolaşımını hızlandırır.
O da selülitlere falan faydalı olur.

valla bilmemki kaç cal yakılıyo ki kız pek yakmıyodur baksana genelde evli hatunlar daha kilolu oluyo :1::1::1:

kadında file çorap sayesinde gaza gelmiş ha:9::9::9::30::30:

Benim de en büyük motivasyonum iç çamaşırları :1:
Çok hoşuma giden bir tanesi var o tam istediğim gibi durduğunda tamam diyeceğim.

benimkininde kafaya taş düşmüş bugünlerde pek iyi davranıyo bişeyler varda sezemiyorum hiç huyu değildir halbuki

İnşalllah düşmüştür taş kafasına da akıllanırr ..

kızlar dün çikolata azdı ama çerez ne derken bugün tartı hiç hoş şeyler söylemedi artık bugün ve önümüzdeki bir kaç gün proteine devem bu kilolar beni çıldırtıcak

Gülçin stres yapma elbet gidecek zamanla bu kilolar.

vakit olursa bi ara foto yüklüycem

Yükle yükle görelim seni de.

günaydın kızlarrrrr dün çok yoğun bigün geçirdimmm doktor sonuçlara baktı benden cerrahpaşadan test yaptırıp tekrar gitmemi istediiii

Hayırdır neden acaba Semine ?

günaydınnnn kızlar...:3:
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha... :23: 3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...

:nazar::nazar: Tebrik ederim Özlemm.

bunu en çok çeken bendim izine çıkmadan önce... 2 gün rejim yapıp 3. gün herşeye saldırıyordum... masal çok çekti benden...:1: ama bu diyetisyenimin menüsü sayesinde hiçbişeye saldırmıyorum artık... canım hiç bişey çekmiyo... doyuyorum çünkü... kiloda veriyorum bugün 100 gr daha gitmiş...:52: toplam 1200 oldu cumadan beri...

Ayy cidden nasıldın sen öyle yaa :1:
Bugün Özlem ne yapmış diye girerdim resmen :60:

Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,

Nasılsınız ?

Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım

Sinem ne yaptın hayırdır ?
Araada girerim dedin bir gittin pir gittin ..

kızııııım onun için üstünde çalışabileceğim bir adam lazım önce töbe töbe :60: :60: vardı da biz mi çalışmadık :60: :60:

Turtam sen asansörcüğünün üstünde çalış da ileride asansör fantezisi yaparsınız :60:

Hilalcim cok guzel gecti cok mutluyduk ikimiz de, ozlemisiz nasil. Bulustuk once arabyala gezdik biraz, sahile fln gittik sonra bir avm ye gittik magazalari dolastik, nazar degmesin seviyor cok abartmadikca, daha cok ona baktik ztn:))
Yemek fln sonra tekrr sahile indik, husnu senlendiriciyi cok seviyor dinlemeyi ona son albumunu aldim, arabada dinleye dinleye bogaz manzarsi esliginde dondukk, nazar degdirmeyim de kendi kendime cok mutluyduk:)

sonuçlar genel bi tarama yapılmış ordakine göre alfa talasemi gözüküyo dedi ama cerrahpaşadan detaylı test istiyorum dedi en baştada ordan istemişti ama ellerinde madde olmadığından özel labda yaptırmıştım....
alfa talasemi olduğuna karar verirse belli bi tedavisi yok dedi ama en azından teşhis koyulmuş olur dedi....
ya kızlar merak ediyorum i.üniversitesi cerrahpaşa tıp fakultesi ssk geçiyomu yoksa ücretli mi bilen varmı????

Semine üniversite hastanelerinde ssk geçiyor.
Ama bazı işlemler için ek ücret alabiliyorlar.

Sevgilimle berbat durumdayımm,

Ders çalışamıyorumm,

İşim beni her geçen gün daha da eritiyo,

Kilo veremediğim gibi alıyorum,

Ay iyi düşünüyüm diyorum ama yok yaa

Her şey yoluna girer umarım Sinem ..
Hepsi birbiriyle bağlantılıdır aslında sıkıltıdan dolayı.

günaydın..hatunlar..
eşimden sonra bende dökülüyorum..hertarafım ağrıyor..terli terli balkona çıktım çamaşır astım..dün resmen at yarışı gibiydim..:52::60:a<z geçmişe bakayım..

Bir de söylüyor terli terli dışarı çıktım diyeee ..
Kendine dikkat etmezsen böyle olur tabii.
Kendini ihmal etme eşine çocuklara koşarken.

sabah
su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği.
3 zeytin..
1 bardak çay
ara
yeşil çay:7:
öğle
tavuk baget
ayran.
ara
3 badem yeşil çay:7:
akşam
bir kase çorba
az maydanoz bol limonlu
akşamda metobolizma hızlandırıcı çay ..:7:
su 3 litre
spor totom yer görmedi :27::37:nasıl spor ama.:52:

Ne güzel olmuş afiyet olsunn Derya ..
Spor da harikaa :nazar:

kızlar 5 mil leslie yaptım kahvaltıda
1 bardak süt
1 dilim peynir 2 yumurtalı az kaşarlı yağsız omlet
protein olmuş mu bilenler cevaplarsa sevinirim

Siz iyice leslie ile kanka oldunuz.
Yakında kahvaltıyı da beraber yapasınızz .
Olmuş olmuş protein.

zayıflamanın müstehcen yolu ha..aslında eşlerin zayıflamaya yardım etmesi için iyi bir yöntem..:1:

çok kalori çok ama istek ve akitvite gerek..:17::26:

menü süper hilal..

Aslında bence cidden çok güzel bir yol.
Biz ödül olarak pasta börek koyuyoruz ya zaman zaman.
Bunu yapmak onları ödül şu an ki kilo verme durumumuzu ise ceza olarak görüp hem mutsuz ediyormuş bizi hem de zorlaştırıyormuş işimizi.

Ben de karar verdim dönünce her 2 kg için iç çamarı alacağım böyle değişik şeyler :17:
500 kalori yaktırdığını okumuştum ben saatte .
Yok ya cidden bizim diyetlermiş sporlarmış boş.
Ben sabretmeye karar verdim.
En güzeli evleninced vereyim kilolarıı :1:

spor süper dimi....

Ben la havleyiyi okurken hep dilim dolanıyor birbirinee ..
Ama deneyeceğimm ..

Gunaydin kizlaarrr.. Bugun bosuna okula gitmemisim, sistem bozukmus yapmadilar test.. Ya bi kan alican sistemle ne isin var kardesim anlamiyorum ki:1: neyse yarin da okula gitmemek icin bi bahanem cikti yoksa annem versin 100 kusur lirayi:1:

Yarın 5. gün değil mi ama Ece ?

$099.webp
kızlar oldumu bilmiyorum

Hilal ben de diyorum evlenene kadar zayifliyim evlendikten sonra duzenli spor var nasilsa kilo almam diye dusunyrm :D

Eee hepsi birden üzdü bizi şimdi hepsi birden düzeldi mi ?
Maşallah bizimki de pek iyi ..

Bu arada o gün ben oturdum ayın durumlarını inceledim.
Ve konuştuğumuz 2 gün bu konuları.
Gerçektena yın olumsuz bir etkisi varmış ilişkiler üstüne.
Eleştiriler tartışmalar olurmuş.

Kolay gelsinnn ..

Her yeri mis gibi kokutuyorrr ..

Merhaba kizlaar

Eee çocuklar ne oldu pekiii ?

Hilalcim cok guzel gecti cok mutluyduk ikimiz de, ozlemisiz nasil. Bulustuk once arabyala gezdik biraz, sahile fln gittik sonra bir avm ye gittik magazalari dolastik, nazar degmesin seviyor cok abartmadikca, daha cok ona baktik ztn:))
Yemek fln sonra tekrr sahile indik, husnu senlendiriciyi cok seviyor dinlemeyi ona son albumunu aldim, arabada dinleye dinleye bogaz manzarsi esliginde dondukk, nazar degdirmeyim de kendi kendime cok mutluyduk:)

Ne güzel olmuş nazar değmesin Betül.
Ohh boğaz manzarası müzik sevdiceğin daha ne olsun kii ..:69:

$002.webp burda 57 kiloyum diğerresimde 65kilo ayakta çekilmiş yoktu o yüzden toplu resim koydum

Back
X