ortim hakkında hayırlısı parayla sadet olmuyogünaydın kızlarrrrr...
dünkü menüm
sabah 3 yum. 1yk lor peynir
öğlen 1 tabak bezelyeli tavuk 1yk yoğurt
......
....
...
herşey buraya kadar normal
akşam eve gittim bütün sinirlerim alt üst oldu
2 yk pilav üzerine 4yk nohut bu 1
1 küçük kase aşure bu 2
1 bardak yy süt ,,,3
yatmadan öncede
2 avuç fındık
bunlar yediklerim
gelelimmm sinirlerimi alt üst eden mevzuya bugün bizim dükkana tanıdığımız bi müşteri getirdi baktılar gittiler akşam eve geldim anneme söyledim onlar seni görmeye gelmiş dedi
annem yok çok zenginlermiş evleri arabaları varmışş benim aşk gözümü kör etmiş yok onun bi tanıdığı varmış oda böyle olmuş onuda zengin biriyle evlendirmişler şimdi çok mutluymuşş para huzur verseydi benim patronlarda olurdu dedim... biriyle konuştuğumu bildiği halde böyle şeyler söyledii
abim benle konuşmuyo hiçbişeye karışmıyomuş evlenirse evlensin diyo annene dedim kim karışcak ben anlamam dediii
napıcam kızlar ben ya
sizce napmam lazım????
parasızda sadet olmuyo benim düşüncemi sorarsan ask biryere kadar oluyo saygı ömürboyu sürüyo anneni dinle derim ama kader
karar senin çoluk çocukta olunca parasız ask insanın hiç bir yerini doyurmuyo
yokl
günatdın turtagünaydıııııııııııııııınnnnn canlarummmmm
canım sağlıklı beslenmede meyvede karbonhidratta proteinde var... sadece pro yapmak bana sağlıksız geliyor... ve etrafımda insanları inceliyorum en az ben yiyorum hep... insanlar normalde oturup 2 tabak makarnayı 1 seferde yiyorlar... bense sadece 3 kaşık... sizi eleştirmek için söylemiyorum ama bu çok az beslenme düzenini ömür boyu uygulayabileceğinizi düşünmüyorum... elmalıturta ve deryanın menüleri hariç, unuttuğum biri de olabilir, lafım çoook az yiyenlere... hatta genelde kaçamak yapanlarda bu az yiyenler oluyor dikkat edersen... çünkü bi ara bende denedim bu tür menüleri ve başarılı olamadım... hep 2 ileri bir geri gittim... kaçamaklar yüzünden... ama artık hedef kiloma ulaşsamda bu beslenme düzenine benzer bi düzenle devam edeceğim için hiç geri alırmıyım korkum yok... bu arada kare çikolata tek bir kare demek istedim ama onuda şuan hiç yyiyesim yok... ayın 2 sinde diyetisyene gidicem... kilo almadan gitmem lasım...
haklısın özlem ondan bende ya senin gibi ya derya gibi beslenme düzenine geçmek istiyorum bakalım becericem inşallah