Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın..
hastayım hasta..elim ayağım yanıyor..boğazım ağrıyor..kemiklerim sızlıyor..bıraksalar ölü gibi yatarım parmağımı zor kıpırdatıyorum..((
of ne çok şikayet ettim iyi sizde varsınız ..![]()
günaydın...günaydın kızlar...![]()
canım benimkinin rengi çoook koyu değil... ama çok açıkda değil... nasıl tarif etsem ki... bide başka bi yerden al istersen karşılaştırmış olursun....
takmadım ve hiç yemedim...![]()
oh geçmiş olsun cnm...
bence de git canım aç kalmadan kilo vermek en iyissi zaten...
günaydııııııııııııııııın kızlarrrrrrrr
aysecigg bu arada adın ayşe falan mı ben hep unturum isimleridebeni de çok etkiledi valla cocugu ilk gördüğüm yerde bak burc uyumumuz süper hemen evlenmemiz lazım diye üstüne atlayıvericem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sanada günaydın..saol gülçin..günaydınlar canlarım hayırlı bir gün olsun herkese![]()
diyetisyene gitsin dahamı iyi olurki..evet ya sürekli karbo istiyo canım napcam bilimyorumm
menü fazla değilki..dünkü menü
sabah 1yumurta
1-2 parça peynir 1 lokmalık bal
1dilim ekmek
öğlen
1kase yayla çorbası
1dilim ekmek
1.5 parça tavuk shinitzel
akşam
3-4 kaşık tarhana çorbası
5 yk taze fasulye
4yk peynirli makarna
1,5 avuç fındıkk
aralarda yeşilçay ve adaçayıı
su fazla içemedim(
çok yemeye başladım ben yineeeee
birileriii bana kızsınnnnn![]()
sanada günaydın..günaydıınnn fıstıklarrrrr
herkese mutlu huzurlu bigün diliyorum.....
Günaydın kızlar nasılsınız?
Dünkü menümü vermiyorum çünkü çozuttum iyice.
Ben kaçıyorum gene yoğun bir gün beni bekliyor.
geweçmiş olsun cnm ben de yataktan çıkamıyorum karnım ağrıyor ayaklarım üşüyor bide doğalgazcılar gelcek eksikleri tamamlıcaklar yarında açmaya gelcekler... üfff hallolsa şu işler de gitseler bidaha gelmeseler...
ama işte o menü bana fazla geliyo haliyle kilo alıyorumgünaydın...
işte budur..:13:
![]()
çok hoşsun turti..şu site nersi ben bakayım size doğrulunu tam olarak söyleyebilirim.
sanada günaydın..saol gülçin..
diyetisyene gitsin dahamı iyi olurki..
menü fazla değilki..
belki makarna olmasa daha iyi olurdu o kadar gerisi normal..ekmeklerini normal yerine tam buğdayla yada kepek çavdar dönüşümlü değiştir yeter..
sanada günaydın..
yazsaydın ne kadar çozuttun yorum yapardık..ortim menü paylaşımı mutlaka olmalı.
.hatırlatayımda..
hem yazınca insan o günü nasıl geçirmiş gözleriyle görünce daha iyi oluyor..
kolay gelsin..
günaydın aralık
afiyet olsun orti bende yiyom sana nasıl kızıyım
sen bence bana kız nbu hafta kötü sonuç vericem
biriktirr kız paracıklarıııııııııı gitmesinlerr biyereeesaol canım
ver gazı ver gazıı adamaaa![]()
ben hiç o kadınlardan olamadım yeawwwwww elime geçeni hemen yerim:&0: ama şimd, karar verdim kumbara aldım her ay bozdurcam 100 200 atıcam oraya yada altın alıcam atıcam bozuk parayı harcarım çünkü
ben ancak haftasonu sayıp yazabilüüürüümmmmmm haberiniz olsun
kesss boğazımııııı bacımm hakketten yaaaa üffffneresi orası.. bende bakimm
off napim ya... :44:
dikkat et biraz aralıkcım.. yinede yazsaydın menüyü..
günaydın..
öğle ekmeke yemeseydin,akşamda makarna fazla... dikkat et kız.. kesecem bogazını
günaydın...
verdim gazı
tamam turta.. ne zaman müsait olursan..
gerçekten gitmeyi düşünüyorum ama ona bile vaktim yokkkcanım benimkinin rengi çoook koyu değil... ama çok açıkda değil... nasıl tarif etsem ki... bide başka bi yerden al istersen karşılaştırmış olursun....
takmadım ve hiç yemedim...![]()
oh geçmiş olsun cnm...
bence de git canım aç kalmadan kilo vermek en iyissi zaten...
günaydın..
hastayım hasta..elim ayağım yanıyor..boğazım ağrıyor..kemiklerim sızlıyor..bıraksalar ölü gibi yatarım parmağımı zor kıpırdatıyorum..((
of gülçin şimdide nere çıkacak diye bekle ..seni çok çok çok iyi anlıyorum..insanın ömründen ömür gidiyor..nereye gidilecek nasıl olucak..psikoloji falan kalmadı derya
sıvı çok değil kız hazır paketlerden 2 tane atıyorum bir demlik demliyorum 1lt oluyo afiyetle içiyorum
epey yoğun geçmiş
afiyet olsun derya seninde karbo çok bugün![]()
çokta hoş muhabbet değil gelin eşimin kız kardeşi ve annesi okadar çok yalan uydurmuşki 2 aydır görüşmüyorduk dün aniden geldiler hiç konuyu açmadık ama konuşulmayanlar insanı sıkıyor..Afiyet olsun...
ece cok az yiyorsun canım ya...
cok yemeseydin bari
kaptanımız gelene kadar yeni birini alabilecgimizi sanmıyorum canım..
aynen dukan hamburger ekmeği.. tuhaf bişi oldu ama idare ettik artık
ohh hoş muhabbet sohbet
maşallah afiyet olsun..
![]()
Afiyet olsun Ozlem, boyle menuler bana da ugrar insallaaah:)))
ama işte o menü bana fazla geliyo haliyle kilo alıyorum
gerçekten gitmeyi düşünüyorum ama ona bile vaktim yokkk
geçmiş olsun canım kendini sıcak tut ayaklarını falan
ay ne diyorum bennn sıcak tut diyom sen elim ayağım yanıyo diyonn havale geçirtcem sana tövbeeee
ılık bi duş alsann
ayyy kızlar midem çok kötü olduu bulanıyo sabah 7:30gibi yaptım kahvaltıyı ve şimdi yeşilçay içtim içmez olaydımmmmm![]()
aslında neyi neyle yememek gerek bu çok önemli..makarna varken ekmek yeme..makarnayı peynirle yeme yoğurtla yeme..en iyisi bu günlerde hiç yeme..
kendine zaman ayır kız..kansızlık işin ne oldu..bak daha gelin olucan anne olucan sağlık çok önemli..
saol..regl öncesi sendromla soğuk algınlığı karıştı..ılık duş mu elim ayağım yanıyor ama çokta üşüyorum..oğlan ağlar zırlar tek başına duş almak çok lüks bana..eşimde geldi kahvaltısını yapıp uyudu çocuk ağlarsa yazık uyanır anlatabildimmi semine..
ya ben çıkayım içinizi şişirmeyeyim sabah sabah..
![]()
o nasıl oluyooo bende mi yapsammmmbu gün ayran detoksu yapıcam aslında 2 gün yapacaktım misafir gelince tek güne kaldı..yarına eksi bildirim yapmalıyım..+200 deyim..
![]()
yeşil çay bazen benide bulandırıyor... bir daha ki sefer içine limon sıkıp içmeyi dene..daha iyi oluyor..![]()
o nasıl oluyooo bende mi yapsammmm
tamammmm
günaydın..
çokta hoş muhabbet değil gelin eşimin kız kardeşi ve annesi okadar çok yalan uydurmuşki 2 aydır görüşmüyorduk dün aniden geldiler hiç konuyu açmadık ama konuşulmayanlar insanı sıkıyor..
menüye maşallah diyosun..iyi peki müti..
![]()
bu gün ayran detoksu yapıcam aslında 2 gün yapacaktım misafir gelince tek güne kaldı..yarına eksi bildirim yapmalıyım..+200 deyim..
![]()
sabahçorbanın tarifinide yazayım..
su
1 çay bardağı süt..
1 greyfurt suyu
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 parmak peynir..
3 zeytin..
ara
yeşil çay içtim..
omega 3 hapı hergün içiyorum ama yazmayı unutuyorum(
ve bundan sonra her 2 saate ayran detoksu çorbası..
arada yeşil elma ve yeşil çay içeceğim..
4 çorba kaşığı bulgur
4 çorba kaşığı yeşil mercimek
4 çorba kaşığı nohut
2 salatalık
ve yy yağıl yoğurtla ayran..
hazılanışı.
nohut mercimek bulgur pişirilip suları süzülür..
yy yağlı yoğurtla istediğiniz yoğunlukta 1.5 litre ayran yapılır..bu karım için ekatılır..
2 adette salatalık ister küp küp doğranır ister rendelenir..sonra 2 saat aralıkla bir kase içilir..
sabah kahvaltı normal yapılır..arada meyve ve çay serbest..merak denler için yazayım dedim..
günlük kayıp kişiye göre değişir ..2 günlük uygulamda 1ila 1.5 kilo kaybı sağlyabiliyor..kişye göre değişir..bende 700 üstüne hiç çıkmadı..
ayda 1 kereden fazla yapılamaması önerilir..ama ben çok kaçırmışsam ayda 2 kere ama sadece 1 gün olmak kaydıyla uygulayabiliyorum..VE verilen kilo geri alnımıyor
tmm canım tşk ederimmmm tarif içinnnnsabahçorbanın tarifinide yazayım..
su
1 çay bardağı süt..
1 greyfurt suyu
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 parmak peynir..
3 zeytin..
ara
yeşil çay içtim..
omega 3 hapı hergün içiyorum ama yazmayı unutuyorum(
ve bundan sonra her 2 saate ayran detoksu çorbası..
arada yeşil elma ve yeşil çay içeceğim..
4 çorba kaşığı bulgur
4 çorba kaşığı yeşil mercimek
4 çorba kaşığı nohut
2 salatalık
ve yy yağıl yoğurtla ayran..
hazılanışı.
nohut mercimek bulgur pişirilip suları süzülür..
yy yağlı yoğurtla istediğiniz yoğunlukta 1.5 litre ayran yapılır..bu karım için ekatılır..
2 adette salatalık ister küp küp doğranır ister rendelenir..sonra 2 saat aralıkla bir kase içilir..
sabah kahvaltı normal yapılır..arada meyve ve çay serbest..merak denler için yazayım dedim..
günlük kayıp kişiye göre değişir ..2 günlük uygulamda 1ila 1.5 kilo kaybı sağlyabiliyor..kişye göre değişir..bende 700 üstüne hiç çıkmadı..
ayda 1 kereden fazla yapılamaması önerilir..ama ben çok kaçırmışsam ayda 2 kere ama sadece 1 gün olmak kaydıyla uygulayabiliyorum..VE verilen kilo geri alnımıyor
yılbaşı dönüşü topikçe yapalım.en azından fazlalıkları atarız..
![]()
klima + ufo idare ediyoruz... yarın açılcak inşallah artık.... daha da açılmassa adamlara ben açıcam ağzımııısaol ..çocukalar var birisi okula gidecek birisi başımda nereye yatayım..regl olucam karnımda ağarıyor..
bu soğukta ne yapıyorsun inşallah biran önce gelir hallederler..
anaaaaaammmmm
sen anlatırken ben yoruldummm
şincik oğlanın ağlamaması lazım eniştenin uyanmaması lazımmm senin dinlenmen lazımmm
ozaman önce oğlanı uyutalımm zorlaaa bu saattede çocuk pek uyumaz amaa
bence oğlanı al banyoya beraber girin duşa su içinde sesi çıkmazz yada yanında oynasınn sende duşunu almış olursun
birazcık dinlen hem eniştede uyuyo sonuçta ev işi falanda yapamazsın 1saatlik dinlenmekten hiçbişiciklerrr olmazzz oğlanada ver oyuncaklarıııoynasın yawrum :)
bana gelinceee dün akşam makarnayı peynirle yemiştim demekkii bi dahakine yemicemm
kansızlık mevzusu demir eksikliği giderildi ama cerrahpaşa tıptan hemoglabin elektroforezi testi istendi ellerinde o testi yapacak madde olmadığından yıl başından sonrasını bekliyorum
gidip yaptırcam tekrar kan değerlerinede bakılcak yine bi düşme varmı diye ayrıca talasemi varmı diye bakalımmm amannn :26:
sonunda gitcem bi check-up yaptırcammm heryerde bi arıza çıkıyoo daha evlenmeden
fabrika hatası diyip geri de gönderemiyomki kendimiii![]()